Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

Torebki-skorzane.pl Opinie Klientów

4.56/5.00 - ilość ocen: 169
opinie o Torebki-skorzane.pl
5 / 5 2021-04-16

Towar zgodny z opisem, zakupiłam torebkę i ciapy. Jakość bardzo dobra, kontakt z kurierem b. dobry. Planuję kolejne zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2019-03-17

Zakupiona torebka jest bardzo ładna,kolor super,cena przystępna,jestem zadowolona z zakupy. Sama transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie,torebka miała być w następnym dniu roboczym I ucieszylam się ze nastąpi to tak szybko a kurier dowiózł ja dopiero w 4 dniu!Rozumiem że sa ciężkie warunki na drogach ale jest to troszke wprowadzanie klienta w błąd!Ogólnie sklep super,kurierzy dpd do małej poprawki

5 / 5 2019-03-14

Profesjonalna obsługa, torebka piękna.Polecam

4 / 5 2019-03-13

Termin wydłużał się bo nie było całego asortymentu ale i tak polecam bo zastąpiono brakujący analogicznym w innym kolorze.

4 / 5 2019-03-13

Transakcja przebiegła idealnie. Polecam.

5 / 5 2019-03-10

super *****/*****

5 / 5 2019-03-09

Polecam

5 / 5 2019-03-07

Firma rewelacja mega szybka wysyłka I dostawa

4 / 5 2019-03-06

Jestem zadowolona za towar zakupiony u Państwa w sklepie.

5 / 5 2019-03-03

Bardzo jestem zadowolona z przebiegu transakcji. Towar bardzo dobrej jakości. Polecam jak najbardziej tę firmę.

5 / 5 2019-03-02

Jestem zadowolona z przeprowadzonej transakcji, bardzo zależało mi na torbie, która szybko dotarła do sklepu a następnie do mnie. Zakupiona przeze mnie torba oczywiście wysokiej jakości. Polecam!!!

5 / 5 2019-02-28

Pompony piękne

5 / 5 2019-02-28

Profesjonalna i ekspresowa obsługa, torebka najwyższa jakość, transakcja sama przyjemność!

5 / 5 2019-02-28

Super. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam :)

5 / 5 2019-02-26

Profesjonalna obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2019-02-25

Jest OK.

5 / 5 2019-02-22

Transakcja na najwyższym poziomie.

5 / 5 2019-02-10

Polecam, szybko, profesjonalnie, torba super

4 / 5 2019-02-09

jest ok

5 / 5 2019-02-05

Polecam

5 / 5 2019-01-27

Śliczna torebka, wykonana bardzo solidnie. Zakup jak najbardziej udany:0)

4 / 5 2019-01-22

Szybko i profesjonalnie. Super sklep polecam.

5 / 5 2019-01-21

Szybka transakcja, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2019-01-13

Sklep godny zaufania!

5 / 5 2019-01-04

Jestem zadowolona z zakupu,polecam sklep.

5 / 5 2019-01-01

Profesjonalna obsługa. Polecam.

4 / 5 2018-12-28

Realizowałem prostą transkację. Sklep wystawia faktury VAT na żądanie kienta. Odbyło się to bezproblemowo, następnego dnia po wysłaniu maila z prosbą o fakturę.

5 / 5 2018-12-27

Sklep godny polecenia, dostarczony towar jest zgodny z opisem. Realizacja zamówienia w krótkim terminie.

5 / 5 2018-12-21

Super obsługa i produkty. Polecam

5 / 5 2018-12-21

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-12-20

Super!!

5 / 5 2018-12-11

Jakość na 100% polecam

5 / 5 2018-12-03

profesjonalnie i szybko

5 / 5 2018-12-01

To już kolejny zakup i napewno będzie następny

5 / 5 2018-11-29

Bardzo dobry sklep

4 / 5 2018-11-27

Profesjonalna obsługa bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-14

wszystko super :)

5 / 5 2018-11-14

Wszystko OK, polecam

5 / 5 2018-11-12

Jestem zadowolona towar zg8z opisem miła i profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-11-09

Polevsm

4 / 5 2018-11-08

Profesjonalna obsługa polecam rekawirę zgodnie z opisem

4 / 5 2018-11-05

Jestem zadowolona z zamówionego towaru.

5 / 5 2018-11-05

Świetna torebka polecam

5 / 5 2018-11-03

Wszystko ok ,polecam.

5 / 5 2018-10-31

Polecam szybko sprawnie :)

5 / 5 2018-10-22

Super

5 / 5 2018-10-21

Z czystym sumieniem polecam zakupy w tym sklepie. Realizacja zamówienia przebiegła szybko, w ciągu dwóch dni miałam zamówiony produkt w domu. Staranność zapakowania dla mnie... PETARDA!!! Nie zawiodłam się :)

5 / 5 2018-10-21

Mój ulubiony sprzedawca. Zarówno internetowo, jak i stacjonarnie

5 / 5 2018-10-20

bez zastrzezen, towar bardzo dobrej jakosci

1 / 5 2018-10-13

Zamówione tydzień temu na prezent świąteczny. Do tej pory paczka nawet nie została nadana! Na stronie inpost wszystko jest napisane. Telefonicznie ciężko się skontaktować, na maile nie odpowiadają. Dowiedziałam się, że paczkę zgubił kurier a na stronie przewoźnika jest napisane, że paczka nawet nie została nadana. Nie polecam i ostrzegam.

5 / 5 2018-10-12

Polecam

5 / 5 2018-10-11

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-10-08

Szybka realizacja zamówienia (okres przedświąteczny), towar zgodny z opisem i zdjęciem. Poprzedni mój zakup u tego sprzedawcy zwracałam - realizacja zwrotu również przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-10-02

Wszystko sprawnie towar idealny

5 / 5 2018-10-02

To moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Absolutnie wszystko na plus! Już jestem stałym klientem. Szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowany produkt, wszelkie informacje na temat przesyłki dostępne. Torba była na prezent więc obdarowana jest zachwycona prezentem. Dodam jeszcze, że to produkt polski i bardzo się ciesze, ze tym samym wsparłem polski biznes.:) Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-09-30

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-26

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam sklep.

4 / 5 2018-09-22

Zamówienie bardzo szybko zrealizowane, torebki bardzo dobrej jakości. Polecam!

5 / 5 2018-09-19

Polecam

5 / 5 2018-09-03

Super sklep

3 / 5 2018-09-01

Moje zamówienie zostało anulowane. Nikt nie poinformował mnie o tym fakcie że nie otrzymam produktu nawet emaila nie dostałem z wyjaśnieniem, totalna porażka. Nie polecam wręcz przestrzegam, omijać szerokim łukiem tą firmę, szkoda czasu i nerwów.

5 / 5 2018-08-30

Torebka świetna! Prezent dla mamy na urodziny! Jestem zachwycona tak samo jak i ona !

4 / 5 2018-08-28

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-26

Wszystko na bardzo wysokim poziomie

5 / 5 2018-08-16

Profesjonalną obsługa.Szybka dostawa.B.dobry kontakt ze sklepem.Polecam.

5 / 5 2018-07-23

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2018-07-04

Polecam

4 / 5 2018-06-29

Bardzo dobra obsługa dostawa ekspresowa

4 / 5 2018-06-28

Transakcja szybka, produkt dotarł 2 dnia. Produkt zapakowany prawidłowo, lecz niestety widać wbite paznokcie na skórze torebki..

5 / 5 2018-06-25

polecam

5 / 5 2018-06-21

Transakcja przebiegła pomyślnie , polecam sprzedawcę.

5 / 5 2018-06-19

Torebka śliczna,jedyna drobna uwaga: zamek na zewnątrz torebki w kolorze złota, na zdjęciu był zielony. Polecam

5 / 5 2018-06-18

Wszystko w należytym porządku, tak jak opisane, jak najbardziej polecam sklep

4 / 5 2018-06-10

Jakość torebki jest świetna. Dzięki.

4 / 5 2018-06-08

Transakcja przebiegła idealnie. Polecam.

5 / 5 2018-05-31

Polecam zakupy w tym sklepie. Przesyłka szybko doszla, bez problemu.

5 / 5 2018-05-31

Polecam.

5 / 5 2018-05-28

transakcja udana

5 / 5 2018-05-21

Polecam

4 / 5 2018-05-18

sklep OK

1 / 5 2018-05-15

Towar zamówiony ponad tydzień przed Świętami na prezent. 2 dni przed Świętami okazało się, że nie został w ogóle nadany.

4 / 5 2018-05-14

Bardzo szybka wysyłka i informacja na temat realizacji zamówienia. Transakcja przebiega szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim kupującym.

5 / 5 2018-05-12

Bardzo dobry sklep, duży wybór, szybka realizacja.

5 / 5 2018-05-03

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-05-01

POLCAM. OBSŁUGA SUPER.

4 / 5 2018-04-30

Jestem bardzo zadowolona, polecam

5 / 5 2018-04-29

Sprawnie i szybko. Towar zgadza się z opisem, wszystko w porządku!

5 / 5 2018-04-19

Polecam

5 / 5 2018-04-07

Serdecznie polecam:)

4 / 5 2018-04-02

Jestem bardzo zadowolona :)

4 / 5 2018-03-31

Genialna jakość torebki ❤️

5 / 5 2018-03-27

Jestem zadowolona .Na pewno zrobię zakupy ponownie.

5 / 5 2018-03-26

Transakcja zakończona. Polecam.

5 / 5 2018-03-25

SZYBKO, PROFESJONALNIE,ŚWIETNY TOWAR. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-03-23

Polecam wszystkim z czystym sumieniem, oby więcej tak profesjonalnych sklepow.

5 / 5 2018-03-14

Kolejne zakupy i po raz kolejny pełna satysfakcja! Torebka ładna, porządnie wykonana, dobre materiały. Żona się z nią nie rozstaje ;)

5 / 5 2018-03-13

Produkt zgodny z opisem. Zamówienie zrealizowane terminowo.

5 / 5 2018-03-12

jestem zadowolona, polecam sprzedającego

5 / 5 2018-03-08

Wszystko OK, polecam

5 / 5 2018-03-01

Bardzo dobra jakość

1 / 5 2018-02-18

Moje zamówienie zostało anulowane. Nikt nie poinformował mnie o tym fakcie że nie otrzymam produktu nawet emaila nie dostałem z wyjaśnieniem, totalna porażka. Nie polecam wręcz przestrzegam, omijać szerokim łukiem tą firmę, szkoda czasu i nerwów.

5 / 5 2018-02-11

MEGA firma! Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na tego Sprzedawcę! Na pewni do nich wrócę... :-)

5 / 5 2018-02-09

Super szybko, super jakość super cena

1 / 5 2018-02-07

Po oczekiwaniu przez kilka dni i zamieszaniu ( np. przesyłka podzielona, odrębnie płacona, nadpłata itp.) okazało się, że przesyłka w ostatniej chwili anulowana przez Sklep i zwrot pieniędzy...a ja w ostatniej chwili szukam upominków.. Potem przysłany jest jakiś 1 element... Totalny zamęt... Zawiodłam się. Pierwszy raz miałam taką wątpliwą przyjemność...

5 / 5 2018-02-07

Profesjonalna obsługa szybka dostawa.

5 / 5 2018-01-29

Produkt zgodnym opisem, sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-01-29

Polecam sklep

5 / 5 2018-01-28

Bardzo miła i pomocna Pani w BOK. W ostatniej chwili na moją prośbę zmieniła kolor zamówionej torebki, Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

3 / 5 2018-01-20

Bardzo ładne rękawiczki, za tę cenę wręcz śliczne. Jestem zadowolona i sklep polecam.

5 / 5 2018-01-19

Jakość produktu zgodna z oczekiwaniami.

5 / 5 2018-01-10

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna dostawa, torebka zachwycająca, bardzo polecam ten sklep, jestem zadowolona.

5 / 5 2018-01-02

Zamówienie bardzo dobrze zrealizowane.

4 / 5 2017-12-28

Brak odpowiedzi na email z pytaniem o torebki

5 / 5 2017-12-22

Super transakcja i towar

5 / 5 2017-12-19

Zadowolona. Szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-12-18

Bardzo ładne rękawiczki, za tę cenę wręcz śliczne. Jestem zadowolona i sklep polecam.

4 / 5 2017-12-12

Torebka wygląda lepiej niż na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-12-07

Jakość na 100% polecam

5 / 5 2017-12-04

Super torebka, super szybka dostawa, towar zgodny z opisem, wreszcie skóra to skóra nie żadna imitacja, polecam wymagającym klientkom

2017-12-02

Nie było Oferowanego produktu

1 / 5 2017-12-01

Jestem zadowolona towar zg8z opisem miła i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-20

Super, torebka przepiękna, będę polecać ten sklep.

5 / 5 2017-11-08

Jestem mega zadowolona polecam ten sklep

4 / 5 2017-11-05

Mega szybka wysyłka.

5 / 5 2017-11-03

Bardzo ładna torebka. Polecam.

5 / 5 2017-10-25

Polecam

5 / 5 2017-10-25

Super

5 / 5 2017-10-24

Super

5 / 5 2017-10-18

Szybko, sprawnie, elegancko ! Polecam.

4 / 5 2017-10-14

Towar zgodny z zamówieniem, przesyłka z opóźnieniem 1-dniowym, kontakt z właścicielem niemal natychmiastowy. Polecam

4 / 5 2017-10-11

Super zakup

5 / 5 2017-10-04

super

5 / 5 2017-10-02

Świetny towar. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Polecam gorąco

5 / 5 2017-09-29

Jestem bardzo zadowolona zarówno z torebek jak i z poziomu obsługi klienta

5 / 5 2017-09-27

Wszystko ok, polecam

2017-09-26

100 %zadowolenia, polecam

5 / 5 2017-09-25

Super sklep, polecam☺

3 / 5 2017-09-20

Towar zgodny z opisem, jednak zanim doszło do wysłania trochę trwało, zanim firma znalazła moja wpłatę. Musiałam wysyłać potwierdzenie.

3 / 5 2017-09-13

NIE JESTEM ZADOWOLONA

1 / 5 2017-09-02

Nie wiem czy kiedykolwiek spotkałam się z tak nieprofesjonalnym sklepem internetowym. Odradzam ten sklep każdemu! Tego typu produkty są na szczęście też w innych sklepach.

5 / 5 2017-09-02

Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka. Polecam!

4 / 5 2017-08-29

Polecam

5 / 5 2017-08-26

Bardzo szybka przesyłka

5 / 5 2017-08-13

Wszystko przebiegło bardzo szybko. Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-08-03

Jestem zadowolona z całego przebiegu wysyłki .

5 / 5 2017-08-01

zgodnie z zamówieniem .

4 / 5 2017-07-30

Transakcja ok

4 / 5 2017-07-22

Szybka i profesjonalna transakcja, piękny towar!

5 / 5 2017-07-19

Bardzo polecam

5 / 5 2017-07-04

Torebka bardzo fajna nawet ładniejsza niż na zdjęciu. Przesyłka naprawdę ekspresowa. Polecam jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-06-29

Bardzo szybka przesyłka, sklep odpowiada szybko na pytania.

5 / 5 2017-06-26

Super torebka

5 / 5 2017-06-24

Polecam

3 / 5 2017-06-17

Portfel dobrze wykonany, dostawa szybka. Niestety dostałem portfel w innym kolorze niż zamawiałem. Napisałem maila do sklepu w tej sprawie ale zero odpowiedzi. Mało profesjonalne podejście do klienta

1 / 5 2017-06-08

Wszystko. ok

5 / 5 2017-06-06

100 %zadowolenia, polecam

5 / 5 2017-06-04

Jak najbardziej polecam sklep

5 / 5 2017-06-02

Rękawice super warto było czekać

5 / 5 2017-06-02

Wszystko ok. polecam!

5 / 5 2017-05-29

Towar wysokiej jakości, transakcja przebiegła bez problemów, wysyłka ekspresowa pomimo okresu świątecznego. Zdecydowanie polecam !

4 / 5 2017-05-26

Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-05-19

Polecam ten sklep, profesjonalna obsługa

4 / 5 2017-05-14

Polecam zakupy w tym sklepie .

5 / 5 2017-05-12

Wszystko. ok

5 / 5 2017-05-07

Zadowolenie z zakupu pełne

5 / 5 2017-05-04

Super

5 / 5 2017-04-29

Polecam!

4 / 5 2017-04-19

Duży wybór, przystępna cena

5 / 5 2017-04-13

Szybka wysyłka i towar wysokiej jakości

3 / 5 2017-04-04

Pomimo trudności z przesyłką i wymianą towaru, udało się sprawę załatwić z korzyścią dla mnie, co daje sklepowi duży +.

4 / 5 2017-03-26

Transakcja szybka, produkt dotarł 2 dnia. Produkt zapakowany prawidłowo, lecz niestety widać wbite paznokcie na skórze torebki..

Rzetelne opinie o Torebki-skorzane.pl

Torebki-skorzane.pl

Siedziba
Biały Dunajec

WWW
https://www.torebki-skorzane.pl/

Email
[email protected]

Telefon
795664967

Komórka
795664967

Infolinia
531931221

Logowanie