Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria

Styloskop.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.00
opinie o Styloskop.pl
5 / 5 2019-02-19

Jestem zachwycona bucikami ! Wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu są wygodne ! Szybkość realizacji zamówienia też jest bardzo zadowalający ! Polecam z czystym sumieniem!

1 / 5 2018-07-08

Witam. Potwierdzam wersje poprzednich użytkowników - sklep nie odpowiada ani nie zwraca pieniędzy za zakupiony towar. Dziś zgłaszam sprawę na policję. Czekam już 23 stycznia.

2018-07-02

,, Uwaga,, sklep nie zwraca pieniążków za zwrot zamowienia. wysyłają za duże buty poczym każą czekać tygodniami na zwrot, którego nie ma. Z Facebook usuwają komentarze, i blokują użytkowników.

5 / 5 2018-06-05

Super buty i obsługa sklepu. Zamówiłam buty który okazały się za duże i po kilku dniach dostałam zwrot bez żadnego problemu. To nie pierwsze zakupy w tym sklepie wiec trochę się dziwie tym komentarzom. Może mieli jakieś problemy chwilowe.

2018-05-23

Buty zmówione w maju, zwrócone w terminie. BRAK ZWROTU PIENIĘDZY DO TEJ PORY. Już nawet się nie łudzę, przy pierwszej okazji zgłaszam na komisariat.

2018-05-22

a może tak zrobić im pozew zbiorowy ???? trochę nas jest i dodatkowo zamiast tylko naszych pieniędzy starajmy się o odszkodowanie od piep..... złodziei

5 / 5 2018-02-16

Bardzo miła obsługa klienta. Szybka wysyłka. Wszystko jak najbardziej w porządku! :)

2 / 5 2018-02-06

Nie polecam . Oszuści. Brak kontaktu. Nie zwrócili pieniędzy za odesłany towar.

5 / 5 2018-01-25

Wszystko w porządku, buciki super

2 / 5 2018-01-06

Stanowczo nie polecam!!! 2 tygodnie czekałam na wysyłkę zamówienia (nie poinformowano mnie w ogóle o opóźnionej wysyłce). Niestety buty okazały się za małe i musiałam je zwrócić (męczyłam ich o zwrot chyba z kolejne 2 tygodnie). Kontakt ze sklepem jest okropny. Ludzie uważajcie zanim coś stamtąd zamówicie

1 / 5 2017-09-07

Niestety sklep to jedno wielkie oszustwo. Nie zwracaja pieniedzy po zwrocie towaru. Wysylaja jednego maila ze otrzymali zwracany towar i pieniadze wplyna w ciagu 2 tyg. Na inne maile nie odpowiadaja. Na fb odpowiadaja codziennie ze pienadze dzisiaj zwroca i trwa to miesiacami. Pieniedzy od listopada 2018 r. do dzisiaj nie otrzymalam. Nie podaja nr tel w kontakcie ani też zadnego konkretnego imienia i nazwiska, co tez sugeruje od razu, że coś jest nie tak. Widze, że wiele takich osób, które zostały oszukane przez tych złodziei.

2017-08-30

Buty odesłane na początku stycznia. Po kilku dniach mail, że zwrot zarejestrowny i w ciągu 14 dni zwrócą pieniądze. Do dzisiaj brak przelewu. Brak jakiekolwiek odpowiedzi na kilka mail, wiadomość na Messenger. Czytajac opinie, nie uważam, żeby był to chwilowy problem!!!

2017-08-25

Brak wiadomości ze strony sklepu o towarze, musiałam sama się upominać. Informacje, że zwrot za zakupiony towar będzie jutro, potem że w poniedziałek itp. wysłałam wezwanie do zapłaty, pomoglo. Kasa na koncie NIE POLECAM!!! Wszystkim, którym pieniądze nie zostały zwrócone polecam wysłać wezwanie do zapłaty, jeśli w ciągu 7dni od otrzymania pisma nie zwrócą pieniędzy, Złożyć zawiadomienie o przestępstwie

1 / 5 2017-07-25

Zgłosiłam dzisiaj sprawę na policję. Radzę zrobić to wszystkim oszukanym- tylko w ten sposób możemy coś z tym zrobić. Od czerwca nie mam pieniędzy za zwrócone buty.

2017-05-29

Witam, rowniez odeslalam buty i nie dostalam zwrotu pieniedzy ... juz nie chodzi mi o te 150 zl ale widze ze jest Nas duzo wiecej wiec sklep zarabia spore sumy podejzewam. Jutro zglaszam sprawe, jesli ktos chce sie podpiac prosze o info na e-maila : [email protected]

Rzetelne opinie o Styloskop.pl

Styloskop.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://styloskop.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 8552563

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie