Kategorie: / RTV / Książki / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Sport

Snowsport.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 115
opinie o Snowsport.pl
5 / 5 2019-03-21

Polecam!

5 / 5 2019-03-18

Polecam

2019-03-10

Opis produktu pomogl mi w wyborze zakupu.

2019-03-06

100% zadowolenia

5 / 5 2019-03-03

Bardzo pozytywne wrażenia. Szybka wysyłka

2019-02-22

Dostawa jak zawsze: "na czas i na miejsce".

2019-02-15

Świetny kontakt, doradztwo i udane zakupy

2019-02-03

Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Narty dobrze zapakowane i zgodne z opisem itp.

2019-01-28

Bardzo dobry sklep.

2019-01-24

kompetentny konsultant.ekspresowa realizacja.

2019-01-23

Błyskawiczna realizacja zamówienia, bezproblemowy kontakt. Serdecznie polecam!

2019-01-20

zwrocilbym uwage na zastowanie wypelniaczy w kartonie w ktorym umiesczane sa narty i wiazania.Pudelko z wiazaniami bylo luzne i prawdopododnie z powodu przemieszczania i uderzania o scianki kartonu nart, dwa zaczepiki laczce plyte przednia z tylna lekko sie wylamaly.

2019-01-18

Bardzo miła i konkretna obsługa klienta, przesyłka dotarła błyskawicznie.

5 / 5 2019-01-11

Bardzo dobry kontakt i pomocny ze strony sprzedającego. Polecam

2019-01-11

Wielokrotnie korzystałem i w przyszłości na pewno będę

5 / 5 2019-01-09

Profesjonalna obsługa, markowe produkty.

5 / 5 2019-01-07

Wszystko super!

5 / 5 2019-01-02

Sprawna, szybka obsługa, kontakt telefoniczny, sms-owy i e-mailowy z klientem. Polecam

5 / 5 2018-12-31

zakupy przebiegły szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-12-21

bardzo szybka dostawa. zakupy w tym sklepie to sama przyjemność!

5 / 5 2018-12-20

polecam

5 / 5 2018-12-20

jestem bardzo zadowolona z transakcji i szybkości obsługi. polecam

5 / 5 2018-12-10

Transakcja bezproblemowa. Zamówienie, przelew, potwierdzenie, wysyłka., bez komplikacji, informacje na maila o stanie realizacji. Polecam

2018-12-06

Godny polecenia

2018-12-06

Brak informacji że narty są z ekspozycji!!

5 / 5 2018-12-04

100% polecam. Wszystko tak jak należy. Pozdrawiam

5 / 5 2018-12-02

... super !!!!

5 / 5 2018-12-01

Polecam, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-11-04

Zakupiłem okulary sportowe Arctica S-30. Produkt zgodny z oczekiwaniem. Bardzo profesjonalne podejście do tematu i bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2018-10-28

szybka dostawa , towar zgodny z zamówieniem

2018-10-28

Fachowa wiedza sprzedawcy.

5 / 5 2018-10-28

Polecam:)

5 / 5 2018-10-22

sprawna, szybka i professionalna obsługa POLECAM

2018-10-19

Transakcja przebiegła pomyślnie,świetny kontakt ze sprzedawcą,przesyłka przyszła na drugi dzień,takich sklepów z taką obsługą nam potrzeba ! Pozdrawiam

2018-10-18

bardzo miła obsługa sklepu chętnie doradzają przy kontakcie telefonicznym ,ale co ważniejsze nie są przy tym nachalnie duży plus ;)

5 / 5 2018-10-16

bardzo miło kontaktowo szybko i konkretnie expresowa wysyłka ekologicznie zapakowana w wielorazowe łatwe do utylizacji opakowanie ,świetny towar w super cenie+ rabacik serdecznie dziękuję i polecam jeśli będę miała okazję na pewno skorzystam -pozdrawiam cierpliwą i miłą obsługę sklepu

5 / 5 2018-10-09

pozytywna

2018-10-07

1) Brak zainteresowania klientem po zakupie - maile z pytaniami pozostały bez odpowiedzi. 2) Mimo dostepnosci na stronie sklepu okazało sie ze towaru brak na magazynie w zamówionym kolorze - zmiana koloru załatwiła sprawe.

2018-09-28

Pierwsze i udane zamownienie

5 / 5 2018-09-25

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Przedmiot zgodny z opisem

5 / 5 2018-09-23

szybko i sprawnie. sama przyjemność w robieniu zakupów.

5 / 5 2018-09-20

pozytywna

5 / 5 2018-09-18

sklep godny polecenia transakcja,przesyłka i towar ok.

2018-09-17

bardzo dobry

5 / 5 2018-09-16

Z okularów jestem wielce zadowolony. Znalazłem je tutaj taniej niż na allegro. Ponadto pieniądze dostali w czwartek po godz. 15, a przesyłkę otrzymałem w piątek około południa! Rewelacja. Tego na allegro nie zaznałem nigdy.

5 / 5 2018-09-03

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-01

Polecam, wysylka expresowa , decha na drugi dzien juz z toba:)

5 / 5 2018-08-22

Polecam!

2018-08-20

Genialna obsługa, błyskawiczny i bardzo owocny kontakt z doradcą. Dostawa wręcz ekspresowa, towar zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam !!

2018-08-19

obsługa wzorowa

5 / 5 2018-08-18

Szybko sprawnie i bardzo dobra cena polecam.

5 / 5 2018-08-13

wszystko bardzo szybko, sprawnie. miły i rzeczowy kontakt.

5 / 5 2018-08-08

dostawa ekspresowa- polecam , wszystko zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-08-04

Konkretnie i szybko

5 / 5 2018-07-30

Świetny sklep.Kupuję już w nim trzeci raz i za każdym razem jestem bardzo zadowolony z tranzakcji i zakupionego towaru.Świetni fachowcy prowadzą ten sklep,dobrze doradzą i poinformują.

2018-07-24

Opinia pozytywna, przy kontakcie telefonicznym sprzedawca bardzo dobrze poinformował mnie o towarze. Dzięki temu kupiłam produkt jaki mi odpowiada.

5 / 5 2018-07-21

Wzorowa obsługa klienta. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka Polecam.

5 / 5 2018-07-21

Jak zawsze szybko i profesjonalnie. Czy zima czy lato chłopaki dają radę.

2018-07-19

Wszystko dobrze towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-07-16

Polecam bez wahania

5 / 5 2018-07-12

Szybko ,sprawnie i na temat.

5 / 5 2018-07-09

gorąco polecam

5 / 5 2018-07-07

Rzetelny sprzedawca, bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-06-20

ok

2018-06-14

Ok może i lepiej.

5 / 5 2018-06-14

Polecam. Bardzo miła rozmowa informacyjna, a potem bardzo płynna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-06-11

Super. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Jak najbardziej POLECAM. Fachowy Doradca - mam nadzieje że trafił z doborem sprzętu.

5 / 5 2018-06-10

Szybka dostawa, bardzo dobra cena i kontakt. POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-30

ok

2018-05-24

Wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2018-05-24

Polecam sklep

5 / 5 2018-05-19

Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt, Polecam

5 / 5 2018-05-15

Polecam, wszystko przebiegło jak należy.

5 / 5 2018-05-07

Bardzo szybka i pomyślnie przeprowadzona transakcja.

5 / 5 2018-05-04

Polecam

2018-04-23

Świetny sklep! Łatwy kontakt, konkret sprzedawca.

5 / 5 2018-04-22

Bardzo szybka wysyłka, nie było koloru przedmiotu, który zamówiłam ale Pan ze sklepu zadzwonił i zapytał czy może wysłać inny kolor. Po około 36 godzinach od zamowienia przedmiot był już u mnie.

5 / 5 2018-04-12

Polecam ten sklep. Transakcja przebiegła bez problemów.

5 / 5 2018-03-28

Sklep godny polecenia. Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem.

2018-03-19

Duży asortyment błyskawiczna realizacja zamówienia

5 / 5 2018-03-15

Gorąco polecam

5 / 5 2018-03-10

Super obsluga i poradnictwo Zakup udany!!! Sprzet jak w opisie na 1-ke cena OK!!!! No i przesylka szybko sprawnie bez niespodzianek. Polecam Polecam!!!!

5 / 5 2018-03-09

Wszystko ok.

2018-03-08

Wybrałem narty z ubiegłego sezonu z dużym rabatem, próbowałem jeszcze negocjować cenę. Większego rabatu nie dostałem, ale zaoferowano mi gwarancję najniższej ceny. Znalazłem takie same narty u konkurencji, o 100,- zł tańsze i rzeczywiście w SnowSport dostałem jeszcze lepszą ofertę. Kiedy okazało się, że nie ma nart w potrzebnej dla mnie długości dostałem bardzo dobrą ofertę na analogiczny model z bieżącego sezonu. Reasumując - bardzo elastyczne podejście z nastawieniem na zadowolenie klienta

5 / 5 2018-03-07

Szybkość dostawy to jedyny pozytyw w tej transakcji.Okulary przyszły niekompletne, a reakcja polegała tylko na podaniu informacji że sprawa została zgłoszona do importera. Gdyby to był inny czas -nie przedświąteczny to zwróciłbym towar. Po dwutygodniowych jednostronnych e-mailach braki zostały uzupełnione.Totalny brak zainteresowania klientem i jego problemem.

5 / 5 2018-03-02

Bardzo dobra informacja przed, i w trakcie realizacji zamówienia. Bardzo profesjonalni.

5 / 5 2018-02-26

super, dobry kontakt, precyzyjne informacje dotrzymane terminy

5 / 5 2018-02-18

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam

2018-02-17

wszystko jak należy

5 / 5 2018-02-12

Wszystko w jak najelpszym porządku. polecam sprzedawce

5 / 5 2018-02-10

Zakupy w sklepie przebiegły sprawnie ,wszystko jasno ,szybko i czytelnie ,polecam

5 / 5 2018-02-06

Bardzo dobra informacja przed, i w trakcie realizacji zamówienia. Bardzo profesjonalni.

5 / 5 2018-02-04

Jestem zadowolony.

5 / 5 2018-02-03

Superszybka realizacja. Bardzo dobry i fajny kontakt ze sklepem. Polecam.

5 / 5 2018-01-31

bardzo zadowolony!

5 / 5 2018-01-21

Bardzo szybka realizacja, duży wybór sprzętu

5 / 5 2018-01-16

Polecam. Transakcja przebiegła sprawnie .

5 / 5 2018-01-01

Transakcja przebiegła sprawnie, pomimo iż przeceniony produkt który zamówiłem był już niedostępny dostałem prawie taką samą zniżkę na produkt z nowej kolekcji. Polecam

2017-12-29

Wszystko O.K.

5 / 5 2017-12-27

Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2017-12-19

Bardzo szybka dostawa. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Narty dostarczone nowe fabrycznie (w folii od producenta). Cena w porównaniu z innymi sklepami bardzo dobra.

2017-12-18

godny polecenia

2017-12-16

Sklep mimo sezonu urlopowego bardzo dobrze poradził sobie z zamówieniem . Jedyny minus to brak obiecanych naklejek za wypełnienie ankiety.

5 / 5 2017-12-15

Bardzo dobra obsługa, uprzejma, poczekali na spóźnionego klienta. Super.

5 / 5 2017-12-14

Sklep z profesjonalnym podejściem do klienta.

5 / 5 2017-12-13

wszystko ok !!

5 / 5 2017-12-12

Szybko, sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-12-10

Kompetentna szybka dostawa.

5 / 5 2017-11-28

obry kontakt szybka wysyłka

2017-11-16

bez zarzutu sprawnie prosto

2017-10-31

Wszystko w najlepszym porządku i najtaniej w Polsce

5 / 5 2017-10-24

Świetny sklep, szybka i konkretna obsługa klienta, fajny program lojalnościowy, świetne ceny, darmowa wysyłka, ciekawe i przydatne gratisy (za które serdecznie dziękuję), towar prawidłowo zabezpieczony i zapakowany, szybka wysyłka, towar w 100% sprawny oryginalny i nieuszkodzony. Po prostu wszystko to co powinno charakteryzować "solidną firmę". Widać po prostu to, że dbają o zadowolenie klienta bardziej niż o wypełnianie sobie portfeli. Polecam gorąco Ps. Polecam również zakupić tu książkę "Snowboard, śladami instruktora". Bardzo ciekawa pozycja w której znajdziemy wszystko co trzeba wiedzieć zaczynając przygodę ze Snowboardem jak i również ułatwi ona na progres osobom które chcą rozwinąć swoje umiejętności jazdy i zacząć kręcić pierwsze triki. :D

5 / 5 2017-10-18

pelny profesjonalizm i pomoc w doborze sprzetu sportowego

5 / 5 2017-10-10

Polecam!

2017-10-06

Bardzo dobra komunikacja z klientem w trakcie skladania oraz realizacji zamowienia. Wroce ponownie po kolejne zakupy.

5 / 5 2017-09-30

super ;-) obsługa, aż miło kupować

5 / 5 2017-09-26

Świetny kontakt, szybka przesyłka, ciekawe gratisy, dobra cena. Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-09-25

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-09-18

Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem w 100%, fachowa informacja na temat asortymentu dostępnego w sklepie. Z pewnością powtórzę zakupy u tego sprzedawcy.

2017-09-18

Same pozytywy. Jakość na najlepszym poziomie, moje zamówienie obsługiwało kilka osób, w firmie mają porządek, nie ma obawy, że nasze zamówienie gdzieś zniknie. Na maile pracownicy odpowiadają po 1- max 3 godzinach, czyli błyskawicznie. Co do towaru: rękawice w najniższej cenie, przyszły na drugi dzień. Ale, w gratisie do nich miał być impregnat do skóry, zapomnieli go dodać. U nich to żaden problem, jeden telefon, odbiera przemiła Pani Kasia, sprawdza całą sytuację, a pół godziny później oddzwania, że dodatek został już wysłany i przeprasza za pomyłkę. Podsumowując, sklep na piątkę z plusem, w wielu sklepach brakuje takiej obsługi oraz wydajnego systemu.

5 / 5 2017-09-04

moje zlecenie zostalo zrealizowane bardzo szybko i profesjonalnie jestem zadowolony z zakupow

5 / 5 2017-09-02

świetna obsługa, szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2017-09-02

Wyśmienita obsługa, bardzo pomocna i merytoryczna. Polecam wszystkim. Negocjujcie ceny - są elastyczni. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-08-31

Bezproblemowa obsługa. Szybka wysyłka. Polecam.

2017-08-25

bardzo miła obsługa

5 / 5 2017-08-15

Oby wszyscy byli tak profesjonalni. Bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa, przesyłka dotarła ekspresowo. Wielki pozytyw.

2017-08-12

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-08-11

Produkt zgodny z opisem, wysylka szybka, tylko denerwujący jest fakt spamowania co kilka dni, zeby wam wystawić tą opinię...

5 / 5 2017-08-09

super obłusga, pomocna, zero problemów ze zwrotem pomimo upływu terminu-polecam!

5 / 5 2017-08-02

super szybko i sprawnie. Produkt dotarł następnego dnia - zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-08-01

Jestem bardzo zadowolony z zakupów.

2017-08-01

Swietny!

2017-07-26

Bardzo dobra

2017-07-26

fajny sklep

5 / 5 2017-07-21

Miła i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-07-06

Ok

5 / 5 2017-07-05

Sympatyczna obsługa,Wszystkim polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-04

szybki kontakt

5 / 5 2017-07-03

Towar dostarczono szybko i zgodnie z zamówieniem. Po początkowych trudnościach z kontaktem po otrzymaniu towaru (miałam pytanie), sprawa została wyjaśniona bardzo szybko.

5 / 5 2017-06-25

Miła obsługa. Ekspresowa dostawa. Polecam :)

5 / 5 2017-06-23

transakcja przebiegła pomyślnie , bardzo szybka dostawa , bardzo dobre doradztwo , dobra cena , sklep godny polecenia,

2017-06-22

Godny polecenia

5 / 5 2017-06-21

Wszystko tak jak powinno być, polecam.

2017-06-12

wszystko ok!!

5 / 5 2017-06-11

Polecam wszystkim!

5 / 5 2017-06-06

Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2017-06-04

Dobra obsługa klienta, przesyłka przyszła już 2 dni po zamówieniu, porządnie zapakowana. Polecam sklep.

5 / 5 2017-05-26

Szybko i sprawnie. Polecam!!!

2017-05-24

Świetna obsługa, duży wybór produktów

5 / 5 2017-05-21

polecam

2017-05-16

Pierwszy mój zakup w tym sklepie i chyba nie ostatni.Było doradztwo i pomoc przy wyborze towaru.

5 / 5 2017-05-15

wszystko ok., ale sklep nie montuje wiązań do nart

5 / 5 2017-05-10

Transakcja zrealizowana szybko i bez niespodzianek. Towar w pełni zgodny ze specyfikacją na stronie internetowej. Dziękuję.

2017-05-08

kolejny list z prośba o opinie , niestety nie jest pozytywna zamówionego towaru nie otrzymałem ,a minęło sporo czasu zadzwonił wasz pracownik, ze musicie gdzieś domówić towar prosiłem o potwierdzenie tej wiadomości mailem no i okazało się ze to za trudne zadanie czekam na realizacje zamówienia, miłego dnia

2017-04-27

Same pozytywy, darmowa wysyłka, realizacja 24h, towar kompletny i rzetelnie zapakowany. Kontakt z konsultantem na najwyższym poziomie, miło, a przed wszystkim konkretnie. Pzdr

2017-04-23

Bardzo rzetelna obsługa, błyskawiczna przesyłka

5 / 5 2017-04-22

Wszystko ok POLECAM

2017-04-22

Wszystko przebiegło bez zarzutów

5 / 5 2017-04-22

ok

5 / 5 2017-04-22

Profesjonalna i miła obsługa ,dobre ceny

5 / 5 2017-04-17

Polecam jestem bardzo zadowolony

2017-04-15

Obsługa sklepu kompetentna i chętnie udziela informacji. Dysponują wiedzą, potrafią doradzić i co najważniejsze nie wciskają kitu..

5 / 5 2017-04-12

Bardzo jakościowy towar. Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-04-06

Szybki i bardzo dobry kontakt. Niestety produkt który wybrałam nie był już dostępny, ale został mi zaproponowany inny równie dobry. Szybka wysyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam sklep.

5 / 5 2017-04-05

Szybko, profesjonalnie, bezproblemowo. Polecam

Rzetelne opinie o Snowsport.pl

Snowsport.pl

Siedziba
Legnica

WWW
http://www.snowsport.pl

Email
[email protected]

Telefon
768629183

Komórka
512257145

Infolinia
801 011 891

Logowanie