Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Tagomago.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.81
opinie o Tagomago.pl
4 / 5 2022-05-18

OK

Jest ok. Niezłe ceny. Szkoda tylko, że promocje są tak rzadko.

5 / 5 2019-03-19

Polecam szybka przesyłka

5 / 5 2019-03-16

Расческа оказалась не очень. Практически ничего не могу ей расчесать. Так гладит немного

5 / 5 2019-03-10

Profesjonalna obsługa..polecam

5 / 5 2019-03-09

Polecam

5 / 5 2019-02-17

Zamówienie w środę Ok. 12-tej. Następnego dnia o 12-tej pacxka czekała w paczkomacie !!! Rewelacja !!!

5 / 5 2019-02-02

Polecam

3 / 5 2019-01-16

Towar ok. Ugotować czas oczekiwania na wysłanie przesyłki.

5 / 5 2019-01-14

Fantastyczny produkt w znakomitej cenie! Ekspresowa wysyłka. Szczerze polecam!

5 / 5 2019-01-08

Szystko ok

5 / 5 2019-01-04

Przesylka dobrze zapakowana, szybka wysylka. Produktów nie bede oceniac bo zawsze kupuje swoje ulubione. Daleka jestem od mówienia komus ze te konkretne perfumy pachną pieknie bo perfum nie kupujemy na podstawie reklamy.

5 / 5 2018-12-31

Sklep ok

5 / 5 2018-12-29

Jestem zadowolona

4 / 5 2018-12-20

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-12-18

Sklep ok

5 / 5 2018-12-16

Super ! Polecam

4 / 5 2018-12-15

Super

5 / 5 2018-11-23

WIELKI POZYTYW !

5 / 5 2018-11-15

Super! Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-11-08

Wszystko super. Szybko, sprawnie i bez problemu

3 / 5 2018-11-06

Nie polecam sklepu! Zamówiłam 2 wody toaletowe Bruno Banani 20ml Magic Woman ,po otworzeniu okazało się ze są uzupełnione tylko do połowy po 10ml, Czuję się oszukana. NIE POLECAM!!!!

5 / 5 2018-10-28

Polecam zakupy w tym sklepie. Tanio, szybko

5 / 5 2018-10-25

Profesjonalna strona internetowa, szybki odzew po zamówieniu, szybka dostawa, produkt zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-10-19

Polecam

5 / 5 2018-10-17

Profesjonalna obsługa, bardzo szybko dostałam przesyłkę.

4 / 5 2018-10-08

Co prawda produkty zostały wysłane z jednodniowym opóźnieniem, ale całość przebiegła bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-09-30

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-26

wszystko przebiegło bardzo sprawnie

5 / 5 2018-09-24

Polecam

4 / 5 2018-09-19

Bardzo szybka wysylka, towar zgodny z opisem, choc jeden z zamówionych dezodorantow mial małą wgniotkę, więc na prezent nie pójdzie... Generalnie ok.

5 / 5 2018-09-10

Świetny zapach, szybka przesyłka. Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie.

3 / 5 2018-09-08

Produkt niezgodny z zamówieniem, miał być spray, otrzymałam flakon, pomijam różnicę w cenie

5 / 5 2018-09-05

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji

5 / 5 2018-08-31

Szybko i niska cena

5 / 5 2018-08-29

Transakcja przebiegła bez problemów, wszystko ok.

3 / 5 2018-08-20

Nie polecam sklepu! Zamówiłam 2 wody toaletowe Bruno Banani 20ml Magic Woman ,po otworzeniu okazało się ze są uzupełnione tylko do połowy po 10ml, Czuję się oszukana. NIE POLECAM!!!!

5 / 5 2018-08-12

Wszystko w jak najlepszym porządku . POLECAM SKLEP.

5 / 5 2018-08-11

Super

5 / 5 2018-08-02

Jestem zadowolona z obsługi i skorzystam ponownie.

5 / 5 2018-07-30

Szystko ok

5 / 5 2018-07-25

Spoko

5 / 5 2018-07-20

Wszystko super szczerze polecam

5 / 5 2018-07-19

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-04

Profesjonalna obsługa , szybka dostawa , kosmetyki oryginalne we dobrej cenie

5 / 5 2018-06-30

Profeska :)

5 / 5 2018-06-27

Profesjonalna i ekspresowa obsługa. Polecam w 100%

5 / 5 2018-06-25

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-06-16

Łatwo, szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-06-15

Szybka realizacja i produkty tak jak w opisie

5 / 5 2018-06-10

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-08

Super, super, super

5 / 5 2018-06-07

Polecam

4 / 5 2018-06-05

polecam

5 / 5 2018-06-05

Konkurencyjne ceny, szybka dostawa, wszystko w porządku, ponowię zakupy w tym sklepie i polecę Państwu i znajomym

5 / 5 2018-05-25

Świetny zapach, szybka przesyłka. Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-05-16

Profesjonalna strona internetowa, szybki odzew po zamówieniu, szybka dostawa, produkt zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-05-16

Przesylka dobrze zapakowana, szybka wysylka. Produktów nie bede oceniac bo zawsze kupuje swoje ulubione. Daleka jestem od mówienia komus ze te konkretne perfumy pachną pieknie bo perfum nie kupujemy na podstawie reklamy.

5 / 5 2018-05-08

Solidny sklep. Polecam

5 / 5 2018-05-08

Prawie wszystko ok. tylko z płatnościami powinniście coś ulepszyć, bo trochę słabo to wygląda

5 / 5 2018-05-07

Wszystko OK

5 / 5 2018-05-02

polecam

5 / 5 2018-05-01

Znakomita obsługa, paczka zapakowana z wielką starannością i szybka przesyłka. Jestem ogromnie zadowolona i myślę, że ponownie skorzystam z usług TAGOMAGO. Dziękuję :)

5 / 5 2018-04-25

Transakcja przebiegła bez problemów, wszystko ok.

4 / 5 2018-04-18

Co prawda produkty zostały wysłane z jednodniowym opóźnieniem, ale całość przebiegła bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-04-16

Polecam Wszystko super.

5 / 5 2018-04-05

Dzięki

5 / 5 2018-03-26

Polecam, najwyższa jakość produktu przesyłki

5 / 5 2018-03-10

Łatwo, szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-03-08

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-03-07

Wszystko super

5 / 5 2018-03-03

Moje kolejne zamówienie. Jak zwykle wszystko ok. Polecam ☺️

5 / 5 2018-02-28

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-27

polecam

4 / 5 2018-02-21

Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-02-20

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-16

Polecam

4 / 5 2018-02-11

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-02-09

Polecam

5 / 5 2018-02-08

Wszystko super. Szybko, sprawnie i bez problemu

2018-02-02

Super

4 / 5 2018-02-01

Super

5 / 5 2018-01-28

Polecam

5 / 5 2018-01-26

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-01-25

Znakomita obsługa, paczka zapakowana z wielką starannością i szybka przesyłka. Jestem ogromnie zadowolona i myślę, że ponownie skorzystam z usług TAGOMAGO. Dziękuję :)

5 / 5 2018-01-19

Wszystko ok.

5 / 5 2018-01-18

Wszystko działa bez zarzutu

5 / 5 2018-01-17

Super, super, super

5 / 5 2018-01-10

Polecam

5 / 5 2018-01-09

Perfumy bardzo intensywne, udany zakup.

5 / 5 2018-01-08

Sklep wybrałam przez ceny perfum - nie żałuję niczego :)

5 / 5 2018-01-07

Transakcja pozytywna

5 / 5 2018-01-05

Szybki i sprawny odbiór w sklepie

4 / 5 2018-01-02

Brak uwag, doskonała obsługa klienta, szybka realizacja, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-12-26

Polecam zakupy w tym sklepie. Tanio, szybko

5 / 5 2017-12-25

Najlepsze ceny, szybka obsługa, regularnie robie tam zakupy. Polecam!

5 / 5 2017-12-22

Wszystko super!

5 / 5 2017-12-15

Profesjonalnie i szybko.

5 / 5 2017-12-15

Szybka obsługa - polecam

5 / 5 2017-12-05

Ekspresowa dostawa zamówienia do sklepu. Zamówiłam wieczorem, a następnego dnia rano zamówienie czekało już do odbioru. Szkoda tylko, że odbiór osobisty i tak jest płatny 5 zł...

5 / 5 2017-12-02

Błyskawiczna wysyłka. Pełen profesjonalizm .

5 / 5 2017-11-30

Jestem zadowolona z obsługi i skorzystam ponownie.

5 / 5 2017-11-24

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-23

Super

5 / 5 2017-11-21

Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-20

Wszystko super , błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam zdecydowanie.

5 / 5 2017-11-20

Szybka dostawa

5 / 5 2017-11-16

Na pewno jeszcze nie raz skorzystam :)

5 / 5 2017-11-16

ok, profeska

5 / 5 2017-11-14

Szybko i sprawnie ! Polecam.

5 / 5 2017-11-06

Polecam Wszystko super.

5 / 5 2017-11-02

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-11-02

Cena bardzo dobra ale trudno mi powiedzieć czy produkt jest oryginalny

5 / 5 2017-11-01

Polecam zakupy w sklepie

2017-10-29

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-12

Szybko sprawnie bez problemu

5 / 5 2017-10-11

Perfumy bardzo intensywne, udany zakup.

3 / 5 2017-10-11

I got the not original products

4 / 5 2017-10-09

Kolejny zakup i wszystko ok.

4 / 5 2017-09-30

Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2017-09-29

Polecam

5 / 5 2017-09-28

Polecam

5 / 5 2017-09-21

Wszystko ok z zamówieniem

5 / 5 2017-09-20

Fantastyczny produkt w znakomitej cenie! Ekspresowa wysyłka. Szczerze polecam!

5 / 5 2017-09-10

ok, profeska

5 / 5 2017-09-07

jak zawsze wszystko ok

5 / 5 2017-09-04

POLECAM

4 / 5 2017-09-01

polecam

4 / 5 2017-08-31

Polecam, świetny kontakt

5 / 5 2017-08-31

Profesjonalna obsługa..polecam

5 / 5 2017-08-30

Paczka była wysłana bardzo szybko, kontakt mailowy był bardzo dobry (nie za dużo, nie za mało), przesyłka była zapakowana chyba najlepiej ze wszystkich przesyłek, pełno styro-flipsów, no i zdecydowanie cena gra dużą rolę. Zdecydowanie polecam!!!

5 / 5 2017-08-28

To moje pierwsze zakupy w tym sklepie i nie ostatnie . Blyskawiczna przesylka , polecam gorąco zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-28

To moje pierwsze zakupy w tym sklepie i nie ostatnie . Blyskawiczna przesylka , polecam gorąco zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-17

szybka wysyłka

5 / 5 2017-08-16

Kosmetyki w super cenie tylko mile widziane by były gratisy próbek innych kosmetyków do wypróbowania

5 / 5 2017-08-10

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-03

POLECAM w 100%

5 / 5 2017-07-28

Profesjonalnie, szybko, sympatycznie

5 / 5 2017-07-23

Polecam wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-07-20

Polecam, szybko, rzetelnie i profesjonalnie.

5 / 5 2017-07-19

Polecam

4 / 5 2017-07-17

Jestem zadowolona z obsługi sklepu. Wszystko odbyło się sprawnie i szybko.

4 / 5 2017-07-12

Perfumy odebrałam w sklepie, gdzie jest bardzo miła obsługa. Jedyny minus to długi czas oczekiwania od zrobienia zamówienia do informacji, że produkt można odebrać- od czwartku do wtorku.

5 / 5 2017-07-04

Spoko

5 / 5 2017-06-30

Polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2017-06-26

Wszystko ok. Polecam

4 / 5 2017-06-21

Zamówienie zostało zrealizować szybko, jedyne zastrzeżenia mam do jakości opakowania.

5 / 5 2017-06-20

Polecam

5 / 5 2017-06-19

Polecam:)

5 / 5 2017-06-05

Wszystko super, bardzo atrakcyjna cena, szybka dostawa, świetny kontakt z klientem - odpowiadają na maile natychmiast.

5 / 5 2017-06-01

Wszystko super szczerze polecam

5 / 5 2017-05-29

Jak zawsze wszystko sprawnie i szybko. Polecam

4 / 5 2017-05-18

Nie mam zastrzeżeń.

2017-05-18

Dokonane zamówienie zostało dostarczone niepełne-bez jednej wody oraz informacji ze strony sklepu o braku jej dostępności.wystawiono również fakturę bez brakujących perfum ale pieniędzy bez interwencji nie zwrocono. Konsultant dodatkowo poprosił o zdjęcie zamowienia w celu zwrotu dokonanej opłaty. Dodatkowo na stronie perfumy nadal widniał jako dostępne w sprzedaży. Po załatwieniu formalności dostałam meila czy chce ponownie u nich zamówić perfumy których mi nie wysłali bo mają je jednak dostępne ale pod innym kodem. Dla sytuacja niedopuszczalna-oszusci nigdy więcej nie dokonam u nich zakupów.

5 / 5 2017-05-18

Szybka realizacja i produkty tak jak w opisie

4 / 5 2017-05-14

Szybko tanio i przyjemnie

5 / 5 2017-05-13

Wszystko super, bardzo atrakcyjna cena, szybka dostawa, świetny kontakt z klientem - odpowiadają na maile natychmiast.

5 / 5 2017-05-12

Zawsze profesjonalnie zawsze bez problemów i zawsze na czas Dziękuje

5 / 5 2017-05-11

Korzystam z usług tagomago wiele lat i nigdy nie miałem zastrzeżeń.

5 / 5 2017-05-08

Polecam

5 / 5 2017-04-27

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w waszym sklepie

5 / 5 2017-04-24

Super kontakt, szybka przesyłka! Polecam

5 / 5 2017-04-24

Wszystko ok. Bardzo szybka wysyłka. Polecam!!!

5 / 5 2017-04-17

Szybka i sprawna obsługa. Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-04-16

Na pewno jeszcze nie raz skorzystam :)

5 / 5 2017-04-10

polecam

Rzetelne opinie o Tagomago.pl

Tagomago.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
https://tagomago.pl/

Email
[email protected]

Telefon
0 22 617 18 73

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie