Kategorie: / Usługi

Stacja Paliw Handel Stanisław Simiński Opinie Klientów

4.92/5.00 - ilość ocen: 40
opinie o Stacja Paliw Handel Stanisław Simiński
2019-03-24

Więcej takich stacji paliw życzę wszystkim kierowcom. Zawsze miła obsługa a przy tym dobra jakość i rozsądne ceny paliw.

2019-03-24

Stacja Paliw Handel reprezentowana przez pana Stanisława Simińskiego jest rzetelną i uczciwą firmą godną zaufania zajmującą się sprzedażą paliw na wysokim poziomie. Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-02-25

Wieloletnie współpraca mówi sama za siebie. Pełen profesjonalizm, na czas i miejsce. Szczerze polecam ta firmę.

2019-02-12

Polecam firmę Simiński,jako rzetelnego kontrachenta w biznesie.Prywatnie chętnie korzystam z usług firmy.Serdecznie polecam.

2019-01-30

Miła i rzetelna współpraca.Firma godna polecenia.

2019-01-29

Od początku istnienia firma związana z PKN ORLEN. Kontrahent niezwykle uczciwy i rzetelny. Wyjątkowo solidny sprzedawca paliw i lekiego oleju opałowego.

5 / 5 2019-01-28

Potwierdza rzetelność firmy. Polecam

5 / 5 2019-01-23

Rzetelna i uczciwa firma. Polecam współpracę.

5 / 5 2019-01-14

Firma jest rzetelna. Niema problemów z płatnościami. Polecam

5 / 5 2019-01-14

Rzetelna firma, miła obsługa. Polecam.

2019-01-01

RZetelna i uczciwa firma.

5 / 5 2018-12-30

Rzetelna firma z którą warto nawiązać współprace. Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-12-26

Firma godna polecenia. Paliwo z najwyższej półki. Fachowa i miła obsługa. (Ceny hurtowe paliw mistrzostwo świata) Z poważaniem pozdrawiam i polecam

2018-12-21

Jako dostawca akcesoriów samochodowych możemy zaręczyć ze firma Stacja Paliw Handel Stanisław Simiński jest firmą z którą współpraca przebiega prawidłowo. Płatnosci są regulowane na czas.

2 / 5 2018-12-15

nie polecam

5 / 5 2018-12-04

Bardzo dobra współpraca na najwyższym poziomie . Paliwa bardzo dobrej jakości .Polecam

5 / 5 2018-11-18

Rzetelma Firma. Polecam współprace

2018-11-03

rzetelna firma mila obsluga jakosc paliwa bdb

5 / 5 2018-10-31

Bardzo rzetelna firma, profesjonalne podejście do obsługi klienta. Idealny partner w biznesie. Polecam serdecznie współpracę.

2018-10-21

Potwierdzam rzetelność Firmy.

5 / 5 2018-10-18

Wieloletnia współpraca mówi sama za siebie. Rzetelna i solidna firma. Produkty najwyżej jakości. Polecam serdecznie.

2018-10-16

DŁUGOLETNIA WSPÓŁPRACA POTWIERDZA RZETELNOŚĆ...

2018-09-27

potwierdzam rzetelność Firmy

5 / 5 2018-09-26

Wieloletnia współpraca mówi sama za siebie. Polecam firmę i potwierdzam, że jest rzetelna

2018-09-23

Bardzo rzetelna i pożadna firma. Produkty najwyżej jakości, miła obsługa, aż chce sie z nimi współpracować.

5 / 5 2018-09-08

Bardzo rzetelna i uczciwa firma. Polecam z nimi współpracę!

2018-08-29

DŁUGOLETNIA WSPÓŁPRACA MÓWI SAMA ZA SIEBIE....

2018-08-15

Bardzo rzetelna firma. Godna polecenia.

5 / 5 2018-08-10

Stacja Paliw Simiński jest rzetelnym i uczciwym kontrahentem - polecam wspolprace

5 / 5 2018-07-26

Korzystałem z usług, będę korzystał w przyszłości i polecam

2018-07-20

Potwierdzam, że firma jest rzetelna.

5 / 5 2018-07-14

Rzetelna firma, profesjonalne podejście do klienta, współpraca na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia!!!

5 / 5 2018-07-07

Rzetelna i uczciwa firma. Polecam

5 / 5 2018-07-07

Potwierdzam rzetelność firmy. Polecam współprace.

5 / 5 2018-06-22

Stacja Paliw Simiński jest firmą z którą współpracuję dłuższy czas. Współpraca układa się b. dobrze. Firma jest rzetelna. Polecam

5 / 5 2018-06-21

Bardzo rzetelna i pożadna firma. Produkty najwyżej jakości, miła obsługa, aż chce sie z nimi współpracować. Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-06-19

Rzetelna i uczciwa firma. Polecam współpracę.

2018-06-19

Potwierdzam Rzetelność firmy

5 / 5 2018-05-22

Pragnę polecić firmę: Stacja Paliw Handel Stanisław Simiński, jako partnera uczciwego, profesjonalnie podchodzącego do swoich klientów. Jakość paliw oraz obsługi jest na bardzo wysokim poziomie a co najważniejsze zachęca dobrymi cenami. Polecam wszystkim

2018-05-04

Solidna, rzetelna Firma godna polecenia. Zachęcam wszystkich do współpracy.

5 / 5 2018-04-30

Rzetelna i solidna firma. Polecam.

5 / 5 2018-04-20

Stacja Paliw jest rzetelnym i uczciwym kontrahentem - polecam wspolprace

5 / 5 2018-03-28

Rzetelna firma którą polecam.

5 / 5 2018-03-20

Polecam!!! Dobre paliwo w dobrej cenie!!

2018-03-02

Rzetelna firma z którą warto nawiązać współpracę.

5 / 5 2018-02-25

Potwierdzam rzetelność firmy. Polecam współprace.

5 / 5 2018-02-23

Jakość paliw oraz obsługi jest na bardzo wysokim poziomie.Dobre ceny. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-02-04

RZETELNA I UCZCIWA FIRMA. POLECAM

2018-01-31

Stacja Paliw Handel Stanisław Simimński jest firmą rzetelną i kompetentną.Współpracujemy z nią długi czas. Możemy na nich polegac. Paliwo dostarczane do nas jest dobrej jakości - niezawodne nawet w największe mrozy. Na stacji panuje miła obsługa i przyjazny klimat.

2018-01-19

FIRMA SOLIDNA I RZETELNA, MIŁO I BEZPROBLEMOWO TANKUJĘ NA TEJ STACJI.

2018-01-05

Rzetelna firma...

2018-01-02

Rzetelna firma do współpracy.

2017-12-14

Pożądna i rzetelna firma, godna polecenia.

2017-12-09

Firma godna polecenia innym

5 / 5 2017-12-06

Polecam współprace.

5 / 5 2017-11-30

Firma stacja Paliw Handel Stanisław Simiński to rzetelny kontrahent oraz solidny i uczciwy płatnik. Zachęcają do współpracy dobrymi cenami. Polecam gorąco ...

5 / 5 2017-11-23

Bardzo rzetelna i uczciwa firma. Polecam z nimi współprace

2017-11-15

Rzetelna Firma godna polecenia.

5 / 5 2017-11-04

Rzetelność firmy na najwyższym poziomie. Profesjonalne podejście pracowników do klienta. Właściciel oraz najbliższe osoby wspomagające działalność firmy SIMIŃSKI są wiarygodni, konkretni i elastyczni w działaniach. Ze Stacjami Paliw SIMIŃSKI współpracuję od wielu lat i jest to zdecydowanie partner godny polecenia.

2017-10-21

Stacja Paliw Handel Stanisław Simiński to dobra rzetelna i pewna firma godna polecenia. Sprzedawane paliwo jest produktem najwyższej jakości

5 / 5 2017-10-21

Bardzo rzetelna firma, profesjonalne podejście do obsługi klienta. Idealny partner w biznesie. Polecam serdecznie współpracę.

5 / 5 2017-09-11

FIRMA JEST RZETELNA. POLECAM

2017-08-15

Firma jest rzetelnym i solidnym płatnikiem. Z pewnością zasługuje na miano rzetelnej firmy.

5 / 5 2017-07-30

Bardzo rzetelna firma. Idealny partner w biznesie. Polecam serdecznie współpracę.

5 / 5 2017-07-26

Firma jest rzetelna. NIema problemów z płatnościami. Polecam

2017-07-01

Pożądna i rzetelna firma. Uczciwy płatnik. Warto z nimi współpracować.

5 / 5 2017-05-25

Bardzo dobra współpraca , jakość paliw na najwyższym poziomie . Duża elastyczność cenowa . Właściciel stacji jak i jego cała Rodzina bardzo angażują się w działalność firmy i bardzo dbają o jej wizerunek . Współpraca na najwyższym poziomie . Bardzo polecam !!! Bardzo solidna firma !

2017-05-22

Rzetelna i solidna firma. Nasza współpraca układa się od lat bardzo dobrze. Taką firmę jak ta z czystym sumieniem można polecić każdemu

5 / 5 2017-05-20

Rzetelna firma - polecam współpracę.

2017-04-07

pOTWIERDZAM RZETELNOŚĆ FIRMY

Rzetelne opinie o Stacja Paliw Handel Stanisław Simiński

Stacja Paliw Handel Stanisław Simiński

Siedziba
Drużbice Kolonia

WWW
-

Email
[email protected]

Telefon
+48698977 366

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie