Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria

Theavenue.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 69
opinie o Theavenue.pl
5 / 5 2019-03-24

Ekspresowa wysyłka, profesjonalny kontakt. Koszulka zgodna z opisem, dokładnie taka jak na zdjęciu. Strona czytelna, Łatwa płatność oraz informacje na temat paczki przysyłane na bieżąco. Polecam i na pewno skorzystam ponownie.

5 / 5 2019-03-21

Profesjonaliści sprzedający równie profesjonalną odzież.

5 / 5 2019-03-18

to na pewno nie był ostatni zakup w the Avenue :))) oby wszystkie sklepy internetowe tak profesjonalnie funkcjonowały. Polecam i pozdrawiam ekipę Ave ;)

5 / 5 2019-03-03

Szybka realizacja

5 / 5 2019-02-22

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-20

Sklep działa szybko i sprawnie, jednak mały zgrzyt powstał gdy po zakupie przesłali maila że dostaje jakieś tam punkty na kolejne zakupy, po czym okazało się że mi one nie przysługują tak naprawdę bo dokonałem zakupu tzw. bez pełnej rejestracji.. wiec wprowadzają w błąd wysyłając jak leci takie maile

2019-02-13

ok.

5 / 5 2019-02-08

Wszystko przebiegło pomyślnie i w pełnym profesjonalizmie. Polecam serdecznie :)

5 / 5 2019-02-04

Wszystko super! POLECAM

5 / 5 2019-01-22

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-19

Najlepszy sklep jaki znam. Polecam wszystkim :)

5 / 5 2019-01-16

Bardzo w porządku sklep, polecam wszystkim zastanawiającym się!

5 / 5 2019-01-05

super

5 / 5 2018-12-27

Świetny sklep, Polecam!

5 / 5 2018-12-25

Kupuję w tym sklepie internetowym od roku i nie miałem ani razu żadnego problemu. Bardzo polecam za pełen profesjonalizm i podejście do klienta.

5 / 5 2018-12-21

ok

5 / 5 2018-12-12

Super sklep

5 / 5 2018-12-06

Rewelacyjnie. Polecam.

2018-11-30

To mój pierwszy zakup w wymienionym sklepie - ocena pozytywna. Dokonuje również zakupów innych produktów w sklepach internetowych i np. przy takich kwotach przesyłka jest w cenie.

5 / 5 2018-11-29

Szybka transakcja, świetna komunikacja ze strony sprzedającego, szczerze polecam! Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-11-23

Sklep godny polecenia. Wszystko ok

5 / 5 2018-11-23

Wszystko super sprawnie i profesjonalnie

5 / 5 2018-11-22

Polecam w 100%

5 / 5 2018-11-01

ok

2018-10-17

Rewelacja !

2018-09-29

duży wybór dobre ceny

5 / 5 2018-09-29

Wszystko bardzo płynnie. Bogaty asortyment oraz błyskawiczna przesyłka to coś co wyróżnia ten sklep wśród innych. Gorąco polecam :)

5 / 5 2018-09-27

Bardzo szybko, sprawnie wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2018-09-25

Bardzo szybka wysyłka, dobre zapakowanie. Wszystko ok :)

5 / 5 2018-08-04

super sklep

5 / 5 2018-08-03

Wszystko szybko, łatwo I elegancko!

5 / 5 2018-07-14

super

5 / 5 2018-06-15

Super

2018-06-02

Bardzo fajny sklep; dużo fajnych okazji na przecenach.

5 / 5 2018-05-17

Wszystko przebiegło pomyślnie. Szybka wysyłka. Pozdrawiam pracowników.

5 / 5 2018-05-16

wszystko ok

5 / 5 2018-05-15

Super jakoś , szybka wysyłka

5 / 5 2018-05-10

Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta i mojego zakupu.

2018-05-10

Sztos pzdr

5 / 5 2018-05-07

Bardzo dobry sklep polecam!

5 / 5 2018-04-16

Polecam serdecznie

2018-04-14

wszystko w porządku

2018-04-13

wszystko na wielki plus

2018-04-13

Sklep The avenue.pl przyzwyczaił już do realizacji zamówienia na najwyższym poziomie. Z mega zadowoleniem stwierdzam, że tak było i tym razem. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2018-03-10

ok

5 / 5 2018-03-06

Polecam

2018-03-04

Ceny promocyjne znacznie niższe niż przykładowo na zalando. Przesyłka ekspresowa. Będę wracał.

5 / 5 2018-02-28

jestem mega zadowolony z produktów jakie zamówilem i obsługi sklepu. Szczerze polecam

2018-02-25

Bardzo dobry sklep, godny polecenia

5 / 5 2018-02-17

Wszystko szybko i sprawnie Polecam !

2018-02-13

Francja elegancja

5 / 5 2018-02-10

Bardzo szybkie i przyjemne zakupy :)

5 / 5 2018-02-03

Tanio i szybko

2018-02-01

bdb

2018-02-01

Jak najbardziej na plus, ciekawy asortyment w niewygorowanych cenach.

5 / 5 2018-01-24

Polecam

5 / 5 2018-01-04

polecam

5 / 5 2018-01-02

Szybko i bez problemów.

5 / 5 2017-12-19

Super sklep super obsługa oraz kontakt polecam wszystkim w 100% jestem bardzo zadowolony przebiegiem transakcji przebiegała dokładnie tak jak byłem umówiony że sprzedawcą jestem przekonany że w przyszłości będzie więcej zamówień z mojej strony

5 / 5 2017-12-08

Polecam

5 / 5 2017-12-03

Bardzo dobry sklep. Zakupiony towar bardzo szybko został dostarczony . Sklep godny polecenia!

5 / 5 2017-11-27

Transakcja przebiegła sprawnie i pomyslnie. Polecam

5 / 5 2017-10-05

Wszystko super :D

5 / 5 2017-09-30

polecam

5 / 5 2017-08-29

Wszystko ok. Szybka obsługa, wysyłka. Klient zadowolony.

5 / 5 2017-08-26

Polecam sklep - produkt zgodny z opisem, poziom obsługi klienta na bardzo wysokim poziomie, możliwość śledzenia przesyłki

2017-08-11

bardzo dobry

5 / 5 2017-08-09

Wszystko super

5 / 5 2017-08-03

Pełny profesjonalizm!! Polecam zakupy w sklepie TheAvenue.pl

2017-07-26

Jak zwykle wszystko jak najlepiej!

5 / 5 2017-07-21

Polecam.

5 / 5 2017-07-02

Polecam, perfekcyjne podejście do klienta, szybka wysyłka, towar wysokiej jakości.

5 / 5 2017-06-30

POLECAM

5 / 5 2017-06-24

Szybka wysyłka, wszystko w porządku.

5 / 5 2017-06-23

Ok

2017-06-20

Tak jak zawsze.

2017-06-09

Rewelacyjny sklep z rewelacyjnymi produktami, tylko wybierać!

5 / 5 2017-06-03

Błyskawiczna wysyłka, towar OK jak zawsze 10/10 POLECAM!

2017-06-02

godny polecenia

5 / 5 2017-05-16

Dobry sklep, szybka wysyłka, dużo zagranicznych marek. :) Polecam

2017-05-13

Lepszego niema

5 / 5 2017-05-12

Godny polecenia, szybko i sprawnie

5 / 5 2017-05-11

super

5 / 5 2017-05-01

Wszystko ok, nie mam żadnych zastrzeżeń

2017-04-26

bardzo dobry

5 / 5 2017-04-24

Szybka realizacja zamówienia, szeroki zakres produktów :)

5 / 5 2017-04-16

Bardzo profesjonalne podejście, wszystko jasne i klarowne, szybka wysyłka, dobry kontakt, a przede wszystkim informację o wysyłce. 5+ ! Pozdrawiam.

5 / 5 2017-04-12

Super

5 / 5 2017-03-30

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

5 / 5 2017-03-28

Super, chociaż niektóre ceny są wyższe niż na stronach autoryzowanych sprzedawców

Rzetelne opinie o Theavenue.pl

Theavenue.pl

Siedziba
Skórzewo

WWW
http://www.theavenue.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 646 02 23

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie