Kategorie: / Biuro / Finanse i ubezpieczenia / Usługi

SuperUbezpieczenia.pl Opinie Klientów

4.90/5.00 - ilość ocen: 232
opinie o SuperUbezpieczenia.pl
5 / 5 2019-03-25

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-03-21

Super

5 / 5 2019-03-18

Profesjonalnie!

5 / 5 2019-03-17

To już kolejna polisa w tej firmie, kolejna polisa u Pani Karoliny. Jakość obsługi na najwyższym możliwym poziomie! Gorąco POLECAM!!!

5 / 5 2019-03-13

Profesjonalna, szybka i przemiła obsługa. Polecam serdecznie!!

5 / 5 2019-03-08

Najlepsze cenny, profesjonalna obsługa. Polecam !

5 / 5 2019-03-06

ok!

5 / 5 2019-03-04

Wszystko przebiegało perfekcyjnie, bardzo dziękuję za fachowy serwis! Bomba!

5 / 5 2019-03-03

WSZYSTKO SPRAWNIE I PROFESJONALNIE!

5 / 5 2019-03-03

szybko, profesjonalnie, polecam

5 / 5 2019-03-01

Rewelacyjna obsługa!!!! Pozdrawiam

5 / 5 2019-02-27

ok

4 / 5 2019-02-24

Szybko i solidnie załatwione przez internet...Polecam wszystkim...

5 / 5 2019-02-23

Szybko działają, dobre oferty cenowe. Czego chcieć więcej?

5 / 5 2019-02-18

Wszystko ok.

5 / 5 2019-02-18

Kompetentna i fachowa obsługa. Polecam serdecznie.

5 / 5 2019-02-12

Polecam od zawsze :) Sprawnie załatwiony temat ubezpieczenia.

5 / 5 2019-02-10

Godna polecenia obsługa

5 / 5 2019-02-10

Szczerze polecam, fachowa obsługa, Pani , z którą miałem kontakt bardzo szybko i sprawnie dobrała dla mnie oferte spełniającą moje oczekiwania w zdecydowanie lepszej cenie niż inni mi oferowali.

5 / 5 2019-02-07

Bardzo profesjonalna obsługa. Ubezpieczenie samochodu załatwione bez wychodzenia z domu. Po raz kolejny jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2019-02-02

Profesjonalne podejście do klienta i super pomoc na każdym etapie zakupu polisy. Polecam wszystkim, którzy liczą na pomoc w zakupie ubezpieczenia. Wszystko idealnie wyjaśnione, gdzie osoby, które nie zawsze odnajdują się w świecie ubezpieczeń dostaną odpowiedzi na wszystkie pytania.

5 / 5 2019-01-26

wszystko ok

5 / 5 2019-01-18

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-01-14

Kolejna polisa. Poziom i realizacja bez zarzutu, Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-14

Wszystko w jak najlepszym porządku!

5 / 5 2019-01-14

Bardzo kompetentna porada i dobrze doinformowana doradczyni. Polecam

5 / 5 2019-01-13

Pełny profesjonalizm - Polecam Gorąco!

5 / 5 2019-01-10

Bardzo dobra jakość obsługi

5 / 5 2019-01-10

Super. Polecam

5 / 5 2019-01-09

Wszystko szybko sprawnie. Polecam

4 / 5 2019-01-05

dobra obsługa

5 / 5 2019-01-03

Polecam. Super kontakt, profesjonalne podejście do klienta, najlepsza oferta na runku :)

5 / 5 2019-01-01

NAJlepsza firma!!! Szybko, profesjonalnie, tanio, przemiło!

5 / 5 2019-01-01

Głównie z uwagi na świetny kontakt, inicjatywę, widoczne starania aby jak najlepiej pomóc w wyborze oferty.

5 / 5 2018-12-30

Gorąco polecam, szybko, sprawnie, miła obsługa. :)

5 / 5 2018-12-26

Jestem bardzo zadowolony z pierwszego kontaktu, który zaowocował wykupieniem przeze mnie polisy u Was. J. Studziński

5 / 5 2018-12-24

Godna polecenia.

5 / 5 2018-12-22

5+ polecam

5 / 5 2018-12-18

Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-12-16

Pełny profesjonalizm polecam

5 / 5 2018-12-10

FAchowa obsługa i traktowanie klientów poważnie a nie wciskanie byle szybciej i z lepszą prowizją

5 / 5 2018-11-30

Miła, szybka i konkretna obsługa

5 / 5 2018-11-28

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-27

Super kontakt telefoniczny i mailowy. Polecam Panią Adę, doradzi i cierpliwie odpowie na wszystkie pytania!

5 / 5 2018-11-23

Kolejny raz SUPER. Polecam na całej linii.

5 / 5 2018-11-19

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-11-16

Firma warta polecenia. Profesjonaliści!

5 / 5 2018-11-09

Podejście rewelacyjne, a OC o około 150-200zł taniej. Mega pozytyw i 100% polecsm

5 / 5 2018-11-07

Z Super Ubezpieczeń korzystam od kilku lat. Zapewniają wybór najkorzystniejszej oferty spośród konkurujących ze sobą firm ubezpieczających! Polecam!

5 / 5 2018-11-05

Pełen profesjonalizm i najtańsze OC. Pozdrawiam

5 / 5 2018-11-04

Sympatyczni konsultanci zawsze chętnie doradzą i wskażą najkorzystniejsze ubezpieczenie samochodu. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-11-02

Bardzo dobry kontakt, pomoc na wysokim poziomie i szybka odpowiedź.

4 / 5 2018-11-01

Szybko i bez większego problemu odnowilem ubezpieczenie a co lepsze bez wychodzenia z domu

4 / 5 2018-10-31

wporządku

5 / 5 2018-10-30

Szybka i rzeczowa obsluga.

5 / 5 2018-10-25

Firma godna polecenia.

5 / 5 2018-10-25

Polecam,super obsługa, dobra oferta

5 / 5 2018-10-23

Rzadko zdarza się by oprócz fachowego podejścia do klienta było normalne ludzkie zrozumienie sprawy i życzliwe jej załatwienie.Normalna pomoc jak jej potrzebujemy obsługa marzenie POLECEM

5 / 5 2018-10-23

korzystam z usług tej firmy od lat: ubezpieczenie OC, AC , domu, turystyczne; zawsze miła i kompetentna obsługa, indywidualnie dobrana, finansowo atrakcyjna oferta ubezpieczenia, POLECAM

5 / 5 2018-10-22

Pełen profesjonalizm i kultura! Szybko i sprawnie wystawiona polisa i do tego w najlepszej cenie! Szczerze POLECAM!!!

5 / 5 2018-10-17

Jak zwykle, od paru lat w Nowej Soli pełne zadowolenie z usług SU

5 / 5 2018-10-17

Pełen profesjonalizm, moja pomyłka została bardzo szybko naprawiona.

5 / 5 2018-10-16

rewelacja

5 / 5 2018-10-15

Poziom obsługi na wysokim poziomie, jedynie czas oczekiwania na doradcę jest znaczący.

5 / 5 2018-10-02

Polecam! Potrzebowałam ubezpieczyć mieszkanie i jestem bardzo zadowolona. Pani z superubezpieczeń wszystko mi wyjaśniła, wiem że mam ubezpieczenie takie jakie chciałam i za rozsądną cenę.

5 / 5 2018-09-30

Bardzo polecam. Obsługa sama się zainteresowała jak najepszym dla mnie rozwiazaniem

5 / 5 2018-09-23

Szybko sprawnie ..super

5 / 5 2018-09-22

Gorąco polecam Super Ubezpieczenia :) jedyny mały minusik to kolejki, ale wynikają one jedynie z rzetelnej pracy agentów, którzy klientom poświęcają maksimum czasu i uwagi

5 / 5 2018-09-21

Szybko profesjonalnie bez zbędnych formalności

5 / 5 2018-09-15

Bardzo szybka i profesjonalna,polecam zdecydowanie wszystkim.

5 / 5 2018-09-12

Wszystko profesjonalnie

5 / 5 2018-09-08

dokładnie o to chodzi :)

5 / 5 2018-09-05

Kolejny rok z ,,superubezpieczenia,, Polecam

5 / 5 2018-09-02

Szczere polecam

5 / 5 2018-09-01

Polecam Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-08-29

Szybkie, sprawne i wygodne dla mnie załatwienie sprawy.

5 / 5 2018-08-17

Polecam wszystkim, analiza wszystkich firm, profesjonalne doradztwo przy wyborze oferty.

5 / 5 2018-08-17

Doskonała jakość usług i profesjonalna obsługa. Dla Pani Adrianny nie ma rzeczy niemożliwych. Dziękuję za poczucie bezpieczeństwa jakie gwarantuje mi dobranie przez Panią ubezpieczenie.

5 / 5 2018-08-16

Szybko, sprawnie,profesjonalnie.Polecam

5 / 5 2018-08-14

Kompletna, profesjonalna pomoc. Polecam :)

5 / 5 2018-08-09

polecam

5 / 5 2018-08-07

Bardzo dobra

5 / 5 2018-08-05

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-07-29

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, polecam! Profesjonalna szybka obsługa, świetna obsługa klienta - ubezpieczenie idealnie dopasowane do moich potrzeb i warunków wykupione w krótkim czasie. Na pewno w przyszłości skorzystam z usług tej firmy. Poleciłam ją także znajomym, a to najlepsza rekomendacja.

5 / 5 2018-07-22

Miło sympatycznie ,szybko ...pelen profesjonalizm ..Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-21

Bardzo miła i fachowa obsługa. Zalatwione wszystko przez tel jak najbardziej polecam wszystkim i zachęcam do skorzystania

5 / 5 2018-07-19

Obsługa i dbanie o klienta na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-07-19

Super obsługa, kontakt. Polecam firmę

5 / 5 2018-07-18

Polecam wszystkim korzystanie z SU,profesjonalne podejście do klienta ,dbałość o jego zadowolenie i co najważniejsze bardzo dobre oferty które zadowolá nap kieszeń:)) Polecam.

5 / 5 2018-07-17

Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-07-15

To już kolejna polisa, którą zawieram za pośrednictwem SU. Fachowo, szybko, i dokładnie. Polecam.

5 / 5 2018-07-14

Świetna i pomocna obsługa. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-07-11

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-07-07

Bardzo dobra firma ubezpieczeniowa

5 / 5 2018-07-01

Sprawna i fachowa obsługa

5 / 5 2018-06-29

Miłe Panie - zawszę pomogą. Dobre cukierki dla oczekujących w kolejce :)

5 / 5 2018-06-25

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-23

Szybko fachowo sprawnie ...POLECAM WSZYSTKIM

5 / 5 2018-06-20

Fantastyczna obsługa, profesjonalne podejście, super kontakt z klientem, przede wszystkim dobra oferta, polecam!

5 / 5 2018-06-19

Spoko

5 / 5 2018-06-17

Super, same pozytywy!

5 / 5 2018-06-14

Wszystko OK

5 / 5 2018-06-11

Nic dodać nic ująć, są najlepsi, korzystam z usług biura już długie lata i nie zamierzam przestać.

3 / 5 2018-06-10

Firma super , ale odbieranie (trzech!) telefonów prywatnych, w trakcie obsługi interesanta, trochę nie na miejscu!!!

5 / 5 2018-06-09

Bardo mila i profesjonalna obsluga

4 / 5 2018-06-06

polecam

5 / 5 2018-05-24

BĘDĘ STAŁYM KLIENTEM DZIEKU OBSŁUDZE JAKĄ TU OTRZYMAŁAM

5 / 5 2018-05-23

JESTEM ZADOWOLONY

1 / 5 2018-05-22

Szybko, sprawnie, Polecam - Duży plus dla p. Joanny :) za miłą obsługę

5 / 5 2018-05-19

Kolejny raz: szyko i konkretnie. Polecam na całej linii.

5 / 5 2018-05-18

Szybko, tanio i silidnie

5 / 5 2018-05-17

Bardzo polecam, sympatycznie, profesjonalnej i szybko. Jestem bardzo, bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-05-16

Szybko, Sprawnie, Profesjonalnie, Przemiła i kompetentna obsługa a na dodatek tanie ubezpieczenia !!! Same superlatywy! SuperUbezpieczenia.pl godne polecenia!!!

5 / 5 2018-05-16

Profesjonalna opsługa

5 / 5 2018-05-07

Bardzo szybko znależli pasującą mi ofertę na ubezpieczenie samochodu o 200 zł taniej niż rok temu. Super

5 / 5 2018-05-02

Polecam

5 / 5 2018-04-28

Profesjonalna obsługa. Ubezpieczenie dobrane zgodnie z moimi potrzebami :)

5 / 5 2018-04-13

Polecam w 100 %

5 / 5 2018-04-01

Człowiek kombinuje jak może, żeby dostać tanie ubezpieczenie, już ma wybrać jego zdaniem najlepszą opcję aaaale jeszcze dzwoni do SU i pod drugiej stronie Pani Karolina nie dość, że przemiła to załatwia wszystko sama i za mniejsze pieniądze. No chyba polecam ;-)

5 / 5 2018-04-01

Ok

4 / 5 2018-03-30

Punkt obsługi w Nowej Soli jest godny polecenia. Od trzech lat już jestem z nimi i jak na razie innych szukać nie mam potrzeby.

5 / 5 2018-03-30

Korzystam od kilku lat i na razie mnie nie zawiedli

5 / 5 2018-03-25

Polecam zdecydowanie tą firmę. Przejrzystość oferty oraz informacja o wybranym produkcie bardzo dobra. Kontakt z firmą drogą telefoniczną i elektroniczną wzorowa. Obsługa klienta na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-03-23

Serdecznie polecam. Bardzo fachowa obsługa

5 / 5 2018-03-22

wszystko jak oczekiwałem, szybko, sprawnie, profesjonalnie

5 / 5 2018-03-13

super sprawnie

4 / 5 2018-03-10

Ok.

5 / 5 2018-03-03

profesja to domena firmy

5 / 5 2018-03-03

Super supersuper. !!!!!!!!!!!

4 / 5 2018-02-26

Jestem zadowolony z obsługi SU i chętnie ją polecam

5 / 5 2018-02-25

Solidna, szybka, profesjonalna

5 / 5 2018-02-09

Super ,polecam

5 / 5 2018-02-05

Super szybko wszystko załatwione dużo ofert fachowe podejście

5 / 5 2018-02-02

Miła i kompetentna obsługa klienta. Bardzo dobra oferta. Dziękuję i polecam

5 / 5 2018-02-01

Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-02-01

super

5 / 5 2018-01-27

Od dawna nie spotkałem się z taką życzliwością i fachowościa

5 / 5 2018-01-26

Dobra firma

5 / 5 2018-01-23

Firma SuperUbezpieczenia.pl jest bardzo solidna i uczciwa! Ceny polis bardzo konkurencyjne-TANIEJ NIE ZNALAZŁEM NIGDZIE-POLECAM!

5 / 5 2018-01-22

Pełen profesjonalizm,bardzo kompetentna obsługa. POLECAM

5 / 5 2018-01-16

Szybko,sprawnie bez zadnych problemow i przy tym milo .Napewno tam wroce

5 / 5 2018-01-14

Polecam

5 / 5 2018-01-10

Super

5 / 5 2018-01-10

Profesjonalne i bardzo dobre podejście do klienta, bardzo dobry kontakt .

5 / 5 2018-01-08

Polecam

5 / 5 2018-01-04

Satysfakcjonująca

5 / 5 2017-12-31

Fantastyczny serwis. Po telefonicznym skontaktowaniu sie z superubezpieczeniami zostalam 'wysluchana' i po bardzo krotkim czasie skontaktowano sie ze mna z 'rozwiazaniem' - zarowno telefonicznie jak i mailowo. Dodam, ze kontaktujac sie wczesniej z innymi posrednikami zmarnowalam sporo czasu i nerowow i probowano mi udowodnic, ze nie moge ubezpieczyc auta, choc jednak moglam i ze po co w ogole je ubezpieczac i ze dlaczego i ze nie wiedza.. Pani Marta byla przemila, profesjonalna i wszystko zostalo zalatwione w mgnieniu oka, Rzadkosc, naprawde. Polecam! :)

4 / 5 2017-12-29

Super

5 / 5 2017-12-28

Bez zarzutu.

5 / 5 2017-12-26

Profesjonalna obsługa, szybko i sprawnie z pewnością poleciłbym znajomym .

5 / 5 2017-12-24

Bedac na wakacjach okazalo sie,ze konczy mi sie ubezpieczenie... Dzwoniac do firmy "super Ubezpieczenia" Nowa Sol zalatwilem wszystko profesjonalnie przez tel,a ponadto zostalo mi dostarczone ubezpieczenie OC, AC nad morze,przez pracownika firmy.. Pogratulowac takich pracownikow!!!!! Jeszcze raz serdeczne DZIEKUJE p.Renato.

5 / 5 2017-12-23

Spoko

5 / 5 2017-12-22

Jestem zadowolony z ceny i sprawnej współpracy.

5 / 5 2017-12-21

Bardzo profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2017-12-19

Wszystko super,polecam.

5 / 5 2017-12-16

Obsługa rewelacja. Pozdrowienia dla Renatki

5 / 5 2017-12-13

Super podejście! Polisa szybko sprawnie i najtaniej na rynku! Polecam Szczerze !!

5 / 5 2017-12-07

Już po raz kolejny miałam przyjemność być obsługiwana przez Pana z punktu w Nowej Soli.Polecam tego Pana każdemu,kto nie ma czasu na szukanie odpowiednich ofert.

5 / 5 2017-11-30

Kontakt na wysokim poziomie, lepszej oferty nigdzie nie znalazłem. POLECAM

5 / 5 2017-11-26

Polecam

5 / 5 2017-11-21

wszystko sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.

5 / 5 2017-11-17

Wszystko poprawnie ... maximum zaangażowania

5 / 5 2017-11-12

Ptofesjonalna obsluga. jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-11-04

Świetne podejście do klienta. To nie pierwsze moje ubezpieczenie w tej firmie i na pewno nie ostatnie!! Szczególne podziękowania należą się Pani Karolinie!!

5 / 5 2017-11-03

Bardzo dobra obsługa oraz fachowa pomoc polecam

5 / 5 2017-10-30

Pozytywna

5 / 5 2017-10-27

Wielokrotnie zawierałem umowy ubezpieczeniowe za pośrednictwem SU i zawsze dobra cena szła w parze z szerokim zakresem ubezpieczenia.

5 / 5 2017-10-26

Bardzo miła atmosfera, obsługa miła i przyjazna

4 / 5 2017-10-21

:-)

5 / 5 2017-10-15

Solidna, sprawna i mila obsluga klienta!

5 / 5 2017-10-07

Polecam :)

5 / 5 2017-10-01

Frma profesjonalna

5 / 5 2017-09-28

ok

5 / 5 2017-09-24

Wszystko OK.

5 / 5 2017-09-18

Szybko i profesjonalnie. POLECAM!

4 / 5 2017-09-15

Spoko!

5 / 5 2017-09-15

Profesjonalnie. Szybko . Sympatycznie:)

5 / 5 2017-09-12

Super

5 / 5 2017-09-11

wszystko jak najbardziej ok polecam :)

5 / 5 2017-09-11

Bardzo dobra i fachowa obsługa.Polecam!

5 / 5 2017-09-10

Proesjonalizm. Polecam

5 / 5 2017-09-10

Profesjonalna obsługa. Polecam tą Firmę ubezpieczeniową.

5 / 5 2017-09-09

Polecam firmę w 100%. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, Pani Grażyna jest super osobą niedość, że piękna to i sympatyczna a do tego w pełni dopasowała ofertę do naszych potrzeb. Napewno będe polecać firmę moim znajomym, gdyż wiem, że moge liczyć tu na profesjonalną obsługę.

5 / 5 2017-09-08

Najtańsze ubezpieczenia, profesjonalna obsługa w miłej atmosferze. Polecam

5 / 5 2017-08-24

Jestem zadowolony. Miła obsługa i dobra cena ubezpieczenia.

5 / 5 2017-08-23

Super obsluga bardzo jasna i czytelna . Polec

5 / 5 2017-08-15

Dobierają ubezpieczenie w najkorzystniejszym dla ubezpieczonego wariancie, bez względu na własną korzyść. Bardzo doceniam i polecam.

5 / 5 2017-08-15

Bardzo szybka reakcja na zgłoszenie. Dopasowanie oferty do oczekiwań klienta. Szybka realizacja.

5 / 5 2017-08-15

Sprawa załatwiona bardzo szybko i rzetelnie. Polecam

5 / 5 2017-08-14

polecam, udało się znaleźć dobrą ofertę:)

5 / 5 2017-08-09

Polecam

5 / 5 2017-08-06

Super

5 / 5 2017-08-05

jestem zadowolony

5 / 5 2017-08-01

Profesjonalna , szybka i rzetelna obsługa.

5 / 5 2017-08-01

Szybko, sprawnie, Polecam - Duży plus dla p. Joanny :) za miłą obsługę

5 / 5 2017-07-30

bardzo miła obsługa, szybka realizacja

5 / 5 2017-07-26

najlepsza obsluga klienta z jaka moglem sie spotkac polecam z calego serca

5 / 5 2017-07-21

szybko i sprawnie i tanio :)

5 / 5 2017-07-19

W 100% POLECAM.

5 / 5 2017-07-19

Ceny najlepsze, kontakt super

Rzetelne opinie o SuperUbezpieczenia.pl

SuperUbezpieczenia.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://superubezpieczenia.pl

Email
[email protected]

Telefon
720221221

Komórka
-

Infolinia
221221255

Logowanie