Kategorie: / Odzież i Obuwie

Stylovy.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 40
opinie o Stylovy.pl
5 / 5 2022-11-23

Moje zamowienie zostało szybko zrealizowane,tabela zgadza sie z wymiarami w opisie, rzeczy jak za tą cene to bardzo dobrej jakosci. Zamowilem po dwa rozmiary, pieniadze zwrocone bardzo szybko od otrzymania przesylki.

5 / 5 2022-10-17

Wysyłka bardzo szybka. Rzeczy piękne dobrej jakosci. Paczka ładnie spakowana z formularzem zwrotu.

5 / 5 2022-08-30

Pozdrawiam Kamil Klarkowski

Kupiony zestaw kamizelka+ spodnie + koszula. Wymiary zgodne z tymi w opisie. Chwilę mierzenia ale trafione za pierwszym razem. Produkty dobrej jakości i dobrej cenie. Wysyłka za 2 dni była doręczona. Pozdrawiam Kamil Klarkowski

5 / 5 2022-07-13

Kupujaca

Szybka dostawa. Rzeczy jak na zdjeciach, dobrej jakosci(tureckie i polskie).

5 / 5 2022-07-01

Ok

Super ciuszki. Dobre jakościowo rzeczy za niewielkie pieniądze

5 / 5 2022-06-04

polecam

Wszystko szybko i sprawnie. jest zadowolony

5 / 5 2022-04-24

Kupujacy

Polecam

5 / 5 2022-04-14

Polecam

Dostawa bardzo szybka, rzeczy ładne i dobrej jakosci, W tej cenie polecam

5 / 5 2022-04-03

Polecam

Szybko dostarczone, rzeczy jak na zdjęciach. Produkcja turecka w dobrej cenie.

5 / 5 2022-03-14

Alleone

Szybko dostarczone, rzeczy w dobrych cenach.

5 / 5 2022-03-02

Wszystko przebiegło sprawnie. Natomiast rzeczy spełniły moje oczekiwania.

5 / 5 2022-02-18

Doskonała jakość, ceny dobre, przesyłka szybka i pancernie zapakowana.

5 / 5 2022-02-10

Bardzo fajne i modne ciuchy dla mężczyzn. Ubrania stylowe, w dobrych cenach. Materiał po praniu się nie kulkuje, czuć jakość.

5 / 5 2022-01-28

Wszystko ok

5 / 5 2022-01-12

Jakość + Szybkość realizacji + Zgodność +

5 / 5 2022-01-05

Polecam sklep ★★★★★!

5 / 5 2022-01-01

Paczka dotarła bardzo szybko, rzeczy bez zastrzeżeń. Jestem zadowolona.

5 / 5 2021-12-28

Ubrania bardzo ładne, ładne uszyte

5 / 5 2021-12-21

Czas realizacji Super, jakosc super.

5 / 5 2021-12-09

Szybko i wybornie!

5 / 5 2021-11-30

Polecam, Szybko i dobra jakość

5 / 5 2021-11-16

Kamizelka otrzymana na drugi dzień. Super materał.

5 / 5 2021-11-04

Syn zamowił i ładnie wyglada dobra jakosc. Stylovy ok polecam

5 / 5 2021-10-25

Polecam

5 / 5 2021-10-19

Zamówiłem po kilka rozmiarów bo nie chciało mi się mierzyć, zwrot pieniedzy na drugi dzień,statusy status zamówienia na e-mail.Wysyłka szybka. Rzeczy produkowane w polsce i turcji, jakosc bardzo dobra, bede polecal.

5 / 5 2021-10-09

Tak jak powinno być! Szybko, sprawnie i bez problemów. Opis aukcji jak najbardziej przejrzysty i zgodny ze stanem faktycznym otrzymanego towaru. Polecam

5 / 5 2021-10-03

Szybka wysyłka, jakość bardzo dobra, zwrot środków w dzień otrzymania paczki. Polecam ten sklep

5 / 5 2021-09-28

Wysyłka sprawna a ubrania leżą idealnie. Bardzo polecam ten sklep.

5 / 5 2021-08-29

Jedyny sklep w okolicy w którym mogę się konkretnie ubrać. Świetne rzeczy. Brawa dla właścicieli za gust.

5 / 5 2021-08-20

Szybko dostarczone, ładnie spakowane, dobra jakosc.

5 / 5 2021-08-15

Mogę polecić. Dobra jakosc i fajne modele

5 / 5 2021-08-09

Jak na tą cene to jakość super! ubrania kupione prawie rok temu są nadal w identycznym stanie

5 / 5 2021-08-06

Wszystko ok, szybka wysłane, ładne spakowane.

5 / 5 2021-07-31

Sklep warty odwiedzenia. Bogaty asortyment, ubrania na czasie i dopasowane do sylwetki. Przemiła i uśmiechnięta obsługa, która potrafi dobrać idealny rozmiar. Przystępne ceny i jakość lepsza niż to, co oferują popularne sieciówki. To na pewno nie jest mój ostatni zakup w tym sklepie!

5 / 5 2021-07-27

Zawsze szybko i sprawnie, jakość bardzo dobra.

5 / 5 2021-07-22

Byliśmy przejazdem i weszliśmy do sklepu stacjonarnego, mąż miał kupić jeansy i koszulę... obkupił się na cały rok. Jakość do ceny jest bardzo dobra. Produkty polskie i tureckie z duża zwartością bawełny.

5 / 5 2021-07-02

Szybko i sprawnie. bez zastrzezen.

5 / 5 2021-06-17

Szybko przyszło, ładnie spakowane, dobra jakosc

5 / 5 2021-06-12

wszystko ok, polecam

5 / 5 2020-06-20

Stylowy sklep :)

Rzetelne opinie o Stylovy.pl

Stylovy.pl

Siedziba
Tymbark

WWW
https://stylovy.pl/

Email
[email protected]

Telefon
882 544 554

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie