Kategorie: / RTV / AGD / Zdrowie I Uroda / Biuro / Dom

Tanieje.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 71
opinie o Tanieje.pl
5 / 5 2019-03-09

szybko i profesjonalnie

2019-03-08

Bardzo dobry sklep

2019-03-08

Wszystko oky.

5 / 5 2019-03-07

miła obsługa , szybka realizacja

5 / 5 2019-02-08

Szybka realizacja zamówienia, super kontakt z klientem. Bardzo polecam Sprzedawcę.Polecam

5 / 5 2019-02-02

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Naprawdę. E-maile z każdego etapu realizacji zamówienia, dzięki czemu spokojnie oczekiwałem dostawy. Poduszka którą zamówiłem to towar naprawdę wysokiej jakości. Gorąco polecam ten sklep. Naprawdę rzetelny sprzedawca.

5 / 5 2019-01-31

Super sklep,wspaniały kontakt,ekspresowa wysyłka...POLECAM

5 / 5 2019-01-26

Bardzo szybka realizacja zamówienia.Super zabezpieczenie przesyłki.Zdecydowanie polecam ten sklep.

2019-01-21

Sklep warty polecenia. Obsługa klienta na wysokim poziomie. Błyskawiczna wysyłka. Wzorowo przeprowadzona transakcja.

5 / 5 2019-01-18

Bardzo pozytywnie oceniam podejście sklepu do klienta, który kliknął nie to, co rzeczywiście chciał zamówić. Profesjonalnie, szybko, sprawnie.

2019-01-14

Bardzo sprawnie i szybciutko.

5 / 5 2019-01-13

Gorąco polecam sprzedającego. Towar i obsługa profesjonalna.

2019-01-09

bardzo dobry, godny polecenia

5 / 5 2018-12-29

Świetna kołdra, ciepła, lekka, dobra cena, bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2018-12-12

Gorąco polecam ten sklep

5 / 5 2018-12-02

Szybko, sprawnie i bezproblemowo! Polecam gorąco i z przyjemnością dokonam kolejnych zakupów!

5 / 5 2018-11-25

Szybko zamówione i szybko dostarczone. Klient w pełni zadowolony

5 / 5 2018-11-25

Błyskawiczna obsługa, produkt zgodny z opisem i zdjęciem. Polecam!

5 / 5 2018-11-25

Bardzo pozytywna. Szybka wysyłka. Informacja o przesyłce i firmie kurierskiej. Wysoki poziom.

5 / 5 2018-11-21

Goraco polecam ten sklep, błyskawiczna realizacja, świetny kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2018-11-20

kupowałam materac. Towar dotarł bardzo szybko. Polecam

5 / 5 2018-11-14

Szybko,zadowalający produkt.

2018-11-10

Błyskawiczna transakcja!!! Jestem pod wielkim wrażeniem !!!

5 / 5 2018-11-05

Szybko, sprawnie, bez problemów.

5 / 5 2018-11-02

Bardzo dobra współpraca, towar zgodny z zamówieniem. Polecam:)

5 / 5 2018-11-02

Fachowa obsługa, miły kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-11-01

Bardzo sprawnie i szybko przeprowadzona transakcja,sprzedający godny zaufania i dokonywania następnych zakupów.Bardzo dziękuje

5 / 5 2018-10-26

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-10-25

Bardzo szybka i sprawna obsługa. żadnych opóxnień, dostawa dosłownie na następny dzień

5 / 5 2018-10-07

Oferowany towar OK , Uprzejmy kontakt , Szybka realizacja - P_O_L_E_C_A_M !

5 / 5 2018-09-30

OK

5 / 5 2018-09-22

Solidny sprzedawca, czytelna i prosta w obsłudze strona - pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-09-13

Dobry kontakt- otrzymałam maila z potwierdzeniem nadania przesyłki. Towar wysłany szybko, dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem. Polecam

2018-09-09

Serdecznie polecam zakupy w tanieje.pl

2018-08-20

Niestety wszystko jest w porządku we współpracy ze sklepem dopóki nie trafi się wadliwy produkt, który trzeba reklamować. W przypadku pozytywnego rozpatrzenia reklamacji sklep nie przysyła nowego bądź sprawnie działającego produktu, prawdopodobnie żeby nie ponosić kosztów przesyłki do klienta. Reklamację rozwiązuje się zwrotem gotówki, bez zwrotu kosztów kuriera. Zamawiając towar trzeba mieć świadomość, że w przypadku wady produktu nie dostaniemy zwrotu kosztow transportu ani prawidłowego towaru w zamian. Czyli będziemy na minusie o koszty transportu

5 / 5 2018-08-04

Polecam sklep.

5 / 5 2018-07-31

Polecam ten sklep jako rzetelnego dostawcę, jestem zadowolona z zakupu. Informacja na konto mailowe o stanie realizacji zamówienia - doskonała. W sumie: bardzo dobra ocena wystawiona przeze mnie.

5 / 5 2018-07-21

Polecam sklep!

5 / 5 2018-07-16

Towar zgodny z opisem. Transakcja bez żadnych utrudnień. Ok.

5 / 5 2018-07-02

Szybko, sprawnie, przejrzyście, TANIO !!!!! Gorąco Polecam !!!!!

2018-05-19

rewelacja

5 / 5 2018-05-16

takich sklepów nam trzeba szybko łatwo i obsługa miła

2018-05-04

Dobry

5 / 5 2018-04-28

Bardzo szybka przesylka, jestem zadowolona i polecam sklep. Mila obsluga

5 / 5 2018-04-03

POLECAM!

5 / 5 2018-03-09

Polecam wszystkim!!! Jestem bardzo zadowolona!!

5 / 5 2018-03-08

Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt, szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-03-01

Fantastyczne tempo transakcji i przesyłki. Polecam!

5 / 5 2018-02-26

Sklep PROFESJONALNY

5 / 5 2018-02-21

Rzetelna informacja "żaden z wybranych przez pana szybkowarów nie nadaje się na kuchnię indukcyjną" Miła obsługa Szybka dostawa mimo okresu przedświątecznego

2018-02-16

bardzo fajny sklep,wszystko sprawnie. Będę tu nie raz zaglądać.

5 / 5 2018-02-12

Wszystko ok. polecam w 100 %.

2018-02-03

Serdecznie polecam zakupy w tanieje.pl

5 / 5 2018-02-01

Szybka i sprawna obsługa. Bardzo miły kontakt mailowy. Towar spełnia moje wymagania.

5 / 5 2018-01-18

Bardzo szybka przesyłka. Towar OK. Polecam.

5 / 5 2018-01-15

Świetny sklep. Tania i szybka wysyłka. Polecam !!!

2018-01-06

przez moje gapiostwo bardzo późno zamówiłam prezent dla rodziców ale Pani Ela zrobiła wszystko co z jej mocy aby dotarł on na czas

5 / 5 2017-12-19

Super sprzedawca dostawa w 48 godzin godny poleceniu.ok.

5 / 5 2017-12-03

Towar zgodny z umową. Dobry kontakt ze sprzedającym. Wszystko szybko i na czas.

5 / 5 2017-11-14

Polecam. Szybko, łatwo i przyjemnie dokonałąm zakupu wagi elektronicznej kuczennej.

2017-11-06

bez zarzutów

5 / 5 2017-11-03

Szybko, sprawnie i bardzo profesjonalnie .. Zdecydowanie jestem bardzo zadowolona ..;)

5 / 5 2017-10-27

goraco polecam, super komunikacja

5 / 5 2017-10-18

Bardzo dobry kontakt- szybka odpowiedź na pytania dot. produktu. Błyskawiczna wysyłka w bardzo przystępnej cenie.

5 / 5 2017-10-18

Świetna obsługa, dostawa błyskawiczna. Polecam!

5 / 5 2017-10-14

Bardzo dobry kontakt,miła obsługa,szybka realizacja zamówionego towaru.

5 / 5 2017-09-30

Polecam sklep. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2017-09-30

OK

5 / 5 2017-09-25

Polecam

2017-09-24

Wszystko w porządku, na czas, porzadnie zapakowane, bez problemów.

5 / 5 2017-09-22

Szybko sprawnie profesjonalnie

2017-09-19

sklep bez zarzutu

5 / 5 2017-09-17

Wszystko Super. Polecam bardzo ten sklep!!!

2017-09-13

Usiłowałem dodzwonić się na numer kontaktu. Niestety po kilkukrotnej rozmowie z maszyną zrezygnowałem. Obsługa mejlowa zaś przebiegła błyskawicznie. Z powodu braku możliwości fizycznego kontaktu wystawiłem "9-ki"

5 / 5 2017-09-11

Konkurencyjna cena, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, polecam.

5 / 5 2017-09-09

Polecam wszystkim, szybko i sprawnie, zgodnie z opisem

5 / 5 2017-09-09

Bardzo pozytywna - polecam.

2017-08-30

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-08-28

Jestem bardzo zadowolona z transackji, bardzo szybka przesyłka, na bieżąco informacja o statusie zamówienia. Gorąco polecam, a ja na pewno będę robiła tutaj zakupy!

5 / 5 2017-08-14

Super sklep. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Powinien nazywac się Profesjonalizm tanieje.

5 / 5 2017-06-18

Miła obsługa podczas rozmowy przy połączeniu telefonicznym. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-06-17

polecam sklep jako solidny

5 / 5 2017-06-15

Sklep spisał się bardzo dobrze. Zamówiony towar przyszedł bardzo szybko, zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Polecam sklep i robienie w nim zakupów

5 / 5 2017-06-03

Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem, konkurencyjna cena. Bardzo polecam.

5 / 5 2017-06-02

Wszystko w najlepszym porządku, bezproblemowe zakupy, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-05-20

Bardzo szybka wysyłka ,towar zgodny z poisem Polecam

5 / 5 2017-04-29

Przejrzysta strona internetowa, sprawny przebieg transakcji, błyskawiczna dostawa, dobry kontakt ze sklepem. Polecam.

5 / 5 2017-04-02

Sklep oceniam pozytywnie. Przesyłka błyskawiczna,dobry kontakt ,towar dobrej jakości wszystko ok.

5 / 5 2017-03-30

udany zakup. Realizacja zamowienia i kontakt ze sprzedawca na najwyzszym poziomie. materac sprawuje sie bez zarzutu. Dziekuje i polecam

2017-03-26

wszytsko w jak najlepszym porządku

Rzetelne opinie o Tanieje.pl

Tanieje.pl

Siedziba
Wojkowice

WWW
http://www.tanieje.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 700 74 68

Komórka
-

Infolinia
801 00 95 46

Logowanie