Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Tanie-leczenie.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.58
opinie o Tanie-leczenie.pl
5 / 5 2019-03-19

Ok

5 / 5 2019-03-11

daslugobrze zaopatrzony, kupowanie korzystne ilosciowo i finansowo, dobra i kompetentna ob

5 / 5 2019-03-04

Kupuję w tym sklepie już parę lat i bardzo jestem zadowolona nie tylko z szerokiego asortymentu towarów ale i z racji wprowadzania do obrotu coraz to ciekawszych nowinek.Przy tym ceny są tak skalkulowane, że oferta jest dostępna dla wszystkich bez względu na zasobność portfela. Lubię ten sklep.

5 / 5 2019-03-03

Super kontakt.Błyskawiczna wysyłka. Najlepszy sklep internetowy.

4 / 5 2019-02-27

Szybka przesyłka, konkurencyjne ceny

4 / 5 2019-02-25

Super apteka

5 / 5 2019-02-24

WSZYSTKO OK, BDB OBSŁUGA, KONKURENCYJNE CENY. SERDECZNIE POLECAM. :)

4 / 5 2019-02-23

sklep działa znakomicie i przyjaźnie dla klienta

5 / 5 2019-02-20

Jestem bardzo zadowolona. Z pewnością jeszcze nie raz zrobię zakupy w Waszym sklepie:) Polecam

5 / 5 2019-02-18

Sklep godny polecenia

5 / 5 2019-02-14

Sklep godny polecenia

1 / 5 2019-02-13

Ta apteka to jakieś nieporozumienie. Chciałem złożyć zamówienie opiewające na kwotę 286 zł, jednak jeden z produktów był niedostępny. Skontaktowałem się z apteką i poprosiłem o info na maila, kiedy będą dysponowali tym specyfikiem. Po 2 dniach poinformowali mnie, że już jest dostępny. Więc chwilę później złożyłem zamówienie na 4 produkty, które figurowały w ich ofercie jako dostępne. Otrzymałem potwierdzenie, że zamówienie jest w realizacji ... Kolejnego dnia przysyłają mi na mail'a info, że cyt. "Uprzejmie informuję, iż w zamówieniu numer TL170525-434065 z dnia 25-05-2017 20:13 wystąpił brak następujących produktów w ilości ..." Okazuje się, że nie tylko nie mają lekarstwa, które dzień wcześniej informowali że już mają, to jeszcze nie mają drugiego. Dodam, że oba lekarstwa w chwili zamówienia figurowały jako dostępne i zamówienie zostało przyjęte i potwierdzone. Ta apteka internetowa to jakieś nieporozumienie, dlatego wystawiam ocenę najniższą z możliwych i nie polecam

5 / 5 2019-02-05

Wszystko OK

5 / 5 2019-02-03

szybko i sprawnie - super

5 / 5 2019-01-31

wszystko sprawnie i miło-polecam

5 / 5 2019-01-23

Bogata oferta i atrakcyjne ceny oraz szybka dostawa. A+++

4 / 5 2019-01-21

Szybkość realizacji b. dobra. Nie mam zdania na temat pozostałych punktów. Uznaję, że można wystawić dobrą ocenę, gdyż osoba, do której wysyłałam leki nie zgłaszała żadnych uwag. Biorę pod uwagę dalsze korzystanie z Waszej placówki.

5 / 5 2019-01-14

Sklep godny polecenia innym klientom. Zamówiony towar dostarczono w pełnym zakresie.

5 / 5 2019-01-13

Bardzo wiarygodny sklep.Polecam z ogromną przyjemnością.

4 / 5 2019-01-13

bardzo dobrze działający sklep internetowy - dlatego stale robię w nim zakupy

4 / 5 2019-01-12

bardzo polecam

5 / 5 2019-01-03

Oceniam pozytywnie sklep internetowy. Szybka dostawa i dobry kontakt przez e-mail.

4 / 5 2019-01-02

na 4-wcześniej było lepiej liczymy, że wróci

4 / 5 2019-01-01

Polecam

5 / 5 2018-12-29

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-12-27

Szybko, tanio i bez problemów

5 / 5 2018-12-27

Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

4 / 5 2018-12-19

opinia pozytywna

5 / 5 2018-12-19

Świetna apteka internetowa. Zawsze znajduję w niej potrzebne leki.

5 / 5 2018-12-11

Obsługa telefoniczna bardzo miła i pomocna :) POlecam :)

4 / 5 2018-12-10

Jestem zadowolony z zakupów leków

5 / 5 2018-12-07

wszystko w jak najlepszym porządku polecam.

5 / 5 2018-12-03

Bogaty wybór leków i medykamentów, dobra komunikacja, szybka wysyłka. Po prostu ideał!

5 / 5 2018-11-26

ok

5 / 5 2018-11-19

jestem stałą klientką od ok. 5 lat, ceny są konkurencyjne (wciąż), obsługa klienta na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-11-07

bez problemu i terminowo

5 / 5 2018-11-05

ok

4 / 5 2018-10-27

Jestem zadowolona z zakupów w aptece internetowej "tanieleczenie.pl"

4 / 5 2018-10-26

wszystko ok.

5 / 5 2018-10-21

Szybko i sprawnie - profesjonalnie.

4 / 5 2018-10-18

bardzo dobry sklep, możliwość zakupienia wszystkiego co potrzebuje się

5 / 5 2018-10-13

Pozytywna- bez żadnych problemów, ekspresowa wysyłka i dostawa produktu

5 / 5 2018-10-06

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam.

4 / 5 2018-10-05

Serdecznie polecam! :)

5 / 5 2018-10-04

wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-10-01

Transakcja jak zawsze bardzo mnie satysfakcjonująca, dostałam wszystko, co zamówiłam,szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-09-28

szybko, tanio, solidnie

5 / 5 2018-09-27

polecam

5 / 5 2018-09-25

Najlepszy sklep internetowy! Obsługa na najwyższym poziomie! Robię tutaj zakupy od lat i jestem bardzo zadowolona!

5 / 5 2018-09-23

Współpraca z Państwem jest prawdziwą przyjemnością!

5 / 5 2018-09-23

Sklep bardzo dobry :) wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-09-21

Świetny sklep. Bardzo dobre ceny i przemiła obsługa. Polecam :)

5 / 5 2018-09-17

Witam Jestem bardzo zadowolona nie musze chodzic po sklepach szybka dostawa tylko wolalabym odbierać przesylke na IN-POST bo nigdy nie wiem o której będzie kurier pozdrawiam

4 / 5 2018-09-09

Bardzo dobra obsługa,konkretność ,dobrej jakości leki

4 / 5 2018-09-07

Od dawna kupuję w tym sklepie. Jak zawsze jestem z zakupów zadowolona.

4 / 5 2018-08-24

wszystko gra

1 / 5 2018-08-23

Żenująca apteka. Po złożeniu zamówienia okazuje się że nic nie mają na stanie. Pieniądze już przelane i co teraz? Nie polecam. Unikać jak ognia!

4 / 5 2018-08-17

Apteka doskonała, ja jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-16

szeroki asortyment roznorodnych produktow leczniczych w korzystnych cenach, efektywna i sprawna obsluga

5 / 5 2018-08-08

Jak najbardziej polecam, dostawa szybka a produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-08-05

POLECAM. Szybko i sprawnie.

4 / 5 2018-08-04

profesjonalizm, uprzejmy i miły kontakt jak zwykle solidna realizacja zamówienia, mogło być trochę szybciej ale i tak jest dobrze

3 / 5 2018-07-31

Zamówienie zrealizowano sprawnie. Uwagę mam następującą: W zamówieniu prosiłem o termin przydatności do 2017 roku dla Balneum. Niestety dostarczono mi zamówione 5 sztuk z terminem przydatności do 2016. Mam nadzieję, że będę mógł skorzystać z emulsji po upływie terminu przydatności.

4 / 5 2018-07-27

Szybka dostawa, starannie zapakowany towar. Polecam.

5 / 5 2018-07-18

Polecam, szybka dostawa, konkurencyjne ceny, świetny kontakt.. Korzystam nie pierwszy raz i z całą pewnością nie ostatni.

5 / 5 2018-07-12

Zamówienie zrealizowano solidnie i terminowo. Polecam ten sklep

4 / 5 2018-07-03

super

4 / 5 2018-07-01

Super apteka, duży wybór produktów, jedne z najniższych cen na rynku, polecam !!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-06-28

Szybka wysyłka, towar odpowiednio zapakowany. Polecam.

4 / 5 2018-06-28

Dostawa doręczona.

5 / 5 2018-06-25

bardzo prosto mozna złozyc zamowienie bez komplikacji

4 / 5 2018-06-22

Bardzo dobry sklep. Polecam

5 / 5 2018-06-12

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-06-08

Duży wybór, atrakcyjne ceny, szybka realizacja. Polecam.

4 / 5 2018-05-26

Zakupy przebiegły pomyślnie towar zgodny z opisem :)

4 / 5 2018-05-25

Dobra

5 / 5 2018-05-24

Tanie-Leczenie -polecam

5 / 5 2018-05-08

sklep jest ok

5 / 5 2018-05-07

szybka wysylka polecam

1 / 5 2018-05-02

Słabo. 6 dni już czekam na przesyłkę. Po 3 dniach od złożenia zamówienia zadzwonili do mnie z informacją, że jednego (z 4 produktów nie mają). Pani była miła, ale mamy dobę globalizacji, i oczekiwałem realizacji zamówienia duuużo szybciej. Status mojej przesyłki po 6 dniach "Umieszczona w Paczkomacie Nadawczym". Więc MOŻE w poniedziałek, a pewnie wtorek, czyli po 8 dniach... dla mnie to za długo.

5 / 5 2018-04-28

ok

5 / 5 2018-04-26

Jestem bardzo zadowolona z transakcji, która przebiegła sprawnie.

4 / 5 2018-04-24

Pelne zadowolenie!!!! jedynie oczekiwanie na towar jest jak dla mnie za dlugi

5 / 5 2018-04-14

bardzo dobra

5 / 5 2018-04-01

bardzo szybka i rzetelna obsługa.

4 / 5 2018-03-22

pozytywna

4 / 5 2018-03-20

świetny sklep

5 / 5 2018-03-12

Polecam zakupy, szybka i konkretna obsługa.

4 / 5 2018-03-10

Pozytywna

5 / 5 2018-03-04

polecam

5 / 5 2018-03-01

super obsługa

5 / 5 2018-02-23

Szybko, sprawnie i rzetelnie. Polecam!

5 / 5 2018-02-10

dobra

4 / 5 2018-02-07

Bardzo polecam, szybka i rzetelna realizacja zamowienia. Farmaceuci w razie pitrzeby sa w kontakcie telefonicznym z klientem. Korzystam od dwoch lat, bez przykrych niespodzianek

5 / 5 2018-02-01

Pozytywna

5 / 5 2018-01-30

transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2018-01-27

Wracam do tego sklepu, co świadczy o zadowoleniu z zakupów. Sprawnie, szeroki asortyment. Polecam tę aptekę.

4 / 5 2018-01-18

Wszystko poszło migiem!!! Świetna tania i szybka wysyłka

5 / 5 2018-01-15

super, bardzo szybka przesyłka, dobry kontakt w razie problemu

5 / 5 2018-01-12

Jestem zadowona. Nie mam żadnych zastrzeżeń. W przyszłym tygodniu ponownie skorzystam.

5 / 5 2018-01-10

Sklep super! Polecam:)

5 / 5 2018-01-08

Bardzo dobra obsługa.

4 / 5 2018-01-04

Pomimo złego wrażenia związanego z długim oczekiwaniem na realizację zamówienia, polecam.

5 / 5 2017-12-18

Jak zwykle szybko, sprawnie,solidnie

5 / 5 2017-12-09

Wszystko odbyło się sprawnie i szybko. Polecam ten skle.

5 / 5 2017-12-09

Zamawiam już któryś raz z kolei i jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-12-08

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-12-07

sprawnie dobrze miło

4 / 5 2017-12-06

sklep polecam, bdb kontakt

5 / 5 2017-12-02

szybka i sprawna dostawa

5 / 5 2017-12-02

Super sklep!

5 / 5 2017-11-11

super sklep jakosc super obsluga blyskawiczna

5 / 5 2017-10-25

Niezmiennie wysoko oceniam zarówno zaopatrzenie apteki, jak i jej personel. Świetne opisy produktów ułatwiają dobór produktów do aktualnych potrzeb klienta, a profesjonalna i życzliwa obsługa pomaga w razie najmniejszych nawet problemów.

4 / 5 2017-10-18

Szybka realizacja. Duży wybór produktów. Polecam.

5 / 5 2017-10-03

Ceny ok., szybka dostawa. kwota bez kosztów przesyłki mogła by być mniejsza np 150 z ł ;-))

5 / 5 2017-09-29

Szybka i sprawna obsługa, duży wybór witamin

5 / 5 2017-09-29

duży pozytyw

4 / 5 2017-09-25

Niezmiennie wysoko oceniam zarówno zaopatrzenie, jak i obsługę klientów apteki. Produkty świetnie opisane, co ułatwia dobór do specyficznych potrzeb klienta,

5 / 5 2017-09-24

Szybko, zgodnie z zamówieniem - bez jakichkolwiek zastrzeżeń

5 / 5 2017-09-19

Tania apteka, dostępne potrzebne leki.

4 / 5 2017-09-10

tylko i wyłącznie kupuje z tego sklepu

5 / 5 2017-09-04

Świetny sklep.

4 / 5 2017-09-04

Wszystko OK

4 / 5 2017-09-02

jestem stałymie gdyż sklep działa znakomic klientem !

5 / 5 2017-09-02

POLECAM

3 / 5 2017-09-01

Wszystko przebiegło pomyślnie, towar bez zastrzeżeń

4 / 5 2017-08-28

Nie mam możliwości oceny kupionego suplementu, jego efekty będą widoczne najwcześniej za 3 miesiące. Co za tym idzie nie mogę się wypowiadać o sprzedawcy.

5 / 5 2017-08-24

Szybka dostawa, produkty jak w opisie.

4 / 5 2017-08-21

POLECAM

4 / 5 2017-08-19

Dobra

4 / 5 2017-08-18

jestem zadowolony z jakosci szybkosci i jakosci usługi

5 / 5 2017-08-16

super kontakt szybka dostawa zgodne z opisem najlepsza apteka internetowa polecam

5 / 5 2017-08-09

Szybka w realizacji i dobrze zaopatrzona apteka

4 / 5 2017-08-03

Jestem zadowolona z zakupów w aptece Tanie leczenie, ale tym razem mam uwagi. Bardzo zawęziła się oferta sklepu w stosunku do poprzednich zamówień , częściej też zdarza się brak towaru z oferowanego koszyka. Oczywiście bez problemu zwracają wtedy na konto wpłacone pieniądze .

5 / 5 2017-07-30

Super serwis, moge tylko polecic :)

5 / 5 2017-07-25

bardzo dobra

4 / 5 2017-07-18

wszystko zgodne z zamówieniem

4 / 5 2017-07-12

profesjonalnia działająca apteka w której warto kupować

5 / 5 2017-07-05

Sprawnie i zgodnie z zamówieniem

4 / 5 2017-06-30

Pozytywna.

5 / 5 2017-06-29

Wystarczy krótkie stwierdzenie: bardzo go sobie cenię.

5 / 5 2017-06-26

jedyny sklep sprzedający w sieci termometr galowy

5 / 5 2017-06-25

pozytywna

5 / 5 2017-06-23

ok

5 / 5 2017-06-22

transakcja przebiegła szybko i konkretnie. Towar dobrze zapakowany. Polecam

5 / 5 2017-06-16

Dobrze zaopatrzony, ze świetnymi opisami produktów i bardzo uprzejmą i życzliwą obsługą. Korzystam z tej apteki regularnie m,in, ze względu na świetny kontakt ze sprzedawcą.

2017-06-14

Mój towar został dostarczony na adres płatnika a nie na adres dostawy , który podałam. całkowity przypadek, że miał go kto odebrać w domu w tym dniu. Ale to nie wszystko zamiast płynu micelarnego dostałam pampersy! to chyba żart. Oczywiście kurier po 2 dniach przyjechał z moim towarem i zabrał nieodpowiedni. Jednak przypominam, że przesyłka była dostarczona na zły adres. Wiec aby kurier odebrał ode mnie te nieszczęsne papmersy musiałam tłuc się z tym wielkim pudłem autobusem do pracy - gdzie był docelowy adres przesyłki. uważam, że za takie niedogodności powinnam dostać jakiś gratis - co niestety się nie stało. Nigdy więcej zakupów u was i będę go wszystkim odradzała. rozumiem, ze pomyłki się zdarzają jednak powinno się to jakoś wynagrodzić aby nie stracić klienta.

4 / 5 2017-06-11

Dobra apteka

5 / 5 2017-06-08

Ceny atrakcyjne, fajne , jasne opisy. ostatnia dostawa mile zaskoczyła mnie szybkością- dotarła szybciej niż pierwotnie podano po złożeniu zamówienia. Oby tak dalej :-)

5 / 5 2017-06-08

Super sklep. Polecam

5 / 5 2017-06-05

ekspresowa wysyłka polecam

4 / 5 2017-06-04

JESTEM STAŁĄ KLIENTKĄ I ZADOWOLONĄ POZDRAWIAM BARBARA.

5 / 5 2017-05-29

jestem mega zadowolona i na pewno będę jeszcze korzystała z oferty apteki.

5 / 5 2017-05-29

polecam

4 / 5 2017-05-29

Szybkość realizacji zamówienia - bez zarzutu, Poziom obsługi klienta - wysoki, Jakość zapakowania przesyłki - bardzo dobra, Polecam ten sklep znajomym i nieznajomym.

5 / 5 2017-05-10

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka i sprawna wysyłka.

4 / 5 2017-05-07

bardzo szybko i sprawnie

5 / 5 2017-05-03

Za duże paczki przy małych produktach.

4 / 5 2017-04-30

ogolnie nie mam zadnych zastrzezen sklep oceniam pozytywnie

5 / 5 2017-04-29

Dobra i tania apteka, Warto skladać zamówienia

5 / 5 2017-04-17

Najlepsza apteka w Polsce!

4 / 5 2017-04-16

Zdecydowana różnica między magnezem zakupionym w sklepie a magnezem zakupionym w aptece. Nie mam skurczów.

5 / 5 2017-04-10

Pełen profesjonalizm, przesyłka świetnie zabezpieczona podczas transportu, miła obsługa telefoniczna. Polecam

5 / 5 2017-04-09

Szybka, sprawna obsługa, produkty w konkurencyjnych cenach, na pewno jeszcze coś tam kupię np. olejek migdałowy.

5 / 5 2017-04-08

bardzo fajny sklep,szybka,rzetelna obsługa

Rzetelne opinie o Tanie-leczenie.pl

Tanie-leczenie.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.tanie-leczenie.pl

Email
[email protected]

Telefon
042 279 40 05

Komórka
-

Infolinia
0801 011 019

Logowanie