Kategorie: / Biuro / Finanse i ubezpieczenia / Prawo / Usługi

superksiegi.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 10
opinie o superksiegi.pl
5 / 5 2018-10-31

Świetne biuro. Profesjonalna obsługa. Miałam kontrolę z Urzędu Skarbowego i z Inspekcji Pracy. Obie bez wynikowe. Stała obsada Biura też daje dużą stabilizację podatników. Jedno z nielicznych biur - jak sprawdzałam na rynku - które w cenie na książce przychodów i rozchodów prowadzi rozrachunki z odbiorcami. Panie rozliczają tez PFRON. Miło, profesjonalnie, dokładnie a przede wszystkim rzetelnie.

5 / 5 2018-04-18

A ja muszę dodać, że jestem zadowolony, że Pani Katarzyna tzw. trzynastego wynagrodzenia. Wszystko jest w obsługi 12 miesięcznej. Wyjątkowa księgowa. Cieszę się, że trafiłem na tak rzetelną i sumienną osobę.

5 / 5 2018-04-01

Nic dodać nic ująć, firma w pełni profesjonalna, polecam

5 / 5 2018-03-22

Polecam firmę Pani Kasi. Księgowość prowadzona super, kontrola bezwynikowa, Współpracę z firmą podjęłam kiedy mieszkałam we Wrocławiu, obecnie dalej współpracuję z tą księgowością. Dostęp do dokumentów mam przez wirtualną księgowosć, którą pani Kasia oferuje. Wielki pozytyw!

2017-12-29

Dzięki nim mogłam się uwolnić od sterty dokumentów powierzając je w ręce specjalistów w swojej dziedzinie

2017-11-20

Kompleksowa obsługa księgowa. Rzetelna obsługa ewidencji przychodów dla celów zryczałtowanego podatku dochodowego. Atrakcyjna cena usług.

5 / 5 2017-09-29

Polecam Panią Katarzynę, ponieważ kompleksowo zajmuje się prowadzeniem ksiąg finansowych, ksiąg przychodów i rozchodów. Dodatkowo jest bardzo kontaktowa, co jest ogromnym plusem. Pomaga mi każdego dnia w ogarnięciu tej całej papierkowej roboty.

2017-07-18

Mnie osobiście podoba się bardzo, że nie płacę nic za dodatkowe dokumenty, które potrzebuję. Mowa na przykład o świadczeniu o zarobkach, którego ostatnio potrzebowałem. Nie płaciłem nic. Wszystko było w pakiecie, dlatego kwota na koniec nie była dla mnie zaskoczeniem, a jak już to na pewno pozytywnym .

2017-07-05

Nie mam zastrzeżeń. firma zajmuje się moimi rachunkami i papierami od ponad 2 lat - żadnych problemów nie było w tym czasie

5 / 5 2017-07-04

Bardzo bardzo dobre biuro. Poziom usług na najwyższym poziomie, dawno mi się nie współpracowało z nikim tak dobrze. Panie znają się na swojej pracy i sa prawdziwymi profesjonalistkami

Rzetelne opinie o superksiegi.pl

superksiegi.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.superksiegi.pl

Email
[email protected]

Telefon
696050299

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie