Kategorie: / Usługi

Stacja Paliw Handel Stanisław Simiński Opinie Klientów

4.92/5.00 - ilość ocen: 40
opinie o Stacja Paliw Handel Stanisław Simiński
2019-03-24

Więcej takich stacji paliw życzę wszystkim kierowcom. Zawsze miła obsługa a przy tym dobra jakość i rozsądne ceny paliw.

2019-03-24

Stacja Paliw Handel reprezentowana przez pana Stanisława Simińskiego jest rzetelną i uczciwą firmą godną zaufania zajmującą się sprzedażą paliw na wysokim poziomie. Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-02-25

Wieloletnie współpraca mówi sama za siebie. Pełen profesjonalizm, na czas i miejsce. Szczerze polecam ta firmę.

2019-02-12

Polecam firmę Simiński,jako rzetelnego kontrachenta w biznesie.Prywatnie chętnie korzystam z usług firmy.Serdecznie polecam.

2019-01-30

Miła i rzetelna współpraca.Firma godna polecenia.

2019-01-29

Od początku istnienia firma związana z PKN ORLEN. Kontrahent niezwykle uczciwy i rzetelny. Wyjątkowo solidny sprzedawca paliw i lekiego oleju opałowego.

5 / 5 2019-01-28

Potwierdza rzetelność firmy. Polecam

5 / 5 2019-01-23

Rzetelna i uczciwa firma. Polecam współpracę.

5 / 5 2019-01-14

Firma jest rzetelna. Niema problemów z płatnościami. Polecam

5 / 5 2019-01-14

Rzetelna firma, miła obsługa. Polecam.

Rzetelne opinie o Stacja Paliw Handel Stanisław Simiński

Stacja Paliw Handel Stanisław Simiński

Siedziba
Drużbice Kolonia

WWW
-

Email
[email protected]

Telefon
+48698977 366

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie