Kategorie: / Ogród / Dom

Twoje-narzedzia.pl Opinie Klientów

4.60/5.00 - ilość ocen: 97
opinie o Twoje-narzedzia.pl
5 / 5 2019-03-15

Szybka,miła obsługa. Towar bez zastrzeżeń. Paczka zapakowana firmową taśmą. Zamówiłem w środę po południu, dostałem towar w piątek, a więc super. Polecam

5 / 5 2019-03-14

Kupiłem wiertarkę udarową DWT SBM-780 w sklepie TWOJE-NARZĘDZIA.PL. Profesjonalna i kompetentna obsługa, sprzedawcy potrafia doradzić dokładnie taki sprzęt jaki potrzebuję, nie naciągają klienta. Polecono mi również dobrej jakości wiertła, które sprawują się znakomicie. Cena bardzo przystępna, a jakość produktu doskonała. Bardzo polecam!

5 / 5 2019-03-05

polecam,szybko,sprawnie,towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2019-02-27

wszystko ok

5 / 5 2019-02-23

Bardzo dobry sklep,dokładne opisy poparte zdjęciem.Towar zgodny z opisem,szybka dostawa,przystępne ceny.

4 / 5 2019-01-30

Towar w bardzo dobrej cenie, expersowa wysyłka. Polecam

5 / 5 2019-01-25

Paczka zapakowana bardzo dobrze,wszystko dotarło tak jak powinno dotrzeć. Cena w porządku.

5 / 5 2019-01-15

Witam wszystkich przyszłych klientów Hanmar-u towar zamówiony w Sobote otrzymałem we Wtorek wiec biorac pod uwage kilometry miedzy Warszawą a Bydgoszczą to był ekspres ( odliczajac dni wolne od pracy )Towar w dobrej cenie polecam goraco

5 / 5 2019-01-14

Wszystyko przebiegło sprawnie i szybko. Polecam ten sklep!

5 / 5 2019-01-10

Bardzo dobry kontakt szybka realizacja,same superlatywy.gorąco polecam innym. Z takim kontehentem jesteś na bieżąco co dzieje się z zakupionym towarem.Polecam innym heniekk54

Rzetelne opinie o Twoje-narzedzia.pl

Twoje-narzedzia.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.twoje-narzedzia.pl

Email
[email protected]

Telefon
(33) 858-78-29

Komórka
662-223-651

Infolinia
-

Logowanie