Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Sport / Artykuły Medyczne

Sportowybazar.pl Opinie Klientów

4.77/5.00 - ilość ocen: 162
opinie o Sportowybazar.pl
5 / 5 2019-03-23

Szybko ,sprawnie,polecam!

5 / 5 2019-03-21

Błyskawicznie, bezproblemowo, bez zastrzeżeń.

4 / 5 2019-03-12

Firma żetelna. Sprawnie działającą. Szybka dostawa towaru. Towar zgodny z zamòwieniem. Rużne formy płatności. Noi to co najważniejsze dobra cena.

5 / 5 2019-03-11

Polecam

5 / 5 2019-03-10

Wszystko w jak najlepszym porządku. Ekspresowa wysyłka i towar godny polecenia

4 / 5 2019-03-01

OK, polecam.

5 / 5 2019-02-28

Polecam. Wszystko na 5

5 / 5 2019-02-02

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-01-25

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-18

WSZYSTKO PRZEBIEGŁO OK PRODUKT ZGODNY Z OPISEM

4 / 5 2019-01-01

super

5 / 5 2019-01-01

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-23

Super

5 / 5 2018-12-20

Super

5 / 5 2018-12-15

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-12-13

szybko, zgodnie z opisem, polecam

5 / 5 2018-12-02

Wszystko OK

5 / 5 2018-11-23

Polecam

5 / 5 2018-11-11

polecam-towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-10-24

Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-10-21

bardzo szybko, odzież dobrej jakści

5 / 5 2018-10-21

Gorąco polecam

5 / 5 2018-10-08

Błyskawicznie zrealizowane zamówienia polecam

4 / 5 2018-10-01

transakcja ok

5 / 5 2018-10-01

Polecam w 100%

5 / 5 2018-09-30

Polecam

5 / 5 2018-09-30

Gitttttt

5 / 5 2018-09-30

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie

5 / 5 2018-09-25

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, szczerze polecam.

5 / 5 2018-09-16

Polecam!!!

4 / 5 2018-09-14

wszystko ok

4 / 5 2018-09-11

Jest zadowolony z obsługi transakcji

5 / 5 2018-09-10

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2018-09-09

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-01

Wszystko szybko i sprawnie.Kurtka zgodna z opisem.

4 / 5 2018-08-28

POLECAM

4 / 5 2018-08-23

Transakcja okazała się zgodna z oczekiwaniami

5 / 5 2018-08-19

Polecam jak najbardziej stepper HMS

5 / 5 2018-08-13

Świetna obsługa i szybka wysyłka

5 / 5 2018-08-10

W 100% polecam

5 / 5 2018-08-05

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-03

Zamówiłem zbyt mały rozmiar, sklep bardzo szybko pomógł mi wymienić na rozmiar M, a zależało mi na czasie. Za to duży duży plus

5 / 5 2018-07-31

Żadnych problemów ze sklepem.

5 / 5 2018-07-29

Polecam

5 / 5 2018-07-16

Super obsługa

5 / 5 2018-07-12

Profesjonalna obsługa klienta. Polecam

5 / 5 2018-07-04

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-06-30

Szybko dostałam zamówienie, dobrze zapakowane, produkt jak w opisie.

5 / 5 2018-06-25

Wszystko jak nalezy. Przesylka szla kilka dni, ale bylo to napisane w opisie - wiec nie ma sie czego czepiac. Sam towar zgodny z opisem i fotkami. Bede zagladal na Wasza strone. Dziekuje i pozdrawiam :)

5 / 5 2018-06-24

Profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2018-06-23

polecam

5 / 5 2018-06-23

Super szybka obsługa. Korzystna cena plecaka. Polecam

4 / 5 2018-06-20

Jest OK

5 / 5 2018-06-10

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-08

Szybka i sprawna obsługa i dostawa. Towar zgodny z wymaganiami.

5 / 5 2018-06-02

fantastyczny i miły kontakt z kontrahentem, towar bez zastrzeżeń, polecam

5 / 5 2018-05-24

Polecam :)

5 / 5 2018-05-23

Wszystko na tip - top, jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-05-17

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Super sklep.

5 / 5 2018-05-14

Profeska.

5 / 5 2018-05-09

Przesyłka błyskawiczna zgodna z opisem

5 / 5 2018-05-03

profesjonalna obsługa, jednie do przesyłu towaru dołączałabym formularz, lub informacje jeśli towar chce być przed zamawiającego zwrócony

5 / 5 2018-04-22

oki!!!

5 / 5 2018-04-21

Profesjonalna obsługa poleciłbym ten sklep znajomym

5 / 5 2018-04-21

Polecam w 100%

5 / 5 2018-04-17

Towar zgodny z zamówieniem, szybka bezproblemowa wysyłka i dostawa.

5 / 5 2018-04-11

Wszytko OK.

5 / 5 2018-04-10

Wszystko ok.Polecam.

5 / 5 2018-04-05

OK.Bardzo Dobrze!

5 / 5 2018-04-04

Super wiarygodny sklep godny polecenia każdemu. Dostawa błyskawiczna. Przesyłka zgodna z zamówieniem, dobrze i bezpiecznie zapakowana

5 / 5 2018-03-27

ok fajnie

5 / 5 2018-03-17

Bardzo szybko

5 / 5 2018-03-16

Na 6.

5 / 5 2018-03-06

Szybko, tanio i profesjonalnie. Polecam wszystkim.

4 / 5 2018-02-20

Polecam.

5 / 5 2018-02-20

Polecam Wszystkim zakupy. Profesjonalizm na każdym kroku !!!!!!

5 / 5 2018-02-09

Transakcja szybka i przyjemna

5 / 5 2018-02-09

Super sklep

4 / 5 2018-02-07

Szybka wysyłka. Bardzo dobra jakość produktu. Rzetelność usług.

5 / 5 2018-02-05

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-04

Świetna obsługa sklepu szybka dostawa towar najwyższej jakości polecam ten sklep każdemu

4 / 5 2018-02-03

Przy wymianie towaru musiałem zapłacić za zwrotną przesyłkę oraz pokryć koszty ponownej wysyłki. Koszt zakupu przekroczył cenę towaru w każdym innym sklepie.

5 / 5 2018-02-02

szybko i dobra cena supr

4 / 5 2018-02-02

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-31

Polecam, jeden z moich ulubionych sklepów. Ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-01-23

Profesjonalnie i szybko. Jak zawsze.

5 / 5 2018-01-19

Super

5 / 5 2018-01-18

Polecam. Szybka realuzacja zamowienia.

4 / 5 2018-01-16

Polecam

4 / 5 2018-01-10

Produkt Ok

5 / 5 2018-01-07

Godny polecenia:). Bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-01-06

Według mnie i tego jaki jestem zadowolony z dostarczonego przez Was kompletu termoaktywnego to ....Wielki ,wielki plus dla Waszego sklepu. Życzę Wam wraz z rodziną Super udanego 2019 roku,pod względem biznesu,zysku jak i zdrowia. Zadowolony klient.

1 / 5 2018-01-05

Anulowano moje zamówienie i nie dostałam towaru za który zapłaciłam. Pieniądze odzyskałam ale butów nie mam nadal.

5 / 5 2017-12-25

Bardzo szybka dostawa. Ze wrotem z powodu niedopasowanego rozmiaru również nie było problemu. Infolinia rzeczowa, kulturalna, z bardzo miłym głosem

5 / 5 2017-12-19

Szybko, sprawnie , miły kontakt. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-12-15

Przesyłka błyskawiczna, wszystko OK tylko proszę popracować nad pakowaniem - paczka dojechała otwarta (zakładam że to przez gabaryty przedmiotu).

5 / 5 2017-12-09

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Polecam :)

5 / 5 2017-12-07

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-06

Polecam

5 / 5 2017-12-03

Wszystko ok.

4 / 5 2017-12-01

Profesjonalna obsługa, mają informacje na temat asortymentu, który posiadają w sprzedaży

3 / 5 2017-11-27

Do momentu zamówienia szybko i sprawnie, kontakt telefoniczny ok. Umówiłem się, że wezmę dwie pary spodni - po przymierzeniu jedną odeślę - zrobiłem to na własny koszt kurierem tego samego dnia, w którym otrzymałem przesyłkę, więc były w sklepie na drugi dzień. Ale sklep jest cwany - czekam już 11 dni na zwrot należności, a po moim monicie dostałem informację, że wg prawa maja 14 dni na zwrot - nie muszę dodawać, że więcej tam nie kupię - inne sklepy oddają praktycznie od razu (max parę dni). TEN NIE - więc jak nie jesteście pewni czy nie zwrócicie NIE KUPUJCIE

5 / 5 2017-11-26

Wszystko ok polecam!

5 / 5 2017-11-25

z zakupionych rękawic narciarskich jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-11-13

Wszystko przebiegło pomyślnie i szybko. Polecam

5 / 5 2017-11-05

Sklep

5 / 5 2017-11-03

Bdb polecam

5 / 5 2017-10-31

Wszystko ok. Ekspresowo.

4 / 5 2017-10-22

Profesjonalny sklep bardzo dobra obsługa i czas realizacji zamówienia .Polecam.

5 / 5 2017-10-14

Szybka dostawa, rozmiar zgodny z tabelą, polecam.

5 / 5 2017-10-13

Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2017-10-12

POLECAM !!! :)

5 / 5 2017-10-11

Polecam!

5 / 5 2017-09-30

wszystko ok

5 / 5 2017-09-27

Wszystko super! Sprawnie, świetny kontakt, zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-09-18

Polecam. Wszystko w porządku. Szybka wysyłka.

4 / 5 2017-09-10

polecam

5 / 5 2017-09-05

szybkie i bezproblemowe zakupy, polecam i pewnie jeszcze kiedyś skorzystam.

5 / 5 2017-09-02

Super!

5 / 5 2017-08-31

Polecam

5 / 5 2017-08-30

POLECAM REWELACJA !!!

4 / 5 2017-08-27

Wszystko ok polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-08-24

Zamówienie bezproblemowe. Pełna zwrotna informacja mailowa. Wysyłka w tym samym dniu. Odbiór od kuriera w ciągu 24 godzin. Ten sklep to " Pendolino " sklepów internetowych. Tak trzymać !

5 / 5 2017-08-22

Super jestem zadowolona

4 / 5 2017-08-20

Polecam!!! wszystko ok.

5 / 5 2017-08-18

Wszystko tak jak powinno być

5 / 5 2017-08-06

super sprzedawca :D

5 / 5 2017-08-03

Polecam

5 / 5 2017-07-29

Polecam ten sklep.

1 / 5 2017-07-22

Sklep nie uwzględnia zwrotów. Nie realizuje reklamacji. Zdecydowanie nie polecam.

5 / 5 2017-07-21

Super

5 / 5 2017-07-21

Jestem bardzo zadowolona. Paczka dotarła w tempie błyskawiczny

5 / 5 2017-07-17

Polecam

5 / 5 2017-07-17

Profesjonalna strona, szybka wysyłka, produkt oryginalny, rozmiarówka dobrze opisana. Polecam przez duże P

5 / 5 2017-07-17

Jestem zadowolona z zakupu i na pewno jeszcze niejeden raz skorzystam. Towar zgodny z opisem. Przesyłka wysłana expresowy. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-06-30

Polecam

5 / 5 2017-06-29

Super :)

5 / 5 2017-06-29

Super

5 / 5 2017-06-25

POLECAM

5 / 5 2017-06-20

polecam

5 / 5 2017-06-15

Wszystko tak jak właśnie powinno być. Polecam Jaknajbardziej

4 / 5 2017-06-13

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-12

Polecam zakupy w tym sklepie !

4 / 5 2017-06-10

jest ok

4 / 5 2017-06-02

Wspaniały sklep

5 / 5 2017-06-01

Mimo okresu świątecznego przesyłka dotarła bardzo szybko i sprawnie .

5 / 5 2017-05-31

Szybko, dobry kontakt, czyli pełna profeska

4 / 5 2017-05-28

Polecam

5 / 5 2017-05-27

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, polecam.

5 / 5 2017-05-26

Polecam

5 / 5 2017-05-19

Wszystko OK. Towar zgodny z opisem. Szybko i bezproblemowo.

4 / 5 2017-05-16

Profesjonalny sklep, obsługa gorąco polecam.

5 / 5 2017-05-16

Super,sprawnie szybko i dokładnie zgodne z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-05-11

Produkt zgodny z opisem, polecam

5 / 5 2017-05-07

Polecam

5 / 5 2017-04-29

Szczerze polecam.

5 / 5 2017-04-26

Wszystko było ok

5 / 5 2017-04-25

Polecam. Sprawna obsługa, bezproblemowa.

4 / 5 2017-04-07

Polecam, profesjonalna obsługa klienta

5 / 5 2017-04-01

Super

5 / 5 2017-03-30

Zamówiony towar dotarł zgodny z opisem POLECAM

5 / 5 2017-03-27

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, obsługa oraz doradztwo na najwyższym poziomie.Bardzo szybka wysyłka.

Rzetelne opinie o Sportowybazar.pl

Sportowybazar.pl

Siedziba
Częstochowa

WWW
http://www.sportowybazar.pl

Email
[email protected]

Telefon
0343923000

Komórka
-

Infolinia
03439230000

Logowanie