Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Sport / Artykuły Medyczne / Żywność

Triceps.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.97
opinie o Triceps.pl
5 / 5 2019-03-16

wszystko ok

5 / 5 2019-03-15

Bardzo szybko sprawnie, bez zbędnych pytań, super czas realizacji. Dobrze zapakowane.

5 / 5 2019-03-15

Wszystko szybko i profesjonalnie. Suplement zgodny z opisem.

2019-03-12

bardzo ok!

5 / 5 2019-03-10

Bardzo szybka i fachowa obsługa,dobry kontakt ze sprzedawcą serdecznie polecam!

5 / 5 2019-03-08

sklep b.dobry,polecam

5 / 5 2019-03-04

Rewelacja, polecam

5 / 5 2019-03-02

Towar dobrej jakości , wszystko według opisu z aukcji. Dostawa szybka i bez problemu. Polecam !

5 / 5 2019-02-26

Bardzo profesjonalne podejście do klienta,szybki czas przesyłki,jednym słowem POLECAM!!

5 / 5 2019-02-21

Profesjonalne podejscie do klienta, wszystko w jak najlepszym porzadku

5 / 5 2019-02-20

Bardzo szybka wysyłka. Solidna firma. POLECAM!!! :)

2019-02-14

Doskonała

5 / 5 2019-02-09

super

2019-02-08

Wszystko jak trzeba,do polecenia!!!

5 / 5 2019-02-06

Super

5 / 5 2019-02-02

Duży pozytyw, polecam !

5 / 5 2019-01-30

Niesamowicie szybko zrealizowane zamówienie i znakomicie zapakowane :)

5 / 5 2019-01-25

ok

5 / 5 2018-12-31

Rewelacja! Ekspresowa wysyłka, świetny kontakt. Polecam!

5 / 5 2018-12-24

Rewelacja, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-12-17

Polecam wszytko sprawnie i szybko .

5 / 5 2018-12-17

świetny sklep, wszystko szybko i w łatwy sposob ;) polecam

2018-12-15

Bardzo miła obsługa. Śluza rada, gdy chcesz zacząć suplementację

5 / 5 2018-12-13

Wszystko ok. Polecam w 100%

2018-12-12

Rewelacja

2018-12-01

Solidny sklep, udane zakupy, czego chcieć więcej?

5 / 5 2018-11-22

Rewelacyjne podejście do klienta. Uuuultra szybka przesyłka. Wszystko w jak najlepszym porządku!

2018-11-17

Wszystko elegancko !

5 / 5 2018-11-07

Bardzo fajna i szybka obsługa

2018-11-07

Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie pomylony smak, mimo, że podawałem jaki mnie interesuje. Następnym razem zamówię gdzie indziej.

5 / 5 2018-10-29

Bardzo Szybko Sprawnie Błyskawicznie

5 / 5 2018-10-27

Wszystko ok, towar zgodny z opisem, przesyłka na drugi dzień - polecam

5 / 5 2018-10-25

Polecam

5 / 5 2018-10-25

Polecam

2018-10-20

Błyskawiczna wysyłka, wszystko jasno i przejrzyście.

2018-10-19

Wszystko fajnie tylko dawkowanie w opisie wprowadza w błąd

5 / 5 2018-10-14

Wszystko super ,sprawnie cena super.POLECAM

5 / 5 2018-10-11

Pozytywna

5 / 5 2018-10-02

tanio,szybko i miło.Polecam !!!

2018-09-27

realizacja zamówienia i dostarczenie przesyłki 5/5 punktów

5 / 5 2018-09-15

Wszystko zgodnie z opisem, błyskawiczna przesyłka. Polecam!

5 / 5 2018-09-06

OK

5 / 5 2018-08-31

super

5 / 5 2018-08-25

Sklep jest OK.

5 / 5 2018-08-18

polecam

5 / 5 2018-08-17

polecam

5 / 5 2018-08-08

Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka towaru.

5 / 5 2018-08-07

Polecam sklep. Bardzo szybka wysyłka. Odżywka mega dobra, polecam mass XXL trec smak bananowy, pycha z mlekiem.

5 / 5 2018-08-01

Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-07-31

Nic dodać, nic ująć czytając komentarze o sklepie. Pełen profesjonalizm i błyskawiczna obsługa. Sklep jak najbardziej godny polecenia.

5 / 5 2018-07-26

Z czystym sercem mogę polecić. Szybki kontakt, jeszcze szybsza wysyłka- na drugi dzień był zamówiony towar. Suple zgodne z opisem,polecam.

5 / 5 2018-07-10

Błyskawiczna dostawa, bardzo dobre ceny, wszystko jak najbardziej się zgadza, na prawdę POLECAM.

5 / 5 2018-07-01

perfekcyjna jakość, kontakt i szybka wysyłka, polecam!!

2018-06-23

Sklep, jak sklep, a więc sklep.

5 / 5 2018-06-22

Szybka dostawa, bezproblemowa obsługa. Oby więcej takich sprzedawców!

2018-06-11

Jak najbardziej wszystko w porządku

5 / 5 2018-06-10

Solidny sprzedawca. Bardzo szybka wysyłka i produkt dobrej jakości!

5 / 5 2018-05-28

ok

5 / 5 2018-05-28

Wszystko ok. Polecam.

2018-05-22

nic nie doradza tylko wpychaja jakies produkty. dodatkowo na 4 rzeczy jakie sa na stronie, jedno bylo dostepne. wirtualny sklep!

2018-05-17

Błyskawiczna realizacja zamówienia i wysyłka.Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone na czas wysyłki.

5 / 5 2018-05-12

Super szybka wysyłka, porządnie zapakowany produkt i zgodny z opisem! :) Polecam jak najbardziej.

2018-05-09

Dobrze jest

5 / 5 2018-05-05

Wszystko super, rewelacja, polecam!

2018-04-28

Oceniam Na bardzo dobry + Kontakt bardzo dobry,dostawa błyskawiczna :)

5 / 5 2018-04-21

Polecam ! Profesjonalna firma

5 / 5 2018-04-17

Szybka wysyłka, dobry kontakt z klientem wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam ;)

5 / 5 2018-04-11

OK

5 / 5 2018-04-09

Produkt zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-04-04

ok

5 / 5 2018-04-04

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-30

Wszystko bez problemów szybko i sprawnie. Polecam ! :)

2018-03-19

Świetne podejście do klienta, błyskawiczna realizacja zamówienia, zdecydowanie polecam!

2018-03-18

Obsługa miła kompetentna

5 / 5 2018-03-16

Wszystko w jak najlepszym porządku, transakcja szybka bez problemowa. Kontakt z sklepem wręcz zachwycający.

5 / 5 2018-03-09

Polecam !

2018-03-07

bardzo dobra

5 / 5 2018-03-02

Wszystko w porządu.Polecam!

5 / 5 2018-02-22

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-02-18

Realizacja zamówienia bardzo sprawna, jestem zdecydowanie zadowolony i polecam Triceps!

5 / 5 2018-02-09

Bardzo polecam szybka wysyłka i ogólna realizacja zamówienia.Pozdrawiam.

2018-02-08

Wszystko spoko.

5 / 5 2018-01-30

Wszystko super, sprawnie. Zakupy nie pierwsze. I nie ostatnie. Polecam

5 / 5 2018-01-21

Szybko,tanio,solidnie,no i smacznie :) Polecam!

5 / 5 2018-01-20

Wszystko ok

2018-01-19

Rewelacja

2018-01-15

Wirtualny towar ... jak nie zależy Ci na czasie i chcesz dostać paczkę po dwóch tygodniach to śmiało zamawiaj.

5 / 5 2018-01-12

Wszystko ok. Fajna nazwa sklepu :P

5 / 5 2018-01-07

Rewelka szybka wysylka świetny kontakt pełna PROFESKA - trzymajcie tak dalej ;-)

2018-01-05

Rewelacja

5 / 5 2018-01-05

Pozytywna

5 / 5 2018-01-03

najlepszy sklep internetowy z odżywkami i nie tylko. Bardzo szybko , precyzyjnie. Polecam

5 / 5 2017-12-30

Rzetelny i godny zaufania sklep.Polecam

5 / 5 2017-12-29

Profesjonalna obsługa klienta

5 / 5 2017-12-26

Doskonała i szybka obsługa. POLECAM !!!

5 / 5 2017-12-20

ok

5 / 5 2017-12-09

szybko, sprawnie i ceny bardzo dobre

5 / 5 2017-12-07

Szybka przesylka, sprawna transakcja.polecam

2017-12-07

Bardzo dobra

2017-11-29

Bardzo dobry

5 / 5 2017-11-28

super

5 / 5 2017-11-20

Polecam. Bardzo dobry kontakt i błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-11-18

Super sklep, wspaniała obsługa, polecam wszystkim.

5 / 5 2017-11-15

Kolejne udane zakupy, polecam

2017-10-29

świetny dostawca

5 / 5 2017-10-27

Super sprzedawca

2017-10-27

Bardzo dobry

5 / 5 2017-10-18

polecam

5 / 5 2017-10-17

Rzetelny sprzedawca, bardzo szybka realizacja i wysyłka, polecam jak najbardziej.

5 / 5 2017-10-14

Miły kontakt, szybka realizacja zamówienia- polecam.

2017-10-14

Produkt zgodny z opisem, najwyższej jakości, serdecznie polecam.

2017-10-08

Bardzo dobry sklep internetowy.

5 / 5 2017-10-06

Bardzo szybko i sprawnie dostałem zamówiony towar. Zero zwlekania. Polecam

5 / 5 2017-09-23

Jest ok

5 / 5 2017-09-21

Można by zwrócić uwagę o to co prosi klient (smaki suplementów) lepiej dostać przesyłkę dzień później a tak polecam !!!

2017-09-18

Zgodne z oczekiwaniami

5 / 5 2017-09-16

Bardzo pozytywnie. Przemila obsluga. Szybka realizacja zamowienia. Korzystne ceny. Chetnie polece znajomym. ;)

5 / 5 2017-09-13

Polecam sklep triceps.pl. ze względu na szybką wysyłkę towaru, 100% zgodność towaru z opisem i bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2017-09-09

Szybko, tanio i BEZ problemowo. POLECAM!

5 / 5 2017-09-09

Szybka i sprawna wysyłka polecam

2017-09-08

może być, chodź problemy ze stroną i kontaktem

2017-09-04

Świetna obsługa i błyskawiczna wysyłka! Tak trzymać!

5 / 5 2017-08-27

szybka przesyłka profesjonalna, towar zgodny z opisem, śmiało polecam

5 / 5 2017-08-15

Wszystko w porządku. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam

2017-08-15

Pełen profeslonalizm

5 / 5 2017-08-12

bardzo dobra i szybka transakcja

5 / 5 2017-08-07

Polecam! Wszystko szybko i sprawnie.

2017-08-06

Transakcja bez zarzutu.

2017-08-03

obsługa bardzo dobra :)

5 / 5 2017-07-23

Super ekspresowa realizacja. Dobre ceny. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-07-13

Pełny profesjonalizm pod kazdym wzgledm. Polecam!

5 / 5 2017-07-09

Polecam super profesjonalne podejście do klienta.Błyskawiczna wysyłka ogromny pozytyw

2017-07-09

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-07-07

Super szybko,super obsluga i super sklep. Polecam.

2017-07-03

Dobry sklep.

5 / 5 2017-06-24

Polecam!

5 / 5 2017-06-21

szybko i konkretnie

5 / 5 2017-06-19

Wszystko w należytym porządku, najwyższej jakości obsługa! Polecam!

5 / 5 2017-06-12

Bardzo prpfesjonalny sklep!! Polecam

5 / 5 2017-06-04

Polecam w 100%

5 / 5 2017-06-02

Polecam żadnych problemów szybka wysyłka

5 / 5 2017-06-02

Wszystko załatwione szybko i profesjonalnie, dobry kontakt telefoniczny.

5 / 5 2017-05-31

Bardzo polecam ten sklep. Towar przyszedł dobrze zapakowany. Wszystko się zgodziło , prócz Shakera , którego zabrakło w paczce. Po telefonie do sklepu o tym , że nie otrzymałem szybko przysłano mi Shaker. Miła obsługa , kontakt zadowalający. Polecam

5 / 5 2017-05-30

Polecam sprzedawcę: super towar pierwszej jakości. Dostawa i kontakt, także pełne pozytywów!

2017-05-29

wszystko okej

5 / 5 2017-05-29

Polecam

2017-05-19

Wespół praca na wysokim poziomie

5 / 5 2017-05-13

Dobry kontakt, szybka wysyłka. Zakupy w takich sklepach to przyjemność.

5 / 5 2017-05-11

Polecam !!!

5 / 5 2017-05-11

szybko i sprawnie polecam sprzedajacego

5 / 5 2017-05-05

wszystko super,błyskawiczna dostawa ,towar pierwsza klasa :)

5 / 5 2017-04-30

Bardzo fajny sklep, niskie ceny, wzorowa obsługa, kontakt z klientem bdb - jak coś się dzieje to od razu dzwonią i pytają a nie walą w pręta jak co poniektórzy. Polecam każdemu!

5 / 5 2017-04-29

Profesjonalna obsluga,wzorowy kontakt,blyskawiczna wysylka. Super Sklep

5 / 5 2017-04-29

Towar zgodny z opisem. Mega szybka realizacja. Brak zamówionego smaku skutkował bardzo szybkim telefonem ze sklepu i pytaniem jaki smak sobie życzę, bo zamówionego niestety nie ma. Bardzo miło i niespotykanie szybko. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-04-28

OK

5 / 5 2017-04-28

Szybka wysyłka.

5 / 5 2017-04-20

Bardzo sprawna i szybka transakcja Błyskawiczna realizacja zlecenia. Polecam

5 / 5 2017-04-19

Pozytywna

2017-04-19

opakowania zakurzone, przydałby się jakiś gratis jak na tak dużą wartość zamówienia.

5 / 5 2017-04-16

Profesjonalne podejście do klienta oraz bardzo szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2017-04-16

Świetny kontakt, świetna jakość towaru i szybka realizacja zamówienia. Polecam!

1 / 5 2017-04-15

Brak kontaktu, odpowiedzi, zmarnowany czas i poszargane nerwy. Czas chyba zamknąć biznes.

5 / 5 2017-04-14

Wszystko super, najlepiej!

5 / 5 2017-04-08

Szybko i sprawnie. Godne polecenia

5 / 5 2017-04-03

Wszystko sprawnie i szybko. Natychmiastowa wysyłka i dostawa.

Rzetelne opinie o Triceps.pl

Triceps.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.triceps.pl

Email
[email protected]

Telefon
507 964 770

Komórka
507 964 770

Infolinia
507 964 770

Logowanie