Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Uncja.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 7
opinie o Uncja.pl
5 / 5 2019-03-12

Zamówiłam sobie u nich przez Internet kolczyki Swarovskiego. Bałam się, że nie będą takie jak to przedstawiają na zdjęciu, ale byłam mile zaskoczona. I nawet przesyłka szybko dotarła. Tylko czemu w takim dużym i solidnym opakowaniu? :) Ale najważniejsze, że mnie nie zawiedli. Mają u mnie plusa!

2018-12-14

Świetna fachowa obsługa oraz doskonałe wyroby jubilerskie,duży wybór.Pozdrawiam;))

2018-11-29

FACHOWA OBSŁUGA,TOWAR ZGODNY Z OPISEM,BŁYSKAWICZNA PRZESYŁKA A CO PEWNIE DLA WSZYSTKICH BARDZO ISTOTNE ATRAKCYJNA CENA BIŻUTERII I GRATISOWA PRZESYŁKA!SERDECZNIE POLECAM!

5 / 5 2018-08-12

Witam, zakupione kolczyki doszły bardzo szybko. Pomoc przy zamówieniu oraz śledzeniu realizacji tego zamówienia na najwyższym poziomie. Obsługa miła i kompetentna. Kolczyki zgodne z opisem. Polecam

5 / 5 2018-08-05

Bardzo polecam sklep Wirtualny Jubiler. Mimo zakupu na odległość wszystko przebiegło sprawnie i miło. Zamówiony towar otrzymaliśmy w terminie. Z obrączek jesteśmy bardzo zadowoleni. W naszym przypadku obrączki były tańsze o prawie 1000 zł niż u jubilerów w naszym mieście. Sklep uncja.pl jest pewnym partnerem w zakupach. Można im ufać. Oprócz rabatu na obrączki otrzmaliśmy jeszcze gratis przesyłkę kurierską. Polecamy bardzo

2018-05-14

Bezkonkurencyjny zakup - piękna biżuteria, dobra cena i błyskawiczna przesyłka. Poza tym bieżąca informacja mailowa o stanie realizacji zamówienia. Czego chcieć więcej?

5 / 5 2018-05-12

Kupiłam u nich srebrny łańcuszek i jestem bardzo zadowolona. Mają miłą i fachową obsługę. Ich wyroby są piękne i orginalne , szczególnie podobały mi się kolczyki z bursztynem. Na pewno coś jeszcze u nich kupię.

2018-05-10

Sklep naprawdę godny polecenia. Duży wybór, dobrze zaprezentowany, uczciwy sprzedawca.

2018-03-07

Potwierdzam! Byłem w tym sklepie kilka dni temu wraz z moją dziewczyną. Miły, przestronny sklep. Duży wybór wyrobów ze srebra, złota trochę mniej. Ale ceny okazały się bardzo przyzwoite, więc nie wyszliśmy z tamtąd bez pięknego i okazałego kompletu ze srebra (naszyjnika z wisiorkiem, bransoletki i kolczyków). Eech.. :) Ogólnie polecam!

5 / 5 2018-02-19

Bardzo przyjemny sklep fachowa obsługa i szybkość realizacji to niewątpliwie najważniejsza zasługa tego sklepu.

Rzetelne opinie o Uncja.pl

Uncja.pl

Siedziba
Wadowice

WWW
http://www.uncja.pl

Email
[email protected]

Telefon
0338737079

Komórka
0-513-36-36-91

Infolinia
-

Logowanie