Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Sport / Artykuły Medyczne / Żywność

Testosterone.pl Opinie Klientów

4.83/5.00 - ilość ocen: 165
opinie o Testosterone.pl
5 / 5 2019-03-18

.....

4 / 5 2019-03-15

Jest ok

4 / 5 2019-03-12

Jaki zawsze super obsługa

5 / 5 2019-03-08

wszystko ok

5 / 5 2019-03-01

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-27

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka orzesyłka i świetny towar!

4 / 5 2019-02-26

Ogólnie jest ok

5 / 5 2019-02-23

Wszystko git.

4 / 5 2019-02-19

Super

5 / 5 2019-02-16

Bardzo szybko zrealizowane i świetny kontakt telefoniczny. Ludzie wiedza co sprzedają i służą pomocą przez telefon.

5 / 5 2019-02-07

Najlepszy sklep z suplami

5 / 5 2019-01-30

Szybko, miło i przyjemnie. Towar zgodny z opisem. Wszystkim polecam!!!

5 / 5 2019-01-29

wszystko zgonie z ofertą

5 / 5 2019-01-27

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-26

Najlepsi

5 / 5 2019-01-25

Wszystko oki

4 / 5 2019-01-23

Bardzo przyjemna obsługa i szybka dostawa. Niestety jedno białko które otrzymałam miał uszkodzone opakowanie.

5 / 5 2019-01-17

Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2019-01-08

Swietna obsluga, szybko i dodatkowo niespodziewane gratisy!

5 / 5 2019-01-04

Pelna profeska

5 / 5 2019-01-04

POLECAM

5 / 5 2019-01-03

zdecydowanie polecam. sensowne, merytoryczne opisy produktów, szybki kontakt, dostawy nawet w soboty, zawsze dorzucają jakieś fanty, i generalnie bardzo fajnie powadzone SM, dzięki którym właśnie do nich trafiłam :)

5 / 5 2018-12-31

Polecam

5 / 5 2018-12-24

Wszystko było prawidłowe

4 / 5 2018-12-23

Polecam

5 / 5 2018-12-07

Szybka obsługa, wszystko pełna profeska. Z pewnością to nie moje ostatnie zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-24

Profesjonalna i miła obsługa. Zamówienia przychodzą bardzo szybko, zwykle od chwili zamówienia trwa maksymalnie 2-3 dni. Polecam :)

5 / 5 2018-11-23

Wszystko ok.

4 / 5 2018-11-22

Nie polecam usługi wysyłki za pomocą Poczty Polskiej

4 / 5 2018-11-19

Nie polecam usługi wysyłki za pomocą Poczty Polskiej

5 / 5 2018-11-15

Bardzo profesjonalna obsługa!

5 / 5 2018-11-11

polecam

5 / 5 2018-10-31

Polecam

4 / 5 2018-10-30

Bardzo szybka realizacja. Bezproblemowa obsługa klienta, zawsze.

5 / 5 2018-10-27

Pełen profesjonalizm, sklep godny polecenia szybka obsługa świetne podejście do klienta. Polecam gorąco

5 / 5 2018-10-27

Najlepszy sklep, najlepsze ceny

5 / 5 2018-10-22

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-10-22

Polecam

5 / 5 2018-10-20

Od jakiegoś czasu zamawiam z testosterone.pl- maja wszystkie produkty, ktorych potrzebuje. Mieszkam w UK, paczka zawsze dochodzi w ciagu kilku dni, wszystko perfekcujnie zapakownae. Polecam :)

5 / 5 2018-10-15

Zdecydowanie polecam ten sklep, wszystko przebiegło pomyślnie.

5 / 5 2018-10-09

all jak trzeba pozdro

5 / 5 2018-10-07

Bardzo szybka profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-01

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-09-29

Profesjonalna obsługa paczka konkretnie spakowana. Polecam! ;)

5 / 5 2018-09-19

Wszystko było prawidłowe

5 / 5 2018-09-19

Udane zakupy. Każdemu polecam ten sklep!

5 / 5 2018-09-17

Polecam !!! ;)

5 / 5 2018-09-16

Dobry sklep, ceny i obsługa. Polecam. Do następnego.

5 / 5 2018-09-14

Polecam. Wszystko odbyło sie bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-09-14

Jak zawsze profesjonalnie i szybko. Polecam ;)

5 / 5 2018-09-13

Szybka realizacja, łatwa i czytelna strona

5 / 5 2018-09-07

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-08-31

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-28

Profeska

5 / 5 2018-08-25

okej.

5 / 5 2018-08-23

Od jakiegoś czasu zamawiam z testosterone.pl- maja wszystkie produkty, ktorych potrzebuje. Mieszkam w UK, paczka zawsze dochodzi w ciagu kilku dni, wszystko perfekcujnie zapakownae. Polecam :)

5 / 5 2018-08-19

Wszystko pięknie ładnie

5 / 5 2018-08-18

Polecam zakup w tym sklepie, szybka obsługa, dobrze wszystko zapakowane

5 / 5 2018-08-14

Wszystko super! Nie mam najmniejszych zastrzeżeń:)

4 / 5 2018-08-04

Transakcja przebiegła sprawnie

5 / 5 2018-08-03

Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-07-24

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-07-20

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-07-18

Profesjonalna obsługa, polecam kupowanie w tym sklepie

5 / 5 2018-07-14

Tanio, szybko, sprawnie ... polecam w 100%

5 / 5 2018-07-11

Wszystko super wysyłka , produkty - polecam

5 / 5 2018-07-09

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

5 / 5 2018-07-01

Hhhhhh

5 / 5 2018-06-26

Polecam

5 / 5 2018-06-25

Sklep godny polecenia

4 / 5 2018-06-13

Jest ok.

5 / 5 2018-06-10

Bardzo dobra współpraca

5 / 5 2018-06-03

jak zawsze najlepsi !!!

5 / 5 2018-05-30

Szybka wysyla. Towar zgodny z zamowieniem :)

5 / 5 2018-05-28

Polecam sklep !

5 / 5 2018-05-25

Polecam dokonywane zakupów

4 / 5 2018-05-16

Polecam

5 / 5 2018-05-09

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-09

Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-01

Polecam

5 / 5 2018-04-28

Profesjonalna obsługa. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-04-24

Dobry kontakt, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-04-15

polecam :)

5 / 5 2018-03-30

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-03-25

Super.

5 / 5 2018-03-24

Zamówienie dotarło szybko, bez żadnych problemów. Zapakowane w taki sposób, ze pudełka z suplementem nie uległy zniszczeniu. Polecam zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2018-03-17

Szybko, sprawnie, produkt spełnia oczekiwania. POLECAM

5 / 5 2018-03-12

Testosterone zawsze staje na wysokości zadania. Jestem stałym klientem i myślę, ze tak zostanie. Pozdrawiam ")

5 / 5 2018-03-08

Dobry sklep, obsługa, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-03-04

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-02-26

Polecam!

5 / 5 2018-02-23

Najlepsza obsługa!! :)

5 / 5 2018-02-20

Szybkość

5 / 5 2018-02-15

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Szybka dostawa. Fachowa obsługa.

4 / 5 2018-02-14

ok super

4 / 5 2018-02-11

Gicior

5 / 5 2018-02-03

Jestem zadowolona z zakupu , dziękuje :)

5 / 5 2018-02-02

Szybko, miło i przyjemnie. Towar zgodny z opisem. Wszystkim polecam!!!

5 / 5 2018-01-30

Jak zwykle pełen profesjonalizm pod każdym względem Takie zakupy to przyjemność

5 / 5 2018-01-29

Bardzo polecam

4 / 5 2018-01-21

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-01-19

Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-01-16

Zamówienie dotarło bardzo szybko. Jestem zadowolona z jakości produktu oraz z łatwego sposobu zamawiania produktu.

5 / 5 2018-01-12

Zamówienie dotarło bardzo szybko. Jestem zadowolona z jakości produktu oraz z łatwego sposobu zamawiania produktu.

4 / 5 2018-01-09

Duży pozytyw

5 / 5 2018-01-01

Super sklep, na bieżąco informowali o przebiegu realizacji zamówienia. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-01-01

Dobra szybka najlepsza

5 / 5 2017-12-30

polecam :)

5 / 5 2017-12-29

Polecam

5 / 5 2017-12-24

Polecam

5 / 5 2017-12-21

Wszystko wzorowo.

5 / 5 2017-12-13

Jak Najbardziej Polecam

5 / 5 2017-12-11

Wszystko w najlepszym porządku- zawsze zgodnie z zamówieniem, bardzo szybka dostawa, estetycznie i bezpiecznie zapakowane, miłe gratisy, kody rabatowe działają, atrakcyjne ceny, w zasadzie nawet, gdybym chciała, to nie ma się do czego przyczepić :) Oby tak dalej!

5 / 5 2017-12-11

Piątka z plusem!

5 / 5 2017-12-08

Bardzo dobra obsługa, miła i sympatyczna. Przesyłka dotarła bardzo szybko. ☺

5 / 5 2017-12-06

Wszystko fajnie :)

5 / 5 2017-12-04

Jest ok biceps puchnie

5 / 5 2017-12-03

Wszystko git.

5 / 5 2017-11-28

Wysylka ok preparat... Musze cos innego znalez ale na pewno na testosteron

5 / 5 2017-11-24

Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem, na pewno pioece ten sklep

4 / 5 2017-11-09

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-09

Transakcja na wysokim poziomie, wszystko ok. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-11-07

Wszystko super! Polecam!

5 / 5 2017-10-24

Duży wybór i szybko w domu.

5 / 5 2017-10-22

Wszystko ok Polecam

5 / 5 2017-10-21

Bardzo szybka profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-19

Super

5 / 5 2017-10-18

Najlepszy sklep, najlepsze ceny

5 / 5 2017-10-14

Wszystko w porządku i zgodzie z opisami

5 / 5 2017-10-07

Wszystko ok

4 / 5 2017-10-02

Z grubsza ok, bcaa mialo krotki termin waznosci ale doslano gratisowo inny wiec plama na honorze wybielona :)

5 / 5 2017-09-22

Super firma

5 / 5 2017-09-22

Wszystko sprawnie i szybko.

5 / 5 2017-09-18

super

5 / 5 2017-09-15

Profesjonalna obsługa, wszystko zawsze szybko i na czas. Duży asortyment dobre firmy produktow, polecam !

4 / 5 2017-08-25

Sklep jak zawsze na 5! Niestety jeśli chodzi o kuriera UPS mam duże zastrzeżenia. Zostawił dwa razy aviso nie dzwoniąc na podany nr telefonu a następnie gdy wybrałam lokalizacje gdzie ma być zostawiona paczka zostawili ją zupełnie gdzie indziej. Paczk miała zostać dostarczona teoretycznie w środę a koniec końców została odebrana w nastepny poniedziałek.

5 / 5 2017-08-17

Polecam zakupy w tym sklepie, dobre produkty, szybka realizacja, sprawna przesylka. Zamawiam nie pierwszy raz i na pewno wroce do tego sklepu jak tylko skoncza mi sie odzywki :)

5 / 5 2017-08-13

Profesjonalne podejście do tego co się robi. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-08-12

......

5 / 5 2017-08-02

POLECAM PROFESKA

4 / 5 2017-07-26

Paczka była przedziurawiona, ale zawartość w całości :)

4 / 5 2017-07-16

Polecam, nie ma problemów

5 / 5 2017-07-13

Polecam

4 / 5 2017-07-13

Ok, polecam.

5 / 5 2017-07-11

Polecam

5 / 5 2017-07-04

Szybka wysyla. Towar zgodny z zamowieniem :)

5 / 5 2017-06-29

POLECAM !!!

5 / 5 2017-06-23

polecam

5 / 5 2017-06-16

Świetny sklep. Dobre ceny. Miłe niespodzianki. Z pewnością wrócę.

5 / 5 2017-06-12

All good

5 / 5 2017-06-10

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-06-08

Profesjonalna obsługa, polecam kupowanie w tym sklepie

3 / 5 2017-06-06

Otrzymałam produkt przeterminowany! Absolutnie nie polecam.

5 / 5 2017-06-05

Profesjonalna obsługa.polecam

4 / 5 2017-05-29

Szybko, profesjonalnie bez opóźnień. Polecam

5 / 5 2017-05-25

Dobry kontakt, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-05-24

Super sprawna akcja. Nawet jak nie było jakiegoś produktu to zadzwoniono do mnie skonsultowano zamiennik i dano droższy w niższej cenie. Polecam profesjonalistów. :)

5 / 5 2017-05-13

Transakcja szybka i przyjwmna.

5 / 5 2017-05-05

Polecam, wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-04-22

Polecam!

5 / 5 2017-04-15

Najlepszy w Polsce sklep z odżywkami

5 / 5 2017-04-12

Polecam!

4 / 5 2017-04-06

Polecam

5 / 5 2017-03-30

Najlepszy sklep z odzywkami

5 / 5 2017-03-27

nic dodać nic ująć :)

Rzetelne opinie o Testosterone.pl

Testosterone.pl

Siedziba
Grajewo

WWW
http://testosterone.pl

Email
[email protected]

Telefon
601 190 018

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie