Kategorie: / Komputery / Telefony / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Gry / Żywność / Film i Muzyka / Erotyka

Taniuchno.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 137
opinie o Taniuchno.pl
5 / 5 2019-03-05

Dziękuję za idealną realizację zamówienia , gorąco polecam wszystkim. pozdrawiam

5 / 5 2019-03-05

Szybka i bez problemowa realizacja zamówionego towaru.Polecam.

5 / 5 2019-02-26

Towar pierwsza klasa, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczone towar przed uszkodzeniem, sklep warty polecenia, na pewno będę robił tutaj zakupy.

5 / 5 2019-02-25

Sklep godny polecenia. Duży wybór, szybko, sprawnie - jakość w każdym calu

5 / 5 2019-02-24

Profesjonalne podejście do klienta.Jestem bardzo zadowolona.Szybka dostawa -super.

5 / 5 2019-02-04

Wszystko w należytym porządku ,sprawnie i szybko.Towar bez wad. Polecam sklep.

5 / 5 2019-02-04

Sklep godny polecenia. Świetna obsługa klienta, sprawna wysyłka, produkty zgodne z opisem. Polecam.

5 / 5 2019-02-02

Zakupiłem w tym sklepie dwa produkty ,operacja przebiegła szybko i sprawnie, a dostawa była expresowa.

2019-02-02

Jestem zachwycona współpracą z wami:)

5 / 5 2019-01-31

Jak zawsze. Szybko i profesjonalnie

2019-01-30

Sklep z konkurencyjnymi cenami, miła obsługa i doradztwo.

5 / 5 2019-01-27

Po przedpłacie szybka realizacja przesyłki. Nie miałem pytań nie musiałem się kontaktować.

5 / 5 2019-01-03

Polecam sklep,bardzo profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia

2018-12-24

Wszystko w jak najlepszym porządku :) Rzetelni ludzie. Plus za link do śledzenia przesyłki.

5 / 5 2018-12-16

rzetelny,duzy asortyment,szybka realizacja

2018-12-14

Wysyłka i komunikacja na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-12-12

Szybko i sprawnie. Na bieżąco informacje o stanie przesyłki

5 / 5 2018-12-11

Duży wybór,markowe solidne rzeczy ☺ szybka realizacja .Zamowiłam i na drugi dzień dostarczono.Polecam

2018-12-09

Bardzo rzetelna firma ze świetnymi produktami

5 / 5 2018-11-29

Nie mam zastrzeżeń. Szybka i sprawna wysyłka.

2018-11-20

Idealnie zapakowane, dostawa bez problemu

5 / 5 2018-11-14

Szybka realizacja produkt sprawny ładnie zapakowany, tanio i uczciwie Polecam

5 / 5 2018-10-26

Polecam sklep. Miła i profesjonalna obsługa, oraz bardzo szybka dostawa zasługuje na pozytywną opinie.

2018-10-24

Transakcja zrealizowana w błyskawicznym tempie.

5 / 5 2018-10-23

Szybka dostawa, atrakcyjna cena - czyli tak ja powinno być w sklepie internetowym

2018-10-09

W pełni spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2018-10-08

Super realizacja zamówienia

5 / 5 2018-10-08

Szybka dostawa, bardzo dobra informacja o realizacji zamówienia, towar dobrze opakowany.

5 / 5 2018-10-02

Polecam. Bardzo szybka wysyłka. Wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2018-10-01

Solidny sklep, wszystko szybko, bezproblemowo, miło i sympatycznie ! Polecam

5 / 5 2018-09-17

Towar przysłany bardzo szybko i zgodnie z oczekiwaniami. Na pewno jeszcze będę u nich kupował!

5 / 5 2018-09-13

Super realizacja zamówienia

5 / 5 2018-09-10

Wszystko w jak najlepszym porządku.Towar zgodny z opisem-rewelacyjna cena.Expresowa wysyłka.Towar dobrze zabezpieczony.Polecam w 100%. Bardzo dobry kontakt z kurierem. Pozdrawiam

5 / 5 2018-09-02

Transakcja przebiegla w blyskawicznym tempie. Od czasu zamowienia do odbioru paczki minely zaledwie dwa dni. Sama paczka byla dobrze zapakowana i swietnie zabezpieczona. Polecam ten sklep z czystym sumieniem

5 / 5 2018-08-30

Super szybko i niedrogo polecam

5 / 5 2018-08-30

Towar zgodny z opisem.wysylka nastapila natychmiast po zamowieniu i dotarl na drugi dzien.polecam goraco

5 / 5 2018-08-24

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar bardzo dobrze zapakowany. Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-15

Polecam zakupy w tym sklepie ponieważ towar dotarł do mnie szybko i bez komplikacji.

5 / 5 2018-08-15

super

5 / 5 2018-08-05

Polecam w 100% Produkty wysokiej jakości , szybka i solidna wysyłka

5 / 5 2018-08-05

Kupno i wysyłka przebiegło pomyślnie. Polecam sklep.

5 / 5 2018-08-04

Wszystko rewelacyjne szybka obsługa bardzo dobra jakość

5 / 5 2018-08-03

Szybka i profesjonalna obsługa! Jestm bardzo zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-08-03

Bardzo sprawna realizacja transakcji. Polecam.

2018-07-25

Rzetelna i miła współpraca. Gustowne produkty.

5 / 5 2018-07-20

Strona latwa w obsudze. Dobry wybor. Polecam.

5 / 5 2018-07-17

Wspaniale! I ekspresowo. zamówienie zrealizowane szybko i z oczekiwanym efektem końcowym

5 / 5 2018-07-11

profesjonalnie, szybko, bez zastrzeżeń, jeśli kupować to u Państwa w sklepie.

5 / 5 2018-07-08

Sklep bardzo dobry, fachowa i szybka obsługa

5 / 5 2018-07-05

Jestem zadowolona i z produktu i z szybkości wysyłki. Na pewno polecę znajomym ten sklep.

5 / 5 2018-07-02

Produkt zgodny z zamówieniem, bardzo szybka dostawa do domu. Polecam.

5 / 5 2018-07-01

Rewelacja - każdemu gorąco POLECAM

5 / 5 2018-06-29

Produkt zgodny z opisem, paczka opakowana znakomicie i szybka dostawa. Na pewno skorzystam z tego sklepu ponowne i to pewnie nie raz

5 / 5 2018-06-29

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Towar zgodny z opism.

2018-06-29

Świetny sklep, doskonała obsługa - czego chcieć więcej.

2018-06-18

Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem - sprzedawca godny polecenia

5 / 5 2018-06-18

Sklep jest super, towar zawsze dostępny, a zamówienia są bardzo szybko realizowane, polecam.

5 / 5 2018-06-12

Sklep godny polecenia. Szybka realizacja zamówienia produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-06-12

Profesjonalna obsługa zamówień, bardzo szybka dostawa i na dodatek konkurencyjne ceny.

5 / 5 2018-06-05

Jak zwykle szybko, profesjonalnie z troską o klienta.

5 / 5 2018-06-05

Bardzo szybko zrealizowana transakcja. Błyskawiczna wysyłka, dobry kontakt - na każdym etapie informacja o stanie zamówienia. Towar w 100 % zgodny z opisem, doskonale zabezpieczony. Gorąco polecam

5 / 5 2018-05-31

Jak zawsze pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam sklep

5 / 5 2018-05-30

Super realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-05-29

Dobry kontakt, wszystko bez problemu. Bardzo szybko sprawnie i poprawnie dzięki

2018-05-24

Sklep godny polecenia. Duży wybór

5 / 5 2018-05-21

Uwielbiam tu robić zakupy, szybka wysyłka, wszystko super

5 / 5 2018-05-21

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem, polecam!

5 / 5 2018-05-20

Szybką realizacja zamówienia. Dobry kontakt że sklepem

5 / 5 2018-05-18

Piorunująco szybko i sprawnie. Polecam.

2018-05-16

Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja, a do tego w błyskawicznym tempie. Sklep zdecydowanie godny polecenia.

2018-05-12

Ekspresowe tempo, towar zgodny z opisem, przesyłka dobrze zabezpieczona, zdecydowanie polecam i to nie mój ostatni zakup.

5 / 5 2018-05-11

Bardzo dobry sklep. Przesyłka szybko dostarczona.

5 / 5 2018-05-09

Szeroki asortyment przejrzystość treści podczas zamawiania i szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-04-28

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Produkt dotarł w błyskawicznym tempie, był świetnie zapakowany i wyglądał dokładnie tak samo jak na zdjęciu. Cena świetna. Dziękuję

5 / 5 2018-04-27

Bardzo szybko otrzymałam zamówione produkty. Sklep czytelny - nie miałam problemu ze złożeniem zamówienia.

5 / 5 2018-04-22

Wszystko ok. Bardzo szybka wysyłka dobre ceny towar w 100% sprawny i spełniający oczekiwania. Bardzo dobra informacja o wysyłce. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-04-15

Szybko, w przystępnych cenach, profesjonalnie i perfekcyjnie... Polecam

5 / 5 2018-04-14

Szybko, sprawnie - jakość w każdym calu

5 / 5 2018-04-12

Sklep super! Bardzo dobry kontakt z klientem na każdym poziomie realizacji zamówienia. W razie wystąpienia jakichkolwiek problemów z produktem stawiają na pierwszym miejscu klienta i negocjują dodatkowe rzeczy.

5 / 5 2018-04-12

Obsługa zamówienia na doskonałym poziomie . Szczerze polecam !!!

5 / 5 2018-04-01

Wszystko szybko i sprawnie. Przyzwoite ceny i błyskawiczna wysyłka:) POLECAM

5 / 5 2018-03-23

Przesyłka blyskawiczna produkty zgodne z zamówieniem jestem bardzo zadowolony. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-03-23

super szybka realizacja towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Gorąco polecam firmę.

5 / 5 2018-03-21

Szybkie powiadomienie o przyjęciu zamówienia. Wysyłka też bardzo szybka,jeden dzień roboczy.

5 / 5 2018-03-20

Jestem bardzo zadowolony. Dość ciekawe ceny , w miarę szybkie przygotowanie do wysłania.

5 / 5 2018-03-19

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, produkt zgodny z opisem. Gorąco polecam

5 / 5 2018-03-12

Polecam.szybko i bezproblemowo.towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-03-06

To są moje kolejne zakupy w tym sklepie.Teraz i przy poprzednich zakupach byłam bardzo zadowolona .Dlatego moja opinia może być tylko jedna: gorąco polecam ten sklep.

2018-03-02

Ekspresowo, sprawnie, bezproblemowo. Zakupy na najwyzszym poziomie.

5 / 5 2018-03-02

Bardzo szybka i fachowa obsługa. Bardzo polecam

5 / 5 2018-02-24

polecam. szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-02-14

Szybko, tanio i dobra jakość. Polecam.

5 / 5 2018-02-13

Wszystko ok, zakupy przebiegły sprawnie.

5 / 5 2018-02-11

Rewelacja - transakcja przebiegła sprawnie, a towar otrzymałem juz na drugi dzień, Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-02-05

Szybki kontakt,uprzejma rozmowa,dbałośc o klienta

5 / 5 2018-01-31

Sklep ok, nie mam zastrzeżeń, na pewno jeszcze skorzystam

2018-01-29

Zakupy to przyjemność

5 / 5 2018-01-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-01-18

Super sklep z super obsługą i super produktami w super cenach

5 / 5 2018-01-18

Wszystko, szybko, latwo i efekt koncowy jest znakomiy. Polecam.

2018-01-15

Nic dodać, po prostu celująco

5 / 5 2018-01-09

Profesjonalna obsługa, bardzo szybko wysłany towar, bardzo dobrze zabezpieczony i opakowany. Żaden inny sklep nie dba tak o swoich klientów, polecam

5 / 5 2017-12-30

Bardzo profesjonalny sklep, szybka dostawa i miła obsługa. Informacje o zamówieniu są przekazywane na bieżąco :). Polecam!

2017-12-23

Atrakcyjne, konkurencyjne ceny. Sprawna uprzejma obsługa.

5 / 5 2017-12-21

Produkt najwyższej jakości. Sklep jak najbardziej wiarygodny. Szybkość realizacji zamówienia - imponująca

5 / 5 2017-12-19

Rewelacyjna obsługa, szybka dostawa, produkt świetny, wygląda bardzo porządnie, estetycznie.

5 / 5 2017-12-14

Dobra obsługa, dobra jakość, wszystko ok.

5 / 5 2017-12-12

Absolutnie polecam- profesjonalnie, kulturalnie, szybko i wszystko działa

5 / 5 2017-12-06

Szybko i sprawnie, towar zgodnie z zamówieniem, bez problemów.

5 / 5 2017-12-01

Rewalacyjny sklep z super asortymenten dlla każdego kto lubi nie tuzinkowe rzeczy.

5 / 5 2017-11-29

szybko, solidnie polecam

5 / 5 2017-11-17

Szybko, sprawnie, dobrze zabezpieczona przesyłka.Polecam

2017-11-16

Bardzo dobra i fachowa obsługa. Zaopatrzenie również bardzo dobre.

5 / 5 2017-11-14

Sklep spoko, fajne ceny, przesyłka szybka

5 / 5 2017-11-14

Super tanio, miła i fachowa obsługa , polecam!

5 / 5 2017-11-13

Jestem bardzo zadowolona! Szybka realizacja.

5 / 5 2017-11-09

Polecam, transakcja bez zarzutu

5 / 5 2017-11-06

Super szybka obsługa, idealnie zapakowane, produkt zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-11-05

Profesjonalne podejście, szybka realizacja zamówienia, wysoka jakość

5 / 5 2017-11-05

Szybka przesyłka, dobry kontakt, duży wybór, dobre ceny.

5 / 5 2017-10-27

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-10-18

Z przyjemnością wystawiam zasłużony w pełni pozytyw. Sprzedający wykazał się pełnym profesjonalizmem - towar zgodny z opisem, rewelacyjny kontakt e-mailowy. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-10-02

Rewelacja! Szybko i profesjonalnie! Dodatkowy plus za darmową przesyłka i cenę samego produktu. Zdecydowanie POLECAM!

2017-09-20

Ekspresowa wysyłka, 100% jakości

2017-09-17

Sklep jest bardzo dobry, ekspresowa dostawa do domu. Towar b.dobrze zapakowany.

5 / 5 2017-09-13

Szybko i sprawnie. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-09-12

Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-09-04

Szybko, rzetelnie, w dobrej cenie. Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z obsługi

5 / 5 2017-08-23

Rewelacyjny sklep.Super obsługa.Bardzo polecam

5 / 5 2017-08-12

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-08-06

Rewelacja, szybko, miło i bez problemów. na każdym kroku informowany byłem co aktualnie dzieje się z moim zamówieniem. POLECAM

5 / 5 2017-08-05

Bardzo mila obsługa polecam Jestem naprawdę bardzo zadowolony oraz wkrótce zamówień kolejny produkt. Pozdrawiam

5 / 5 2017-08-04

Kolejny zakup - szybko i sprawnie - polecam

5 / 5 2017-08-03

Szybka realizacja zamówienia,miła obsługa, polecam wszystkim.

5 / 5 2017-07-31

Szybka wysyłka realizacja bez zastrzeżeń ... Polecam

5 / 5 2017-07-30

Szybka i profesjonalna obsługa. Zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-07-30

Towar zgodny z opisem.wysylka nastapila natychmiast po zamowieniu i dotarl na drugi dzien.polecam goraco

5 / 5 2017-07-28

ocena z 10 to jest 15. bardzo szybka i fajna obsługa, jakość wyrobu. polecę swoim znajomym.

5 / 5 2017-07-28

Bardzo szybka wysyłka, towar w 100 % zgodny z zamówieniem, jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-07-24

Bardzo szybka wysyłka, towar mimo ze delikatny i kruchy zapakowany bardzo dokładnie,100% zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt i obsługa. Polecam

5 / 5 2017-07-16

Wszystko OK, szybka realizacja

2017-07-12

Bardzo dobry sklep, dobry kontakt ze sprzedającymi, przesyłka zgodna z czasem i oczywiście towar bez problemu. Pozdrawiam bardzo serdecznie

5 / 5 2017-07-11

Po małych problemach z zamówieniem internetowym, zadzwoniłem i sprawa została szybko i sprawnie załatwiona. Polecam.

5 / 5 2017-07-02

Rewelacyjny, polecam każdemu, który ceni profesjonalizm obsługi i oczekuje szybkiej realizacji transakcji.

5 / 5 2017-06-16

Bardzo szybko dostarczony towar.

5 / 5 2017-06-10

Profesjonalna obsługa , szybki kontakt, produkty oryginalne w rewelacyjnych cenach, Szybka dostawa -jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie.

2017-06-09

Jestem pełen uznania - to czysta przyjemność

5 / 5 2017-06-02

Bardzo szybka, miła i profesjonalna obsługa zamówienia. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-05-25

Profesjonalnie, szybko, bez zastrzeżeń, jeśli kupować to u Państwa w sklepie.

5 / 5 2017-05-24

Wszystko ok, ogólnie jestem zadowolony. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-05-23

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY OBSŁUGA MIŁA,TOWAR SUPER

5 / 5 2017-05-12

Duży wybór, przejrzysta prezentacja, szybka realizacja

5 / 5 2017-05-07

Rewelacyjna obsługa. Wszystko super zorganizowane . Firma działa ekstra.

2017-05-04

Transakcja przebiegła pomyślnie:) wszystko przebiegało sprawnie i bez żadnych komplikacji

5 / 5 2017-05-03

Wszystko super, szybko i sprawnie. Dobry kontakt mailowy, można polecić

5 / 5 2017-04-28

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

2017-04-27

Przejrzyste menu , przystępne ceny , ogólnie świetny skle korzystam z usług już długi czas.

5 / 5 2017-04-19

Bardzo profesjonalny sklep, miła obsługa i sprawne zakupy. Bardzo szybka obsługa.

5 / 5 2017-04-19

Konkretny sklep. Polecam. 10/10

5 / 5 2017-04-15

Szybka zawsze profesjonalna obsługa

2017-04-05

Duży wybór, sprawna obsługa.

5 / 5 2017-04-04

Produkty przyszły bardzo szybko i spełniają moje oczekiwania. Chciałbym też dodać że pomoc pracowników tego sklepu przy zakupie była pomocna i bardzo miła.

5 / 5 2017-04-03

Szybko i sprawnie, tanio a dobrej jakości.

2017-04-01

Sklep godny polecenia. Na pewno dokonam ponownego zakupu. To sklep dbający o klienta.

2017-03-26

Ekspresowa dostawa, produkt bardzo dobry

Rzetelne opinie o Taniuchno.pl

Taniuchno.pl

Siedziba
Krosniewice

WWW
http://www.taniuchno.pl

Email
[email protected]

Telefon
602558333

Komórka
696430343

Infolinia
-

Logowanie