Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Zdrowie I Uroda / Książki / Ogród / Biuro / Militaria / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Sport / Motoryzacja / Gry / Film i Muzyka

Tophit24.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 58
opinie o Tophit24.pl
5 / 5 2019-03-22

Jestem bardzo zadowolony z obsługi jak i szybkości zrealizowanego zamówienia, chodź w dzień otrzymania przesyłki chciałem podziękować osobiście Pani Angelice i już mimo wielu prób nie mogłem się dodzwonić - było to 06.11.2009. Po za tym wszystko git :)

2019-03-19

zakupy zakończone pomyślnie. trochę zbyt długo trwało dostarczenie produktu. miła obsługa sklepu tophit24.pl

5 / 5 2019-03-13

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, dobrze zapakowana, polecam ten sklep

5 / 5 2019-03-01

Sklep godny uwagi. Polecam.

2019-03-01

wszystko w porządku. Aparat oryginalnie zapakowany, gwarancja, żadnych uszkodzen, pomocne doradztwo

2019-02-14

Bardzo sprawna obsługa. towar dostarczony w idealnym nie naruszonym stanie.

5 / 5 2019-02-11

Profesionalna i szybka obsługa gorąco polecam...:)

5 / 5 2019-02-03

Parametry sprzętu zgodne z opisem,przesyłka ok,miło i fachowo,polecam.

5 / 5 2019-01-30

Jestem niezwykle uradowany, że trafiłem na ten Sklep w poszukiwaniu interesujących mnie artykułów. Spotkałem się z szybki odzewem i doskonałym kontaktem przed i w trakcie realizacji zakupu. Oceny cyfrowe według zaprogramowanej klasyfikacji są całkowicie zasłużone i uzasadnione faktami.

5 / 5 2019-01-18

Bardzo sprawny i miły kontakt. Profesjonalizm w 100%. Polecam !!!

5 / 5 2019-01-11

Bardzo solidna firma, towar dostarczono szybciutko, bez żadnych komplikacji i uszkodzeń. Polecam!!

5 / 5 2018-12-18

Polecam, bardzo dobry kontakt z obsługą, szybka wysyłka.

2018-12-12

Wszystko w jak najlepszym porządku, mam nadzieję, że wysoki standard obsługi utrzyma się wraz z rozwojem sklepu.

5 / 5 2018-12-01

Polecam ten sklep.Poświecono mi dużo czasu i uwagi podczas kilku rozmów telefonicznych dotyczacych wyboru zlewozmywaka.

5 / 5 2018-11-09

Bardzo szybka realizacja zamówienia, przesyłka zapakowana starannie i bezpiecznie. Polecam.

5 / 5 2018-10-25

Sklep godny polecenia. Duży wybór, dobre ceny. Wysyłka ekspresowa. Cała transakcja przebiegła bez problemu. POLECAM!

5 / 5 2018-10-22

Z wielką przyjemnością ponownie zrobię tu zakupy. Jakość i szybkość obsługi na najwyższym poziomie. Polecam.

5 / 5 2018-09-19

ok

2018-09-14

W sklepie wystawiają ofertę towaru, którego nie mają na stanie - nie lubię takich sytuacji, to zabawa ze zwrotem wpłaty, oczekiwaniem na odpowiedź itd. Skoro nie wiedzą co maja na stanie a czego nie, jak można im zaufać? Mało tego, po poinformowaniu mnie , że produktu nie ma na stanie, oferta nadal jest aktualna, więc inni mogą zacząć się bawić w tę grę nadal.

5 / 5 2018-08-24

0 problemów, atrakcyjna cena, super zabezpieczona przesyłka, 100% zadowolenia.

2018-08-16

Z taką obsługą jeszcze nie spotkałam się nigdzie - niesamowita precyzja, kultura i ogrom informacji. Mimo, ze już od dłuższego czasu dokonuje zakupów w internecie, nieraz byłam mile zaskoczona innym razem mniej...ale tu to jestem pod wrażeniem. Taki sklep, taka obsługe możemy nazwac XXI wiekiem. Na pewno tu wróce.

5 / 5 2018-07-09

Nie mam zastrzeżeń co do sklepu. Bardzo miła obsługa i szybki czas dostawy. Profesjonalizm bo o to chodzi zamawiając przez internet.

5 / 5 2018-07-02

Przesyłka dotarła do mnie w tempie szybkim, z czego bardzo się cieszę. Zlew dotarł do mnie w stanie bardzo dobrym . Muszę pochwalić rzetelność firmy i dobry kontakt z klientem, nieoceniony w sytuacjach wymagających wyjaśnień.

5 / 5 2018-06-12

miła obsługa, szybka realizacja, bez problemów, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-06-06

nazwa wiele mówiąca i coś wniej jest:) polecam

5 / 5 2018-05-17

Profesjonalna i sprawna obsługa. Szybka dostawa.Polecam

2018-05-04

Sklep odmawia wysyłki towaru ze względu na to że magazyn logistyczny znajduje się w innym mieście niż siedziba ich firmy.W swojej ofercie maja płatność przy odbiorze /cytat/" Jesli chodzi o grzejniki to jedyna możliwość zakupu za wcześniejszą wpłatą kwoty na konto" Nieporozumieni.

5 / 5 2018-05-02

Jestem bardzo zadowolona, termin dotrzymany, bardzo dobry kontakt i cena przyjemna:)

5 / 5 2018-05-01

Polecam,szybko sprawnie i na temat

5 / 5 2018-04-23

bardzo dobra,fachowa obsługa,szybka finalizacja transakcji,towar dotarł bez skazy. Serdecznie polecam!!!!!

5 / 5 2018-04-20

Super transakcja

5 / 5 2018-04-19

Bardzo szybka dostawa towar zgodny z opisem gorąco polecami i pozdrawiam

5 / 5 2018-04-15

Bardzo miła obsługa. Na bieżąco wysyłane informacje o statusie zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-12

transakcja bezproblemowa. jak najbardziej polecam : )

2018-04-06

Można mu zaufać z całą pewnością. W razie wątpliwości odpowiadają na pytania i wszelkie wątpliwości. Starają się dociec do sedna problemu i wyjaśnić go w jak najszybszym czasie. Poza tym zawsze wiesz co się dzieje akurat z Twoją przesyłką. Godny polecenia.

5 / 5 2018-04-05

solidnie i profesjonalnie przeprowadzona transakcja

5 / 5 2018-04-02

Jestem bardzo zadowolony z zakupu wszystko szybko i sprawnie załatwione Zakupiłem zlewozmywak Blanco 6s w kolorze Tartufo.

5 / 5 2018-04-01

Pełen profesjonalizm,bardzo,szybko i przyjemnie,cena zaskakująco niska co mnie miło zaskoczyło,a produkt rewelacja!!!Jeszcze tu wrócę na pewno...Polecam

5 / 5 2018-03-24

Zamówienie 792/2009. Sprawna obsługa, osoba prowadząca na bieżąco informowała mnie o statusie zamówienia, szybka dostawa - nawet szybciej niż przypuszczałam. Jeżdżę na fajnych "zimówkach" :)) Polecam!

5 / 5 2018-03-23

Szybko ,sprawnie, chciałabym, żeby we wszystkich sklepach internetowych tak to przebiegało. Polecam!!!

5 / 5 2018-03-11

super kontakt mailowy solidność i szybka przesyłka. polecam

5 / 5 2018-03-07

Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Produkt,którego szukałam bezskutecznie w prawie wszystkich sklepach internetowych, obsługa sklepu zdobyła "prawie spod ziemi". Z wyjątkowym zaangażowaniem potraktował moje zamówienie pan Jakub - bardzo dziękuję.

5 / 5 2018-02-22

Szybka i sprawna dostawa, informacja o zamówieniu. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-02-08

polecam zakupy w tym sklepie! konkretny i miły kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona. nic dodac nic ujac, polecam

5 / 5 2018-02-05

Wysoki standard obsługi i szybki czas dostawy.Z wielką przyjemnością ponownie zrobię tu zakupy

5 / 5 2018-01-30

Dobry kontakt, perfumy solidnie zapakowane ( dotarły w całości, opakowanie nie pogniecione)i szybko dostarczone. Polecam zakupy u tego sprzedawcy!!!

5 / 5 2017-12-29

polecam sprawna i bardzo miła obsługa, bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mailowy, towar zgodny z zamówieniem, bardzo polecam ten sklep,

5 / 5 2017-12-11

Polecam ten sklep, wywiązał się z terminem tak jak obiecał. Miła, fachowa obsługa.W przyszłości też będę tam kupował.Jeszcz raz POLECAM.

5 / 5 2017-12-09

Jedna podstawowa wada. Nie ma aktualnej informacji o dostepności towaru. Zupełnie niepotrzebnie przebrnąłem przez procedurę rejestracji tylko po to, żeby mailem dostać informację (fakt, że bardzo szybko), że towaru niestety nie ma już w ofercie.

5 / 5 2017-11-10

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Dostawa w terminie, sprzęt w idealnym stanie i dobrze zapakowany, opiekun zamówienia bardzo kompetentny. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-11-08

Często kupuję w internecie,ale w tym sklepie sprzedawcy podeszli do transakcji wyjątkowo profesjonalnie i niezwykle miło. Szybka przesyłka postawiła kropkę nad i, chętnie tu jeszcze wrócę.

5 / 5 2017-10-08

Bardzo dobra obsługa, szybka dostawa. Towar dostarczony bez uszkodzenia. Polecam.

5 / 5 2017-09-29

Bardzo dobry kontakt,informacja na każdym etapie realizacji. Możliwość odbioru osobistego. Polecam ;)

5 / 5 2017-09-18

Sprzedaż odbyła się w ekspresowym tempie, dokonały kontakt z klientem, pełen profesjonalizm. jakosc produktu bez zastrzeżen. Gorąco polecam

5 / 5 2017-09-09

Jestem bardzo zadowolona z poziomu świadczonych usług oraz oferowanych produktów.Polecam wszystkim zainteresowanym.

2017-08-31

Spisali sie na medal.

5 / 5 2017-08-03

No, muszę pochwalić ten sklep. Towar dostarczony bardzo szybko, paczka opakowana jak należy, a nawet lepiej. Obsługa przemiła ! Wszystko na najwyższym poziomie ! Polecam !

2017-08-01

Dokonywałem wielu zakupów poprzez internet, ale tak jak obsługują w tym sklepie jeszcze nie spotkałem. A mianowicie; składasz zamówienie natychmiast masz odpowiedź i otrzymujesz imiennego opiekun z wyczerpującymi informacjami nie tylko przez e-maila, ale i kontakt telefoniczny przez osobistego opiekuna, który przekazał precezyjne informacje (krok po kroku) oraz przesyłasz pieniądze masz potwierdzenie. Poprostu czujesz się bezpiecznie i ważnym klientem.

5 / 5 2017-07-26

Towar zgodny z moimi oczekiwaniami, bardzo miły i sympatyczny kontakt, superszybka i sprawna transakcja. Wszystko w najlepszym porządku:))))) Gorąco polecam!!!

2017-07-16

Bardzo miła obsługa, działająca w interesie klienta; konkurencyjne ceny produktów.

5 / 5 2017-07-15

No niestety nie jestem zadowolony z tego sklepu, mają na stronie towary które po zamówieniu są niedostępne. Dostałem wiadomość iż jakoby ostatnia sztuka jest zarezerwowana pod klienta, ale tak naprawdę to wydaje mi się iż nie można było tego towaru ściągnąć w takiej cenie jak mają na stronie i dlatego tak odpisują. Ponieważ poprosiłem znajomych aby coś zakupili i sytuacja powtórzyła się i to w różnych asortymentach (stany na tzw. magazynach - ale chyba nie ich!). Więc nie wystawiajcie towarów z których nie możecie się wywiązać.

5 / 5 2017-06-14

Zakupy w sklepie czysta przyjemność, super kontakt, bardzo szybka realizacja zamówienia, możliwość negocjacji ceny!!! Warto spróbować, Z pewnością nie są to moje ostatnie zakupy, jeszcze raz polecam!

5 / 5 2017-06-11

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2017-05-31

Bardzo udany zakup . Zamówiłem towar 3 dni przed świętami . Chciałem zapłacić poprzez wpłatę na konto . Dostałem informację , że wysyłka potrwa do 48 godzin , więc nie wiedziałem czy paczka dojdzie i chciałem napisać ,że rezygnuję . Po 2 dniach dostałem informację , że nie otrzymali jeszcze przelewu , ale nie pozostawią żadnego klienta bez paczki na święta , więc wysłali za pobranie a pieniądze z przedpłaty zwrócili . Paczka doszła na następny dzień po wysłaniu . GORACO POLECAM !!

5 / 5 2017-05-25

Sklep ma b.duży wybór produktów,osoba z którą rozmawiałam telefonicznie była kompetentna i miła a co do przesyki to dociera b.szybko w dobrym stanie.Moja opinia jest pozytywna i napewno skożystam jeszcze nie raz z oferty tophit24.Pozdrawiam.

2017-05-21

Wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami i wspólnymi ustaleniami. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.

2017-05-21

Jeszcze nie spotkałem w internecie sklepu, który miałby w taki sposób zorganizowaną obsługę klienta. Inni powinni się od Was uczyć. Dziękuję.

5 / 5 2017-05-03

Polecam zakupy w sklepie tophit, transakcja bardzo sprawna, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-04-29

Sklep z bardzo sprawną obsługą, towar zgodny z opisem, wszystko bez zastrzeżeń. POLECAM

5 / 5 2017-04-07

Jestem zadowolony z zakupionego towaru.Jest bogaty wybór w sklepie.Towar otrzymałem błyskawicznie kurierem.Tak więc wszystko poszło bardzo sprawnie.Dziękuję i mam zamiar ponownie dokonać nowych zakupów.Polecam innym zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-05

Polecam wszystkim.Miły,sympatyczny kontakt,towar kompletny co do śrubki.Chętnie wróce.

Rzetelne opinie o Tophit24.pl

Tophit24.pl

Siedziba
Rybnik

WWW
http://www.tophit24.pl

Email
[email protected]

Telefon
0791 81 83 83

Komórka
0791 81 83 83

Infolinia
032 42 42 425

Logowanie