Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Żywność

Straganzdrowia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Straganzdrowia.pl
2019-03-18

Tanio było

5 / 5 2019-03-17

Jestem zadowolony, szybko i dobra jakość zamówionego towaru, super zapakowane, polecam !!!

5 / 5 2019-03-09

Bezproblemowo, sprawnie,. Zakupy id zamówienia do dostarczenia - 2 dni. Po raz kolejny niezawodnie. Polecam

5 / 5 2019-03-02

szybko i sprawnie,polecam

5 / 5 2019-03-02

super

5 / 5 2019-02-19

Polecam obsługa szybka i sprawna. Towar dobrze zabezpieczony.

5 / 5 2019-01-27

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-24

Wszystko ok

2019-01-15

Zdecydowanie polecam zakupy w Straganzdrowia.pl

5 / 5 2019-01-09

wszystko ok

5 / 5 2019-01-01

Zostałam pozytywnie zaskoczoną poziomem obsługi, polecam ten sklep! Sama na pewno do niego wrócę:)

5 / 5 2018-12-27

jestem zaskoczona tak szybką przesyłką kontakt z sprzedającym też na wysokim poziomie ogolnie super !!!!

5 / 5 2018-12-26

Polecam

5 / 5 2018-12-22

Wszystko w porządku. W paczce zawsze znajdzie się miły gratis:) bardzo polecam. Profesjonalnie i sprawnie.

5 / 5 2018-12-17

Bardzo jestem zadowolona ;-)

2018-12-16

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-12-16

Szybko. Sprawnie. Pysznie

5 / 5 2018-11-27

Jestem zadowolona. Szybkość kuriera ekspresowa.

5 / 5 2018-11-26

Wszystko było tak jak na zamówieniu. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-15

Polecam, bardzo szybka dostawa, produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2018-11-06

Transakcja przebiegła bez zarzutu. Szybka przesyłka (opcja za pobraniem). Towar zapakowany solidnie. Polecam

5 / 5 2018-10-31

PO OTWORZENIU PACZKI JEDNA MĄKA TROCHĘ SIĘ WYSYPAŁA. A POZA TYM TO OK.

2018-10-25

Witam. Składałam zamówienie przez stronę ponieważ kiedy zadzwoniłam telefonicznie Pani powiedziała że nie przyjemnie zamówienia ponieważ jest za niska kwota

5 / 5 2018-10-24

Świetny asortyment i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-18

wszystko ok.

5 / 5 2018-10-07

Polecam i będę zamawiać

5 / 5 2018-10-06

Profesjonalny poziom obsługi oraz świetna komunikacja. Szybkość realizacji zamówienia przeciętna ze względu na trwającą inwentaryzacje oraz problemy z firmą kurierską (głównie wina po stronie kuriera). Jakość zapakowania zadowalająca, aczkolwiek jeden z produktów był uszkodzony...na szczęście minimalnie więc nic się nie zmarnował. Mimo wszystko polecam! :)

5 / 5 2018-10-05

Szybka obsluga, dobrze zapakowane produkty

5 / 5 2018-10-02

Super, szybko i rzetelnie

5 / 5 2018-09-24

Szybko,sprawnie,serdecznie polecam

2018-09-22

Owszem, na przesyłkę musiałam długo czekać, ale dostałam informację z wyjaśnieniem w tej sprawie, naprawdę fachowe podejście do klienta. Jak na pierwszy raz to zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-09-14

Szybka dostawa. Polecam:-)

5 / 5 2018-09-14

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW. SUPER ZAPAKOWANE,DOBRY KONTAKT ZE SPRZEDAWCĄ.

2018-09-11

B.dobra

5 / 5 2018-09-10

Wszystko ok,

5 / 5 2018-09-08

Wszystko w porządku, szybko. Produkty ok. Polecam !

5 / 5 2018-09-06

Polecam zakupy w sklepie!

2018-08-31

Bardzo fajny sklep. Bogato zaopatrzony. Pierwsze zakupy były udane. Na pewno tam wrócę

5 / 5 2018-08-24

polecam!

5 / 5 2018-08-13

Profesjonalna obsługa, wszystko zgodne z opisem, polecam

5 / 5 2018-08-07

Wszystko ok. Nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-20

polecam

5 / 5 2018-07-13

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-13

Wszystko bardzo sprawnie i szybko przeprowadzone - nie mam żadnych uwag.

5 / 5 2018-07-10

Polecam !!!

5 / 5 2018-06-24

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-21

Wszystko ok

2018-06-19

Sklep godny zaufania

5 / 5 2018-06-19

Bardzo szybka realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-06-19

Ze sklepu skorzystałem dwa razy i mam zamiar złożyć następne zamówienie. Jestem bardzo zadowolony z szerokiej oferty.

5 / 5 2018-06-16

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-06-09

Profesjonalna obsługa. Szybka i udana transakcja

5 / 5 2018-05-23

Szybka profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-08

Sprawnie, szybko i w dobrej cenie i jakości.

5 / 5 2018-05-05

Profesjonalna obsługa, polecam sklep.

5 / 5 2018-05-04

Ok polecam

2018-04-25

solidnie, sprawnie W PORZĄDKU - świadczy Adam Kamiński Polska

2018-04-24

Trochę długo czekałem. Całość zakupu do zakceptowania. Sklep mogę polecić.

2018-04-07

Wszystko ekstra. dom pięknie pachnie. pomarańcza na dreadach. koper włoski w sypialni .jest jedno ale. sandał nie chce kapać ;) co z tym zrobić ?

5 / 5 2018-03-31

Szybka realizacja zamówienia. Bardzo duży wybór produktów dzięki czemu zamawiam wszystko w jednym miejscu. Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z obsługi - niezawodnie. Polecam.

2018-03-26

dobry sklep, duży wybór towaru

5 / 5 2018-03-25

jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-03-25

Jestem zadowolony. Polecam.

5 / 5 2018-03-17

Pierwsze zakupy, ale zdecydowanie nie ostatnie. Ceny w wielu przypadkach dużo lepsze niż w innych eko sklepach. Polecam!

2018-03-17

B.miło

5 / 5 2018-03-16

Wszystko OK, polecam

2018-03-15

Zdecydowanie polecam, wysyłka praktycznie z dnia na dzień, bezproblemowa obsługa.

2018-03-10

Miła współpraca, dziękuję

5 / 5 2018-03-02

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-02-26

Jestem zadowolona z jakości produktów i dużego wyboru.

5 / 5 2018-02-24

Bardzo szybka dostawa. Produkty wysłane w jeden dzień zostały przywiezione przez kuriera już na następny

5 / 5 2018-02-08

Wszystko super, kupiłem ekologiczne ziarno orkiszu w mega super hiper przecenie i wyszedł z niego najlepszy na świecie chleb na zakwasie. Polecam.

5 / 5 2018-02-03

Polecam, szybko i sprawnie. Produkt zapakowany w bezpieczne dla transportu opakowanie.

5 / 5 2018-02-02

Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie, przesyłka doszła szybko, była dobrze zapakowana. Polecam również obsługę klienta.

2018-01-23

Świetny sklep i znakomita jakość produktów!

5 / 5 2018-01-15

Wszystko expresowo i profesjonalnie. Szczerze polecam !!!

2018-01-13

Mogę polecić znajomym

5 / 5 2018-01-11

Profesjonalnie, szybko polecam

2018-01-09

Dobry towar

2018-01-07

Żadnych zastrzeżeń, nawet najmniejszych. Na wszystko najwyższa ocena.

5 / 5 2018-01-05

Zakupy super, szybka przesyłka ( za pobraniem). Towar zapakowany solidnie, nie ma prawa ulec zniszczeniu zwłaszcza produkty w szklanych butelkach, polecam

2018-01-02

bardzo dobry

5 / 5 2017-12-29

Polecam bardzo dobrej jakości produkty i szybko dostarczone

5 / 5 2017-12-27

Wszystko ok, polecam :)

2017-12-24

Oceniam pozytywnie.

5 / 5 2017-12-20

Polecam sklep swoim znajomym

2017-12-18

długa realizacja

5 / 5 2017-12-09

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-08

produkty super ,starannie zapakowane na czas przesyłki,dłużył mi się jednak czasna cieszenie sie nimi,ponad tydzień trochę za długo

5 / 5 2017-11-17

Super☺

5 / 5 2017-11-13

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-06

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-11-02

Polecam

5 / 5 2017-10-27

Polecam!

5 / 5 2017-10-25

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-10-25

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-10-22

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-29

Bardzo szybka obsługa

2017-09-26

Sprzedają towar którego nie mają, w związku z tym trzeba czekać dłużej niż podają. Ogólnie towar dotarł tylko w dwa razy dłuższym czasie niż podawali na stronie.

5 / 5 2017-09-25

Polecam zakupy każdemu, super obsługa i bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2017-09-19

Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła bezbłędnie.

5 / 5 2017-09-16

Rzetelnie i szybko.

2017-09-13

wszystko przebiegło sprawnie

5 / 5 2017-09-09

Profesjonalna obsługa. Chętnie polecę znajomym.

5 / 5 2017-09-02

Rzetelnie i szybko.

5 / 5 2017-08-28

Bardzo duży wybór produktów. Szybka przesyłka i bardzo dobry kontakt z klientem. Polecam zakupy na StraganZdrowia.pl

5 / 5 2017-08-27

Polecam!!

5 / 5 2017-08-26

polecam

5 / 5 2017-08-11

Wszystko ok, brakuje płatności online, przez co realizacja zamówienia długo trwa.

5 / 5 2017-08-06

Profesjonalnie i fachowo, szczerze polecam.

5 / 5 2017-07-26

było ok.

5 / 5 2017-07-21

super

5 / 5 2017-07-19

Super produkty, dobre ceny, szybko doszło!

5 / 5 2017-07-19

Szybkość obsługi i jakość super

2017-07-17

Transakcja była przyjemna raczej tylko czekałam na przesyłkę 6 dni roboczych. To długo...

5 / 5 2017-07-14

Oky.polecam

5 / 5 2017-07-13

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, polecam

2017-07-11

Dobra sprawna dostawa.

5 / 5 2017-07-08

To były drugie zakupy w tym sklepie.Jestem bardzo zadowolona.Profesjonalizm na każdym etapie zamówienia.Polecam.

5 / 5 2017-06-21

Szybka profesjonalna obsługa

2017-06-11

Ok ;)

2017-06-08

Bardzo dobrze.

5 / 5 2017-06-06

Super transakcja.Polecam

2017-06-05

Dobry sklep. Duży wybór asortymentu

5 / 5 2017-06-02

jestem zadowolona -terminy produktów fajne ,zapakowane super .

5 / 5 2017-06-02

jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-31

Polecam.

5 / 5 2017-05-29

polecam

5 / 5 2017-05-23

bardzo polecam

5 / 5 2017-05-19

Profesjonalizm, szybkość ( nie było problemu ze zmianą terminu na dzień później- reakcja była natychmiastowa ). Musiałam tylko zadzwonić do kuriera, by przypomnieć o sobie, że jestem w domu i czekam na przesyłkę - nie wiem czy rzeczywiście miał do mnie dzwonić tak jak mówił )

2017-05-16

Dość długa wysyłka (na 5 dzień od złożenia zamówienia). Do tego znalazłem w mieście identyczne migdały w cenie 10zł zamiast 15zl, ale to mój błąd, że tak późno to odkryłem. Reszta spoko, pozdrawiam

5 / 5 2017-05-09

Wszystko OK Polecam

5 / 5 2017-04-27

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-04-23

wszystko ok

5 / 5 2017-04-21

Super

2017-04-20

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-04-16

Gorąco polecam !!!

5 / 5 2017-04-12

Wszystko super

5 / 5 2017-04-09

ok jestem zadowolona

2017-04-09

OK.SKLEP.

5 / 5 2017-04-06

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam w 100%

5 / 5 2017-04-01

Bardzo dobre produkty. Profesjonalna obsługa. Szybka przesyłka

2017-03-30

Pięknie zapakowane, kartka z podziękowaniem w kopercie - bardzo fajnie! Produkty dobre, zwłaszcza zakupiona oliwa!

2017-03-28

Fajny sklep

Rzetelne opinie o Straganzdrowia.pl

Straganzdrowia.pl

Siedziba
Miłoszyce

WWW
http://www.straganzdrowia.pl

Email
[email protected]

Telefon
71 700 05 35

Komórka
796838005

Infolinia
-

Logowanie