Kategorie: / Telefony

Telefonek.pl Opinie Klientów

4.76/5.00 - ilość ocen: 38
opinie o Telefonek.pl
5 / 5 2021-07-03

Najlpepszy serwis z jakiego korzystałem

5 / 5 2021-06-18

Polecam telefonek.pl naprawa sporo tańsza niż w moim mieście a nie musiałem nawet nigdzie chodzić. Kurier odebrał telefon i za parę dni wrócił naprawiony

5 / 5 2021-06-18

Polecam, szybka i tania naprawa

5 / 5 2021-04-14

Najpierw zleciłem naprawę, póżniej przeczytałem opinie. Byłem zły ,że nie zrobiłem odwrotnie. Niepotrzebnie, wszystko odbyło się zgodnie z opisem na stronie telefonek.pl. Telefon wrócił z naprawy w określonym czasie z wymieniona szybką. Potwierdzam, kontakt z telefonek.pl jest bardzo utrudniony. Nie odbierane połączenia telefoniczne, właściciel odsłu***e chyba tylko pocztę. SMSy bez możliwości odpowiedzi. To oraz opinie z netu budzą wątpliwości co do uczciwości telefonek.pl Właściciel powinien zmienić podejście i kontakt z klientem. Sumując, ja nie mam podstaw do narzekania na wykonaną usługę.

1 / 5 2021-02-11

Z 3 zleconych usług zostały wykonane tylko 2. Zamiast wymienić gniazdo USB sprzedawca wysłał je oddzielnie. Nie zamawiałem części, tylko usługę wymiany. Kontakt polega tylko na otrzymywaniu automatycznych wiadomości przez system, nikt nie odpowiada na maile ani nie odbiera telefonu. Naprawa zamiast 5 dni roboczych trwała 10 i nie było żadnego sygnału od sprzedawcy o powodzie opóźnienia. Jedno muszę przyznać: 2 z 3 zleconych usług faktycznie zostały wykonane poprawnie. Co z tego, jeśli firma zupełnie nie odpowiada na kontakt ze strony klientów?

1 / 5 2021-02-02

Wymiana wyświetlacza przeszła bez zarzutu. Wszystko działa. Jednakże podczas wymiany wyświetlacza został zapchany głośnik rozmów/siatka (najprawdopodobniej klejem przez co nie da się normalnie rozmawiać. Na pytanie odnośnie naprawy wykonanej szkody i ponownej wysyłki do firmy lub naprawę u siebie w mieście z pokryciem kosztów przez Telefonek otrzymałem odpowiedz: "przepchaj igłą siatkę". No sorry nie będę wpychał syfu do środka. Co jeśli uszkodzę głośnik. Czyszczenie głośnika na własny koszt. ŻENADA

5 / 5 2020-12-08

Witam, 24 października 2020 roku przyjęta mój telefon do naprawy a ja otrzymałem informację że telefon będzie naprawiony w ciągu 2 do 5 dni. Do dnia 8 grudzień 2020 roku nie dostałem żadnej informacji na temat sprzętu, oczywiście samego telefonu też nie otrzymałem, jedyne co mogę zrobić to zgłosić sprawę na policję. Odradzam współpracę z oszustami

5 / 5 2020-12-08

Witam, 24 października 2020 roku przyjęta mój telefon do naprawy a ja otrzymałem informację że telefon będzie naprawiony w ciągu 2 do 5 dni. Do dnia 8 grudzień 2020 roku nie dostałem żadnej informacji na temat sprzętu, oczywiście samego telefonu też nie otrzymałem, jedyne co mogę zrobić to zgłosić sprawę na policję. Odradzam współpracę z oszustami

5 / 5 2020-09-17

nie polecam brak kontaktu nie odzywają się od ponad tygodnia nie wiem co dalej bedzie nie odbierają

5 / 5 2020-06-25

Nie polecam banda oszustów zero kontaktu żadnego numeru telefonu do tej pory nie otrzymałem jeszcze żadnej wiadomości mimo że czas naprawy już dawno minoł banda oszustów i złodziei ludzie jeśli chcecie wysłać swój telefon do tej firmy to radzę się zastanowić jeśli telefon do mnie dotrze do soboty to wycofam oskarżenie bo sprawą o przywlaszczenie codzego mienia zajela się policja

Rzetelne opinie o Telefonek.pl

Telefonek.pl

Siedziba
Wyszków

WWW
http://telefonek.pl

Email
[email protected]

Telefon
516516949

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie