Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Topdrogeria.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 9
opinie o Topdrogeria.pl
5 / 5 2019-02-02

pozytywna

5 / 5 2019-01-27

Bardzo dobra obsługa. Polecam!

2019-01-14

Bardzo wolna realizacja zamówienia :) ale za to dość dobry kontakt :)

2018-12-01

Rewelacja! zamówienie złożyłam popołudniu, a paczka dotarła do mnie na drugi dzień rano. Towar zgodny z opisem, wszystko na czas, dobrej jakości i w dobrej cenie. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-11-15

super

5 / 5 2018-10-28

Wszystko przebieglo pomyslnie robie zamowienia okolo raz na miesiac na dwa... i zawsze jest ok

5 / 5 2018-10-16

Wszystko na najwyższym poziomie. jestem bardzo zadowolona z zakupów!

2018-08-02

rewelacja

2018-07-15

Przesyłka zrealizowana już następnego dnia. Wszystko pięknie zabezpieczone, ale pomimo tego że aceton który zamówiłam był dobrze obklejony taśmą pewnie winą kuriera troszkę się wylał. Na szczęście był on zapachowy więc w paczce pachniało jabłkiem haha :)

5 / 5 2018-05-19

Bardzo dobra obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-03-17

Jakość produktu rewelacyjna, bardzo szybka dostawa, bardzo dobry kontakt z właścicielem. Obsługa na doskonałym poziomie. Polecam.

2018-02-07

Rewelacja

5 / 5 2017-12-07

Super obsługa, błyskawiczna realizacja. Przesylka solidnie zapakowana. Polecam!! Pozdrawiam Pana Rafała.

5 / 5 2017-09-28

Jestem zadowolona ze sklepu, szybko zrealizowane zamówienie, krótki czas czekania na paczkę, produkty zawsze szczelnie zamknięte bez żadnych uszkodzeń. Godny polecenia.

2017-06-13

Takiego Sklepu szukałam :) Duzy wybór kosmetyków, ceny konkurencyjne. Na pewno jeszcze powrócę :)

Rzetelne opinie o Topdrogeria.pl

Topdrogeria.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.topdrogeria.pl

Email
[email protected]

Telefon
81 473 28 57

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie