Kategorie: / Transport i logistyka / Usługi

TRANSKAP Aleksandra Paszak-Pokrywka Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o TRANSKAP Aleksandra Paszak-Pokrywka
2019-02-27

Bardzo solidna i rzetelna firma, dobry kontakt telefoniczny, miła i sympatyczna obsługa w szczególności przez panią Wioletę Zlecenia realizowane terminowo i bez problemowo

5 / 5 2018-08-28

Bardzo dobra firma, wzorowa współpraca i kontakt. Polecam.

2018-08-17

Współpraca z klientem przebiega bezproblemowo. Bardzo dobry płatnik.

2018-08-09

Relacja Alior Banku S.A. z Klientem została nawiązana ponad 2 lata temu. Współpraca z Klientem układa się bardzo dobrze i nie budzi zastrzeżeń ze strony Banku. Na rachunkach Klienta nigdy nie występowały przeterminowania, a wszystkie opłaty były regulowane terminowo. Rekomendujemy Klienta jako rzetelnego oraz godnego zaufania.

2018-08-05

Bardzo dobra współpraca

5 / 5 2018-05-28

Spółka LOTOS Paliwa z siedzibą w Gdańsku przy ul. Elbląskiej 135 zaświadcza, że firma TRANSKAP ALEKSANDRA PASZAK – POKRYWKA od roku 2006 do chwili obecnej jest naszym Klientem w zakresie bezgotówkowego zaopatrywania pojazdów w paliwa w kraju i zagranicą. Umowa realizowana jest z należytą starannością i współpraca pomiędzy naszymi firmami przebiega bez zastrzeżeń. Firma TRANSKAP ALEKSANDRA PASZAK – POKRYWKA wykazuje się profesjonalizmem, rzetelnością i pozytywne doświadczenia z przebiegu współpracy pozwalają nam rekomendować Firmę zarówno swoim partnerom w biznesie, jak i wszystkim tym, dla których nieustanny rozwój i motywacja do osiągnięcia sukcesu jest nieodłącznym elementem prowadzenia działalności gospodarczej.

5 / 5 2018-05-28

Bardzo profesjonalne podejscie, rewelacyjna współpraca i kontakt!

2018-04-28

od lat wspolpracujemy z Firma Transkap, jestesmy bardzo zadowoleni z jej uslug i calosci wspolpracy i w kazdej chwili polecilibysmy ja naszym znajomym.

5 / 5 2018-04-27

Polecamy firmę "TRANSKAP Aleksandra Paszak-Pokrywka" jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

5 / 5 2018-02-24

Firma "TRANSKAP Aleksandra Paszak-Pokrywka" wykazała się dobrą organizacją i profesjonalizmem załogi i jest godną polecenia przy realizacji kolejnych zleceń jako wiarygodny partner.

2018-02-20

Firma Transkap ist ein solides Unternehmen.Hat immer einen positiven Einsatz wegen Kunden.Ihr starken Seiten sind nette Bedierung, Punktlichkeit der lieferungen.

5 / 5 2017-12-31

Współpracę z firmą "TRANSKAP Aleksandra Paszak-Pokrywka" oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

5 / 5 2017-12-29

Szybko, kompetentnie, miło - polecam

2017-12-26

Współpraca z Klientem na przestrzeni 15 lat przebiegała zawsze na bardzo wysokim poziomie, zarówno w aspekcie rzetelności, merytoryczności a przede wszystkim wysokiej kultury osobistej właścicieli. Firma należy do grona naszych najlepszych Klientów, na których opieramy rozwój naszego produktu. Firma godna polecenia.

5 / 5 2017-11-11

TRANSKAP należy do grona naszych najlepszych kontrahentów. Z tą firmą współpracuje się wręcz wzorcowo. TRANSKAP to jak najbardziej firma, którą każdemu z pełnym przekonaniem polecamy do współpracy.Bardzo rzetelne i profesjonalne podejscie do biznesu.

2017-11-03

proszę o wystawienie referencji Aleksandra Paszak-Pokrywka

5 / 5 2017-10-31

TRANSKAP to jeden z naszych najlepszych partnerów handlowych. Współpraca pomiędzy nami układa się wzorcowo. Jest to jak najbardziej firma, którą polecamy do współpracy z pełnym przekonaniem o jej profesjonaliźmie i uczciwości partnera.

5 / 5 2017-10-27

Polecam!!

2017-10-08

Mistrzowie Świata jeśli chodzi o transport !!!!!

5 / 5 2017-08-28

Współpraca z firmą Transkap przebiega w sposób wzorcowy. Profesjonalne i pełne zaangażowania podejście do prowadzonego biznesu skutkuje wysoką jakością współpracy z instytucją finansową. Polecam firmę Transkap , jako bardzo solidnego partnera w biznesie.

5 / 5 2017-06-22

Firma TRANSKAP jest partnerem handlowym z którym współpraca od 15 lat układa się absolutnie wzorcowo. Pracownicy firmy wykonują swoje obowiązki bardzo profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem. Jest to firma którą z pełnym przekonaniem można polecić do współpracy w biznesie.

Rzetelne opinie o TRANSKAP Aleksandra Paszak-Pokrywka

TRANSKAP Aleksandra Paszak-Pokrywka

Siedziba
Biskupice

WWW
http://www.transkap.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 618517903

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie