Kategorie: / Komputery

Tonery.rdstudio.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Tonery.rdstudio.pl
5 / 5 2019-03-21

Ciesze się, że trafiłem do tego sklepu. Cenię sobie fachowość, rzetelność i jakość obsługi. Polecam wszystkim internautom zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-03-17

super, polecam każdemu.

2019-03-11

rzetelny

5 / 5 2019-02-26

wszystko Ok

2019-02-22

błyskawiczna transakcja

5 / 5 2019-02-11

jest ok

5 / 5 2019-02-04

Profesjonalna obsługa, polecam!

5 / 5 2019-02-03

szybko i sprawnie

5 / 5 2019-02-01

Szybko, fachowo, zgodnie z zamówieniem. Polecam

2019-02-01

Realizacja zamówienia bez zarzutu.

2019-02-01

Pozdrawiam :)

2019-01-24

BEZ ZASTRZEŻEŃ - ZRESZTĄ JAK ZWYKLE

2019-01-13

Doskonała

2019-01-10

dobry sklep

2019-01-07

Świetna i błyskawiczna obsługa.

5 / 5 2018-12-31

OK

5 / 5 2018-12-26

Szybko i solidnie. Polecam z czystym sumieniem!!!

5 / 5 2018-12-18

bardzo szybka transakcja i bardzo miła obsługa

5 / 5 2018-11-29

Solidny i godny polecenia sprzedawca. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem:) polecam!!!

2018-11-27

Okopcona, podarta folia, która zawierała kartonik z tonerem, przeraziła nawet mojego syna. On bardzo często wysyła, a ja odbieram przesyłki od jego kolegów. Do takiego stanu pewnie doprowadzono tę przesyłkę w magazynie.Byłam zaskoczona tym, że przesyłka była wcześniej niż dokonałam przelewu. Dopóki nie sprawdzę czy toner działa, nie uwierzę, że w maju paczka wyglądała, jak jej zawartość.

5 / 5 2018-11-26

super,oby każdy sklep tak funkcjonował

2018-11-18

dobry sklep

5 / 5 2018-11-08

pozytywna

5 / 5 2018-11-07

tanio, szybko, po prostu super

5 / 5 2018-11-06

Kontakt bardzo dobry, produkt dobrej jakości, wysyłka w ten sam dzień. POLECAM

5 / 5 2018-11-04

Super obsługa, komunikacja, wszystko na czas. Toner bardzo dobrze opakowany. Świetny kontakt z firmą i kurierem, no i tanio. Polecam

5 / 5 2018-10-11

super sklep

5 / 5 2018-09-25

Szybka realizacja przesyłki oraz umożliwiony kontakt pomiędzy sprzedającym, a kupującym.

5 / 5 2018-09-20

Wszystko w porządku - Polecam

5 / 5 2018-09-20

polecam

5 / 5 2018-09-11

Bardzo dobry kontakt, profesjonalizm i pełne zaangażowanie. Wspaniała obsługa.

5 / 5 2018-09-04

Bardzo polecam!

5 / 5 2018-09-03

Pierwszy mój zakup w tym sklepie i jestem pod wrażeniem - w pełni profesjonalna obsługa i zasłużona ocena bardzo dobra.

2018-09-03

bardzo przdatny

2018-08-30

Ok. Korzystałem z usług i nadal zamierzam korzystać.

2018-08-23

Świetny sklep!

5 / 5 2018-08-16

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-08-06

wszystko ok

5 / 5 2018-08-03

SZYBKO, RZETELNIE, UPRZEJMIE. GORĄCO POLECAM!

5 / 5 2018-07-19

ok

5 / 5 2018-07-17

W 100% polecam sklep internetowy tonery.rdstudio.pl ! W sobote złożyłem zamówienie - w poniedziałek otrzymałem paczke. Toner sprawny, działa bez zarzutów. Każde zakupy do drukarki będe robił w tym właśnie sklepie. POLECAM !!

5 / 5 2018-06-27

szybka i bezproblemowa transakcja. polecam

5 / 5 2018-06-23

szybka i sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2018-06-08

Kontakt bardzo dobry, obsługa rzetelna, zaskakująco miła szybkość realizacji. Gorąco polecam.

2018-05-25

Już kolejny raz korzystam ze sklepu. Zwykle już drugiego dnia mam przesyłkę.

5 / 5 2018-04-25

Bardzo dobra obsługa szybko konkretnie tak jak tego oczekuje. Serdecznie i z całego serca polecam.

5 / 5 2018-04-21

Super sprzedawca! Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-04-11

Wszystko OK

2018-03-29

sklep godny uwagi

2018-03-23

Bardzo sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-03-14

Super sklep!!

5 / 5 2018-02-23

Szybka i sprawa transakcja. Polecam

2018-02-11

Sklep oferujący świetną współpracę

5 / 5 2018-02-08

szybki, niedrogi i pewny zakup. Jest opcja darmowej wysyłki. Kolejny raz korzystamy z usług RD Studio i ani razu nie było problemów. Polecam.

5 / 5 2018-01-31

ok

2018-01-25

Serdecznie polecamy! Jakoś wykonanych usług wzorowa!

5 / 5 2018-01-14

Bardzo udana transakcja, szybkość dostawy wzorowa, towar zamontowany i działa. Jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem. Cieszę się, że się zdecydowałem na zakup w tym sklepie. Będę tam kupował następnym razem na pewno.

5 / 5 2018-01-13

Super obsługa,błyskawiczna dostawa, polecam w 100%

5 / 5 2018-01-03

Polecam

5 / 5 2017-12-25

w porządku,polecam.

5 / 5 2017-12-24

Sklep rewelacyjny! Towar bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowany a przesyłka ekspresowa, na drugi dzień od zamówienia mogłam już drukować. POLECAM, naprawdę warto!

5 / 5 2017-12-22

Bardzo dobra, profesjonalna, szybka, uprzejma, skuteczna obsługa.

2017-12-18

dobra

2017-12-09

Bez najmniejszych zastrzeżeń.

2017-12-04

nie jest to mój pierwszy zakup,ale zapewniam że na pewno nie ostatni. godny polecenia sklep

5 / 5 2017-11-28

Polecam wszystkim

2017-11-25

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2017-11-25

Sklep na wysokim poziomie. Zamówiony towar otrzymałem następnego dnia po południu. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-18

Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka.

2017-11-16

bez uwag do jakości obsługi

5 / 5 2017-11-07

ok

5 / 5 2017-11-05

Transakcja przebiegla pomyslnie. Produkt dostarczono bardzo szybko, wszystko dziala jak nalezy. Goraco polecam :).

5 / 5 2017-10-30

Gorąco polecam, solidny sklep, paczka bardzo szybko doszła. :)

5 / 5 2017-10-19

Dostawa bardzo szybka, rozmowa ze sprzedawca na wysokim poziomie. Komunikatywność i profesjonalizm. Przesyłkę dostałem wcześniej niczym za nią zapłaciłem.

5 / 5 2017-10-04

OK

5 / 5 2017-09-22

Zaopatruję się od roku i jestem bardzo zadowolony. Polecam

5 / 5 2017-08-27

Super! Polecam wszystkim zainteresowanym. Rzetelna i ekspresowa obsługa.

5 / 5 2017-08-23

Szybko sprawnie bezproblemowo zgodnie z zasadami dobrego e-handlu. POLECAM

5 / 5 2017-08-19

znakomita, szybka obsługa. Towar bardzo wydajny. Bardzo polecam!!!

5 / 5 2017-08-14

W końcu poznałem szefa i przedstawiciela firmy,który wyprzedza swoją epokę w profesjonalnym podejściu do biznesu,relacji,obsługi i kompetencji,ten facet ma u mnie maximum punktów i oby nigdy to się nie zmieniło. Wiem co piszę bo sam byłem szkolony już w1996 r, w marketingu kapitalistycznym.

5 / 5 2017-07-30

Super sklep i dostępność produktów rewelacyjna. Bardzo polecam ten sklep. ;-)

5 / 5 2017-07-27

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-26

polecam. opakowanie produktu nieco odkształcone (zapewne w związku z transportem) ale bez wpływu na produkt

5 / 5 2017-07-25

BARDZO POLECAM. MIŁA I SZYBKA OBSŁUGA. TOWAR DOSTARCZONY BŁYSKAWICZNIE.

2017-07-24

BARDZO DOBRY PRODUKT OCENA MAKSYMALNA

5 / 5 2017-07-14

Super sprawa. Szybka realizacja, darmowa dostawa, dobry kontakt ze sprzedającym.

2017-07-05

BEZ ZASTRZEŻEŃ

2017-06-26

Solidna firma przesyłka dotarła błyskawicznie i działa bd

5 / 5 2017-06-14

Bardzo szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2017-05-23

Było jak w reklamie: tanio i szybko :)

2017-05-16

Szukałam konkretnego produktu w dobrej cenie i tu go znalazłam.

5 / 5 2017-05-02

Super obsługa

5 / 5 2017-04-27

Czas, jakosc obsługi OK. Towar OK

2017-04-23

OK !!!

2017-04-16

Obsługa na 5 z plusem

5 / 5 2017-04-13

Bardzo miła i szybka obsługa

2017-03-29

bardzo dobra

2017-03-29

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Jest mozliwy wybor artykulow.

Rzetelne opinie o Tonery.rdstudio.pl

Tonery.rdstudio.pl

Siedziba
Nowa Sól

WWW
http://www.tonery.rdstudio.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
692 400 200

Infolinia
801 003 153

Logowanie