Kategorie: / Książki / Biuro / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria

Twojeozdabianie.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 65
opinie o Twojeozdabianie.pl
5 / 5 2019-03-23

Szybkość realizacji zamówienia w normie, na przesyłkę czekałam tydzień. Przesyłka została zapakowana w zwykłą kopertę, koperta natomiast w zwykłą koszulkę foliową, osobno w tę koszulkę włożony paragon w innej kopercie, zaklejone taśmą, z dziurą. Na szczęście z przesyłki nic nie ubyło. Jednak na paragonie dostałam informację napisaną, że jednego ze sznureczków nie mieli, więc wysłali mi dwa razy więcej innego sznurka (którego, swoją drogą nie chciałam i nie potrzebowałam). Bez jakiejkolwiek konsultacji tego ze mną. Wstążka papierowa była czymś poplamiona. Pozostałe produkty ok, ale bez rewelacji.

5 / 5 2019-03-19

CIESZE SIĘ Z TAK SZYBKIEJ REALIZACJI MOJEGO ZAMÓWIENIA POLECAM !!!!!!!

5 / 5 2019-03-06

jest super

5 / 5 2019-03-05

Dobry kontakt ze sprzedawcą,miła obsługa:) polecam

5 / 5 2019-02-26

Polecam!

5 / 5 2019-02-24

Bardzo duży wybór produktów. Każdy znajdzie to czego szuka. Przesyłki przychodzą bardzo sprawnie. Polecam

5 / 5 2019-02-14

Szybka dostawa. Dostarczono to co zamówiłam Polecam

2019-02-08

Jest dobrze

2019-01-29

Bardzo wysoko oceniam ten sklep. Obsluga perfekcyjna

5 / 5 2019-01-08

fajny sklep, spory wybór, przyjazna strona. Transakcja szybka. Tak trzymać

2019-01-07

Dobry kontakt. Dobry towar

5 / 5 2019-01-04

Szybka wysyłka towar zgodny z ofertą

5 / 5 2019-01-02

polecam sklep

5 / 5 2018-12-30

Natychmiastowa realizacja zamowienia, konkurencyjne ceny, bardzo duzy wybor artykulow. Te rzeczy plus przemila i fachowa obsluga czyna ten sklep mysle ze jednym z lepszych na rynku. Goraco polecam!

5 / 5 2018-11-26

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobrze zapakowana. Jedyny mankament to dlugi czas oczekwiwania , ale najważniejsze że doszła. Polecam

5 / 5 2018-11-10

Bardzo dobra, miła i profesjonalna obsługa.

2018-11-08

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-11-04

Kolejny zakup w tym sklepie, Jak zwykle wszystko bardzo dobrze. Szybka realizacja, bogata oferta. Polecam

5 / 5 2018-10-24

Witam Państwa, Chciałam pięknie podziękować za szybką realizacje zamówienia. Ula

5 / 5 2018-10-23

wszystko zgodne z opisem, pełen profesjonalizm,polecam

5 / 5 2018-10-20

Profesjonalna obsługa. Poleciłabym sklep znajomym

2018-10-14

Mam bardzo dobrą opinię o sklepie.

5 / 5 2018-09-28

Jetem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-09-23

Jestem bardzo zadowolony. Są zainteresowani klientem. Super współpraca.

5 / 5 2018-09-23

Obsługa szybka , sprawna z nie na codzień spotykanym w tych czasach uprzejmym podejściem do klienta

5 / 5 2018-09-14

Jak zwykle jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu. Oprócz świetnego, rozległego zaopatrzenia, chwalę sobie łatwość zakupów na stronie twojeozdabianie.pl oraz szybką i profesjonalną realizację zamówienia.

2018-09-14

bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-09-10

Wyrażam bardzo pozytywna opinie o sklepie Jestem zadowolona z zakupów i z obsługi . Bede korzystac z zakupów w tym sklepie

5 / 5 2018-08-30

100% zgodności produktu 100% profesjonalizmu 100% szybkości wysyłki

2018-08-23

dobry sklep godny uwagi

5 / 5 2018-08-21

bardzo dobra obsługa, szybko przekazywana informacja i produkty

2018-08-10

Bardzo mila Pani, dbajaca o klienta :)

2018-08-05

Ok:)

2018-06-25

sprawnie i miło

5 / 5 2018-06-19

duży wybór produktów. szybka realizacja zamówienia. dobre ceny. polecam!!!

2018-06-17

przesyłka byla żle zabezpieczona, obie buteleczki rozlane

5 / 5 2018-06-14

sklep spełnił moje oczekiwania, polecam

5 / 5 2018-06-04

świetne i niedrogie produkty dekoracyjne, polecam.

2018-06-04

Świetny sklep. Bardzo bogata oferta do decoupage i scrapbookingu. Kupuje tam od lat.

5 / 5 2018-05-30

Dobry kontakt ze sprzedającym, produkty wysokiej jakości, zgodne z opisem. Polecam

2018-05-25

bardzo fajny

5 / 5 2018-05-04

szybka obsługa rewelacyjny towar

5 / 5 2018-04-23

Polecam każdemu kto lubi prace twórcze.fajnie, że jesteście

5 / 5 2018-04-12

OK. Polecam

2018-04-11

bardzo dobra

5 / 5 2018-04-09

Świetny i bardzo potrzebny sklep, realizacja zamówienia błyskawiczna! Bardzo POLECAM!!

2018-04-06

Bardzo dobry kontakt bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-03-27

Pomimo pomyłki w realizacji zamówienia bardzo szybko i sprawnie ją naprawiono, bez problemów. Polecam z czystym sumieniem zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-21

POLECAM.

5 / 5 2018-03-17

ok

5 / 5 2018-03-04

Sklep godny polecenia, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, polecam

5 / 5 2018-03-01

Sklep spełnił moje oczekiwania,jestem bardzo zadowolona z zakupów !!! Bardzo polecam!!!

2018-02-18

Sklep godny polecenia.Wszystkie artykuły zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2018-02-07

Szybka i bezproblemowa transakcja. Polecam.

5 / 5 2018-01-29

Szybki kontakt, dostawa ok, produkty zgodne z zamówieniem, dobra jakosc, duży wybor

5 / 5 2018-01-25

Szybko, solidnie, profesjonalnie

5 / 5 2018-01-13

Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie. Szkoda tylko, że informacje o produktach nie są pełne oraz brak opisów polskojęzycznych w niektórych asortymentach (np. paście granulare)

5 / 5 2018-01-12

bardzo szybka i fachowa realizacja mojego zamówienia , towar doskonałej jakości, wszystko ładnie zapakowane .Dziękuje bardzo i bedę zawsze w tym sklepie zamawiała towar.

2018-01-07

Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie.Przy odbiorze osobistym mogę zapoznać się z interesującymi nie nowościami i zasięgnąć fachowej porady.

2018-01-05

MEGAPOZYTYW!!!!

5 / 5 2018-01-01

Szczerze polecam

5 / 5 2017-12-18

Świetny sklep, super kontakt.

5 / 5 2017-12-03

Sklep super, polecam :)

5 / 5 2017-11-26

Jak zwykle jestem zadowolona ze współpracy ze sklepem twojeozdabianie.pl. Świetny kontakt, profesjonalna obsługa, duży wybór asortymentu wysokiej jakości i szybka wysyłka to główne zalety tego sklepu. Polecam!

2017-11-15

polecan duzy wybor.

2017-11-12

nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2017-11-04

Bogata oferta, ceny atrakcyjne, szybka obsługa!

2017-11-03

OK! Wszystko bez problemów.

5 / 5 2017-10-30

Wspaniały sklep, konkurencyjne ceny i ekspresowa wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-10-19

pozytywna

5 / 5 2017-10-19

Solidnie i szybko przeprowadzona transakcja.

5 / 5 2017-10-09

Bardzo duży wybór znakomitych materiałow. Mnie szczególnie zachwyciły serwetki i papier ryżowy. takiego bogactwa wzorów nie spotkałam w żadnym innym sklepie. Polecam

5 / 5 2017-09-30

Szybko i fachowo. Polecam

5 / 5 2017-09-20

Super sklep.

2017-09-18

Pozytywna.

5 / 5 2017-09-12

Miło, profesjonalnie-polecam.

5 / 5 2017-08-28

szybkie przesyłki. dużo artykułów. świetnie zabezpieczona przesyłka. sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2017-08-13

Wszystko zgodne z opisem, ładnie zapakowane i szybko wysłane.

5 / 5 2017-08-12

super , duzy wybór , ceny sensowne

5 / 5 2017-08-06

Jestem bardzo zadowolona

2017-07-27

Dobra.

5 / 5 2017-07-16

Wszystko zgodne z opisem. Wysyłka zaskakująco szybka - już myślę o kolejnych zakupach w tym sklepie. Polecam serdecznie! :)

2017-07-09

Moje zamówienie zrealizowano na czas i oceniam transakcję bardzo dobrze.

5 / 5 2017-06-15

Bardzo dobra obsługa, towar nastepnego dnia u mnie. Szkoda że tak mało jest profesjonalnych sklepów

5 / 5 2017-06-14

Bardzo szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem i wyglądem na stronie. Wielkim plusem jest możliwość kupowania serwetek na sztuki.

5 / 5 2017-05-19

CIEKAWE I RÓŻNORODNE OFERTY Z KAŻDEJ KATEGORII, SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA I ŚWIETNY KONTAKT Z KLIENTEM.

5 / 5 2017-05-14

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2017-04-21

Dobry kontakt, szybka obsługa

5 / 5 2017-04-09

Wszystko ok, szybko i sprawnie

2017-04-06

Bywa, że wysyłają nie to co się zamówiło. Rozumiem, że tak się czasem zdarza, ale dlaczego bez konsultacji z klientem?

Rzetelne opinie o Twojeozdabianie.pl

Twojeozdabianie.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.twojeozdabianie.pl

Email
-

Telefon
519-315-478

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie