Kategorie: / Finanse i ubezpieczenia / Usługi

Transfer24.eu Opinie Klientów

4.79/5.00 - ilość ocen: 24
opinie o Transfer24.eu
5 / 5 2021-02-01

Nie mam zastrzeżeń co do przelewów wszystko jak trzeba

5 / 5 2020-12-20

Przelew z Niemiec bez opłat i bardzo szybko:]

5 / 5 2020-11-29

0,59 funta za ekpresowy przelew do Polski, brzmi jak bajka, ale to prawda, sprawdzone wielokrotnie.

5 / 5 2020-10-31

Darmowe przelewy euro do Polski księgowane po kilku minutach. Przelewy zlecam w południe w dzień roboczy między pon a pt.

5 / 5 2020-08-05

polecił mi firmę kolega z pracy w styczniu i tak zrobiłem już 8 przelewów wszystkie doszły w 5-8 minut(!!!) do Polski, co najlepsze pierwszy miałem za darmo, sześć kolejnych także, gdyż dostałem kod promocyjny na maila, za jeden przelew musiałem zapłacić i było to tylko 59p(!!!) prosto wysyła się używając karty angielskiej, można od razu po rejestracji

5 / 5 2020-05-03

Księgowanie przelewów z niemieckiego konta na polskie dosłownie w kilka minut. Do tego przelewy bez opłat. Polecam.

5 / 5 2020-03-30

Morzna zaufać firmie wysyłam od dawna a ostatnie kilka przelewuw miałam w Polsce w 10minut!!

5 / 5 2020-02-29

Polecam Transfer24, ponieważ przelew jest w Polsce w kilka minut a do tego mają niską opłatę.

5 / 5 2020-01-30

Uważam , że to bardzo rzetelna firma . Przelewy bardzo szybko są w Polsce zgodnie z informacją na stronie do 24h . Prowizja niska , kurs korzystny .

5 / 5 2020-01-01

szybka rejestracja i od razu można zrobić przelew do Polski po małej prowizji, dodatkowo pierwszy przelew miałem za free

Rzetelne opinie o Transfer24.eu

Transfer24.eu

Siedziba
-

WWW
http://transfer24.eu

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie