Kategorie: / Doradztwo i konsulting / Finanse i ubezpieczenia / Prawo / Usługi / Pozostałe

Solventoir.pl Opinie Klientów

4.46/5.00 - ilość ocen: 89
opinie o Solventoir.pl
5 / 5 2020-10-19

Świetna firma, która realizuje swoją pracę w pełnym zakresie. Bardzo miła kadra. Polecam

4 / 5 2019-03-18

w ostatnim roku zlecelem 3 sprawy, jedna sciagneli chyba ww 2 tygodnie, szybko. druga dopiero jak komornik zajal facetowi auto firmowe, to mu mina zrzedla, trzecia sprawa się ciągnie w sądzie już pare miesiecy, prawnik od nich do mnie dzwonil, strasznie dużo chciał wiedziec szczeglów, koszty sądu płaciłem ja na wesjciu, ale sprawa cieżka, dłuznik kombinuje. generalnie polecam, widac, ze przykladaja sie, choc ciezko czasem sie dodzwonic mi bylo o info, to pilnuja tematu. POlecam !

5 / 5 2019-03-05

Godna polecenia firma windykacyjna. Sciągnęła należności od dłużnika. Dzieki temu tez i moja firma zaczęła normalnie prosperować. poza tym miła obsługa klienta

5 / 5 2019-02-21

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam

5 / 5 2019-02-14

Gorąco polecam , windykacja należności skomplikowanej sprawy od dłużnika z branży finansowej. Początkowo dość chłodno podszedłem do tematu zlecenia firmie sprawy , nie dawałem większych szans na szybkie zamknięcie tematu, dłużnik skutecznie unikał płatności. W pierwszej kolejności windykatorzy szybko wyegzekwowali podpisany dokument z rozliczeniem długu, a potem spłynęły od dłużnika pieniądze. Polecam za szybkie i skuteczne działanie. MG m. Łódź

5 / 5 2019-02-09

wg mnie bardzo doświadczona firma. Pożyczyłam kiedys pieniądze. Teoretycznie znajomemu. Rozumiałam gdy ni miał z czego oddać. Ale potem znalazł pracę więc był w stanie spłacić dług. Poza tym firma zrobiła taki wywiad terenowy. Jestem bardzo wdzięczna za szybkość i efektywność działania

5 / 5 2019-02-07

Nawiązując do ich hasła może nie tak szybko ale na pewno skutecznie i dłużnik mi zwracał wszystko to co płaciłam.

4 / 5 2019-01-29

Dobra i solidna firma. Szybko odzyskali mój dług, a próbowały 3 inne firmy we Wrocławiu. Z kontrahentem dalej współpracuje, a nawet oni przekazują sprawy do Solventoir!

4 / 5 2019-01-24

Polecam mialem jedna sprawe na 6700 zl poprzednia firma nie poradzila sobie a ja tylko placilem miesieczne abonamenty za nic! Przekazalem sprawe do solvenoir i sprawa splacila sie co prawda po 4 miesiacach ale odzyskalem calosc i finalnie po nocie dluznik pokryl koszt prowizji.

5 / 5 2019-01-20

Współpraca z tą firmą to przyjemność. To profesjonaliści i można liczyć na ich dyskrecję. Działają szybko i fachowo. Pomogli mi odzyskać sporo pieniędzy od klienta. Polecam

5 / 5 2019-01-17

na plus, ze maja swoja kancelarie a minus, ze za sad placilem sam, no ale wszedzie tak samo jest. Dalem im na probe 4 spraw i wszystko sciagniete !!! daję OK i polecam.

5 / 5 2019-01-07

Świetna firma, dzieki której odzyskałam pieniądze. Było ciezko ,zwlaszcza że dłużnicy ukrywali swoje prawdziwe dochody

5 / 5 2019-01-02

Ci specjaliści pomogli mi odzyskać stracone pieniądze. Poradzili sobie z bardzo trudnym, nierzetelnym klientem. Dziękuję za pomoc. Firma naprawdę jest godna polecenia. Mają doświadczenie i działają naprawdę dyskretnie.

5 / 5 2018-12-26

Mam działalność od 2007 mialam duzo a ciezkich sytuacj z dluzznikami. Osoby zamawiały usluge a później nie dotrzymywaly podanego na fv daty zapłaty, nawet po próbach ugodowego załatwienia sprawy, obiecywali nie splacali. Korzystałam z jednej z firmy windykacyjnej z worclawia sposób działania był słaby. Pozniej trafiłam na Solvenoir, trochę to trwalo, w końcu sprawa zakończyła się w sądzie, ponieważ dłużnicy byli opierali się przed zapłata. Oddane sprawy zakończyły się sukcesem. Polecam, można się do nich zgłaszać, nie są bardzo szybcy, ale za to skuteczni. Moim zdaniem, w takich sytuacjach warto skorzystać ze sprawdzonej firmy, takiej z polecenia - moi znajomi (prowadzą hotek) tez są zadowoleni. Solventoir pracujs z profesjonalistami, nie unikają kontaktu, zawsze informują co się dzieje w sprawie, można zadzwonić i się poradzić. Czuc, ze te osoby maja dowiadczenie, a to bardzo ważne, bo wiedzą jak poprowiadzić twoja sprawę. Ogólnie polecam, chyba najlepsza firma z jaką miałam do czynienia.

5 / 5 2018-12-26

Bardzo polecam firmę do odzyskiwania należności. kompetentna i bardzo rzetelna.

5 / 5 2018-12-15

Witam, prowadzę hurtownie z kosmetykami dla fryzjerstwa. I jak to bywa z niektórymi salonami, po prostu nie płaca za wystawione faktury. Faktury wystawiłam a pieniędzy nie miałam, wiadomo, ze też je potrzebowałam. Zwróciłam się do tej firmy i i pomogła. Odzyskałam to co moje

4 / 5 2018-12-14

Ściągnęli dla mnie prawie 50 tys. od dłużnika z Rzeszowa poprzez komornika. Trochę się to ciągnęło, ale poszły działania na klientów dłużnika i się udało! Czekam na pozostałe i mogę polecić, jest OK. Pozdrawiam

5 / 5 2018-11-06

Bardzo skuteczna firma. Odkąd współpracujemy nie mam już większych problemów z dłużnikami. Polecam serdecznie.

4 / 5 2018-11-05

Współpracuje z nimi już od ok 2 lat. Trochę drodzy są, ale skuteczni.Ściągnęli z moich kilku dłużników w Warszawie.

4 / 5 2018-11-05

Skorzystaliśmy z usług Solventoir i kilkadziesiąt tysięcy złotych wpłynęło na nasze konto. Bardzo polecamy jeśli macie niepłacących i unikających kontaktu z wami klientów.

5 / 5 2018-11-02

Niekiedy potrzeba pomocy z nieuczciwymi klientami. Ta firma pomogla mi w odzyskaniu pieniedzy od klienta. Firma ma doswiadczenie i bardzo dyskretnie dziala. Pomoga nam na pewno. Polecam.

5 / 5 2018-10-21

Polecam firmę windykacyjną. Zleciłem im sprawę niezapłaconych kaucji od jednego z największych deweloperów w kraju. Sprawa na duże pieniądze. Dłużnik się migał ile wlezie. Walczyli w sądzie skutecznie – udało się zawrzeć ugodę. Pieniądze mam na koncie. Bardzo dziękuję. Józef Romanek Usług Ogólnobudowlane z Krynicy-Zdrój.”

5 / 5 2018-10-18

Wielki Pozytyw za windykacje mojej sprawy z dłużnikiem ! sad komornik nie dal rady, a oni dali, sciagnac dlug 100 tys ciężkiego sluznika. Jak ise dowiedziałem nie była gościa w kraju 2 lata, a jak wrucił siedli na dom co przepisal na matke. 100 % POLECAM !!!!

4 / 5 2018-10-17

polecam firme i ich skutecznosc, szukalam firmy do pomocy w odzyskaniu pozyczonych przyjaciółce pieniędzy, sytuacja wygladała tak że wszystko było dobrze do czasu gdy nagle poprosiła mnie o pożyczkę 9000 zł jak to okresliła na pomoc w trudnej sytuacji jej chłopaka- jak się okazało pieniądze przepadły i nie stety Patrycja tez. Całe szczęscie ze spisalismy umowę którą znalazłam na internecie. windykacja była w miarę szybka ponieważ moja przyjaciłka spłaciła całosc kwoty w 4 iesiące, solwentor pobrał 30 procent z kowoty co mnie zadowoliło. Polecam każdemu w cieżkiej sytuacji życiowej Martyna

5 / 5 2018-10-17

Godna polecenia firma windykacyjna. Odzyskala należności za niezaplacone faktury ;)

5 / 5 2018-10-11

Firma zna się na swojej pracy. Wykonują usługi profesjonalnie i dyskretnie. Pomogli mi odzyskać utracone pieniądze od nierzetelnego klienta. Sama bym sobie z nim nie poradziła. Dziękuję za wsparcie i polecam.

5 / 5 2018-10-06

Polecam firmę windykacyjną Solventoir jako rzetelnego partnera do współpracy. W zleconej przeze mnie sprawie podjęto szybkie i skuteczne działania terenowe. Specjaliści zweryfikowali stan majątku dłużnika i w całości odzyskali moje należności.

5 / 5 2018-09-24

Ja też polecam, indosowałem na Solventoir weksel na dłużnika, który nie chciał mi spłacić długu – ponad 46.000 zł. Byłem pozytywnie zdziwiony, gdy w niecałe dwa tygodnie dostałem od nich całą ściągniętą kwotę, minus prowizja rzecz jasna ;) Cieszę się i polecam, zwłaszcza Pana Macieja Skrzypczaka, który sprawę pilotował u nich. Pozdrawiam, Piotr

5 / 5 2018-09-21

FIRMA NAPRAWDE KONKRET, Z ODZYSKIWANIEM DLUGOW NIE MAJA PROBLEMOW, DZIEKI NIM U MNIE W FIRMIE W KONCU JEST PLYNNOSC FINANSOWA

5 / 5 2018-09-20

Wspolpraca od prawie 2 lat, bez większych zarzutów, odzyskałam 4 sprawy na w sumie 150.000 zł. Generalnie wszystko OK. Trochę szkoda, że sprzedawca przekłada człowieka do obsługi klienta, ale to chyba już standard wszędzie. 3 faktury odzyskane na 1-2 miesiacach, jedna przez sąd. Dobre jest to ze maja swoja kancelarie prawna wiec pelna obsluga mecenasow, tez zlecalam opinie umowy z klientem i bardzo szysko i dokładnie mi to zrobili. Generalnie wspolpraca dobrze przebiegala choć wydaje mi się, można poprawić kontakt w sprawie sądowej, bo trochę się naczekałam na wyrok. Na pewno kolejne faktury będę zlecac jak tylko się pojawia. Przelewy w ciągu 2 dni miałam na koncie od zwikdykowania wiec szybko. W innej firmie czekałam miesiąc wiec warto korzystać z usług jak mysle. Pozdrawiam, Angelika.

4 / 5 2018-09-19

Muszę przyznać, że mimo ogromnego oporu mojego dłużnika (sprawa na podstawie udzielonej pożyczki zabezpieczonej wekslem) udało się odzyskać całą kwotę. Nie warto było tak długo zwlekać z przekazaniem sprawy firmie windykacyjnej. Profesjonaliści! Polecam, warto zajrzeć na stronę

1 / 5 2018-09-19

na plus, ze maja swoja kancelarie a minus, ze za sad placilem sam, no ale wszedzie tak samo jest. Dalem im na probe 4 spraw i wszystko sciagniete !!! daję OK i polecam.

3 / 5 2018-09-03

mam dłużnika na 60tys Firma Solventoir chce się zając sprawa ale chcą żeby odrazu wpacic 3500 zł na koszta co o ty sadzicie

1 / 5 2018-09-03

Miałem trudna sprawe z dłużnikiem, ustawiał się na splate, później nie dotrzymywał słowa. Poza tym unikał kontaktu, kłamał a później zapadl się pod ziemie. Znajomy powiedzial mi o SOLVENTOIR. W przeicagu miesiąca czasu odzyskali kase a prowizja nie była duża. POLECAM wszystkim kotrzy sa w podobnej sytuacji i maja dłuznikow.

5 / 5 2018-08-16

Bardzo dobra i rzetelna firma, Miła obsługa, skuteczna w działaniu. Pieniądze odzyskują nie naruszając godności dłużnika. Pieniądze odzyskane za co bardzo im dziękuję

4 / 5 2018-08-07

jakiś czas temu menczylem się strasznie z dłuznikiem. kłamał, że niedługo spłaci ale odwlekał znajomy polecił mi ta firme. miałem już go dosyc wiec się zdecydowałem się dac im sprawę. teraz mam gościa z głowy, płaci a ja nie musze się o nic martwić. polecam jak ktoś chce się pozbyć takiego problemu.

5 / 5 2018-07-31

Kompetentna firma, współpracują z dobrymi detekwywami oraz prawnikami ;)

5 / 5 2018-07-30

Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować firmie Solventoir za profesjonalne i bardzo szybkie zajęcie się naszą sprawą, z którą borykaliśmy się sami od dawna. Dzięki sprawnej interwencji przedstawiciela firmy i naszego opiekuna Pana Macieja Skrzypczaka, jego świetnej orientacji w branży, znajomości realiów rynkowych oraz doskonałego wyczucia tematu sprawę udało się załatwić skutecznie i szybko odzyskaliśmy należności od dłużnika. Polecamy naszym Partnerom i innym firmom, które cenią współpracę na jasnych i uczciwych zasadach.

4 / 5 2018-07-19

W mojej branży transport opoznienia to norma miałem sprawe na 1589 zl zlecilem ja do solventoira i po 3 tygodniach mialem przelew na koncie. Teraz wystawili notę na dkuznika i czekam na zwrot prowizji od dluznika. Polecam mala kwota ale przed świętami się przydało ;)

5 / 5 2018-07-16

Firma SOLVENTOIR,sprostała oczekiwaniom nasze firmy CAT-BUD w kwestii ściągnięcia wierzytelności wobec firmy BENYCO z Sulejówka , mimo iż właściciel firmy posługiwał się tylko i wyłącznie w języku angielskim korespondencją,w/wym firma doskonale poradziła sobie i 20000 tys zł(pln) ściagneła bez większych problemów.Polecam firmę SOLVENTOIR, jako sprawną firmę do ściagania wierzytelności. CAT-BUD.

5 / 5 2018-07-04

Firma pomogla mi odzyskac pieniadze od klienta, ktory przez dluzszy czas byl mi winien spora kwote. Dziala profesjnalnie, dyskretnie. Szczerze polecam

1 / 5 2018-07-01

Uwaga na umowę. Sprzedawca wydzwania po 5 razy dziennie, potem jest trudno dostępny lub na urlopie. Wszystkie koszty zapłaciłem ja, a była to cesja długu. Komornik nie działał nawet roku. Umorzył sprawę. Te pozytywne opinie napisali Pracownicy, a z negatywami się zgadzam w 100%, taki jest schemat działania tej Firmy!

5 / 5 2018-06-26

Cała sprawa dotyczyła dużych pieniędzy i ze względu na jej trudność trwała długo. Dlatego dobrym ruchem było skorzystanie z usług profesjonalnej firmy windykacyjnej, która ma świetne wyczucie w skomplikowanych tematach. Pieniądze wpływają prywatnie od prezesów spółki, która już dwukrotnie składała wniosek o upadłość, a to chyba najlepsze potwierdzenie skuteczności ich działania.

5 / 5 2018-06-22

Witam, polecam firmę Solventoir. Współpracuje z nimi kilka lat i jestem zadowolona. Windykują skutecznej niż konkurencja.

5 / 5 2018-06-20

Polecam przede wszystkim ze względu na szybkość działania i zdecydowanego podejmowania kroków. Polecam dla osób, które chca odzyskać swoje pieniądze.Obsługa bardzo rzetelna

1 / 5 2018-06-17

Współpracowaliśmy z tą firmą przez 2 lata, by odzyskać dług. Nie udało im się odzyskać nawet złotówki. Umowa jest tak skonstruowana, że nie zależy im na odzyskaniu długo, gdyż wszystkie koszty po nieudanej windykacji pokryliśmy my. Skończyło się tym, że zaczęli straszyć nas Sądem i windykacją. A miała być to cesja długu. Nie odbierają telefonu, chyba, że chcą sprzedać kolejną usługę. Zdarzało się, że miesiącami nie odpowiadali na telefon. Na maile też nie odpowiadają. Nie polecamy tej firmy. Uważam, że wykorzystują ludzi w trudnej sytuacji, wprowadzając ich błąd dzięki kruczkom prawnym z umowy.

1 / 5 2018-06-02

polecam

5 / 5 2018-05-17

Korzystaliśmy z usług Solventoir już kilkukrotnie. Za każdym razem sprawy zakończyły się pomyślnie i szybko odzyskiwaliśmy swoje pieniądze za niezapłacone faktury. Jeśli zajdzie taka konieczność zlecimy kolejne tematy. Działają skutecznie i przykładają się do swojej roboty.

5 / 5 2018-05-14

Nie spodziewaliśmy się, że w tak skomplikowanej i wielowątkowej sprawie uda się szybko i bez sądu ściągnąć wszystkie należności od dłużnika. Dlatego polecam współpracę z firmą Solventoir. Gdybyśmy dłużej czekali z zaangażowaniem w sprawę firmy windykacyjnej, moglibyśmy mieć ogromne trudności z odzyskaniem jakiejkolwiek części zobowiązań ze strony dłużnika.

5 / 5 2018-05-13

bardzo polecam ta firme . Poradzila sobie ze sciągnieciem długów .

5 / 5 2018-05-04

Polecam. Zwindykowali mi sporną sprawę w której dłużnik nie płacił wymyślając nieprawdziwe „reklamacje”. Na dziś ściągnęli większość długu poprzez komornika, a całość łącznie z sądem zajęła raptem parę miesięcy. Mateusz Będkowski, ADAMANT GLASS Sp. z o. o., Dąbrowa Górnicza.

5 / 5 2018-04-29

Jest to bardzo profesjonalna firma. Znaja sie na swojej pracy. Poradza sobie z kazda sytuacja. Szybko wiazali sie z mojego zlecenia. Bardzo polecam, jesli macie problem z jakims klientem.

5 / 5 2018-03-27

polecam

5 / 5 2018-03-25

Korzystałam juz nie jeden raz. Za każdym razem pełen profesjonalizm w realizowaniu powierzonych im zadań.

5 / 5 2018-03-02

Firma konkretna w działaniach, konsekwentna w decyzjach, uczciwa, dobry kontakt z pracownikami.

5 / 5 2018-02-22

Tylko ta firma umiala nam pomoc i odzyskac utracone pieniadze. Bardzo dziekuje za pomoc. Swietni, dyskretni fachowcy. W sam raz do powaznych spraw. Polecam

5 / 5 2018-02-21

Zaufałam tej firmie w sciągnięciu należności i nie żałuję , firma godna polecenia !!

1 / 5 2018-02-12

trochę czas temu zleciłem im 3 sprawy do sciagniecia, dluznik oporny, trochę to zajelo. 2 długi spłacono w całości, o 3 jeszcze walcza. Generalnie wspolprace oceniam na PLUS, powoli działają ale koniec końców efekt jest. Zobaczymy jak ta ostatnia sprawa. Kontakt z obsługą tez na plus, co miesiąc wysylaja raport namejla, wiadomo wtedy co się dzieje w sprawie. Polecam puki co, wiele już firm miałem od windykacji, jak na razie nie mam uwag, komornika też mają dobrego

5 / 5 2018-02-11

Juz wlasciwie sie pogodzilam z tym, ze stracilam pieniadze, ktore byl mi winien klient. I wlasnie ta firma pomogla mi je odzyskac. Dzialaja naprawde profesjonalnie i dyskretnie. Firma zna sie na swojej pracy. Pomoga kazdemu. polecam

5 / 5 2018-01-03

Zaufałam tej firmie w sciągnięciu należności i nie żałuję , firma godna polecenia !!

5 / 5 2017-12-17

Ogólnie bardzo polecam. Ściągnęli w moim imieniu całą kwotę łącznie z odsetkami za instalację wod-kan-gaz. Nic nas to nie kosztowało, ponieważ udało się im w naszym imieniu odzyskać tez od dłużnika zwrot kosztów za windykację na ponad 3000 zł. Wcześniej dłużnik się ociągał i nie chciał płacić, ale firma okazała się bardzo skuteczna w działaniu.

5 / 5 2017-12-09

Ponownie polecamy Solventoir. Działali dla nas w kolejnej sprawie i kolejny raz z sukcesem. Naprawdę szkoda czasu i nerwów na nierzetelnych partnerów – Solventoir zrobi to dobrze, szybko i skutecznie. Po prostu profesjonaliści w swoich fachu.

5 / 5 2017-12-03

Swietna firma, rzetelna , terminowa. Umie podjąć działania w naszych sprawach ;)

4 / 5 2017-12-02

skuteczna i szybka windykacja, nie bylo problemu w kontaktach z moim opiaekunem, dostawalam informacje co sie dzieje bylo sporo spraw i wiekszoasc sie dosc szybko splacily. Dobre rozwiazanie, bez kontaktow z dluznikiem i czekaniem na jego obiecanki

5 / 5 2017-11-17

Polecam. Ściągnęli mi w TYDZIEŃ na cesję dług na prawie 13 tysięcy od firmy z mazowieckiego. Wcześniej nie mogłem się doprosić przez pół roku o zapłatę od dłużnika.

4 / 5 2017-11-15

trochę czas temu zleciłem im 3 sprawy do sciagniecia, dluznik oporny, trochę to zajelo. 2 długi spłacono w całości, o 3 jeszcze walcza. Generalnie wspolprace oceniam na PLUS, powoli działają ale koniec końców efekt jest. Zobaczymy jak ta ostatnia sprawa. Kontakt z obsługą tez na plus, co miesiąc wysylaja raport namejla, wiadomo wtedy co się dzieje w sprawie. Polecam puki co, wiele już firm miałem od windykacji, jak na razie nie mam uwag, komornika też mają dobrego

4 / 5 2017-11-12

Moim dłużnikiem zajmowały się już dwie firemki z Wroclawia, pieniedzy nie zobaczylem ani razu, a nawt musialem dokladac do tego interesu, wplacalem zaliczki na sad i windykaytorow, ktorzy nie istnieli, pracownicy wysylali tylko upomnienia do dluznika, zero interewencji terenowej, chociaz dokladnie wiedzialem gdzie moj dluznik przebywa. Jakis czas temu chcialem raz na zawsze pozbyc sie nerwow i postanowilem sprzedac dlug, natrafilem na firme solventoir i nie odzyskalem pieniedzy od razu, nei moglem tez sprzedac tego dlugu, dlatego ze sprawa byla juz w sadzie, ale polubownie odzyskali znaczna czesc dlugu, moge polecic z czystym sumieniem, nastepnego dluznika tez im przekaze, pozdarwiam Jacrek

4 / 5 2017-11-09

Umoczyłem ponad 20koła w szemranej spolce, egzekucja bezskuteczna. dług chciałem sprzedać żeby miec cokolwiek. Solve sprawę wziela, sprobowalem i nie zaluje. Pociagneli czlonkow zarzadu-trochę długo to trwało ale kase mam...

4 / 5 2017-11-09

Moge z czystym sumieniem polecić ta firme. Odzyskali pieniądze za zaległe faktury . Jak dla mnie okazali się być bardzo skuteczni ;)

5 / 5 2017-11-02

Sprawa zlecona firmie Solventoir przebiegła bardzo sprawnie. Znają się na swoim fachu, od razu uruchomili temat i w miesiąc odzyskaliśmy całą należność od dłużnika. Tak jak obiecali, tak zrobili. Dobrze mieć taką sprawdzoną firmę w razie problemów z dłużnikami. Polecamy.

5 / 5 2017-10-26

godna polecenia firma windykacyjna. Należności szybko zostały wyegzekwowane od dłużnika

1 / 5 2017-10-06

Dzien dobry, Nie moge pozostawic innej opinie jak wielki NEGATYW firma oferuje zalatwienie sprawy bez obciazania zadnymi kosztami, w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej czy odyskaja pieniadze co jest bardzo watpliwe czy nie to i tak domagaja sie zwrotu kosztow oczywiscie max jakich mzna zarzadac!!! Nikt nie jest idota te koszta zawsze sa umowne pomiedzy klientem a kancelaria a to jest ich sposob na zarabianie Takze nie wchodzcie w to bagno bo nie dosc ze nie odzyskacie dlugu to jeszcze dolozycie do niego i t sporo!!!!

5 / 5 2017-09-26

Pieniądze powoli zaczeły spływać w sprawach ktore dawno spisalem na straty. Jestem zadowolony ze współpracy

5 / 5 2017-09-13

Wspólpraca bardzo dobra od przeszło roku. parę spraw zleciłem, wszystkie sciagniete. Polecam choc troche się ciągnęło i koszty sądu sam pokrywałęm.

5 / 5 2017-08-21

Jestem zadowolony. Solventoir ściągnął dla mnie dług na ponad 5000 zł od dłużnika spod Wrocławia. Windykacja polubowna nic nie przyniosła, ale ich komornik sobie z nim poradził. Ściągnęli wszystko łącznie z kosztami. Dzięki i polecam. Roman Dzikowski UNITRADE. Skarżysko Kamienna.

5 / 5 2017-08-01

Witam, Ja polecam, dług sciagniety bardzo szybko na sporą wkotę ponad 100 tys. choc dłużnik niewypłacalny się wydawał. spawa została zlecona dośc szybko sciagnieta. WIELKIE DZIĘKI. Anka

5 / 5 2017-07-23

Specjaliści są naprawdę dyskretni. Pomogli mi w poradzeniu sobie z niekoniecznie miłymi i rzetelnymi klientami. Firma działa bardzo dyskretnie i fachowo, także można im powierzyć sprawy związane nawet z dużymi długami. Są oni doświadczeni w takich sprawach. Poradzą sobie w każdej sytuacji.

5 / 5 2017-07-19

Sprawa, którą prowadzili została zakończona sukcesem, czyli odzyskaniem pieniędzy. Po raz kolejny już im zaufałam

5 / 5 2017-07-09

Bardzo polecam tych specjalistow. Firma pomaga w problemach z nieuczciwymi klientami. Swietna, dyskretna pomoc. Pomogli mi nie raz odzyskac utracone pieniadze. Dzialaja szybko i fachowo. Polecam.

5 / 5 2017-07-07

Miałam okazję korzystać niedawno z pomocy tej firmy. Muszę przyznać, że są to dobrzy specjaliści i profesjonalnie pomogli mi uporać się z nieuczciwym klientem. Sama na pewno bym sobie nie poradziła w tej sytuacji. Polecam firmę.

5 / 5 2017-06-27

Firma świadczy profesjonalne usługi. Świetnie się z nimi współpracuje. Pomogli mi już kilkakrotnie z dłużnikami, którzy byli mi winni nawet spore kwoty pieniędzy. Jak najbardziej polecam firmę.

5 / 5 2017-06-12

Witam, Są bardzo szybcy. Sprawę zleciłem 28 marca, a wczoraj kasę od łużnika ściągnęli (poniżej 2 tygodni) ! Dłużnik z Rypina (kujawsko-pomorskie). Wcześniej od grudnia się nie mogłem od niego kasy doprosić. Polecam. JK – Agro Krzysztof Jezierski.

5 / 5 2017-06-12

Polecam

5 / 5 2017-06-02

Miałem trudna sprawe z dłużnikiem, ustawiał się na splate, później nie dotrzymywał słowa. Poza tym unikał kontaktu, kłamał a później zapadl się pod ziemie. Znajomy powiedzial mi o SOLVENTOIR. W przeicagu miesiąca czasu odzyskali kase a prowizja nie była duża. POLECAM wszystkim kotrzy sa w podobnej sytuacji i maja dłuznikow.

4 / 5 2017-05-18

solventoir zaalatwiaja dla mnie sprawy od ubiegłego roku. nie byłem do końca przekonany, ale jak mi mówili, ze odzyskaja pieniędze, w końcu nie mam nic do stracenia… jak windykowali mojego bylego kontrahenta to odzyskali część pieniędzy, ale późnej poszli do sądu, dluznik się przestraszył jak dostał pismo i zwrucil resztę. Dałem im jeszcze drugą sprawę, ale po sądzie jest u komornika, bo dłużnik cwaniak i nie chciał płacić, mowia, ze nie długo odzyskam pieniadze. Ogólnie polecam te firme.

5 / 5 2017-04-28

Też miałem problem z nieuczciwym klientem. Trudno było z nim rozmawiać i odzyskać pieniądze. Ta firma pomogła mi w tej sytuacji. Mają doświadczenie i bardzo szybko załatwili tę sprawę, a ja odzyskałem pieniądze. To dobra firma. Polecam.

5 / 5 2017-04-27

Serdecznie POLECAM !, Firma Solventoir odzwykskała dla naszej firmy ponad 0.5 mln złotych od Generalnego Wykonawcy na budowie w Warszawie. obyło się bez sądó i prawników. Polecam szczególnie ich detektywa Pana Łukasza, bo to bardzo kompetentny człowiek, który zna się na rzeczy. Firma działa bardzo skutecznie i odzyskała bardzo szybko całą fakturę, razem z kaucją. Polecam innym firmom z czystym sumieniem, PUB Piotr N.

4 / 5 2017-04-24

Od 2 miesiecy wspolpracujemy z Solventoir i jestesmy zadowoleni. Co prawda nie odzyskuja kasy w minute ale po troche naleznosci wpadaja mi na konto… Narazie nie mam na co narzekac, wszystko wskazuje, ze wspolpraca przebiegnie dobrze.

4 / 5 2017-03-29

Nawet spoko, prowadzę mały biznes, przedstawiciele firmy przyjechali do mnie na spotkanie, widać że panowie znają się na rzeczy, dałem im kila spraw do windykacji, jedna się spłaciła szybko, czekam jeszcze na kolejne

Rzetelne opinie o Solventoir.pl

Solventoir.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
-

Email
[email protected]

Telefon
(71) 360-47-50

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie