Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Sport / Artykuły Medyczne

Tanie-odzywki.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 137
opinie o Tanie-odzywki.pl
2019-03-24

wszystko odbyło się jak należy

5 / 5 2019-03-22

Polecam bardzo

5 / 5 2019-03-19

Super szybko, fajne gratisy. Rzadko coś polecam ale naprawdę warto !

5 / 5 2019-03-18

Polecam

2019-03-17

Jedyny minus to jakoś zapakowania przesyłki. W przesyłce było pełno kartonów które chyba chciano zutylizować wiec dorzucono w gratisie do zamówienia.

5 / 5 2019-03-15

Bardzo profesjonalna obsługa , solidna , sprawna terminowo i polecam wszystkim .

5 / 5 2019-03-10

POLECAM

5 / 5 2019-03-08

Polecam w 100%

5 / 5 2019-03-07

Ok, bardzo sprawnie. Spoko ceny

5 / 5 2019-02-27

Super

5 / 5 2019-02-18

ok polecam

2019-02-17

Godny polecenia

2019-02-16

Ekspresowe zakupy i wysyłka. Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-02-01

Szybko, sprawnie i na temat. 100% satysfakcji.

5 / 5 2019-02-01

polecam zakupy w tym sklepie .Zamówiony towar w dniu następnym był dostarczony do domu przez przemiłego kuriera.

5 / 5 2019-01-26

Polecam wszystkim, rewelacyjny sklep z błyskawiczną dostawą.

2019-01-25

Błyskawiczny wysyłka, towar dobrze zapakowany, odrzucone gratisy i 10% Rabat na kolejne zakupy

5 / 5 2019-01-18

Jak zwykle rewelacja. Bardzo szybka wysyłka. Szeroki wybór. Polecam!

5 / 5 2019-01-17

Szybko, profesjonalnie .

5 / 5 2019-01-10

profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2019-01-06

Najlepsza cena na rynku. Polecam.

5 / 5 2019-01-02

Ekspresowa wysyłka, gorąco polecam.

5 / 5 2018-12-25

5/5 - polecam.

5 / 5 2018-12-24

Profesjonalna obsługa. Dobry kontakt. Szybka wysyłka!

5 / 5 2018-12-18

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka

5 / 5 2018-12-15

Szybko sprawnie tanio polecam

5 / 5 2018-12-15

wszystko sprawnie i szybko. Super podejście do klienta

2018-12-10

wszystko sprawnie na 5+

5 / 5 2018-12-10

Super

5 / 5 2018-12-05

Przystępne ceny produktów, tania wysyłka i szybka realizacja zamówienia. Na pewno jeszcze skorzystam :) Super strona.

5 / 5 2018-12-04

Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa, serdecznie polecam!

5 / 5 2018-12-02

Super.

5 / 5 2018-11-18

pełen profesjonalizm szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-18

Bardzo szybka przesyłka. Wszystko zgodnie z zamowieniem, jakość shakera przewyższyła moje oczekiwania takze jak najbardziej na plus!!

5 / 5 2018-11-03

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-10-24

Bardzo dobry sprzedawca, błyskawiczna wysylka, bardzo polecam

5 / 5 2018-10-17

Wszystko zgodnie z opisem. Dodatkowo do zamówienia smaczne gratisy. Polecam.

5 / 5 2018-10-15

Szybko i bez problemu. Polecam.

5 / 5 2018-10-08

wszystko OK, polecam

2018-10-06

Najwyższy poziom realizacji zamówienia

5 / 5 2018-10-06

ok,ok,ok

5 / 5 2018-10-01

Super szybko i profesjonalnie. Szczerze polecam!!!!

5 / 5 2018-09-29

Polecam w 100 %

5 / 5 2018-09-24

Polecam

5 / 5 2018-09-22

Szybko i sprawnie. Po prostu SUPER

5 / 5 2018-09-21

szybko i tanio :)

5 / 5 2018-09-20

polecam goraco!!!!!!

5 / 5 2018-09-20

Wszystko jest OK, napewno jeszcze skorzystam :) Polecam.

5 / 5 2018-09-18

Super szybko

5 / 5 2018-09-18

Szybkie zamówienie jak i szybkie dostarczenie. Polecam

5 / 5 2018-09-10

Super sprzedawca polecam !!!!!

5 / 5 2018-09-06

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-09-06

Wszystko ok. Ekspresowa wysyłka.

2018-09-04

Wszystko Okey ;)

5 / 5 2018-08-29

Polecam każdemu

2018-08-29

Bardzo dobry

5 / 5 2018-08-23

Jak zawsze wszystko zrealizowane profesjonalne

5 / 5 2018-08-23

wszystko ok

5 / 5 2018-08-17

Szybko i sprawnie. Odżywki dotarły w 23 godziny od zamówienia.

5 / 5 2018-08-15

polecam sklep

5 / 5 2018-08-09

Jest ok, ceny umiarkowane

2018-08-09

Wszystko w najlepszym porządku. Błyskawiczna dostawa..

5 / 5 2018-08-05

Świetny sklep, genialna obsługa, błyskawiczna wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-08-03

Super sklep polecam

5 / 5 2018-07-28

Polecam.

2018-07-28

Wszysto jak zawsze spoko.

5 / 5 2018-07-12

Polecam.

5 / 5 2018-07-08

Profesjonalna obsługa .

2018-06-28

O.K. może być :-)

5 / 5 2018-06-24

Experowo, tak jak lubie :) Polecam!

5 / 5 2018-06-24

wszystko ok.

5 / 5 2018-06-20

szybko i fajne gratisy

5 / 5 2018-06-14

SUPER NIC DODAĆ NIC UJĄC

5 / 5 2018-05-31

polecam

5 / 5 2018-05-29

Polecam !!!

5 / 5 2018-05-25

Polecam zakupy. Bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2018-05-22

Transakcja szybka i przyjemna,polecam.

2018-05-20

Extra

5 / 5 2018-05-19

Profesjonalnie i szybko.

5 / 5 2018-05-18

Sprawnie i bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-05-13

Polecam

5 / 5 2018-05-11

polecam

5 / 5 2018-05-01

Szybko. Sprawnie

5 / 5 2018-04-25

Szybko i profesjonalnie!

5 / 5 2018-04-21

Zamawiałem 24 kwietnia w godzinach przedpołudniowych. Miałem pewne problemy to mailowo zostałem poprowadzony co i jak zrobić, także pomoc na plus. Udało się zamówić, zrobiłem przelew. Lecz on dotarł na następny dzień (czyli 25 kwietnia). Niecałe 2 godziny później przesyłka została wysłana. W ciągu jednej nocy przesyłka pokonała 1/3 kraju. Jednakże w pewnym WER nie wiem co się stało i przesyłka została zatrzymana na cały dzień - to nie wina sklepu, lecz przewoźnika. Dziś, czyli 27 kwietnia odebrałem przesyłkę i jestem bardzo zadowolony ponieważ znajdowało się w niej to co zamawiałem, do tego mały gratis od sklepu. Starannie, porządnie i schludnie zapakowana przesyłka jak i wszelkie dokumenty. Gdyby nie poślizg w WER to mam wrażenie, że w ciągu doby przesyłka dotarłaby do mnie. Ja jestem bardzo zadowolony. W przyszłości na pewno skorzystam z zakupów u tego sprzedawcy choć odległość między nami to ponad 500 km

5 / 5 2018-04-15

Polecam

5 / 5 2018-04-14

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka dostawa (dziś złożone zamówienie - jutro u klienta). Produkty zgodne z opisem. Ogólnie - polecam!!!

2018-04-08

spoko!

5 / 5 2018-04-04

Bardzo szybko i produkt bardzo dobrej jakości

5 / 5 2018-03-31

Zakupy w tym sklepie robiłem już kilka razy i zawsze expresowa wysyłka, zawsze dostaje jakieś próbki "gratisy" :) Szczerze polecam!!! :)

5 / 5 2018-03-22

Szybko sprawnie i pewnie - polecam!

5 / 5 2018-03-19

Polecam. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-03-12

Jak zawsze szybko i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2018-03-08

Pełen profesjonalizm ;-)

5 / 5 2018-02-22

polecam

5 / 5 2018-02-08

Wszystko extra , i jeszcze ten kupon rabatowy ! Miazga Nastepnym razem też do was się zgłosze ;) Polecam z całego serca

2018-02-04

Idealnie :):0::0

5 / 5 2018-01-30

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-01-27

Kupuje od dłuższego czasu w ty sklepie i bardzo gorąco go polecam

5 / 5 2018-01-25

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-01-18

Polecam,szybko i tanio.

5 / 5 2018-01-14

polecam

5 / 5 2018-01-13

Polecam

2018-01-06

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Atrakcyjna cena + gratisy.

5 / 5 2018-01-01

Bardzo polecam ten sklep. Szybka wysyłka i wysokiej jakości towar.

5 / 5 2017-12-29

Wysyłka z dnia na dzień, bardzo dobre ceny, kontakt również szybki i konkretny. Bardzo polecam i wrócę!

5 / 5 2017-12-24

wszystko ok

5 / 5 2017-12-18

Polecam zakupy w tym sklepie

2017-12-14

Bardzo dobre produkty, bardzo duże promocje, tania i błyskawiczna przesyłka. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-11-30

Wszystko OK

5 / 5 2017-11-29

Najepszy najszybszy sklep Polecam!!

5 / 5 2017-11-20

Jak zwykle WSZYSTKO SUPER, POLECAM

5 / 5 2017-11-18

Pozytywnie, polecam

2017-11-10

bardzo dobrze

5 / 5 2017-11-10

Jak zawsze szybko i profesjonalnie!!! Polecam!!!

5 / 5 2017-11-02

Pełen profesjonalizm. Polecam !

5 / 5 2017-10-23

Wszystko szybko solidnie dostarczone

5 / 5 2017-10-18

Szybko, tanio i solidnie

5 / 5 2017-10-11

Pełen profesjonalizm bardzo dobry kontakt,szybka wysyłka polecam.

5 / 5 2017-10-11

Szybko i na temat.

5 / 5 2017-10-07

Super sprawnie i co jak co tanio

5 / 5 2017-10-04

Szybko i sprawnie :)

5 / 5 2017-09-27

Super sklep, ekspresowa wysyłka, nigdy nie było żadnej pomyłki, towar zgodny z opisem. Zamawiałem już wiele razy i nigdy się nie zawiodłem. POLECAM

5 / 5 2017-09-26

Wszystko w porządku. Towar nastepnego dnia. Pozdrawiam i polecam

2017-08-28

tanio i dobrze co mam więcej napisać ?

5 / 5 2017-08-11

Polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem.

2017-08-10

Moje pierwsze zamówienie w tym sklepie. Zrealizowane ekspresowo.

2017-08-04

Wszystko sprawnie i ekspresowo.

5 / 5 2017-07-29

profesjonalizm, szybka wysyłka, niskie cenny

5 / 5 2017-07-26

bardzo ok.

5 / 5 2017-07-23

Ceny bardzo konkurencyjne, szybka wysyłka, stały kontakt, szybkie odpowiedzi na pytania - sklep na najwyższym poziomowe. Na pewno tu wrócę

2017-07-10

Natychmiastowa wysyłka, solidnie i ładnie zapakowane, pewnie założę konto w ich sklepie. Pozdrawiam!

5 / 5 2017-07-08

Wszystko na najwyższym poziomie !!!! Polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2017-07-07

Wszystko SUPER :)

5 / 5 2017-07-05

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-07-01

Błyskawiczna wysyłka, sporo gratisów. Czego chcieć więcej? Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2017-06-27

Polecam

2017-06-26

Wszystko na plus.

5 / 5 2017-06-23

Bardzo szybko i sprawnie otrzymałem zam. towar. Dzieki za Wasza operatywność.

5 / 5 2017-06-22

Blyskawiczna wysylka. Produkty odebralam następnego dnia. Wszystko bez zarzutu polecamm!

5 / 5 2017-06-16

polecam sprawnie i szybko bez problemow

5 / 5 2017-06-16

Na paragonie bylo gratis probka odzywki niestety w paczce juz tej probki nie bylo. Dlatego ogolnie na 4 oceniam za szybkosc realizacji

2017-06-15

10/10

5 / 5 2017-06-13

Polecam

5 / 5 2017-06-08

Dobra szybka obsługa godna polecenia.

5 / 5 2017-06-08

Szybka dostawa, dobra cena... POLECAM !!!!

5 / 5 2017-06-02

Polecam, szybko, zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-05-24

Jak najbardziej polecam :))

5 / 5 2017-05-16

Polecam!

5 / 5 2017-05-12

Ten sklep działa tak jak każdy powinien szybko sprawnie i bezproblemowo !! Bogaty wybór miła obsługa i produktu najwyższej jakosci. Jak najbardziej Polecam !!!

5 / 5 2017-05-07

Szybko,dobra cena i bez czekania na kuriera zbyt długiego.

2017-05-05

Bin sehr zufrieden mit diesem Verkäufer und werde weiterhin bei im bestehlen !

5 / 5 2017-05-04

Bardzo Polecam!

5 / 5 2017-05-01

Nie ma do czego się przyczepić. Polecam!!!

5 / 5 2017-04-20

Szybko i sprawnie jak zwykle

5 / 5 2017-04-19

Super sklep! Polecam!

5 / 5 2017-04-14

Super polecam w 100 %

5 / 5 2017-04-12

Najniższe ceny, ekspresowa wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-04-11

Wszystko Ok ,błyskawiczna wysyłka

5 / 5 2017-04-02

szybka wysylka, super.

5 / 5 2017-03-27

Polecam

5 / 5 2017-03-26

Polecam

Rzetelne opinie o Tanie-odzywki.pl

Tanie-odzywki.pl

Siedziba
Dębica

WWW
http://tanie-odzywki.pl

Email
[email protected]

Telefon
600 124 129

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie