Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Żywność

Ukrainashop.com Opinie Klientów

4.95/5.00 - ilość ocen: 150
opinie o Ukrainashop.com
5 / 5 2019-03-21

Wszystko doskonale.

5 / 5 2019-03-13

Profesjonalna obsługa, polecam Ukraina Shop!

5 / 5 2019-03-09

Wszystko super!!!

5 / 5 2019-03-08

Szybko i przyjemnie :)

5 / 5 2019-02-23

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-12

Wszystko super :)

5 / 5 2019-02-10

Jest to sklep w którym można kupić bardzo dobre i ciekawe produkty i dla poprawy zdrowia i dla urody :) ukraińskie, rosyjskie ale i polskie. To jest mój kolejny zakup i naprawdę polecam wszystkim zakupy w tym sklepie zarówno ze względu na jakość obsługi jak i duży asortyment produktów, mnie szczególnie interesowały ziołowe.

5 / 5 2019-02-04

Profesjonalna i szybka obsługa, produkt dotarł szybko a co najważniejsze jest odpowiedniej jakości. Polecam zakupy z tego sklepu.

5 / 5 2019-02-01

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-01-27

szybko, sprawnie i niedrogo. Polecam

5 / 5 2019-01-27

Profesjonalna obsługa polecam. Próbki produktów gratis super.Na pewno zostanę klientka tego sklepu.

5 / 5 2019-01-26

Wszystko bardzo sprawnie i bezproblemowo

4 / 5 2019-01-23

towar bardzo dobry, kontakt bardzo dobry, polecam i na pewno skorzystam ponownie

5 / 5 2019-01-08

Fajny sklep i super. Naturalne produkty POLECAM

5 / 5 2019-01-04

Szybka wysyłka i dobra obsługa.

5 / 5 2019-01-03

wszystko w porządku, polecam

5 / 5 2019-01-01

Towar zgodny z opisem , szybka i profesjonalna transakcja..

5 / 5 2018-12-30

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-12-18

BŁYSKAWICZNA REALIZACJA. BARDZO POLECAM

5 / 5 2018-12-16

zdecydowanie polecam :)

5 / 5 2018-12-13

polecam

5 / 5 2018-12-09

Szybka dostawa i produkt zgodny z opisem. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-12-08

Wszystko szybko i bardzo sprawnie towar sie zgadza z opisem i dziala

5 / 5 2018-12-06

polecam

5 / 5 2018-12-04

Jakość obsługi na dobrym poziomie.

5 / 5 2018-12-04

POLECAM

5 / 5 2018-11-28

Bardzo dobra obsluga, polecam zakupy wtym sklepie.

5 / 5 2018-11-18

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-11-16

Polecam profesjonalna fachowa obsługa klienta

5 / 5 2018-11-14

Ekspresowo, profesjonalnie, wszystko super jak zawsze! Polecam!

5 / 5 2018-11-04

polecam

4 / 5 2018-10-24

szybka dostawa, jednak zdarzają się pomyłki w zamawianych produktach.

5 / 5 2018-10-15

Super szybko dostałam kompletną przesyłkę

5 / 5 2018-09-29

Zamawiałam pierwszy raz .Jestem zadowolona

5 / 5 2018-09-28

Odebrałam pierwsze zamówienie i czekam na dostawę kolejnego (bo brak towaru szybko został uzupełniony), tak działają prawdziwi handlowcy bo zasygnalizowałam chęć zakupu tego brakującego wówczas aktualnie preparatu.

4 / 5 2018-09-13

Polecam

5 / 5 2018-09-08

szybka realizacja zamówienia, szybka dostawa, to drugie zakupy , za każdym razem dołączony mały gratis.

5 / 5 2018-08-31

Bardzo szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-08-21

Profesjonalna obsługa , polecam.

5 / 5 2018-08-20

Bardzo szybka przesyłka jestem b zadowolona , nie wiem jak produkty nie używane jeszcze :)

5 / 5 2018-08-19

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-08-15

Świetne produkty, polecam

5 / 5 2018-08-14

Super

5 / 5 2018-08-09

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-08-03

Wszystko tak jak być powinno!

5 / 5 2018-07-27

Ok. m.Poleca

5 / 5 2018-07-26

Polecam

5 / 5 2018-07-20

Zadowolona

5 / 5 2018-07-15

wszystko bez zarzutu

5 / 5 2018-07-04

Pelen profesjonalizm.szybko i sprawnie!

5 / 5 2018-07-04

Wszystko zgodnie z zamowieniem

5 / 5 2018-06-17

Profesjonalna obsługa . Gorąco polecam.

5 / 5 2018-06-10

Wszystko super.

5 / 5 2018-05-27

Bardzo dobry sklep internetowy

5 / 5 2018-05-21

wszystko super

5 / 5 2018-05-18

Serdecznie polecam, to mój kolejny zakup i nie ostatni. Zawsze szybka i sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-05-15

Jest to sklep w którym można kupić bardzo dobre i ciekawe produkty i dla poprawy zdrowia i dla urody :) ukraińskie, rosyjskie ale i polskie. To jest mój kolejny zakup i naprawdę polecam wszystkim zakupy w tym sklepie zarówno ze względu na jakość obsługi jak i duży asortyment produktów, mnie szczególnie interesowały ziołowe.

5 / 5 2018-05-08

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-05-04

Bardzo dobra jakość kosmetyków przy relatywnie niskiej cenie.

5 / 5 2018-04-29

Bardzo dobry sklep t ani miła obsłuag

5 / 5 2018-04-26

super sklep

5 / 5 2018-04-21

Ok Ok Ok

5 / 5 2018-04-17

Profesjonalne podejście do klienta. Ekspresowa przesyłka.

5 / 5 2018-04-15

Bardzo lubię u Was kupować. Pozdrawiam serdecznie ekipę.

5 / 5 2018-03-30

Polecam

5 / 5 2018-03-30

Polecam zakupy w tym sklepie szybko profesjonalnie

5 / 5 2018-03-19

Szybko bez stresu i doskonałe produkty

5 / 5 2018-03-13

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Na każdym produkcie dokładny polski opis. Co do zastosowania i wyników leczenia - to jeśli chodzi o maści na stawy i kręgosłup ( bo takie zamawiałam) to są rewelacyjne i bardzo godne polecenia.

5 / 5 2018-03-07

Zadowolona

5 / 5 2018-03-06

Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-02-24

bardzo szybka realizacja zamówienia, dziękuje

5 / 5 2018-02-20

Zamówienie zrealizowane mega szybko. Polecam

5 / 5 2018-02-11

Profesionalna obsługa. Zamówiony towar otrzymałem następnego dnia .Bardzo wysoka jakość produktów .W moim przypadku zastosowanie wewnętrzne .

5 / 5 2018-02-11

Bardzo profesjonalana obsługa, szybka wysyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam sklep i sprzedawany asortyment.

5 / 5 2018-02-07

Polecam, zdecydowanie

5 / 5 2018-02-07

jest super tak trzymać

5 / 5 2018-02-03

super

5 / 5 2018-02-01

bardzo dobra obsługa

5 / 5 2018-01-27

Błyskawiczna przesyłka, polecam

5 / 5 2018-01-26

bardzo polecam

5 / 5 2018-01-18

Polecam ten sklep innym

5 / 5 2018-01-16

Super sklep, olejki eteryczne najwyższej jakości, szybka przesyłka, polecam!

5 / 5 2018-01-13

Polecam, produkt zgodny z opisem. Za krótko stosuje żeby ocenić.

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna obsługa, szybka, przyjemna.Gorąco polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-03

Jakość towaru zgodna z opisem, obsługa szybka i terminowa polecam

5 / 5 2018-01-01

Błyskawicznie i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2017-12-26

szybko, sprawnie i niedrogo. Polecam

5 / 5 2017-12-20

Wszystko OK tylko prosiłabym o informację kiedy będzie można zakupić krople krwiściągu bo są aktualnie niedostępne

5 / 5 2017-12-19

Profesjonalnie

5 / 5 2017-12-19

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-12-14

REWELACJA pod każdym względem !!!!!!! Dziękuję

5 / 5 2017-12-14

Profesjonalna obsługa. Produkt godny polecenia. Transakcja szybka i przyjemna. Polecam

5 / 5 2017-12-13

Szybko i zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-12-05

Szybko, profesjonalnie.

5 / 5 2017-12-02

szybka i sprawna obsługa łącznie z wysyłką

5 / 5 2017-11-25

Super

5 / 5 2017-11-25

Błyskawiczna przesyłka, polecam

5 / 5 2017-11-16

Miła obsługa,realizacja zamówienia błyskawiczna,bardzo przyjemnie robi się zakupy,polecam wszystkim,którzy cenią sobie profesjonalizm

5 / 5 2017-11-12

zakupy w ukraina shop- polecam, pełny profesjonalizm

5 / 5 2017-11-10

Wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo, szczerze polecam !

5 / 5 2017-11-03

Szybka wysyłka, wysokiej jakości olejki eteryczne.

5 / 5 2017-10-29

Wszystko przebiegło Ok!

5 / 5 2017-10-27

Wszystko super.

5 / 5 2017-10-18

Polecam! Szybka realizacja zamówienia i dobre produkty

5 / 5 2017-10-18

Godne polecenia

5 / 5 2017-10-17

Bardzo polecam. Doskonale produkty.

5 / 5 2017-10-16

wszystko super!

5 / 5 2017-10-02

Bardzo dobra obsluga, polecam zakupy wtym sklepie.

5 / 5 2017-09-27

Profesjonalna obsluga, sxybka wysylka. Polecam.

5 / 5 2017-09-26

profesjonalna obsługa. Polecam sklep.

5 / 5 2017-09-26

super

5 / 5 2017-09-20

Super

5 / 5 2017-09-13

Wszystko tak jak być powinno!

5 / 5 2017-09-06

obsługa bez zarzutu - polecam

5 / 5 2017-09-05

Jakość towaru zgodna z opisem, obsługa szybka i terminowa polecam

5 / 5 2017-09-03

Transakcja szybką bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-08-30

Transakcja szybka i przyjemna

5 / 5 2017-08-28

Polecam

5 / 5 2017-08-19

Polecam profesjonalna fachowa obsługa klienta

5 / 5 2017-08-16

Profesjonalna obsługa, polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-08-15

szybko, sprawnie, wygodnie

5 / 5 2017-08-13

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-08-01

Profesjonalna obsługa i poziom zakupów

4 / 5 2017-07-27

wszystko przebiegło na wysokim poziomie polecam sklep.

5 / 5 2017-07-24

Szybko , sprawnie, polecam

5 / 5 2017-07-23

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie! Czytelna, intuicyjna strona internetowa, łatwość zamawiania, bardzo duży asortyment, przystępne ceny i szybkość realizacji zamówienia..nieograniczony wybór form platności.. pozytywnie wyróznia sklep z całej plejady innych . Gorąco polecam znajomym !!!

5 / 5 2017-07-14

Super

5 / 5 2017-07-14

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie :)

5 / 5 2017-07-11

Bardzo sprawnie i szybko,polecam

5 / 5 2017-07-11

Profesjonalny sklep.

5 / 5 2017-07-07

Polecam

5 / 5 2017-07-05

Profesjonalna obsługa,bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-07-05

Mega szybka transakcja ❤️

5 / 5 2017-06-19

Super sklep . Szczerze polecam.

5 / 5 2017-06-18

Ekspresowa realizacja zamówienia. Dobre jakosciowo, naturalne produkty. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-06-07

Fajny sklep i super. Naturalne produkty POLECAM

5 / 5 2017-06-04

Szybko i sprawnie .Polecam

5 / 5 2017-05-26

Wszystko ok. Polecam !

5 / 5 2017-05-26

Super

5 / 5 2017-04-29

jest super tak trzymać

4 / 5 2017-04-28

Jest dobrze, godne polecenia.

4 / 5 2017-04-16

Jestem zadowolona z całego zamówienia i obsługi.

5 / 5 2017-04-14

jestem klientką sklepu już dłuższy czas, zawsze wszystko jest w najlepszym porządku, polecam sklep wszystkim niezdecydowanym

5 / 5 2017-04-09

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-09

OK dobra

4 / 5 2017-04-08

Polecam wszystkim

5 / 5 2017-04-03

Zamówienie zrealizowane mega szybko. Polecam

5 / 5 2017-03-28

Wszystko super :)

5 / 5 2017-03-27

Bardzo profesjonalna obsługa, czytelna strona, i błyskawiczna realizacja. Polecam.

5 / 5 2017-03-26

same piątki

Rzetelne opinie o Ukrainashop.com

Ukrainashop.com

Siedziba
Poznań

WWW
http://ukrainashop.com

Email
[email protected]

Telefon
+48696970251

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie