Kategorie: / Motoryzacja

Tyresinternationalgroup.com Opinie Klientów

4.94/5.00 - ilość ocen: 93
opinie o Tyresinternationalgroup.com
5 / 5 2022-06-23

Tyres to spoko miejsce

Polecam, świetne miejsce na zakupy opon w dobrych cenach w internecie. Zdecydowanie najtaniej

5 / 5 2022-06-22

Zakupy bez dwóch zdań udane!

Bardzo dobre miejsce. Tanio i solidnie. Opony zgodne z opisem

5 / 5 2022-06-21

Maksymalna ocena ode mnie :)

Kupowałem całoroczne opony Michelin , cenowo wyszło mnie to bardzo atrakcyjne. Warto było wybrac ten sklep.

5 / 5 2022-06-20

Marek

Polecam całkowicie to miejsce, ceny to maja totalnie najlepsze. Nie ma problemow z dostawa

5 / 5 2022-06-19

5/5

Sklep jak najbardziej ok. To już moj drugi komplet opon stad , warto :-)

5 / 5 2022-06-16

Dobre miejsce.

Sklep na prawdę dobry w porównaniu do innych sklepów jakich trafiałem z oponami. Pan z obsługi w dodatku bardzo mily.

5 / 5 2022-06-12

Spoko ceny

Realizacja w porządku i ceny bardzo spoko. Jeden z lepszych sklepów.

5 / 5 2022-06-11

Niezłe ceny ;)

Opon na prawde duzy wybor. Pozwolilam sobie na zakup kompletu lepszej marki opon ze wzgledu na dobre ceny. To byl dobry zakup!

5 / 5 2022-06-10

Najtaniej :)

Polecam, super miejsce na zakupy opon. Najlepszy i najtanszy sklep.

5 / 5 2022-06-07

świetne miejsce

Szybko, profesjonalnie i bez żadnych przeszkód przebiegla calosc zakupow w Tyres. Polecam.

5 / 5 2022-05-24

Max ocena :)

Opony zgadzaja sie z opisem. Kupilem najnowszy rocznik jednej z czolowych firm za spoko cene, przy kupnie kompletu sporo zaoszczedzilem w porownaniu do innych sklepow.

5 / 5 2022-05-23

Najlepsze opony

Polecam! Fantastyczny sklep z oponami. Za komplet opon zapłaciłem duzo mniej niż jak bym miał kupować lokalnie

5 / 5 2022-05-21

Super sklep!

Szybko dotarly nowe opony. Jestem juz po ich wymianie, super sie jezdzi. I nie przeplacilam

5 / 5 2022-05-20

5 gwiazdek ode mnie

Tyres to całkiem w porządku miejsce. Nie zawiodłem się, sprawnie i na temat zamowienie

5 / 5 2022-05-18

Tyres polecam!

Pierwszy raz miałem stycznosc z tym sklepem, ale mimo to jestem zadowolony. Super miejsce, do klienta podejście maja i na plus ceny ;)

5 / 5 2022-05-18

Spoko miejsce

Z całości zakupu jestem zadowolony. I terminowo i zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2022-05-17

Dobry sklep!

Bardzo dobrze wspominam zakupy w Tyres. Począwszy od wyboru i ceny aż do dostawy. Daje maks ocenę ;-)

5 / 5 2022-05-15

5 gwiazdek

Realizacja całego zamówienia okazała się profesjonalna. Nie mam żadnych zastrzezen, tylko mogę polecić!

5 / 5 2022-05-14

Polecam :-)

W zamówieniu opon letnich sklep się idealnie sprawdzil. Lepszych cen nie znalazlem w internecie ;)

5 / 5 2022-05-12

super miejsce na zakup opon

Zamowienie u mnie bez dwoch zdan sie sprawdzilo. Cenowo najlepszy sklep

5 / 5 2022-04-25

Bardzo tanie opony

Trafilem tu najlepsza oferte cenową opon Michelin. Zamówienie oczywiscie bardzo udane. Pozdrawiam i polecam

5 / 5 2022-04-24

Mega sklep

Nie mam zastrzezen co do zakupu w Tyres. Wrecz przeciwnie moge polecic, sklep okazal sie mega dobry.

5 / 5 2022-04-24

Sprawdzony sklep!

Zamówienie internetowe poszło bez zadnych zastrzen. Chętnie tu wroce i kazdemu ten sklep polece!

5 / 5 2022-04-22

Wszystko w porządku z zamowieniem

Tyres to moj ulubiony sklep z oponami. Zamawialam kilkukrotnie juz tutaj i opony letnie i zimowe. Zawsze pefekcyjna realizacja!

5 / 5 2022-04-21

Najlepszy :)

W 100% sklep polecam. Najlepsze miejsce do zakupu opon przy tym nie przeplacajac. Miejsce bardzo mi sie sprawdzilo.

5 / 5 2022-04-20

Profesjonalne miejsce

Mimo początkowych obaw zakup okazal się świetny. Mam nowe opony letnie w okazyjnej cenie

5 / 5 2022-04-20

bez dwoch zdan polecam!

Sklep online z oponami najlepszy w jakim kupowalem. Ceny na kazda kieszen.

5 / 5 2022-04-19

Najtanszy sklep

Sporo firm przeszukalam szukajac najlepszej oferty opon letnich. W tyres zdecydowanie najtaniej. Od siebie polecam!

5 / 5 2022-04-18

Rzetelna firma

Zamowienie bez problemu! Dostawa szybciej niz sie spodziewalem. Opony duzo tansze. Nic, tylko polecac!

5 / 5 2022-04-17

dobra firma

Zakupy okazaly sie w porzadku. opony dotarly w wyznaczonym terminie. zadnych problemow, polecam!

2019-03-24

pozytyw na 200%!!!! wszystko jak należy!! terminowo, grzecznie, a opony najwyższej klasy!!! do tego wszystkiego zapłaciłem sporo mniej niż ostatnio w sklepie stacjonarnym. nic tylko zamawiać w tyres ig :)

5 / 5 2019-03-13

lubię mój samochód i nigdy nie zamwiam do nego żadnych czesci z niesprawdzonych miejsc. tak samo bylo z oponami. Zdecydowałem się na zamówienie w tyres, bo poleciło mi ich wielu znajomych. nie mylili się, jestem z transakcji bardzo zadowolony. i przede wszystkim z samych opon!

5 / 5 2019-02-28

Zamawiałem dwa komplety continentali i jestem zadowolony - zarówno z opon jak i z ich dostawy. Darmowa przesyłka pod wskazany adres jest bardzo fajnym gestem ze strony producenta, zwłaszcza że sama cena opon wcale nie była wysoka, a nawet w porównaniu z konkurencją powiedziałbym że niska

2019-02-26

w zeszłym tygodnu przyszła do mnie spora paczka, dwa komplety opon. Ciesze się że zdecydoałem się na zakup właśnie w Tyres, bo dzieki temu zapłaciłem na prawdę sporo mniej niż móglym zapłacić w konkurencyjnym sklepie stacjonarnym. A tutaj? bez wychodenia z domu zamówienie i jeszcze towar dostarczony pod same drzwi :)

5 / 5 2019-02-14

Podoba mi sie podejcie do klientów w tej firmie. fajnie, spokojnie odpisują na wszystkie pytania. przede wszystkim są bardzo merytoryczni więc widać ze znają się na rzeczy a to się ceni. Co do samej transakcji to przebiegła bezproblemowo. Szybko wysłano opony, w stanie idealnym

2 / 5 2019-02-14

Zdecydowanie nie polecam! Po opłaceniu zamówienia po kilku dniach okazało się, że opon które zamówiłem jednak nie ma dostępnych, pomimo dostępnego stanu podczas składania zamówienia. Oczywiście wcześniej musiałem upominać się dlaczego zamówienie nie zostało jeszcze wysłane i w odpowiedzi otrzymywałem informację i zapewnienie o zbliżającej się wysyłce. Niestety również nie zostały mi zwrócone pieniądze za zamówienie pomimo zapewnień o tym. Przestrzegam przed zakupami w tej firmie. Zwrot pieniędzy będę zmuszony dochodzić innymi metodami.

5 / 5 2019-02-03

opony sa super, dotarły do mnie szybciutko i bezproblemowo. bardzo fajny kontakt, ciekawe rozwiązanie bo przez email. Pomimo to na wszyskie pytania otrzymałem szybko odpowiedzi a nie jak to często się zdarza przy telefonicznej obsłudze - po pół dniach próbowania się dodzwonienia do wolnego konsultanta. jak dla mnie pozytyw 100%

5 / 5 2019-01-21

Lubię kupować przez internet i jakoś do tej pory miałe szczęście bo zawsze zakupy szły jak należy. Równie sprawnie przebiegły te w Tyresinternationalgroup. Duży plus za szybkie odpisywanie na maile, dla mnie to najwygodniejsza wersja komuikacji - właśnie pod warunkiem sprawnego odpisywania na zapytania.

2019-01-16

Bardzo fajny sklep, najbardziej podoba mi się ich intuicyjna wyszukiwarka opon. Mają ogromny wybór ale i tak nie ma problemu zeby znaleźc dokładnie to co potrzebujemy. Duzy plus za sprawne odpowiadanie na wiadomoosci e-mail. Całość transakcji równie oceniam pozytywnie

2019-01-13

Nie jestem znawcą samochodów ale z drobną pomocą działu obsługi klienta udało mi sie wybrac odpowiednie opony. Co wazne, nie wydałam na nie zbyt dużo a wręcz koledzy byli zdziwieni że udało mi sie takie opony kupić w tak niskiej cenie :) Juz wiem, ze w kolejnym sezonie wrócę w to samo miejsce po zimówki ;)

5 / 5 2019-01-13

Zamaiałem w Tyres IG z polecenia znjomych więc spodziewałem się że wszystko będzie jak należy - i faktycznie bylo! Transport OK, opony OK, kontakt OK - i za to serdecznie dziękuję. Jeszcze na pewno nie raz bede zamawiał jak pozostaną takie same warunki :) pozdrawiam!

5 / 5 2019-01-10

bardzo lubię sklep tyres international group za oromny wybór opon (cokolwiek nie potrzebuje zawsze znajdę) ale i przede wszystkim za bardzo atrakcyjne ceny :) Ostatnie zamówienie trafiło do mnie w zesłym tygodniu - i jak zwykle wszystko było OK.

2018-12-30

Nie są to moje pierwsze zakupy wiec mogę tylko potwierdzić moją wcześniejszą opinię. Po raz kolejny zostałem fachowo obsłużony przez pracowników firmy tyresinternationalgroup. Odpowidzieli na wszystkie moje pytania, a po zakupie przesyłka dotarła do mnie w wyznaczonym czasie.

5 / 5 2018-12-20

Opony juz założone, bardzo fajnie się sprawdzaja. Tym razem postawiłem na całoroczne - zobaczymy w zimie jak to działa :) ale tak czy inaczej ze strony sklepu wszystko jak należy i za to duży pozytyw ode mnie. Polecam na 100%!!!!

5 / 5 2018-12-02

Pozostawiam komentarz w imieniu męża. Jest on bardzo zadowolony z opon które przyszły i dalej nie rozumie dlaczego tak mało zapłacił :) Dosawa była niemal błyskawiczna więc nie ma powodów do narzekania z żadnej strony. Pozdrawiamy oboje i pewnie będziemy jeszcze korzystać.

5 / 5 2018-11-27

Dostawa bardzo szybka, wybór ogromny i ceny niskie. Jedyny możliwy komentarz po takiej wzorowej transakcji to oczywiście 100% pozytyw!!! Na pewno w przyszłości będę korzystać z tej samej firmy i to pewnie już przy okaji najbliższej zimy ;)

5 / 5 2018-11-14

Wszystko ok, zamówiony towar dotarł w terminie, opony były zgodne z opiesem. Kontakt z obsług poprzez e-mail ale bardzo sprawny i wygodny. Szybko i rzeczowo odpowiadają na zapytania.

2018-10-29

To było moje pierwsze zamówienie ale już mogę powiedziec że na pewno nie ostatnie. zaoszczędziłem sporo kasy zamzwiając tutaj. nie wiem jak to jest ze mają tak niskie ceny ale bardzo mnie to cieszy :) zwłaszcza ze oponm nic nie dolega, a sprawdzał je mój znajomy wulkanizator

5 / 5 2018-10-18

Rewelacyna obsługa, błyskawiczny transport i wspaniałe opony :) Nie mam do sprzedawcy nic do zarzucenia i z przyjemnością ustawiam maksymaną ilość gwiadek w każdej kategorii. Polecam wszystkim poszukującym tanich dobrych opon!! pozdrawiam!!

5 / 5 2018-10-16

w ubiegłym tygodniu dotarł do mni ekomplet opon, dziękuje za szybką przesyłke! opony były dobrze zabezpieczone w transporcie, dotarły do mnie nietknięte :) Juz je wymieniłem więc mogę potwierdzić że wszytko z nimi OK, na trasie sie spradzają

5 / 5 2018-09-24

Polecam tego sprzedawce! tańszych opon nigdy chyba nie kupiłem :) oczywscie mówimy o oyginalnych. bardzo fajnie że są tacy dostawcy internetowi bo o jest bardzo wygodne. sam proces zamówienia jest przyjemniejszy niż w sklepie stacjonarnym i zdecydowanie mniej problemowy i pracochłonny.

5 / 5 2018-09-15

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Myślę że tak w trzech słowach można opisać transakcję dokonaną u tego sprzedawcy. Patrzyłem wcześniej na opinie i to mnie przekonało. teraz kiedy mam już od nich oponie, moge potwierdzić wszystkie ciepłe słowa pod adresem sprzedawcy.

2018-09-14

bardzo fajna, sprawnie działająca forma. słyszałem o nich sporo juz wczesniej dlatego bez wahania zamówiłem trzy komplety opon. wszystkie takie jak trzeba, dotarły terminowo. dzięki za udaną transakcję i za pewne będziemy w kontakcie ;) takie firmy warto pamiętać

5 / 5 2018-09-14

Jeden z lepszych sklepów internetowych z jakimi miała doczynienia. Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja, żadnych nieiłych niespodzianek, a wręcz przeciwnie - zaskakująco szybki transport. Nie mówiąc już o niskiej cenie, ale to każdy może sobie już sam sprawdzić

2018-08-25

Zamawiałam opony po raz perwszy przez intrenet. Przy zamówieniu wszyscy się ze mnie śmiali że nie wiadomo co mi w ogóle przyślą (cena jest bardzo atrakcyjna). ale jak już przyszły - bardzo dobre opony, bez żadnych wad czy nieprzyjemnych niespodzianek - to wszyscy nagle zaczęli mnie prosić o namiary :) oczywiście chętnie, ale z nieukrywaną satysfakcją podaję

5 / 5 2018-08-19

niezbyt często robię zamówienia internetowe, bo po prostu się obawiam ze towar przyjdzie inny niż opisany na stronie. w tym przypadku namówił mnie znajomy, twierdząc że wieloktornie korzystał z tej firmy i zawsze było ok. Faktycznie, potwierdzam u mnie tez cała transakcja przebiegła bez problemowo, a same opony są bardzo dobre

2018-08-17

Tyres IG znam już od dawna i zawsze chętnie u nich zamawiam opony. W domu mamy kilka samochodów więc duże znaczenie ma dla nas cena, sporo oszczędzamy pozostając wierni temu sprzedawcy bo ceny ma świetne. Czasem sprawdzam w lokalnym sklepie jaka jest różnica i jest spora

5 / 5 2018-08-11

Jestem bardzo zadowolony z opon od tyres. zaraz po wymianie pojechaliśmy na wakacje i nie było żadnych problmów. Oczywiscie presyłka również dotarła terminowo, a wszelkie mailowe ustalenia ze sprzedawcą zostały w 100% spełnione. Polecam!

5 / 5 2018-08-09

Szybka dostawa, opony wporządku, kontakt miły. Całokształt transakcji ocniam bardzo dobrze, nie było najmniejszych probleów od samego początku do samego końca. pozdrawiam sprzedawce!

5 / 5 2018-07-31

Zamówienie zrealizowane szybko i bez zastrzeżeń. Podobają mi się u was zakupy więc na pewno jak kolejny raz będe potrzebować opony to najpierw głoszę sie do was ;) pozdrawiam i dziękuję!

5 / 5 2018-07-27

100% pozytywny komentarz. Jestem zadowolony z kompleksowej obsługi ze strony sprzedawcy. W pierwszej klejności fachowo doradzili mi, jakie opony będą dla mnie najlepsze, później transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Obecnie opony są już u mnie i są zgodne z opisem na stronie internetowej.

5 / 5 2018-07-24

Super sklep! ogromny wybór! niskie ceny! i szybka dostawa :) czy potrzebuje czegos więcej od sprzedawcy? zdecydowanie nie. Polecam więc tutaj, polecam znajomym i rodzinie, a sam zachowuje kontakt na przyszłość bo a pewno jeszcze mi się przyda!

5 / 5 2018-07-23

Pozytyw 100% !!! Szybko !!! Opony świetne !!! Odpowiadają sprawnie na maile, pomagają w wyborze opon. ja jestem bardzo zadowolony i chętnie polecam znajomym. Ceny niskie co ma dla mnie bardzo duże znaczenie (chyba nikt nie lubi przepłacać). Pozdro dla sprzedawcy!!

5 / 5 2018-07-03

Jestem kolejnym zadowolonym klientem Tyres IG. Ich ceny zachęcają bardzo mocno do kupna, a całość obsługi do powracania przy kolejnych zamówieniach. Chętnie polecam znajomym, bo sam nie mam nawet najmniejszy uwag do całokształtu wszystkich dotychczasowych zakupów.

5 / 5 2018-07-01

Sklep rozpoznaje po tym jaki jest kontakt. W przypadku tego sprzedawcy od samego pocztku było bardzo miło i profesjonalnie. Odpowiedzi na maile otrzymywałam niemal natychmiast. Wzięłam to za dobry znak i postanowiłam zamówić dwa komplety. Paczka przyszła do mnie równie szybko i sprawnie. Jestem zadowolona i będe dalej chętnei polecać.

5 / 5 2018-06-28

pozdrawiam całą firme i dziękuję za udane zakupy :) na oponach już śigam od paru tygodni, jakoś nie mogłem się zebrać wcześniej do napisania komentarza. Macie super ceny i prosze, tylko nie drożejcie bo na na pewno kolejnym sezonie będę chcał zamówić opony ;)

2018-06-26

Opony jak opony, sa dobre auto na nich jeździ, nie mają żadnych uszczerbków. Czas oczekiania 4 dni, wiec uważam że to mało. Zwłaszcza że dostawa jest darmowa. nie miałem potezeby kontaktu (widziałem tylko że jest mailowy) więc w tej kwestii cięzko jest mi się wypowiadac.

5 / 5 2018-06-25

Bardzo lubię zamawiać z Tyres IG bo wiem że wtedy nie muszę się o nic martwić. wszytsko przyjdzie takie jak zamówiłem, w ustalonym terminie, na podany przeze mnie adres. Jak do tej por mnie nie zawiedli więc szczerze i serdeczie polecam wszystkim zainteresowanym

2018-06-16

Ogromny wybór w tyres ig sprawia, ze nie ma takiej możliwości żebyśmy nie odnaleźli dokładnie takich opon jakie są potrzebne. to jest pierwszy argument zeby sostac ich klientem. Kolejny to dobra cena. Bardzo dobra :) na przesyłkę chwilkę poczekałem (4 dni) ale było warto. zresztą spokojnie zmieścili się w wynaczonym przy zaówieniu terminie.

2018-05-24

Firma na medal! Fachowcy z prawdziwego zdarzenia :) pomogli kupić odpowiedni opony nawet takiej laiczce jak ja :) nawet mój wulkanizator był dumny że tak dobrze dopasowałam i kupiłam takie porządne :P a jak usłyszał cenę to się mocno zdziwił że tak tanio, hehehe :) sam poprosił o namiary!

5 / 5 2018-05-19

Zamawiałem w tyres ig już dwukronie opony i za karzdym razem historia podobna. Wszystko głądko, w miarę szybko. Opony dokłądnie takie jak zamówiłem, bez żadnych nieprzyjemnych niepsodzianek. Często zamwiam przez internet i wiem ze niestety różnie bywa. ale w tym przypadku ocena maksymalnie na plus bo wszystko poszło jak trzeba.

5 / 5 2018-05-06

Szybka dostawa, fajny kontakt z działem sprzedaży no i opony w stanie idealnym dostarczone pod moje drzwi. Stu procentowy pozytyw i nie może być inaczej :)

2018-05-04

Opony przyszły do mnie już w try dni robocze. Dokładnie takie jak chciałem, w stanie idealnym. Wszystkie parametry się zgadzały. Już od kilku tygodni są założone i na drodze też dobrze się sprawują. Przez ten czas poleciłem sklep już kilku osobom i wiem, że Ci którzy zamówili sa mi wdzięczni za radę

5 / 5 2018-05-01

Tyres znam juz od dawna. europejska jakość, są bardzo fajnie wyspecjalizowani w tym czym sę zamuja i nigdy nie miałem żadnego problemu. Dobre jest to, że w kwestii opon potrafią doradzić chyba wszystko :) polecam zarówno tym którzy robią jednorazowe zamówienia, ale też tym którzy opon potrzebują w większych ilościach

5 / 5 2018-04-21

u nas na wiosce to chyba już wszyscy zamawiają w tyres opony. zaczęło się od sąsiada, zamówił sprawdził i okazało się ze jest ok. no i poszło, teraz już wszyscy się tam zaopatrujemy. ja jestem bardzo zadowolony, reszta chyba tez bo nigdy nei słyszałem złego słowa o sprzedającym czy samych oponach

5 / 5 2018-04-19

jak zajade bieżnik to tu wrócę na pewno :) za taką cenę to bym mógł czekac i miesiąc na opony! a czekałem tylko kilka dni (dostalem wczesniej niż maksymalny termin jaki mi podano). przyszly wiec wmiarę szybko i to w stanie idealnym. Nic tylko zamwiać :)

5 / 5 2018-04-18

Towar najwyższej jakości, w pełni zgodny z opisem na stronie internetowej. W takiej cenie to na prawdę jestem zdziwiony że wszystko tak fajnie i sprawnie poszło. Super sklep! polecam!

2018-04-10

To już było moje trzecie, czy czwarte zamówienie opon w tyres IG więc juz z całą pewnością moge wystawic poytywną opinię. Za każdym razem wszystko było jak należy. Znałem czas oczekiwania na opony i nigdy nie dotarły z nawet najmniejszą obsówką. Dla mnie też dodatkowym plusem jest ogromny wybór i stała dostępność opon

5 / 5 2018-04-07

Nie miałem wcześniej do czynienia z internetowymi sprzedawcami opon, więc nie mam porównania, ale za to wiem że jestem bardzo zadowolony. Nie było żadnych komplikacji, a jak wszyscy wiemy te nierzadko zdarzają sie przy zakupach internetowych.

2018-04-03

Opony zamówione w Tyres internatioal group otrzymalam w terminie. Sa jakościowo bardzo dobre. Przyznam szczerze ze trochę mi ulżyło bo cena była mocno konkurencyjna i bałam się czy nie ma tu jakiegoś haczyka :) na szczęście okazało się, ze wszystko jest w porządku więc mogę śmiało polecać ;) jak znowu będę potrzebowała opon to na pewno wróce do tego sklepu bo moim zdaniem na prawdę warto.

5 / 5 2018-03-31

Wszystkim ceniącym sobie fachową poradę, przyjemną obsługę, terminowe dostarczenie przesyłki i doskonały produkt polecam tego sprzedawce. Tydzień temu dostałem od nich pierwszą przesyłkę, ale już teraz mogę zagwarantować ze kolejne zamawianie opon na pewno będzie w tym samym miejscu

5 / 5 2018-03-18

Do mojej strzały zamawiałam w tyres opony dwa sezony pod rząd i jestem zadowolona. Za kazdym razem w terminie, za każdym razem dokładnie to co zawiałam. Nie wiem jak wygląda kontakt, bo nie miałam potrzeby ale całość przeprowadzona bardzo profesjonalnie jak na moje oko

2018-02-27

Opony otrzymałem w tym tygodniu, już sa założone więc z pełną świadomością mogę powiedziec ze są takie jak być powinny. Zamawiałem letnie opony APLUS, wcześniej nie miałem tej marki ale prezentują się bardzo fajnie. a nie ukrywam że cena byłą atrakcyjna.

2018-02-24

Opony przyszły do mnie w zeszłym tygodniu, komplecik Michelin. Przyszły nawet wcześniej niż myślałam, nie spodziewałam się ich dostać przed długim weekendem. Sprawdziliśmy je z mężem i wszystko jest tak jak przy zamówieniu. Na pewno jeszcze będziemy korzystać, pozdrawiam sprzedawcę!

2018-02-22

To już moje drugie zamówieie w Tyres i drugie z bardzo pozytywnymi wrażeniami. Nie było ze sprzedawcą żadnych problemów, kontakt uprzejmy i rzeczowy. Opony dotarły nawet przed okreslonym casem w stanie idealnym. Oby więcej takich sprzedawców!

2018-02-21

Opony przyszły w poniedziałek, dziś rano udało mi się je założyć na samochód. Jestem pod ich wrażeniem oczywiscie na plus. Biorąc pod uwage cene, na pewno sporo zaoszczędziłem w porównaniu z innymi sklapami, zwłaszcza tymi stacjonarnmi w okolicy.

5 / 5 2018-02-15

Witam! Bardzo gorąco polecam sklep Tyres IG. Bardzo dobrze się robi u nich zakupy. Łatwy spośób zamawiania, szybka przesyłka. No i nie bez znaczenia na pewno są atrakcyjne ceny. Zachecam do sorzystania z ich oferty.

5 / 5 2018-02-13

Polecam ten sklep, ponieważ jestem bardzo zadowolona z zakupów oraz obsługi. Najfajniejsze jest to, że w ogóle nie trzeba wychodzic z domu żeby kupić porządne, a wcale nie drogie opony. Pozdrawiam!

2 / 5 2018-02-11

Patologia, bezczelne chamstwo , nie polecam mijać szerokim łukiem, brak jakiegokolwiek kontaktu w sprawie gwarancji opon . Jeszcze raz podsumuję pomimo niskich cen nie POLECAM.

2018-02-10

opony bardzo dobrej jakości, cena konkurencyjna i przesyłka bardzo sprawna. Opon nie kupuje sie zbyt często ale na pewno zostawię sobie namiary na sprzedawcę bo następnym razem na pewno chętnie skorzystam. Również z powodu bardzo sympatycznej obłsugii.

5 / 5 2018-02-09

ale ten czas leci :) zamawiałem letnie, a już za niedługo będe zamawiał zimówki! Więc postanowilem w końcu skrobnąć pare słów :P Czas realizacji dostwawy zmieścił się w czasie uzgodnionym pry zamówieniu. Opony, które dotarły do mojego domu były dokładnie takie jak zamawiałem. Generalnie jestem zadowolony i chętnie wam polecam.

2018-02-08

kupiłam komplet michelin i jest wszytsko jak należy. Transport bardzo sprawny, miłe zaskoczenie bo w cenie opon - a co wazne cena bardzo atrakcyjna. Nie mam zimówiek więc już wiem na pewno, że będę zamawiać w tym samym miejscu. Pozdrawiam!

5 / 5 2018-02-07

Ceny mistrz i to był pierwszy powód dla jakiego skusiłem się zrobic zamowienie. Nie lubię kupować nic przez neta ale prepłacać też nie lubię. Cała transakcja przeszła bezproblemowo więc moge odetchnąć z ulgą i powiedzieć ze polecam bo jesem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-02-07

Bardzo wygodne zakupy bez wychodzenia z domu, transport szybki, ceny korzystne dla klienta. Jedno słowo jakie przychodzi mi na myśl do opisani predawcy to PROFESJONALIZM a za to szanuję firmy najbardziej. Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia to szczerze polecam zakup.

2018-01-30

zamówiłem opony w Tyres, bo pozazdrościłem sąsiadowi ze płacił osttanio sporo mniej niż ja. Miał rację, opony dokładnie takie same, oryginalne, a sporo tańsze niż w sklepie. Nie wiem dlaczego, być może mają tak dużo klientów i mogą sobie na to pozwolić, ale mnie to bardo odpowiada i zachwalamm wszystkim wokół :)

5 / 5 2018-01-14

jestem zadowolony z zakupów w tyres IG. Ostatnio zamawiałem opony letnie, teraz sobie przypomniałem o sklepie bo powolutku rozglądam się za zimówkami. Ceny niezmiennie bardzo atrakcyjne więc juz nie długo wysyłam zamówienie :)

5 / 5 2018-01-13

to nie były moje pierwsze zakupy w tym miejscu ale i na pewno nie ostatnie. za każdym razem jestem tak samo zadowolony. Szybko, sprawnie i tak jak oczekuje :) poleciłem już kilku osobom wszyscy potwierdają że warto. Pozdrawiam i dzięki za obsługę na wyokim poziomie!

5 / 5 2018-01-11

Zamawiałem dwa komplety i oba sa OK. Nie mam też zimówek więc pewne w najbliższym czasie przygotowując się do sezonu będę zamawiał kolejny raz. Polecam też znajomym bo ceny sa atrakcyjne, więc po co mają przepłacać gdzieś indziej.

5 / 5 2018-01-08

Jestem kolejnym zadowolonym klientem sklepu Tyres International Group. Wszystko o czym czytałem w komentarzach przed zakupem okazało się prawdą. Opony są zgodne z opisem, dostarczane terminowo, a ceny faktycznie nie są wygórowane. polecam.

5 / 5 2017-12-15

opony jak ta lala! tanie, dobre, i jeszcze bardzo szybko dostarczone! polecam wszystkim czytającym i jeszcze sie wahającym - warto!

5 / 5 2017-12-05

Cena niska, transport w miarę szybki, obsługa bardzo miła. Zakupy z takimi partnerami to sama przyjemność :) zwłaszcza, że wszystko załatwione online, wygodnie i bez wychodzenia z domu. Dzięki za transakcję, za pewne wróce po jeszcze po kolejne opony

5 / 5 2017-12-04

Ceny pozytywnie szkują :) a co najważniejsze wszytsko pozostałe na wysokim poziomie. opony są super i tu nie można im nic zarzucić na pewno. całe kupno tez psozło sprawnie, łatwy system zaawiania, płatności. Darmowy transport! czego chcieć więcej??

5 / 5 2017-11-19

w tyres zamawiałam już trzy razy i myślę że to jest wystarczająca próbka aby określić ich mianem wzorowego sprzedawcy. Są terminowi, opony jakie od nich przyszły za każdym razem były dokładnie takie jak oczekiwane. Na penw wyróżnia ich nższa cena, tym bardziej fajnie że jest taka profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-11

Często zamawiam przez internet i wiem ze różnie bywa ze sprzedawcami. ale Tyres internationalgroup nie miałem żadnych problemów. Fajny system zamawiania, uprzejmy mailowy kontakt no i szybka wysyłka opon. Następnym razem na pewno nie będę szukał nowego dostawcy tylko zamówię tez tutaj.

2017-10-30

bardzo fajny sklep, polecony zresztą przez bliskiego znajomego. nie miałam z nimi żadnych probleów, a wiadomo ze jak się kupuje online to różnie bywa. bardzo wygodny transport, nie trzeba się o nic artwić podrzucaja na wskazany adres, co ważn - terminowo

5 / 5 2017-10-26

bardzo duży wybór opon. Ja akurat potrzebowałem terenowych i bardzo mnie ucieszyło że nie było problemu z zamówieniem (bo w innych miejscach jak sprawdzałem to raczej.. rożnie). Widać że sprzedawca jest konkretny i profesjonalny, po całokształcie obsługi. Zresztą sami sprawdzcie :)

5 / 5 2017-10-25

Polecam na 100% i nic dodać nic ująć. Obsługa świetna, transport szybki, opony rewelacyjne. Myśle że nie trzeba nic więcej dodawać?

5 / 5 2017-10-22

moje doświadczenia sa bardzo pozytywne, dlatego mogę przyznać że będę polecać firme znajomym. Lubię zakupy przez internet, zazwyczaj wszystko jest wporządku i na szczęście tym razem tez tak było. Opony bardzo dobre, ceny OK, transport OK.

2017-10-04

Takich sprzedawców to ja lubię! stały kontakt mailowy z klintem, wiedziałem na bieżąco co się dzieje z moja przesyłką. Dotarła do mnie w terminie, w bardzo dobrym stanie. Opony taki jak zamówiłem bez żadnych błędów czy pomyłek. Dodaje Tyres do listy ulubionych, na zaś :)

2017-09-22

patrząc po poprzednich wpisach widze ze nie będę oryginalny :) ale nie ma co się dziwić, firma jest solidna i poważna więc nie popełnia żadnych niepotrzebnych błędów. Nie mylą zamówień, mają dobre ceny no i przede wszytskim dobre produty. ja jestem na tak

5 / 5 2017-08-27

Z przyjemnością dołączam do grona zadowolonyc kientów Tyres IG. Zamawiałem opony po rz pierwszy ale na pewno nie ostatani! fajna, sprawna obsługa i niskie ceny

5 / 5 2017-08-22

Opony przyszły błyskawicznie! Taki podejście do klienta to mi się podoba :) niskie ceny, duży wybór i bardzo szybka dostawa! nie mówiąc już o samych oponach, które są dokładnie taki jak miały być w stanie oczywiście idealnym. W transporcie też były dobrze zabezpieczone.

2017-08-08

Dziękuję za udaną transakcję, pewnie jeszcze niejednokrotnie skorzystam i zamówię opony. Chętnie przekazuję naiary na znajomych bo podobała mi się wasza obsługa (bardzo sprawne opisywnie na maile) i pomoc w doborze. Jeżeli któraś z czytających osób się zastanawia czy warto to pomogę: warto :)

2017-08-03

Opony dotarły do mnie wczoraj, sprawdziłem i są jak trzeba dokładnie takie jak zamawiałem. Bardzo wygodna forma, transportują je do domu dzięki czemu nigdzie nie musze jeździć. plus za niedoliczanie kosztów przesyłki!

2017-08-01

Zachęciła mnie przede wszystkim cena, musze przyznać że nigdzie nie znalazłem taniej tego modelu opon kóry chciałem zamówić. Plusem tez na pewno jest ogromny wybór tych opon, z ciekawości nawet pobawiłem się wyszukiwarką i maja imponującą baze. Jak będe potrzebował w przyszłosci jakiegoś mniej dostępnego modelu to już będe wiedział gdzie szukać.

5 / 5 2017-07-07

polecam tenn sklep wszystkim, którzy nie lubią przepłacać, a cenią sobie profesjonalną obsługe i dobre produkty. Zamawiałem dwa komplety opon i wszystko przyszło jak trzeba. następnym razem już nie będe musiał szukac, wiem gdzie na pewno się zgłoszę

2017-07-03

Szanuję sobie sprawdzonych, internetowych sprzedawców. Jest to znacznie wygodniejsze niż zakupy stacjonarne, a przy okazji sporo tańsze. Do tej pory opony kupowałem stacjonarnie, cieszę się że się przełamłem i zamówilem w tym sklepie bo udało mi się sporo zaoszczędzić.

2017-06-18

Europejska jakość firmy, to widać juz przy składaniu zamówienia. Bardzo konkretna obsługa i fachowa pomoc. Dodam tylko ze jeżdżę juz kilka tygodni na zakupionych w tyres oponach i sprawują się wzorowo

2017-06-08

Tyres polecił mi teściu więc nie wypadao ich nie wypróbować :) faktycznie, tym razm musze mu przyznać rację bo kupno poszło bez zarzutu. No i zaoszczędziłem trochę grosza bo wcześniej kupowałem stacjonarnie u siebie na meście i wychodziło sporo drożej

5 / 5 2017-05-03

Bardzo lubię kupować opony w tyres bo wszystko jest bardzo fanie opisane. Wiem dokładnie czego mogę się spodziewać bo zawsze (kupowałem 3 razy do tej pory) przychodzi dokladnie to co zamawiam. Przesyłka jest bardzo szybka co jes kolejnym sporym plusem dla sprzedawcy.

5 / 5 2017-05-01

Wczoraj przyszły do mnie opony, bardzo szybko. Od razu je sprawdziłem i było wszystko w porządku, żadnych skaz czy innych uszczerbków, a o parametrach takich jakie potrzebuję. Cieszy tym bardziej, że cena jaką zapłaciłem była bardzo konkurencyjna, aż się trochę obawiałem szczerze mówiąc :) jak widać, niepotrzebnie!

5 / 5 2017-04-30

100% pozytyw!! miły kontakt, szybka realizacja zamówienia i przede wszystkim świetne opony. Cena tez zaskoczyła pozytywnie, a do tego jeszcze darmowy transport. Takie zakupy to ja lubię :) i własnie dlatego już wiem że jak opony to tylko w tyres international group

2017-04-26

Takie zakupy lubię, jest dokładnie tak jak w regulaminie - terminowe dostarczenie pod wskazany adres, transport w i tak już niskiej cenie opon. Jak dla mnie jest to najlepszy dostawca opon z jakimi miałem przyjemność (a czasami i nieprzyjamność) do tej pory współpracować.

2017-04-24

Nie jestem biegła w motoryzacji ale na stroie tyres zawsze jestem w stanie poszukać to czego potrzebuje. intuicyjna wyszukiwarka jest bardzo pomocna. zdarzyło mi się tez napisać maila do obsługi i zaskoczyłlo mnie to że w przeciągu 15mn otrzymałam wyczerpującą zwrotną odpowiedź. Taką obsługę klienta bardzo lubię :)

2017-04-21

Bardzo dużo zaoszczędziłem zamawiajac opony w tej firmie. kupowałem dwa koplety, bo dla siebie i dla żony. jak patrzyłem po konkurencji to róznica na prawdę była spora. a jak chodzi o jakość to bez zarzutu. nie wiem skąd ta różnica, ale jak dla ie zdecydowanie na plus :)

2017-04-17

Opony dotarły całe i zdrowe dokładnie w wtedy kiedy się ich spodziewałem. Pozostaje mi tylko polecić sprzedawcę :)

5 / 5 2017-04-05

W pierwszej kolejności zaskoczył mnie ogromy wybór opon! nawet bałam się ze nie będę wiedziała jakie potrzebuje do mojej strzały :P na szczęście pomogła mi intuicyjna wyszukiwarka. Jednak, jako że nie jestem biegła w sprawach motoryzacyjnych wysłałam jeszcze maila z dopytaniem. szybko dostałam odpowiedź na swoje pytanie dzięki czemu zamówiłam takie opony które musialy pasować. i faktycznie, wszystko gra a ja już na nich śmigam

5 / 5 2017-04-04

Myśle że nie przesadzę jak powiem ze zaoszczędziłem niemal 30% kupując opony u tego dostawcy. Normalnie sptykałem moje kormorany dużo drożej. Dla mnie super, nie mam na razie po co szukać już innego dostawcy. jestem zadowolony z tyres i tego sie będe trzymał

Rzetelne opinie o Tyresinternationalgroup.com

Tyresinternationalgroup.com

Siedziba
Wien

WWW
http://tyresinternationalgroup.com

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie