Kategorie: / Dla Dzieci / Odzież i Obuwie

Szykowna Mama Opinie Klientów

3.12/5.00 - ilość ocen: 8
opinie o Szykowna Mama
5 / 5 2021-05-18

To już było moje trzecie zamówienie w tym sklepie, ale raczej ostatnie. Po 11 dniach od zamówienia i braku jakiejkolwiek informacji co z moim zamówieniem napisałam maila. Wszystkie produkty, które zamówiłam na stronie miały status "Dostępne w magazynie. Wysyłka do 24h". Dostałam lakoniczną odpowiedź że dziś wyślą, bez słowa że przepraszają za zwłokę. Koniec końców wyszło, że o moim zamówieniu zapomnieli i gdybym się nie upomniała to bym go w ogóle nie dostała, co uważam za niedopuszczalne. Czas oczekiwania w moim przypadku wyniósł 14 dni.

5 / 5 2021-04-06

Jestem bardzo zadowolona z zakupów - piżamki chłopięce w bardzo dobrym gatunku, cena zachęcająca, realizacja zamówienia błyskawiczna. To były moje kolejne udane zakupy - dlatego chętnie wracam do tego sklepu internetowego.

1 / 5 2021-03-20

Nie polecam. Co chwila po zakupie i dokonaniu przelewu przesylaja maila, że czegoś nie maja i ze wysyłka sie wydłuży i tak czasem po kilka razy.

1 / 5 2020-12-14

Zamówiłam trzy świateczne piżamy dla siebie i córek. Okazało się, że nie maja dostępnej rozmiarówki pomimo, że na stronie była widoczna. Zadzwoniłam telefonicznie ustalić ewentualnie możliwość skompletowania innego modelu ale pani mnie zbyła, że odpowie mailem. Mailowo odpowiadano mi wybiorczo na moje pytania, bez inicjatywy, nawet grzecznościowych zwrotów...mijały dni i zostałam bez piżam niespodzianek. Nie wrócę już do tego sklepu i ciekawa jestem ile będę czekała na zwrot pieniędzy.

1 / 5 2020-11-05

Zamowilam trzy rzeczy. Sklep oferowal wysylke do Niemiec, a ze tam mieszkam, ucieszylam sie z mozliwosci. Przesylka 38zl lub 58zl. List lub paczka. Ani slowa o tym, ze w razie gdyby przesylka byla wielkogabarytowa to wiecej, choc w sumie zamawialam koszule nocna, stanik i cienka narzute na lozko to tez nie wiem czy to tak znouw bardzo duzo. Wybralam list. Ale ze robilam zakupy po rqz pierwszy to system skasowal oplate i niby w ramach rabatu przesylka za zero. Super. Zaplacilam tyle ile mi wyliczyl kalkulator sklepu, przelew online zrobilam i juz. Pare dni pozniej przychodI email ze mam doplacic 90zl bo tyle bedzie kosztowala przesylka. Nie jest moja wina ze maja system do niczego, ktory zle wylicza koszty wysylki. Anulowalam, nie polecam sklepu, wg mnie to nieuczciwe dzialanie.

5 / 5 2020-09-22

Body i sukienka dla niemowlaka. Towar zamówiony tandetny .. kolorystyka fatalna.. niezgodna ze zdjęciem.. szarobura....toporne wykończenie .. cena przesadzona.Towar zamówiony w firmie o nazwie Szykowna Mama a dostarcza nieznana firma Rafał Krefft "KREFFt& quot " jakiś podstęp?????????... NIE POLECAM

2 / 5 2020-06-23

O towar musiałam się upomnieć. Zamówiłam ubranka, które okazało się po tygodniu, że jednak sklep ma problem z rozmiarem i kolorystyką. O zwrot różnicy kosztów też musiałam się upomnieć i czekam... Mało profesjonalne. Nie wrócę do tego sklepu. Nie polecam.

5 / 5 2019-10-08

Sklep dla mam, wiedzą co jest potrzebne kobietom w ciąży

Rzetelne opinie o Szykowna Mama

Szykowna Mama

Siedziba
Czeczewo

WWW
https://szykownamama.pl/

Email
[email protected]

Telefon
587833933

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie