Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Topestetic.pl Opinie Klientów

4.97/5.00 - ilość ocen: 315
opinie o Topestetic.pl
5 / 5 2019-03-23

Bardzo jestem zadowolona z szybkości dostawy .polecam sklep w 100%

5 / 5 2019-03-23

Bardzo profesjonalny sklep. Dobre doradztwo i bardzo miła obsługa.

4 / 5 2019-03-22

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2019-03-22

Bardzo polecam sklep.

5 / 5 2019-03-20

Jestem bardzo zadowolona.Super.Dziekuje.

5 / 5 2019-03-19

Nie ma słabych stron, poza ceną produktów:)

4 / 5 2019-03-16

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-13

szybko i profesjonalnie :-)

5 / 5 2019-03-10

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Paczka zapakowana starannie.

5 / 5 2019-03-10

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-03-08

Rewelacja. Profesjonalizm na każdym etapie.Polecam każdemu.

5 / 5 2019-03-07

Polecam zakupy w Topestetik.Sprawna obsluga, fajne probki i mily upominek czynia zakupy atrakcyjnymi.

5 / 5 2019-03-05

Szybko i sprawnie! Polecam zdecydowanie

5 / 5 2019-02-26

Jestem bardzo zadowolona, kolejny już raz korzystam z tej firmy i jak zawsze pełen profesjonalizm.

5 / 5 2019-02-24

Jestem szczerze zadziwiona i zachwycona jakością obsługi w topestetic Wszystko działa bez zarzutu: i infolinia i czat, panie konsultantki szalenie uprzejme i z dużą wiedzą. Przesyłka ekspresowa, pięknie zapakowana plus bony rabatowe. Ogromy wybór produktów apteczno gabinetowych. Bardzo polecam!

5 / 5 2019-02-21

Najlepszy sklep kosmetyczny z godnymi polecenia kosmetykami.

5 / 5 2019-02-20

Profesjonalna obsługa, świetne kosmetyki.

5 / 5 2019-02-17

Jestem bardzo zadowolona, profesjonalna obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-02-14

10/10

5 / 5 2019-02-10

Sklep warty polecenia

5 / 5 2019-02-09

Bardzo jestem zadowolona z szybkości dostawy .polecam sklep w 100%

5 / 5 2019-02-08

Polecam, wszystko super

5 / 5 2019-02-07

Super sklep, super kosmetyki i super obsługa

5 / 5 2019-02-04

Błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam

5 / 5 2019-02-02

Świetny sklep

5 / 5 2019-01-28

Obsługa profesjonalna, przesyłka expresowa POLECAM!!!

5 / 5 2019-01-24

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW W TOPESTETIC !!! SUPER CENY , SUPER PRODUKTY, DARMOWA ORAZ MEGA SZYBKA DOSTAWA !!! POLECAM

5 / 5 2019-01-21

Pełen profesjonalizm, polecam

5 / 5 2019-01-20

Profesjonalizm

5 / 5 2019-01-18

Jestem zadowolona z zakupów.

5 / 5 2019-01-09

Transakcja przyjemna

5 / 5 2019-01-07

Polecam wszystkim

5 / 5 2019-01-04

Sklep polecam w 100% . Bardzo profesjonalna obsługa klienta . Bardzo szybka dostawa. Zawsze dołączone próbki przy większym zamówieniu otrzymałam prezent .

5 / 5 2018-12-27

Sklep rewelacyjny, przemiła, fachowa obsługa. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-12-25

Polecam ;) zawsze na czas, produkty zgodne z zamówionymi. Plus mila niespodzianka kupon rabatowy i próbki.

5 / 5 2018-12-23

Wszystko przebiegało sprawnie.

5 / 5 2018-12-19

Profesjonalna obsługa, świetne kosmetyki.

4 / 5 2018-12-17

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-12-16

Idealnie! Wrócę ponownie :D

5 / 5 2018-12-13

Polecam I jestem stałym klientem!

5 / 5 2018-12-05

Profesjonalne i szybko. Polecam

5 / 5 2018-12-04

Polecam serdecznie! Szybko, sprawnie i do tego przesyłka z milymi upominkami :)

5 / 5 2018-12-01

Serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-11-29

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa, polecam ten sklep jak najbardziej.

5 / 5 2018-11-27

Jestem bardzo zadowolona, profesjonalna obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-11-26

Szybka transakcja. Profesjonalne doradztwo. Produkt godny polecenia na razie w fazie testowej.

5 / 5 2018-11-25

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-11-18

Sprawnie i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-11-18

Wiele jest sklepów w necie, ale ten zachwyca. Szybko. Dokładnie.

5 / 5 2018-11-13

Super

5 / 5 2018-11-11

Profesjonalna obsługa, możliwość darmowej wysyłki. Polecam.

5 / 5 2018-11-11

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-11-11

Polecam !!! Profesjonalna i szybka obsługa. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i bez jakichkolwiek problemów.

5 / 5 2018-11-04

Polecam

5 / 5 2018-11-02

Super

5 / 5 2018-11-01

polecam

5 / 5 2018-10-30

Profesjonalni jak zawsze

5 / 5 2018-10-29

bez zarzutu, polecam

5 / 5 2018-10-27

Szybko, profesjonalnie i to, co chciałam. Lepiej byłoby w opcją Paczka w Ruch-u, bo mój paczkomat był przepełniony, ale w sumie jest ok.

4 / 5 2018-10-21

Profesjonalna obsługa,polecam

5 / 5 2018-10-19

Bardzo zadowolona

5 / 5 2018-10-18

Wsystko top

5 / 5 2018-10-16

Profesjonalna obsługa, najlepszy sklep. Próbki darmowe

5 / 5 2018-10-15

wszystko jak najbardziej na tak! :)

5 / 5 2018-10-14

Profesjonalna i bardzo szybka obslug. Bardzo ładnie i fachowo zapakowana przesyłka, duzo próbek. POLECAM

5 / 5 2018-10-09

Witam, zamówienie realizuję po raz drugi, szybka dostawa, produkt zapakowane starannie, estetycznie, po raz drugi otrzymałam dużo próbek, dedykowanych mojemu typowi skóry. Na pewno wrócę!

5 / 5 2018-10-05

Profesjonalne doradztwo na chacie, błyskawiczna dostawa. Super obsługa po raz kolejny.

5 / 5 2018-10-03

Super polecam

5 / 5 2018-09-25

Rewelacyjny sklep. Polecam każdemu!

5 / 5 2018-09-24

Jestem bardzo zadowolona. Szybko tanio i sprawnie

5 / 5 2018-09-24

Polecam, sklep wiarygodny

5 / 5 2018-09-23

Transakcja szybka. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-09-22

Ekspresowa dostawa, ładnie zapakowana paczka i gratisy w prezencie. Polecam ;)

5 / 5 2018-09-21

Profesjonalna obsługa, ogromny wybór, transakcja błyskawiczna, polecam ten sklep.

5 / 5 2018-09-21

Super sklep, polecam :)

5 / 5 2018-09-21

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-19

Super

5 / 5 2018-09-19

Lux!!!

5 / 5 2018-09-19

Szczerze polecam! Profesjonalna obsługa oraz sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-09-16

Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-09-13

polecam

5 / 5 2018-09-12

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam w 100%.

5 / 5 2018-09-10

Fantastyczny sklep internetowy

5 / 5 2018-09-07

Fantastyczna i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-09-04

Serdecznie polecam, wszystko szybko sprawnie.

5 / 5 2018-08-24

Wszystko zgodne z opisem. Szybko. Latwo. Przyjemnie.

5 / 5 2018-08-22

Jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam

5 / 5 2018-08-19

Najlepszy sklep w sieci

5 / 5 2018-08-14

Polecam z czystym sumieniem. Obsługa na najwyższym poziomie paczka zapakowana idealnie .prezent od firmy ..bezcenny. dziękuję

5 / 5 2018-08-11

polecam

5 / 5 2018-08-11

Super kosmetyki, szybka realizacja zamówienia. Będę wierną klientka.

5 / 5 2018-08-08

Super sklep, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-08-06

Bardzo szybka realizacja, wysoka jakość obsługi zamówienia, darmowa przesyłka i gratisy

5 / 5 2018-08-01

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-08-01

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-07-31

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-07-25

Polecam.

5 / 5 2018-07-24

Wszystko zgodne z opisem. Szybko. Latwo. Przyjemnie.

5 / 5 2018-07-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów i szybkości dostawy

5 / 5 2018-07-21

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-07-20

Przemiła i profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-07-20

Każdy etap realizacji zamówienia na najwyższym poziomie :)

5 / 5 2018-07-18

Fantastyczne kosmetyki . Perfekcyjna obsługa klienta ! Polecam

5 / 5 2018-07-16

Wszystko zgodnie z opisem . Transakcja przebiegła prawidłowo

5 / 5 2018-07-14

Przemiła i profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-07-10

Bardzo szybka realizacja zamówień. Produkt zgodny z zamówieniem. Plus za miłą niespodziankę w postaci akcesoriów do makijażu i próbek.

5 / 5 2018-07-05

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW W TOPESTETIC !!! SUPER CENY , SUPER PRODUKTY, DARMOWA ORAZ MEGA SZYBKA DOSTAWA !!! POLECAM

5 / 5 2018-06-30

Sklep Topestetic.pl polecam całym sercem. Świetne produkty, ekspresowa wysyłka i przydatne próbki. Wielki plus za papier wypełniający pudełko zamiast tych "sztucznych flipsów".

5 / 5 2018-06-29

Bardzo szybka realizacja, obsługa na najwyższym poziomie! Otrzymałam produkt z defektem producenckim, został on szybko bezproblemowo wymieniony, dodatkowo wyslano miły upominek w ramach rekompensaty - super podejście do klientek. Polecam!

5 / 5 2018-06-20

Szczerze polecam! Profesjonalna obsługa oraz sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-06-18

super

5 / 5 2018-06-16

Jak zwykle w Topestetic wszystko w porządku. Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-06-15

Super

5 / 5 2018-06-14

Obsługa jak zawsze sprawną.

5 / 5 2018-06-12

Wysyłka towaru błyskawiczna. Miałam krem w domu następnego dnia! Zapakowana bez żadnej zbędnej folii, w duchu zero waste. A sam krem rewelacja, na razie używam go krótko, ale pewnie zostanie ze mną na stałe.

5 / 5 2018-06-10

wszystko jak najbardziej na tak! :)

5 / 5 2018-05-31

Profesjonalna obsługa jak i produkty .Szczerze polecam . Ciągle wracam po zakupy. Jestem stałym klientem.

5 / 5 2018-05-27

Polecam serdecznie, ja z pewnością jeszcze nie raz zrobię zakupy

5 / 5 2018-05-22

Fantastyczna i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-05-21

profesjonalizm 100%! będę zamawiać napewno częściej

5 / 5 2018-05-20

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-18

Wszystko super! Jako klientka czuję się bardzo rozpieszczona. Polecam gorąco!

5 / 5 2018-05-18

Profesjonalna obsługa bez omyłkowa. Polecam

5 / 5 2018-05-16

Sprawnie i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-05-15

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-14

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa, polecam ten sklep jak najbardziej.

5 / 5 2018-05-13

Jestem zadowolona z zakupu. Produkt został bardzo dobrze zabezpieczony! Polecam

5 / 5 2018-05-11

Szybka realizacja, dziekuje za niespodzianki i probki.

5 / 5 2018-05-08

Obsługa profesjonalna, przesyłka expresowa POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-06

Polecam zakupy w topestetic. Obsługa na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-05-06

Jestem zadowolona z zakupów.

5 / 5 2018-04-30

Bardzo szybka wysyłka. Super produkty. Polecam

5 / 5 2018-04-29

rewelacyjna i szybka obsługę

5 / 5 2018-04-26

Wszystko na najwyzszym poziomie! Polecam

5 / 5 2018-04-23

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-04-16

Profesjonalna obsługa, polecam!

5 / 5 2018-04-15

Super!

5 / 5 2018-04-12

Wsystko top

5 / 5 2018-04-10

Polecam

5 / 5 2018-04-08

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-04-08

Błyskawiczna dostawa. Polecam.!!

5 / 5 2018-04-06

Najlepszy sklep internetowy! Szybko, solidnie, pięknie opakowane, gratisy próbki zawsze są dołączane!

5 / 5 2018-04-06

Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka wysyłka. Polecam!!!

5 / 5 2018-03-26

Kosmetyki kupuję tylko w Top Estetik od ponad 2 lat, jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-03-24

Super sklep, super kosmetyki i super obsługa

5 / 5 2018-03-21

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-03-10

Profesjonalna obsługa, najlepszy sklep. Próbki darmowe

5 / 5 2018-03-03

Super!

5 / 5 2018-03-02

Sklep godny polecenia. Korzystam i będę korzystać z usług tego sklepu. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-02-24

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam wszystkim sklep.

5 / 5 2018-02-22

Profesjonalizm, doradztwo, rzetelność, szybka obsługa, bezproblemowość. POLECAM ! Jestem mile zaskoczona :-)

5 / 5 2018-02-22

polecam serdecznie. Wszystko szybko i sprawnie!

5 / 5 2018-02-22

Zakupiony przeze mnie produkt byl elegancko zapakowany i blyskawicznie doreczony.

5 / 5 2018-02-21

jak zawsze obsługa na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-02-21

Świetnie skonstruowana strona sklepu, z podpowiedziami, pomocą, przypominankami tak, że czujesz że ktoś dba o to by zakupy były czystą przyjemnością. Super wyszukiwarka, próbki odpowiednie do mojej skory, błyskawiczna realizacja, super ceny. Już tu zostanę.

5 / 5 2018-02-20

Profesjonalna i bardzo szybka obslug. Bardzo ładnie i fachowo zapakowana przesyłka, duzo próbek. POLECAM

5 / 5 2018-02-19

Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam!

5 / 5 2018-02-13

Polecam jak zawsze

5 / 5 2018-02-11

Super obsługa profesjonalnalizm w każdym calu

5 / 5 2018-02-10

Jak najbardziej gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-09

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-09

Super sklep.absolutnie godny polecenia.

5 / 5 2018-02-04

Profesjonalna obsluga,szybka dostawa,super zakupy.

5 / 5 2018-01-29

Profesjonalna obsługa, polecam!

5 / 5 2018-01-29

Profesjonalna i szybka obsługa, miłym zaskoczeniem był prezencik otrzymany do zakupów. Jak najbardziej polecam !!!

5 / 5 2018-01-29

Transakcja szybko i sprawnie

5 / 5 2018-01-25

Wszystko suuuuper

5 / 5 2018-01-23

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-01-22

Polecam super szybka wysyłka i najwyższa jakoś produktów

5 / 5 2018-01-21

Szybka realizacja, dziekuje za niespodzianki i probki.

5 / 5 2018-01-20

Polecam serdecznie, ja z pewnością jeszcze nie raz zrobię zakupy

5 / 5 2018-01-20

Bardzo dobry sklep. Polecam.

5 / 5 2018-01-19

Polecam w stu procentach rewelacyjna obsługa dodatkowe gratisy jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-01-18

Wszystko w porządku, szybka wysyłka!

5 / 5 2018-01-12

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Paczka zapakowana starannie.

5 / 5 2018-01-11

Wspaniały, godny polecenia oraz wszelkich pochwał sklep!

5 / 5 2018-01-07

Wszystko jaknajbardziej w porządku! Polecam

5 / 5 2018-01-05

Fantastyczne kosmetyki . Perfekcyjna obsługa klienta ! Polecam

4 / 5 2018-01-05

Jestem bardzo zadowolona że taki fajny sklep znalazłam

5 / 5 2018-01-03

Bardzo fajna obsluga i dobre ceny)

5 / 5 2018-01-02

Obsługa i kosmetyki na najwyższym poziomie. Szczerze polecam każdemu!

5 / 5 2017-12-27

Przesyłka przyszła szybko. Z produktów jestem bardzo zadowolona. Napewno nie był to mój ostatni zakup w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-26

Rewelacja. Profesjonalizm na każdym etapie.Polecam każdemu.

5 / 5 2017-12-23

Błyskawicznie, solidnie i gratisy do każdego zamówienia

5 / 5 2017-12-21

Jakość na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-12-20

Sklep polecam w 100% . Bardzo profesjonalna obsługa klienta . Bardzo szybka dostawa. Zawsze dołączone próbki przy większym zamówieniu otrzymałam prezent .

5 / 5 2017-12-10

ok ok ok

5 / 5 2017-12-09

Wszystko wzorowo,zaczynając od zamówienia, a kończąc na błyskawicznej poradzie odnośnie stosowania produktu.Polecam.

5 / 5 2017-12-09

Kupuje od lat i zawsze jest Perfekt . Polecam

5 / 5 2017-12-06

Serdecznie polecam, wszystko szybko sprawnie.

5 / 5 2017-12-05

Rewelacja!

5 / 5 2017-12-05

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2017-11-26

Super kosmetyki, szybka realizacja zamówienia. Będę wierną klientka.

5 / 5 2017-11-20

profesjonalizm 100%! będę zamawiać napewno częściej

5 / 5 2017-11-17

Profesjonalnie. Polecam. Zawsze do nich wracam

5 / 5 2017-11-16

Profesjonalna obsługa, ogromny wybór, transakcja błyskawiczna, polecam ten sklep.

5 / 5 2017-11-16

Polecam wszystkim

5 / 5 2017-11-16

Przesyłka dotarła MAXI szybko bo następnego dnia rano, kilka godzin po złożeniu zamówienia :) produkty najlepszej jakości, poleca i wrócę po więcej!

5 / 5 2017-11-15

Polecam zakupy w topestetic. Obsługa na najwyższym poziomie produkty bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2017-11-14

Polecam

Rzetelne opinie o Topestetic.pl

Topestetic.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.topestetic.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 641 03 59

Komórka
-

Infolinia
22 641 03 59

Logowanie