Kategorie: / Książki / Dom / Dla Dzieci / Gry / Film i Muzyka

Taniaksiazka.pl Opinie Klientów

4.78/5.00 - ilość ocen: 273
opinie o Taniaksiazka.pl
4 / 5 2019-03-24

Książki super.Wszystko odbyło się pomyślnie.Polecam

5 / 5 2019-03-22

Z całą pewnością jeszcze nie raz zrobię tu zakupy

4 / 5 2019-03-21

Pełna profesjonalka, z pewnością skorzystam jeszcze nie jeden raz. Pozdr.

5 / 5 2019-03-19

Sklep z różnorodnymi książkami w różnych cenach, z możliwością odbioru w księgarni bezpłatnie

5 / 5 2019-03-15

Wszystko w jak najlepszym porządku tak jak zawsze. To nie jest mów pierwszy zakup. Wracam i zawsze będę wracała.

4 / 5 2019-03-13

Uwielbiam.

5 / 5 2019-03-13

Bardzo polecam

5 / 5 2019-03-12

Szybka realizacja, dobra jakość obsługi, polecam. Maria

5 / 5 2019-03-06

Bardzo miły kontakt ze sprzedającym. Wysyłka ekspresowa. Towar bardzo dobrze zapakowany.

5 / 5 2019-03-05

Po raz kolejny nie zawiodłam się, szybka dostawa i jeszcze nie jeden raz skorzystam z Państwa usług. Pozdrawiam

5 / 5 2019-03-03

Szybko, zdecydowanie polecam!

5 / 5 2019-03-03

Szczerze polecam!!!!!

5 / 5 2019-03-01

Polecam zakupy w tym sklepie .

4 / 5 2019-02-17

świetne zakupy

5 / 5 2019-02-17

Profesjonalna obsługa klienta, bardzo szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam!

5 / 5 2019-02-14

Wszystko ok.

5 / 5 2019-02-13

Super obsługa. Dziękuję za książkę, pozdrawiam.

5 / 5 2019-02-13

Zamówienie zgodne książki w idealnym stanie.

5 / 5 2019-02-13

Polecam zakupy w sklepie.Tanio, szybko,zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2019-02-12

Profesjonalne, szybko polecam .

5 / 5 2019-02-11

Swietna ksiegarnia

5 / 5 2019-02-09

bez uwag

5 / 5 2019-02-08

Polecam

5 / 5 2019-01-27

Udane zakupy już nie mogę doczekać się kolejnych!!!!!!

5 / 5 2019-01-27

Polecam!!!

4 / 5 2019-01-26

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2019-01-23

Polecam z czystym sumieniem!

5 / 5 2019-01-22

Szybko, sprawnie, towar w porządku.

5 / 5 2019-01-21

Zadowolona z obsługi

5 / 5 2019-01-20

Polecam ! Szybko sprawnie. Wszystko w jak najlepszym porządku :)

5 / 5 2019-01-17

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-01-17

TaniaKsiazka jak zawsze na 6! :) szybko, tanio i bezproblemowo! :)

5 / 5 2019-01-17

Sklep godny polecenia.

4 / 5 2019-01-16

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-01-12

Super.Polecam.

5 / 5 2019-01-11

wszystko odbyło się profesjonalnie i szybko, polecam!!!

4 / 5 2019-01-09

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-01-07

Profesjonalne, szybko polecam .

5 / 5 2019-01-06

Tak

5 / 5 2019-01-01

Super

5 / 5 2018-12-24

Polecam!

5 / 5 2018-12-15

Super książki i obsługa klienta

5 / 5 2018-12-10

Książki dotarły ekspresowo a do tego są o wiele tańsze niż w innych sklepach :) Polecam każdemu :D

5 / 5 2018-12-09

Szybko tanio i profrsjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-12-09

Polecam:)

5 / 5 2018-12-07

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-12-03

Ceny konkurencyjne. Bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2018-12-01

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-11-29

Wszystko przebiegło błyskawicznie, ceny niskie.

4 / 5 2018-11-23

rewelacja :)

5 / 5 2018-11-22

Wszystko sprawnie, szybko i bez problemu. Polecam na 1000000%

5 / 5 2018-11-22

Profesjonalna obsługa gorąco polecam

5 / 5 2018-11-17

Super

5 / 5 2018-11-09

Jak zawsze szybka przesyłka, dużo ciekawych książek, szybka transakcja płatnicza.

5 / 5 2018-11-08

Szybko, tanio , profesjonalnie i zgodnie z zamówieniem

4 / 5 2018-11-08

Szybko, miło i przyjemnie. Zawsze dobra cena i szeroki wachlarz produktów.

4 / 5 2018-11-08

Szybko, miło i przyjemnie. Zawsze dobra cena i szeroki wachlarz produktów.

5 / 5 2018-11-02

Szybko, sprawnie i wygodnie.

5 / 5 2018-11-01

Super super super

5 / 5 2018-11-01

Polecam.

5 / 5 2018-10-30

Szybko, profesjonalnie. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-10-28

jestem zadowolona z czasu i obsługi. oby każdy sprzedający tak obsługiwał swoich klientów.

5 / 5 2018-10-26

grażyna

5 / 5 2018-10-23

Profesjonalna i szybka obsługa, polecam

4 / 5 2018-10-22

Zawsze goraco polecam! nic sie w tej kewstii nie zmienia!!!!

5 / 5 2018-10-19

Wszystko przebiegło b. sprawnie i szybko

5 / 5 2018-10-19

Tanio i szybko

5 / 5 2018-10-18

polecam

4 / 5 2018-10-16

Polecam sklep

5 / 5 2018-10-06

Profesjonalizm, szybkość. Polecam

5 / 5 2018-10-05

Polecam Szybka wysyłka Kontakt z firmą Naprawdę polecam zero wad

4 / 5 2018-10-03

Serdecznie polecam

5 / 5 2018-09-26

Jestem bardzo zadowolona, profesjonalna, miła obsługa. Polecam gorąco.

4 / 5 2018-09-20

zadowolona z obsługi

5 / 5 2018-09-18

Polecam

5 / 5 2018-09-16

Super, polecam

5 / 5 2018-09-14

Zamówione książeczki dotarły do mnie bardzo szybko. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-12

Polecam! Paczka przyszła bardzo szybko

5 / 5 2018-09-06

Bardzo szybka dostawa,ksiazki dobrze zapakowane polecam:)

4 / 5 2018-09-02

było OK

5 / 5 2018-08-29

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-25

Pofesionalna obsługa, poleciłabym innym, bardzo jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-23

SUPER

5 / 5 2018-08-23

grażyna

5 / 5 2018-08-22

Super Polecam

5 / 5 2018-08-21

Bardzo polecam

5 / 5 2018-08-17

Super:)

5 / 5 2018-08-14

POLECAM!!!!

5 / 5 2018-08-13

Profesjonalna obsługa polecam serdecznie. Towar otrzymałam bardzo szybko .

5 / 5 2018-08-11

Super , szybko i sprawnie

5 / 5 2018-08-10

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-08-05

Profesjonalna obsługa poleca zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-08-03

Jak zawsze jestem zadowolona z Waszych usług

4 / 5 2018-08-02

ok, warto popracować nad kosztami dostawy

5 / 5 2018-08-01

Książki dotarły szybko . Dobra cena .polecam

5 / 5 2018-07-31

Super sklep, bardzo dobre ceny ksiązek, polecam serdecznie:)

5 / 5 2018-07-28

polecam

5 / 5 2018-07-28

Polecana

5 / 5 2018-07-25

WSZYSTKO OK

4 / 5 2018-07-24

Polecam

5 / 5 2018-07-24

Profesjonalna obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2018-07-21

Polecam dziękuję

5 / 5 2018-07-11

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-07-07

Szybko, profesjonalnie. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-07-06

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.POLECAM!

5 / 5 2018-06-30

Super obsługa

5 / 5 2018-06-29

Zamówienie zgodne książki w idealnym stanie.

5 / 5 2018-06-29

Polecam

5 / 5 2018-06-29

Super.Polecam.

4 / 5 2018-06-27

wszystko jest OK, z wyjątkiem czasu dostarczenia przesyłki do wybranego punktu. 10 dni to b. długo , normalnie przesyłki dostarczane są 1-3 dni

5 / 5 2018-06-25

Szybko, łatwo i przyjemnie. Z czystym sumieniem mogę polecić.

5 / 5 2018-06-25

Profesjonalizm obsługi

5 / 5 2018-06-16

Polecam

5 / 5 2018-06-10

wszystko ok

5 / 5 2018-06-10

polecam

5 / 5 2018-06-09

Szybka i sprawna realizacja. Plus możliwość odbioru własnego. Przytulnie

4 / 5 2018-06-07

Polecam sklep

5 / 5 2018-06-06

Wszystko pięknie i sprawnie

5 / 5 2018-05-24

Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-05-23

Sklep z różnorodnymi książkami w różnych cenach, z możliwością odbioru w księgarni bezpłatnie

4 / 5 2018-05-21

Zawsze goraco polecam! nic sie w tej kewstii nie zmienia!!!!

5 / 5 2018-05-19

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I DOCENIAM PROFESJONALIZM FIRMY,

5 / 5 2018-05-18

Szybko i sprawnie

4 / 5 2018-05-16

Profesjonalna obsługa ,szczerze polecam !! Tylko więcej promocji .

3 / 5 2018-05-12

Obsługa dobra czas dostawy zbyt długi

5 / 5 2018-05-12

Bardzo dobra

5 / 5 2018-05-11

polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-05-10

Szybko, sprawnie, bardzo miło :) Polecam ! :)

4 / 5 2018-05-09

Polecam zakupy w tym sklepie - naprawdę warto.

4 / 5 2018-05-08

Kupilem ksiazke elektroniczna jak sie skwasilem jak szmata bardzo polecam kazdemu.

3 / 5 2018-05-07

Długi czas oczekiwania na przesyłke . Tydzień

5 / 5 2018-05-04

Szczerze polecam!!!!!

5 / 5 2018-05-02

Wszystko przebiegło jak należy. Dostawa szybsza niż pierwotna deklaracja. Pełny monitoring przesyłki

5 / 5 2018-04-26

Profesjonalizm. Szybka dostawa. Paczka zapakowana prawidłowo. Dostarczona w terminie.

4 / 5 2018-04-25

Wszystko ok

5 / 5 2018-04-23

Profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-04-13

Wszystkie punkty, gdzie działał człowiek, są na wysokim poziomie. Tam gdzie działał system, już gorzej. Chciałam zapłacić szybko - blikiem, ale strona tyle czasu nad tym myślała, że po przetworzeniu wyrzuciło mi info, że mam zapłacić przelewem, przez co pieniądze z konta zeszły później, zaksięgowane były też później itd.

5 / 5 2018-04-13

super

4 / 5 2018-04-11

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2018-04-10

super

5 / 5 2018-04-05

bez uwag

4 / 5 2018-04-02

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-04-02

Tanio i szybko

4 / 5 2018-03-29

Polecam sklep

5 / 5 2018-03-25

Wszystko na 5:)

5 / 5 2018-03-24

Polecam zakupy.

5 / 5 2018-03-23

Wszystko ok

4 / 5 2018-03-22

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-03-22

super szybko....super tanio....no i super okazje....polecam

4 / 5 2018-03-17

Warto skorzystać

5 / 5 2018-03-15

polecam

5 / 5 2018-03-13

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-03-08

Szybko, sprawnie, towar w porządku.

5 / 5 2018-02-27

Wszystko przebiegło jak należy. Dostawa szybsza niż pierwotna deklaracja. Pełny monitoring przesyłki

4 / 5 2018-02-26

Polecam

5 / 5 2018-02-20

Jestem bardzo zadowolona !

5 / 5 2018-02-17

Super

4 / 5 2018-02-17

Nic dodać, nic ująć. Jak zwykle TANIA KSIĄŻKA spisała się rewelacyjnie!

5 / 5 2018-02-16

Bardzo szybka dostawa, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-13

jestem zadowolona. Katarzyna

5 / 5 2018-02-12

Profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2018-02-11

Polecam Szybka wysyłka Kontakt z firmą Naprawdę polecam zero wad

5 / 5 2018-02-06

Profesjona obsługa. Szybka dostawa

5 / 5 2018-02-02

Jestem zadowolona, serdecznie polecam

5 / 5 2018-01-31

Prosesjonalny proces zamówienia

5 / 5 2018-01-28

Wszystko super :)

5 / 5 2018-01-27

Wszystko super, szybka dostawa;)

5 / 5 2018-01-25

Profesjonalna obsługa bardzo szybka realizacja polecam

5 / 5 2018-01-19

Polecam.

5 / 5 2018-01-16

Gorąco polecam

4 / 5 2018-01-16

Polecam ☺️

5 / 5 2018-01-13

Polecam

3 / 5 2018-01-06

Wszystko byłoby ok , gdyby nie to , że książki przychodzą uszkodzone.

5 / 5 2017-12-31

Sprawnie, szybko , profesjonalnie.Polecam!!!!

5 / 5 2017-12-25

gggggg

5 / 5 2017-12-24

Dzięki

5 / 5 2017-12-24

Profesjonalna obsluga.

5 / 5 2017-12-24

Szybka realizacja zamówienia

4 / 5 2017-12-23

szybko, solidnie profesjonalnie. Polecam w 100%.

5 / 5 2017-12-21

super

5 / 5 2017-12-11

oki wszystko

5 / 5 2017-12-09

Uwielbiam ich

5 / 5 2017-12-09

Zakupy dostarczyły mi dużo przyjemności a teraz zabieram się za czytanie...polecam wszystkim. Na pewno jeszcze nie raz tu zrobię zakupy.

5 / 5 2017-12-09

Pełny profesjonalizm

5 / 5 2017-12-07

Przesyłka dostarczona ekspresowo!

5 / 5 2017-12-02

Szybko, łatwo i przyjemnie. Z czystym sumieniem mogę polecić.

5 / 5 2017-11-28

Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-11-27

Sklep spełnia moje, wysokie, oczekiwania. Dziękuję za profesjonalizm w działaniu.

5 / 5 2017-11-21

Dziekuje za doskonale przeprowadzoną transakcje. Bardzo polecam

4 / 5 2017-11-20

Wszystko w porządku bez żadnych zarzutów, POLECAM!

5 / 5 2017-11-19

Polecam bardzo !

5 / 5 2017-11-18

Super

5 / 5 2017-11-17

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-11-12

Polecam

5 / 5 2017-11-07

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-11-06

Polecam! Paczka przyszła bardzo szybko

5 / 5 2017-11-04

Zadowolona z obsługi

5 / 5 2017-11-04

Szybka dostawa zgodna z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-10-31

Po raz kolejny nie zawiodłam się, szybka dostawa i jeszcze nie jeden raz skorzystam z Państwa usług. Pozdrawiam

4 / 5 2017-10-29

Profesjonalna obsługa. Szybko zrealizowane zamówienie. Polecam.

Rzetelne opinie o Taniaksiazka.pl

Taniaksiazka.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.taniaksiazka.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 85 674 36 19

Komórka
-

Infolinia
0801 011 078

Logowanie