Kategorie: / Komputery / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Dla Dzieci / Sport

U3d.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 123
opinie o U3d.pl
5 / 5 2019-03-24

Szybko, sprawnie, profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2019-03-16

Sklep polecam, jest w porządku! Trochę ubolewam nad kosztem przesyłki. Konkurencja, może nie do końca w branży, jest jednak bardziej elastyczna.

5 / 5 2019-03-10

Polecam. Tylko sterownik do karty był po angielsku ale to wina producena.

5 / 5 2019-03-08

Bardzo dobry sklep, szybka wysyłka.

5 / 5 2019-03-03

Oceniam U3D Bardzo Wysoko.Super szybkość w działaniu i pomocy klientowi .Bardzo miła i rzetelna obsługa.Polecam wszystkim kupującym.

2019-03-02

Bardzo dobra obsługa klienta, kontakt mailowy bez zarzutu. Jedynym minusem na początku było nie dotrzymanie obietnicy oddzwonienia w ciągu dwóch godzin - przedłużyło się do dwóch dni.

5 / 5 2019-02-27

U3D to sklep który nigdy mnie nie zawiódł, duży asortyment, szybka wysyłka, dobry kontakt. Polecam.

2019-02-18

Wszystko w jak najlepszym porządku, obsługa miła i sympatyczna, sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2019-02-17

Supersprawna, sympatyczna, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-02-10

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, produkt w pełni zgodny z oczekiwaniami. Polecam.

5 / 5 2019-02-08

ok

5 / 5 2019-02-03

Ogromny wybór, sprzęt w porządku, wysyłka bardzo szybka. Wszystko sprawnie i miło. Polecam ten sklep !! pozdrawiam

5 / 5 2019-02-02

Solidnie, szybko - POLECAM :)

5 / 5 2019-01-28

sprawna obsługa, szybka dostawa

2019-01-26

100% zadowolenia :)

5 / 5 2019-01-23

Bardzo szybki, sprawny kontakt i realizacja przesyłki.

5 / 5 2019-01-18

Jak zawsze sprawnie i szybko przeprowadzony zakup.

5 / 5 2019-01-09

Jestem bardzo zadowolony z obslugi sklepu i z towaru ktory otrzymalem.

2019-01-08

transakcja zakupowa bez zarzutów, zakupiony produkt zgodny z opisem ogólnie polecam, kupowałam po raz pierwszy i na pewno nie ostatni.

5 / 5 2019-01-08

Wszystko prawie ok. Niestety w opisie aukcji brakło ważnej informacji, że urządzenie nie ma zasilacza. Przez co cena stała się mniej atrakcyjna, gdyż zasilacz musiałem dokupić...

5 / 5 2019-01-02

Polecam sklep szybka wysyłka bardzo dobry kontakt....

5 / 5 2018-12-25

Polecam

5 / 5 2018-12-22

Super obsługa. Wszystko jak należy

2018-12-18

Bardzo dobry kontakt telefoniczny,bardzo miła obsługa,krótki czas oczekiwania na przesyłkę to wszystko dzięki P.Agnieszki K

5 / 5 2018-12-10

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-12-07

Profesjonalna obsługa ,szybka realizacja.Polecam !!!

5 / 5 2018-12-06

Bardzo profesjonalna obsługa klienta.

2018-12-06

Towar całkowicie zgodny z opisem, transakcja błyskawiczna, bezproblemowa.

5 / 5 2018-12-04

ok

5 / 5 2018-11-13

Opinia bardzo dobra, miła Pani która zaskoczyła mnie posiadaną wiedzą na temat sprzętu wifi, doradziła i załatwiła błyskawicznie wysyłkę. Polecam

5 / 5 2018-11-12

Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie,nie mam zastrzeżeń. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-07

Polecam wszystkim którzy się wahają. Produkt w pełni spełnia moje oczekiwania

5 / 5 2018-11-05

DOBRA I SZYBKA

2018-11-04

Wg opisu aukcji sprzedawca miał wysłać produkt w ciągu 24 godzin, jednak wysłał dopiero po 3 dniach po interwencji telefonicznej. Poza tym wszystko O.K.

5 / 5 2018-10-29

Sklep posiadający szeroka ofertę urządzeń i komponentów, których nie dostanie się w większości sieci. Super kontakt, bardzo dobre ceny i szybka wysyłka.

5 / 5 2018-10-26

Bardzo profesjonalna obsługa :)

5 / 5 2018-10-20

Transakcja bez zarzutu, szybko, towar w idealnym stanie, starannie zapakowany.

5 / 5 2018-10-08

szybka i profesjonalna realizacja zamówienia , polecam:)

5 / 5 2018-10-05

Sama transakcja przebiegła bardzo szybko. Towar spakowano i wysłano od razu po otrzymaniu wpłaty.

5 / 5 2018-10-02

Wszystko ok, przesyłka dotarła bez problemów.

5 / 5 2018-09-28

szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-09-23

Szybka realizacja zamówienia

2018-09-12

Doskonały sklep i obsługa. Mimo zamówienia w niedzielę, następnego dnia już towar został wysłany.

5 / 5 2018-09-10

super!!!!!

5 / 5 2018-08-30

bardzo dobry sklep, szybka obsluga, bez zastrzezen

5 / 5 2018-08-29

Polecam, profesjonalnie, miło, frontem do klienta

2018-08-15

Bardzo sprawna wysyłka, kilka powiadomień o aktualnym stanie zamówienia i możliwość śledzenia zamówienia. Firmę znalazłem przez allegro ale ku mojemu zaskoczeniu na swojej stronie nie zawyżają cen więc pewnie następny zakup będzie bezpośrednio.

5 / 5 2018-07-29

Szybka i fachowa obsluga . Tylko tak dalej .

5 / 5 2018-07-29

Towary kupowane są zapakowane profesjonalnie i zawsze wszystko zgadza się z zamówieniem.Trochę długo teraz czekałem,myślę że spowodowane to było świętami.BARDZO polecam innym ten sklep...

5 / 5 2018-07-22

Bardzo dobry kontakt, świetny sprzęt, wysyłka w miarę szybka czekałem około 5 dni roboczych na przesyłkę kurierem, lecz zamawiałem przed samym końcem roku. Ogólnie świetnie wspominam transakcję, Polecam sklep.

2018-07-21

fachowe

5 / 5 2018-07-19

Superrr!!!!

5 / 5 2018-07-16

Bardzo dobry sklep. Polecam

2018-07-12

Dostałem taki produkt jaki kupiłem.

5 / 5 2018-07-11

Miła i profesjonalna obsługa , szybka realizacja zamówienia

2018-07-09

Bardzo miła i kompetentna obsługa. Duży wybór produktów we wielu branżach, ceny przystępne. Najważniejszym plusem tego sklepu jest oferowanie korzyści w programie Lyoness - w innym przypadku tego sklepu nigdy bym nie znalazł i nie polecał dalej :-)

5 / 5 2018-07-02

Bardzo pozytywna. polecam

5 / 5 2018-07-02

Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-06-28

Wszystko OK !!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-06-25

Dotyczy sklepu -sprawna obsługa,szybka dostawa i towar sprawnie pracuje(aż do emerytury) warto kupywać pozdrawiam.

2018-06-22

Dziękuję, jesteście REWELACYJNI :)

2018-06-14

Znalazłem w tym sklepie towar o na prawdę konkurencyjnej cenie, z początku bałem się zaufać, ale postanowiłem zamówić na ślepo i opłaciło się.

5 / 5 2018-06-11

Polecam.

2018-06-09

W skali 1-10 10 :-)

5 / 5 2018-06-03

Super szybkie zakupy żadnych problemów po drodze. Warto robić zakupy u Tych Państwa.

5 / 5 2018-05-30

Polecam. Wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami. Szkoda, że do sprzętu nie polecono zakupu niezbędnego do użycia kabla.

5 / 5 2018-05-28

Sprawna i szybka transakcja. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-05-17

polecam wszystkim

2018-05-16

Bardzo Dobry

5 / 5 2018-05-05

Bardzo dobry sklep! :) Polecam!

5 / 5 2018-05-03

Polecam

2018-04-29

żadnych zastrzeżeń - wszystko jak należy, na szczególną pochwałę zasługuje miła obsługa

5 / 5 2018-04-25

Ok

5 / 5 2018-04-23

Oki , polecam im usługi.

5 / 5 2018-04-22

Super, szczególnie wtedy kiedy oferują Cashback za zakupy. To jest Rewelacja

2018-04-08

Jak dotąd kupiłam u was dwa produkty z których jestem bardzo zadowolona,nie wykluczam u was w przyszłości dalszych zakupów, z czystym sumieniem sklep wasz s mogę polecić go moim znajomym i nie tylko.

2018-04-03

Błyskawiczna dostawa. Towar zamówiłem o godz 15 po 22 godzinach miałem go w rękach.

5 / 5 2018-04-01

Polecam, szybka i tania przesyłka. Jestem zadowolona

2018-03-28

W skali 1 do 5 oceniam na 5

5 / 5 2018-03-28

Wszystko przebiegło szybko i pomyślnie polecam sklep

5 / 5 2018-03-27

Jestem bardzo zadowolony. Przemiła obsługa, szybka realizacja, bez żadnych zastrzeżeń i problemów. To nie były pierwsze zakupy ... i na pewno nie ostatnie.

5 / 5 2018-03-23

Serdecznie poleca , szybko fachowo

5 / 5 2018-03-14

Wszystko w najlepszym porządku, szybko, sprawnie, grzecznie

5 / 5 2018-03-12

Super obsługa,dostałem to co chciałem na czas.Polecam gorąco

5 / 5 2018-03-11

Bardzo sprawna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-03-06

Bardzo duży wybór towarów, profesjonalna obsługa

2018-02-08

wszystko w jak najlepszym porządku - od obsługi po wysyłkę

5 / 5 2018-02-04

Wszystko ok :) Szybko i sprawnie :)

5 / 5 2018-02-02

Wszystko OK. I Super sprzedający!!!!Polecam wszystkim!!!

2018-01-28

Ogólnie bez zarzutów. Sklep godny polecenia

2018-01-27

Nie pierwszy i nie ostatni raz robię tutaj zakupy.

5 / 5 2018-01-26

Sklep godny polecenia, więc polecam wszystkim.

5 / 5 2018-01-26

polecam - rzetelnie i szybko

5 / 5 2018-01-19

Sklep godny polecenia, pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-01-19

super sklep

2018-01-19

Ostatnim razem kiedy zamówiłem przesyłkę musiałem na nią dość długo czekać... później okazało się, że pomylono zarówno wybrany przeze mnie sposób dostawy (paczkomat->kurier) to jeszcze wysłano przesyłkę na zupełnie inny adres. Koniec końców jednak przedstawiciel firmy skontaktował się ze mną i przepraszając wszystko poprawił. Niedługo później dostałem swoją paczuszkę. Mogło być gorzej. Sądzę że mimo wszystko firma wydaje się godna uwagi.

2018-01-14

Wszystko w najlepszym porzadku!!!!

5 / 5 2018-01-12

Super sklep ,gorąco polecam

5 / 5 2018-01-09

Rzetelna firma. Sprawna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-01-07

Bardzo dobry sklep! Polecam

2018-01-06

Bardzo duży wybór, przystępne ceny. Jest Partnerem Handlowym Lyoness - To mówi wszystko o sklepie

2018-01-01

Extra!

5 / 5 2017-12-30

OK

5 / 5 2017-12-25

Szybko, sprawnie i w razie problemów - błyskawiczne i pozytywne działanie.

5 / 5 2017-12-11

Bardzo dobry sklep internetowy, krótki okres oczekiwania na produkt, świetne opakowanie i produkt pierwsza klasa. Polecam.

5 / 5 2017-12-04

Zakupy w tym sklepie przebiegły bez problemów. Zamówiłam to co potrzebowałam. Przesyłka z zamówionym towarem dotarła ekspresowo i bez żadnych problemów. Super sklep.

5 / 5 2017-11-24

Szybka przesyłka, starannie zapakowana, towar zgodny z ofertą.

5 / 5 2017-11-23

Wszystko super, szybko sprawnie i bezproblemowo. Towar dotarł bardzo szybko. Jestem zadowolony i POLECAM Sprzęt zakupiony w jak najlepszym porządku Nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2017-11-22

Profesjonalne podejście,szybka wysyłka,dobry kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2017-11-22

OK, mały minus za czas realizacji - towar będący na magazynie został wysłany trzeciego dnia po zaksięgowaniu płatności, zdecydowanie za długo.

5 / 5 2017-11-22

Wg opisu aukcji sprzedawca miał wysłać produkt w ciągu 24 godzin, jednak wysłał dopiero po 3 dniach. Poza tym ok.

2017-11-21

Towar i przesyłka, wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-11-20

Szybka realizacja zamówienia nie ma problemu z kontaktem

5 / 5 2017-11-18

Zakup zrealizowany szybko bez żadnych problemów dostawa na miejsce również zgodnie z ustalonym terminem. Tak trzymać dalej

5 / 5 2017-11-06

jestem zadowolona

5 / 5 2017-11-06

super obsługa i rewelacyjne ceny

5 / 5 2017-11-05

SZYBKO, MIŁO I BEZ PROBLEMÓW

5 / 5 2017-10-29

polecam

5 / 5 2017-10-28

Szybko, miło i bezproblemowo. Szczerze polecam! Frącz Piotrewski

5 / 5 2017-10-23

ok

5 / 5 2017-10-10

zadnych problemów, wszystko przebiegło tak jak powinno, polecam, bo można na nich polegać

5 / 5 2017-10-08

Polecam, towar w 100% zgodny z opisem

5 / 5 2017-10-04

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-10-01

Bardzo polecam,szybka dostawa,towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-09-30

Szybko i fachowo

5 / 5 2017-09-21

Najistotniejsze dla mnie było zapakowanie produktu i tutaj sklep stanął na wysokości zadania. Wszystko ok. W czasie transportu ekspres bardzo dobrze zabezpieczony. Dobrze wiedzieć ze nie trzeba się tym martwic przy tak dużym zakupie.

5 / 5 2017-09-14

super polecam

5 / 5 2017-09-10

Ok

2017-09-06

Bardzo miła obsługa. Transakcja przebiegła wzorowo.

5 / 5 2017-09-03

długo czekałem na realizację wysyłki, ale po za tym OK

5 / 5 2017-08-25

Sklep naprawdę godny polecenia. Transakcja przebiegła bardzo szybko i po dwóch dniach mam towar. Bardzo dobry kontakt oraz jasna procedura wysyłki. Polecam!!

2017-08-16

Rewelacyjne obsługa

5 / 5 2017-08-10

Gorąco polecam.

2017-08-02

Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, fachowa obsługa. Po prostu wszystko działa tak jak powinno.

5 / 5 2017-08-01

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. POLECAM!!!

2017-07-31

Rewelacja

5 / 5 2017-07-27

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Polecam.

2017-07-21

Dobry produkt za przystępną cenę.

5 / 5 2017-07-17

Świetna obsługa, szybki kontakt, polecam!

5 / 5 2017-07-16

POLECAM!!!

5 / 5 2017-07-14

Wszystko ok, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka

5 / 5 2017-07-09

polecam

2017-06-26

Sklep godny polecenia.Wysyłka natychmiastowa .Towar zgodny z opisem.

2017-06-20

kupiłem zamrażarkę tylko i wyłącznie przez partnerstwo Lyoness. cena tak naprawdę jest nie istotna,podobni są w kilku miejscach, a i tam można dostać lepszą cenę ale najważniejszy jest cashback. Tutaj raz że jest bardzo mały, do tego jeszcze od ceny netto. Przy takim nastawieniu nie widzę was jako Partnera Lyoness...

5 / 5 2017-06-20

bardzo fajny sklep, przystepne ceny szybka realizacja zamowienia

2017-06-17

Rewelacyjny kontakt ze sklepem. Bardzo zależało mi na czasie i nie zawiodłem się. Towar otrzymałem następnego dnia po złożeniu zamówienia.

5 / 5 2017-06-13

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-06-09

Zakupy dokonałam poprzez portal Allegro polecam . Warto tutaj zajrzeć Profesjonalnie przeprowadzona obsługa!

5 / 5 2017-06-08

Jestem bardzo zadowolony z obsługi sklepu u3d.pl Zamówione towary dostałem na czas i takie,o które mi chodziło.Gorąco polecam. Leo

5 / 5 2017-05-27

Szybka realizacja,dobre doradztwo,przyzwoita cena itd.

5 / 5 2017-05-22

Rzetelną i szybka obsługa, najlepsza cena.

2017-05-17

Produkt zgodny z opisem, transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2017-05-16

bardzo profesjonalny

2017-05-15

pozytywnie wszystko załatwione

2017-05-14

Sklep Ok!

5 / 5 2017-05-04

dobry sklep internetowy szybka dostawa

5 / 5 2017-05-02

Bardzo dobrze, szybko i profesjonalnie przeprowadzane transakcje. Jedynie sugerowałbym lepiej zabezpieczać przesyłki (np. towar w oryginalnym kartonie włożyć w troche wiekszy i mocniejszy ponieważ oryginalne opakowania czesto staja sięzbyd słabe w starciu z realiami kurierskego sposobu transportu), otrzymałem towar z uszkodzonym opakwanie. Po za tym wszystko celująco. Bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2017-04-28

Udany zakup. Polecam.

2017-04-27

wszystko ok!

5 / 5 2017-04-25

Siwtna obsluga, super szybka wysylka i dostawa. Polecam!

2017-04-14

obsługa bardzo sprawna

2017-04-13

Miła obsługa, błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2017-04-11

Bardzo szybko dostałam wiadomość że moje zamówienie jest w realizacji, szybka wysyłka i dostawa. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-03

Z każdym sklepem trzeba poznać się osobiście:-) Miałem już złe doświadczenie z kupowaniem w internecie ale postanowiłem zaryzykować. Jestem mile zaskoczony. Szybko, sprawnie bez problemów. Dostawa do paczkomatu, bardzo spodobała mi się ta forma dostarczenia towaru. Polecam sklep.

5 / 5 2017-03-29

Szybka dostawa,towar dobrze zapakowany,polecam.

Rzetelne opinie o U3d.pl

U3d.pl

Siedziba
Deszczno

WWW
http://www.u3d.pl

Email
[email protected]

Telefon
(61) 642 9 833

Komórka
-

Infolinia
0801 011 833

Logowanie