Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Sport

Tirolski.pl Opinie Klientów

4.89/5.00 - ilość ocen: 66
opinie o Tirolski.pl
2019-03-17

wszystko poszlo perfekt .moge tylko polecici.

5 / 5 2019-03-10

Dziękuję bardzo sklepowi za współpracę , która była rzetelna i zgodna z ustaleniami . Transakcja była szybka i prawidłowa , otrzymany towar zgodny z opisem . Kolejne zakupy z pewnością dokonam w tym sklepie. Polecam

5 / 5 2019-03-02

Obsługa profesjonalna. Towar zgodny z oczekiwaniami. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-02-28

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2019-02-26

Bardzo szybko, solidnie zapakowane, produkt zgodny z ofertą

5 / 5 2019-02-25

Pełny profesjonalizm, polecam

5 / 5 2019-02-03

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-25

Wszystko było by Ok, gdyby nie brak zamówionego towaru, w zastępstwie zaproponowano mi opakowanie dużo większe. MINUSEM i to sporym jest podanie adresu e-mail do wszystkich możliwych oceniarek sklepu, przez co otrzymałem już 5 e-maili z prośbą o ocenę. Mam nadzieję że to już wszystkie...

2019-01-19

Niestety produkt w ogóle nie dotarł (nie został dostarczony), także nie mam dobrej opinii.

5 / 5 2019-01-14

Jestem bardzo zadowolona z zakupu spodni narciarskich Salomon Iceglory. Najniższa cena , towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka. POLECAM

5 / 5 2019-01-10

Rewalcyjnie szybko

1 / 5 2019-01-10

negatywna. Brak aktualizacji dostępnego asortymentu. Kupujesz przedmiot, którego nie maja w sprzedaży, a potem czekasz, tłumaczenie, przeprosiny, bla, bla bla

5 / 5 2018-12-05

Polecam

2018-12-04

Zdecydowanie polecam sklep. Otrzymałem poradę na jaką liczyłem.

5 / 5 2018-12-04

Transakcja udana, szybko i sprawnie, dobra komunikacja z klientem

5 / 5 2018-11-24

Pełen profesjonalizm, polecam :)

2018-11-11

Pierwszy zakup, wszystko w porządku.

5 / 5 2018-11-09

Szybko i sprawnie.Polecam

5 / 5 2018-11-03

Polecam.

5 / 5 2018-11-02

Błyskawicznie otrzymałam towar,narty dokładnie taki jak zamówiłam,wszystko szybko i solidnie.polecam sklep.

2018-10-20

Godny polecenia.

5 / 5 2018-10-19

Wszystko szybko i profesjonalnie, przesyłka zgodna z zamówieniem , dogodny odbiór przesyłki w parcel shop

5 / 5 2018-10-01

Bardzo dobry sklep, duży wybór, ceny przyzwoite. Towar I jakości. Błyskawiczna wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-09-27

WSZYSTKO OK

2018-09-25

Expresowa wysyłka!

2018-09-08

Transakcja przebiegła pomyślnie,świetny kontakt ze sprzedawcą,przesyłka przyszła na drugi dzień,takich sklepów z taką obsługą nam potrzeba ! Pozdrawiam

2018-09-07

Sklep działa błyskawicznie. Żadnych problemów z zakupem, towar w domu na drugi dzień.

5 / 5 2018-09-02

Dobry opis towarów, szybka wysyłka zakupionych przedmiotów.

2018-08-19

Sklep godny polecenia.

2018-08-15

Bez zastrzeżeń, wszystko jak należy

2018-08-02

Dokonały kontakt i błyskawiczna realizacja.

5 / 5 2018-07-29

Szybka i profesjonalna obsługa, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-07-24

Wszystko OK. Polecam

2018-07-15

Dobra

5 / 5 2018-06-25

Szybka wysyłka, produkt w super promocyjnej cenie. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-06-20

Bardzo mi przykro wystawiając taką opinię ale sklep nie odpowiadał na maile, nie poinformował mnie, że danego produktu nie ma i mieć nie będzie chociaż pierwszy mail, no cóż chyba wysłany z automatu obiecywał produkt do max 3 dni roboczych dopiero po kontakcie telefonicznym dowiedziałam się , że nart nie ma i już nie będzie . Robiłam już w tym sklepie (stacjonarnym) zakupy i jakość obsługi profesjonalna i miła więc tym bardziej mi przykro, że nie dbacie o pełną informację w sklepie internetowym.

5 / 5 2018-06-17

ok

5 / 5 2018-06-05

Polecam - super sprawnie i szybko

2018-06-03

bardzo dobry sklep

2018-06-01

Bardzo sprawne załatwienie sprawy , miła i rzetelna obsługa

5 / 5 2018-05-21

Polecam.

5 / 5 2018-04-30

Profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji zamówienia

5 / 5 2018-04-27

Super sklep

2018-04-11

Sklep z indywidualnym podejściem do klienta. Dobry kontakt, bezproblemowy zakup przeprowadzony z zagranicy.

2018-04-05

Bardzo dobra obsługa, wszystko się zgadza.

2018-03-30

przedmiot zgodny z opisem na stronie , kurtka rewelacja niestety okazała się za duża i bedzie zwrot, błyskawiczna realizacja zamówienia , nie ma się do czego przyczepić .

5 / 5 2018-03-26

sprzęt ok, dobry kontakt, sprawna wysyłka, gra gitara

5 / 5 2018-03-05

Obsługa szybka i profesjonalna

5 / 5 2018-03-01

Polecam. Sprawnie przeprowadzona transakcja.

5 / 5 2018-02-24

Super sklep. Super kontakt, expresowa dostawa.

5 / 5 2018-02-12

OK

2018-02-09

Transakcja przebiegła pomyślnie.

2018-02-07

Pomylono adres dostarczenia przesyłki z adresem osoby do wystawienia faktury. Pomimo zapłacenia za przesyłkę kurierską musiałem jeżdzić do kuriera w innym regionie miasta tak jak po zwykłą I tańszą przesyłkę na pocztę I do tego jeszcze w czasie odpowiadającym kurierowi :-) :-) :-)

5 / 5 2018-01-28

Zakupy w tym sklepie robiłam już wcześniej, tym razem online i z czystym sumieniem polecam wszystkim. Ekspresowe przygotowanie zamówienia i wysyłka.

2018-01-21

BARDZO DOBRY

5 / 5 2018-01-06

ok

2017-12-15

że sklepu korzystałem nie raz i każdemu z ręką na sercu mogę polecić Fachowa obsługa

5 / 5 2017-12-13

Dobra wyszukiwarka. Po zakupie błyskawiczny transport. Polecam

5 / 5 2017-12-10

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Zakupione wkładki do butów z akumulatorem rewelacja chociaż cena mogła być ich niższa.

5 / 5 2017-12-07

Wszystko zgodnie z ustaleniami - towar wysłany szybko i bez problemów. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-04

polecam

5 / 5 2017-11-26

Produkt zgodny z opisem, szybkie i przyjemne zakupy. polecam

5 / 5 2017-11-07

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-10-15

Wszytko w porzadku. Polecam

5 / 5 2017-09-27

Polecam, szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Porządnie zapakowany,

5 / 5 2017-09-20

Dobry sklep sportowy, bardzo dobra komunikacja, fachowe doradztwo, miła obsługa. POLECAM!

5 / 5 2017-09-20

Polecam sklep szybka wysylka i informacje o zamowieniu

5 / 5 2017-09-14

Super!!!!

5 / 5 2017-09-13

Bardzo miła, profesjonalna obsługa

2017-09-13

Jedyny minus to brak paragonu w

5 / 5 2017-09-02

Zakupiłem kurtkę narciarską Eider. Profesjonalna obsługa i bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-08-27

Wszystko OK, szybko i wszystko się zgadza.

5 / 5 2017-08-27

OK, wsłuchanie się w potrzeby klienta fachowe doradztwo nawet przez sieć

5 / 5 2017-08-26

Bardzo szybka i sprawna realizacja oraz możliwość.zakupu towaru po najniższej cenie :) kontakt tez bardzo dobry,natychmiastowa odpowiedz na wysłane wiadomości.

5 / 5 2017-08-19

Wszystko zgodnie z oferta, polecam.

5 / 5 2017-08-15

Bardzo szybka dostawa. Towar ok. Jednak bardzo intensywnie "pachnial" sztucznoscia.

5 / 5 2017-08-06

transakcja przebiegła szybko, dostarczona przesyłka bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-08-03

polecam, profesjonalna obsługa, błyskawiczna przesyłka

5 / 5 2017-06-29

BARDZO FACHOWA OBSŁUGA I PROFESJONALIZM

5 / 5 2017-06-21

Super

2017-06-12

Zakupy w sklepie bezproblemowe, dobry kontakt (również telefoniczny). Towar w pełni zgodny z opisem.

2 / 5 2017-06-12

Niestety nie polecam. Kolejny sklep wystawiający towar, którego fizycznie nie ma.

5 / 5 2017-06-08

Super szybko i zgodnie z zamowieniem.

5 / 5 2017-06-03

Szybka wysyłka, rewelacyjne ceny!

5 / 5 2017-06-01

Zamówionego przez Internet towaru nie było w sklepie, ale ponieważ była opcja sprowadzenia go przez 3 dni, więc się na tę wersję zdecydowałam. Niestety, po paru dniach zadzwoniono do mnie z informacją, że akurat ten model, który wybrałam, jest już niedostępny w hurtowni. Zaproponowano mi dwa inne modele, z których jeden wybrałam, gdyż spełniał oczekiwania, chociaż parametry nie miał tak "wyśrubowane" jak pierwszy model. Ponieważ zapewniono mnie, że towar, gdyby jednak nie spełni oczekiwań docelowego użytkownika, będzie można zwrócić/zamienić, więc podjęłam decyzję zakupu. Zamówiona druga wersja towaru przybyła stosunkowo szybko i na czas, więc tu nie mam zastrzeżeń. Zastrzeżenia mam jedynie do foliowego worka, w który został zapakowany towar, o którym zresztą nadmieniłam w rozmowie telefonicznej, że będzie prezentem dla pewnej osoby. Folia jest niemiłosiernie wymięta, porysowana, wygląda jakby została wyciągnięta z dna składowiska odpadów foliowych. Ponieważ cena zamówionego towaru była dość wysoka, więc jestem zawiedziona estetyką jego opakowania. Sam karton, w który całość była zapakowana, nie budziła zastrzeżeń. Był należycie zabezpieczony.

2017-05-16

Bardzo pozytywna.

5 / 5 2017-05-11

Bardzo Polecam

5 / 5 2017-05-08

Polecam

5 / 5 2017-05-07

Świetna obsługa i bardzo dobry kontakt, polecam ten sklep.

5 / 5 2017-04-03

Polecam sklep

Rzetelne opinie o Tirolski.pl

Tirolski.pl

Siedziba
Ruda Śląska

WWW
http://www.tirolski.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 32 242 86 49

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie