Kategorie: / Dom

Super-kociol.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.79
opinie o Super-kociol.pl
5 / 5 2024-02-23

Z transakcją wszystko w porządku. Kocioł dotarł do nas cały, dobrze zabezpieczony i terminowo.

5 / 5 2024-02-21

Kupowałem kocioł w raz z buforem w zestawie. Cena atrakcyjna, zamówienie ok.

5 / 5 2024-02-20

Polecam, zgodne z opisem zamowienie. Ceny niewygórowane, spory wybór.

5 / 5 2024-02-19

Dobre ceny bardzo dobrych kotłów. Polecam

5 / 5 2024-02-19

Miejsce warte polecenia każdemu kto szuka dobrej jakości, ale w niewygórowanej cenie kotła.Sklep dba o klienta, transakcja 5/5

5 / 5 2024-02-15

Bardzo dobry wybór kotłów. Polecam!

5 / 5 2024-02-14

Bardzo fajny sklep, przemiła obsługa. Super!

5 / 5 2024-02-11

Miła i pozytywna transakcja. Zamówiony kocioł dostarczony był w terminie.

5 / 5 2024-02-09

Bardzo fajny sklep, polecam każdemu!

5 / 5 2024-02-08

Super sklep, bardzo duży wybór i dostępność kotłów. Polecam

5 / 5 2024-01-30

kocioł sprawuje się świetnie, był terminowo dostarczony, bardzo polecam ten sklep!

5 / 5 2024-01-30

Polecam zakup kotła od tej firmy, dobry kontakt i przystępne ceny.

5 / 5 2024-01-30

Polecam, dobra firma, piec działa w porzadku, kupiony w fajnej cenie

5 / 5 2024-01-29

Jestem zadowolony z zakupu, przyzwoita cena i pomocna obsługa klienta. Kocioł sprawuje się bez zarzutu.

5 / 5 2024-01-29

Wszystko dobrze, zakup kotła w dobrej cenie, mogłem w dodatku liczyć na fachowe wsparcie ze strony obsługi sklepu.

5 / 5 2024-01-27

Zakupy w tym miejscu były dla mnie bardzo udane. Kocioł sprawdza się bardzo dobrze, jego wykonanie jest bardzo staranne ;)

5 / 5 2024-01-24

Zakupiony kocioł pelletowy okazal się zgodny z opisem dobra jakość za spoko cenę.

5 / 5 2024-01-23

Transakcja przebiegła pomyślnie. Ceny i jakość zakupu zdecydowanie na plus!

5 / 5 2024-01-22

Sklep w porządku. Profesjonalna i miła obsługa

5 / 5 2024-01-22

Na tej firmie się nie zawiodłam. Kocioł dostarczony zgodnie z umówionym terminem. Możliwy zakup na raty co dla mnie było ułatwieniem.

5 / 5 2024-01-18

W końcu znalazłem dobrego producenta pomp ciepła. Urządzenie jest bardzo porządnie wykonane, sprawnie działa także polecam z czystym sumieniem ;)

3 / 5 2024-01-17

Zakupiona pompa ciepła okazała się dobrej jakości. To była szybka i miła transakcja.

3 / 5 2024-01-16

Kupilem tutaj świetny piec do swojego domu w dobrej ofercie cenowej. Wysyłka ekspresowa, jestem zadowolony

5 / 5 2024-01-12

Polecam gorąco. Piec jest bardzo starannie wykonany, nie mamy z nim żadnych problemów. Do tego cena okazała się bardzo konkurencyjna

5 / 5 2024-01-05

Polecam, mam od nich kocioł i jestem zadowolony. Świetnie się sprawuje. Firma bardzo fachowa, pomocna, współpraca na bardzo dobrym poziomie.

5 / 5 2024-01-04

Niedawno pękł mi stary piec, dlatego musiałam jak najszybciej znaleźć nowy kocioł. Tutaj realizacja zamówienia okazała się błyskawiczna, do tego też mogłam liczyć na profesjonalne doradztwo obsługi

5 / 5 2024-01-03

Bardzo polecam. Obsługa z dużym zaangażowaniem podchodzi do klientów, zawsze można liczyć na fachowe doradztwo, a co do kotła to nie mam żadnych zastrzezeń

5 / 5 2024-01-03

Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się tutaj na zakup kotła. Wyróżnia się on wysoką jakością, do tego też cały proces zakupu przebiegł bardzo sprawnie

5 / 5 2023-12-27

Zakup kotła poszedł dobrze. Transakcja szybka i bezproblemowa!

5 / 5 2023-12-26

Kocioł gazowy kupiłam tu w fajnej ofercie cenowej i jakosciowo tez bardzo dobry. Transakcja profesjonalna.

5 / 5 2023-12-26

Kupowaliśmy kocioł pelletowy po sporym rabacie. Okazal się bardzo wydajny i dobrej jakości. Transakcja w porządku.

5 / 5 2023-12-20

Super obsługa, kompetentna - znają się na swoim asortymencie. Super.

5 / 5 2023-12-16

Rzetelna i profesjonalna firma. Ceny bardzo konkurencyjne. Transakcja u mnie była bezproblemowa.

5 / 5 2023-12-15

Firmę spokojnie mogę ocenić na 5 gwiazdek. Miły kontakt, dobra transakcja - wszystko 5/5

1 / 5 2023-12-08

Piec od wtorku w wysyłce, za każdym razem telefonicznie Pan podaje inny termin. Do tego przy telefonach z pytaniami (kiedy wyśle piec, kiedy będzie u nas) Pan jest nie miły , wręcz ma pretensje że śmiemy pytać. Dziś zapytałam czy wysłany , Pan powiedział że będzie u nas w pon. , więc poprosiłam o nr przesyłki skoro nadany ... Pan powiedział ,ze wyśle mi go na maila, po godzinie znów zadzwoniłam gdyż nr nie przyszedł... Pan tym razem powiedział, że jak dojedzie do firmy to mi wyśle nr ( gdyby nadał, oczywistym było by że dostali byśmy nr na maila...) więc spytałam , czy wysłany napewno. Pan potwierdził że piec wysłany .... powiedziałam, że nie podba mi się zachowanie i ton w jaki Pan się do mnie zwraca ....i że chyba zrezygnuje z tego zamowienia....na co Pan Szanowny rozłączył w pół mojego zdania .... czyli jednak chyba piec nie wysłany . Straciliśmy tydzień, gdzie w innych sklepach wysyłka 24h. Na szczęście nie wpłacaliśmy pieniędzy. Nie polecam , chyba że macie czas na takie zabawy..... nie wyobrażam sobie płacić za coś kilkanaście tysięcy i być traktowanym w tak arogancki sposób ! To nie dpouszczalne!

5 / 5 2022-10-06

Przed dokonaniem zakupu, zawsze sprawdzam opinie innych klientów na temat wybranego sklepu i produktu. Tak postępuję już od kilku miesięcy i nigdy się nie zawiodłem. Polecam każdemu takie podejście, zwłaszcza jeśli nie chce tracić czasu ani nerwów na późniejsze reklamacje czy wymiany towarów.

5 / 5 2022-02-15

Nauczyłem się, że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na temat produktów, usług czy dostawców, z którymi miał rzeczywisty kontakt. Mimo to, zdaję sobie sprawę, że ludzie mają różne opinie. Jednak, jeśli zauważam, że dany produkt jest praktycznie tylko krytykowany, to dalej poszukuję innych opcji. Jestem przekonany, że coś jest nie tak.

5 / 5 2021-10-30

Bardzo się raduję z możliwości wspierania innych ludzi w znalezieniu odpowiednich produktów, zamówieniu najlepszych usług i znalezieniu rzetelnych sprzedawców. Moim zdaniem, głównym atutem tego portalu jest to, że nie ma kontroli opinii. Każda opinia jest natychmiast publikowana na stronie i moderatorzy nie wprowadzają żadnych zmian.

5 / 5 2021-09-27

Sprawdzam i wystawiam opinie tylko wtedy, gdy jestem pewien, że nie zostaną zmienione lub usunięte przez administratora strony. Moje oceny są widoczne praktycznie od razu, niezależnie od tego, czy są pozytywne, negatywne, dotyczą małych czy dużych firm. Nie ulegam zastraszaniu, dlatego szanuję to miejsce.

Rzetelne opinie o Super-kociol.pl

Super-kociol.pl

Siedziba
-

WWW
http://super-kociol.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie