Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Strefaurody.pl Opinie Klientów

4.83/5.00 - ilość ocen: 157
opinie o Strefaurody.pl
5 / 5 2019-03-24

Szybka realizacja dużego zamówienia, następnego dnia po złożeniu już miałam swoje kosmetyki. Ceny bardzo dobre oraz miły prezent w paczce. Polecam zakupy w tym sklepie!

4 / 5 2019-03-24

Wszystko w porządku. Pełen profesjonalizm

5 / 5 2019-03-17

bardzo miłe doświadczenie

5 / 5 2019-03-08

Wszystko przebiegło bez zarzutu

5 / 5 2019-03-07

Wszystko ok, szybka i dobrze zabezpieczona wysyłka. POLECAM

5 / 5 2019-03-07

-----

5 / 5 2019-03-02

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Napewno będę robiła tu zakupy.

5 / 5 2019-02-21

jestem bardzo zadowolona z obsługi z szybkosci zrealizowania a co najważniejsze z produktów które zamówiłam :)

5 / 5 2019-02-18

Super szybka realizacja, bardzo mila obsługa polecam

5 / 5 2019-02-18

polecam. wszystko sprawnie i szybko.

5 / 5 2019-02-04

Wszystko ok.

4 / 5 2019-02-03

jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-02-01

Bardzo pięć!

5 / 5 2019-01-31

Wszystko ok

4 / 5 2019-01-17

Termin realizacji wydluzyl się niz moglam przeczytać na stronie, produkty dobrze zapakowane, pudelka nieuszkodzone, czytelny obraz w sklepie internetowym.

5 / 5 2019-01-01

Super

5 / 5 2018-12-29

Polecam tan sklep

5 / 5 2018-12-25

Solidna firma

5 / 5 2018-12-16

Świetny sklep i obsługa!

5 / 5 2018-12-15

Gorąco polecam!

4 / 5 2018-12-15

Trochę to trwało ale produkt super.

5 / 5 2018-12-14

wszystko w idealnym staie

5 / 5 2018-12-14

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-12

Polecam

5 / 5 2018-12-12

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-08

Polecam

5 / 5 2018-12-03

Polecam

5 / 5 2018-11-30

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam !

5 / 5 2018-11-27

Szybko, sprawnie, polecam

4 / 5 2018-11-12

Polecam

5 / 5 2018-11-12

Super, polecam

5 / 5 2018-11-03

Jestem bardzo zadowolona, na pewno odwiedzę was jeszcze raz

4 / 5 2018-10-29

cała transakcja przebiegła pomyslnie

5 / 5 2018-10-27

Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-10-19

Profesjonalna obsługa, wysyłka zamówionego towaru okazała się natychmiastowa oraz zgodna z oczekiwaniami, co mi bardzo zaimponowało I na pewno tu wrócę :) POLECAM !

5 / 5 2018-10-11

Bardzo lubię tę drogerię i polecam.

5 / 5 2018-10-10

Gidne polecenia

5 / 5 2018-10-10

Polecam

4 / 5 2018-09-29

Bardzo pizytywnie

5 / 5 2018-09-29

Wszystko super

5 / 5 2018-09-29

Ładnie zapakowane produkty i szybka dostawa to coś co lubię ! Dziękuje :)

5 / 5 2018-09-17

Polecam.

5 / 5 2018-09-14

polecam za wysoką jakość, solidność i fachowość

5 / 5 2018-09-08

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-09-08

Polecam

5 / 5 2018-08-31

Profesjonalna obsługa polecam.

5 / 5 2018-08-24

Świetny sklep, rewelacyjne kosmetyki, błyskawiczna dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-08-20

Szybko, sprawnie, bez pomyłek . Jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-19

Przesyłka przyszła w ekspresowym tempie, zdecydowanie polecam ten sklep ;)

5 / 5 2018-08-10

Wszystko zgodnie z opisem, polecam

4 / 5 2018-08-03

Bardzo dobre

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa.

4 / 5 2018-07-23

Polecam!

4 / 5 2018-07-22

Karton w którym była zapakowana przesyłka był cały pognieciony i obity

5 / 5 2018-07-22

Polecam

5 / 5 2018-07-14

Szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep

5 / 5 2018-07-07

Szybko i profesjonalnie, polecam!

5 / 5 2018-07-02

wszystko okej

5 / 5 2018-06-26

Wysyłka błyskawiczna, towar odpowiednio zabezpieczony. Polecam :)

5 / 5 2018-06-25

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia i dobry kontakt ze sprzedającym. POLECAM :)

5 / 5 2018-06-23

Super polecam

5 / 5 2018-06-21

Polecam w 200%

5 / 5 2018-06-15

Super, w paczce nawet znalazły się drobne słodkości :)

5 / 5 2018-06-05

Wszystko ok.

4 / 5 2018-05-20

Mimo początkowych zastrzeżeń co do stanu paczki, firma pokazała klasę i że klient jest ważny dla niej, także ostatecznie jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-05-12

jestem zadowolona z zakupów i przebiegu realizacji zamówienia

5 / 5 2018-05-11

Transakcja sprawna

4 / 5 2018-05-06

Dostawa miala byc w 3 dni, byla juz drugiego dnia :) Wszystko dobrze zabezpieczone, zapakowane. Perfumy sa super. Polecam. :)

5 / 5 2018-05-06

Bardzo szybka przesylka, wszystko bardzo dokladnie zapakowane, w prezencie probki i slodycze, bardzo polecam

5 / 5 2018-05-05

Super

5 / 5 2018-05-03

Polecam

5 / 5 2018-04-29

szybka wysyłka, zamówienie zgodne z opisem, polecam

5 / 5 2018-04-17

szybka realizacja towar super

5 / 5 2018-04-12

WSZYSTKO OK, SZYBKA WYSYŁKA, CIENIE SUPER JAKOSC

5 / 5 2018-04-11

Super

5 / 5 2018-04-05

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Szybka realizacja i profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-03-28

Bardzo sprawnie, szybko i dobrze zapakowane. Informacja sms-owa i mailowa o dacie dostarczenia przesylki. Nie pierwszy i nie ostatni raz. Polecam!

5 / 5 2018-03-27

Polecam!!!

5 / 5 2018-03-25

wszystko super :) polecam

5 / 5 2018-03-12

Profesjonalna obsługa szybka dostawa jestem zadowolona z usług

5 / 5 2018-03-12

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-03-03

Rewelacyjne produkty, szybka dostawa, niespodzianka - próbki w przesyłce.

5 / 5 2018-02-18

polecam za wysoką jakość, solidność i fachowość

5 / 5 2018-02-15

szybko, sprawnie i towar pierwsza klasa

5 / 5 2018-02-14

Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka, niskie koszty dostawy słowem wszystko ok. Polecam z pełnym przekonaniem

5 / 5 2018-02-11

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-09

Świetne kosmetyki , szybka dostawa .

5 / 5 2018-02-08

Super

5 / 5 2018-02-07

Polecam produkty w tym sklepie. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-02-04

Będę zamawiać częściej :)

5 / 5 2018-01-31

szybko i tanio. Polecam

5 / 5 2018-01-25

Polecam zakupy u sprzedawcy. Wszystko superowo.

5 / 5 2018-01-25

-----

4 / 5 2018-01-20

Jestem zadowona z przebiegu i realizacji zamówienia. Na miejscu sklepu zmieniłabym tylko firmę kurierską GLS na inną. Udanych zakupów.

5 / 5 2018-01-19

Wszystko profesjonalnie

5 / 5 2018-01-19

Wszystko poszło sprawnie, przesyłka w ciągu tygodnia była już do odebrania, dodatkowy plus za mini upominki razem z produktem

4 / 5 2018-01-13

Ogólnie wszystko oki

5 / 5 2018-01-04

Wszystko jak należy, szybko, bezpiecznie, sprawnie.

5 / 5 2018-01-01

Polecam

5 / 5 2017-12-31

polecam

5 / 5 2017-12-31

SUPER

5 / 5 2017-12-29

Ok.Polecam

5 / 5 2017-12-26

Polecam.!!!...mój ulubiony sklep

5 / 5 2017-12-20

Bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2017-12-02

Lepiej się nie dało.

5 / 5 2017-11-29

Szybka realizacja dużego zamówienia, następnego dnia po złożeniu już miałam swoje kosmetyki. Ceny bardzo dobre oraz miły prezent w paczce. Polecam zakupy w tym sklepie!

4 / 5 2017-11-23

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-22

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-16

Super

5 / 5 2017-11-14

Profesjonalna obsługa! Zamówienie szybko i perfekcyjnie spakowane! Polecam!

4 / 5 2017-11-10

PROFESJONALNA OBSŁUGA ,POLECAM TEN SKLEP I NA PEWNO TAM JESZCZE WRÓCĘ NIE RAZ.WD

5 / 5 2017-11-02

Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-30

pełna profeska

4 / 5 2017-10-29

Jestem mega zadowolona! Szybko otrzymałam przesyłkę ;)

5 / 5 2017-10-27

Jestem Bardzo zadowolona z przebiegu transakcji

4 / 5 2017-10-17

Profesjonalne podejście do klienta. Polecam zakupy u tego sprzedawcy :)

5 / 5 2017-10-11

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-06

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szybkość, opakowanie i gratis do zakupu. Wszystko przebiegło bez problemu. Polecam.

5 / 5 2017-09-23

Transakcja przebiegła bardzo szybko i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2017-09-20

jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-09-16

Polecam z zadowoleniem zarówno sklep jak i oferowane kosmetyki. Wszystko na najwyższym poziomie . Pełny profesjonalizm i rzetelność.

5 / 5 2017-09-08

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, szeroki asortyment.

5 / 5 2017-09-07

Polecam sklep

4 / 5 2017-08-26

Ok chociaz dwa produkty dostalam w innym kolorze niz zamawiane.

5 / 5 2017-08-25

Wyjątkowo dobry kontakt, informacje o każdym etapie działania przesyłane przez e-mail. Bardzo pomocne sugestie ze strony osób na chacie przekazywane w bardzo sympatyczny sposób. Bardzo polecam :-)

5 / 5 2017-08-24

Polecam

5 / 5 2017-08-18

Szybko i solidnie oby więcej takich sprzedawców

4 / 5 2017-08-15

Trochę problemu było przy samym zamawianiu, gdyż firma nie oferuje płatność PAY-PAL co utrudnia zakupy dla ludzi, którzy nie posiadają polskiego konta bankowego. Za to dostawa i jakość przesyłki jak najbardziej dobra.

5 / 5 2017-08-12

Polecam

5 / 5 2017-08-11

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, szeroki asortyment.

4 / 5 2017-08-09

Wszystko pozytywnie, polecam

4 / 5 2017-08-06

Szybka wysyłka i bezproblemowy odbiór w paczkomacie. Towar dobrze zabezpieczony.

5 / 5 2017-08-06

Profesjonalnie, szybko, polecam

5 / 5 2017-07-29

Jak najbardziej polecam sklep szybko, tanio.

4 / 5 2017-07-27

Polecam

5 / 5 2017-07-25

Najlepsze kosmetyki na świecie

5 / 5 2017-07-24

Wszystko sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-07-22

szybka dostawa, miły kontakt ze sklepem, atrakcyjne ceny. Polecam

5 / 5 2017-07-20

Wszystko super

5 / 5 2017-07-16

Transakcja super, terminowo, a kosmetyki jak zawsze świetne Dostawa kurierska bez zarzutu

5 / 5 2017-07-14

Wszystko zgodnie z opisem, polecam

2017-07-10

Super polecam

5 / 5 2017-07-05

Wszystko ok

5 / 5 2017-06-25

Polecam

5 / 5 2017-06-20

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-11

Szybka dostawa, dobrze zapakowany towar, próbki i czekoladka w ramach gratisu, który poprawił humor - polecam

4 / 5 2017-06-06

Szybka wysyłka i bezproblemowy odbiór w paczkomacie. Towar dobrze zabezpieczony.

5 / 5 2017-05-27

Polecam!

5 / 5 2017-05-27

Polecam ten sklep!

5 / 5 2017-05-19

Szybko i niedrogo.

5 / 5 2017-05-14

Szybko, sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2017-05-13

Super sklep internetowy!!!!!

4 / 5 2017-05-07

Profesjonalna obsługa. Świetne produkty kosmetyczne. Polecam

5 / 5 2017-04-29

Wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-04-22

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przesyłka dostarczona szybko, bardzo dobrze zapakowana. Polecam!

4 / 5 2017-04-13

Trochę to trwało ale produkt super.

5 / 5 2017-04-06

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-03-28

Polecam jak najbardziej zakupy

Rzetelne opinie o Strefaurody.pl

Strefaurody.pl

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://strefaurody.pl

Email
[email protected]

Telefon
22-212-80-80

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie