Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria

Urbancity.pl Opinie Klientów

4.96/5.00 - ilość ocen: 72
opinie o Urbancity.pl
5 / 5 2019-03-08

Jestem wieloletnim klientem i jak do tej pory nie rozczarowałem się z zamówionych ubrań ;) wszystko wysyłane i dostarczane w ekspresowym tempie chyba nigdy nie zdarzyło mi się czekać więcej niż 3 dni na paczkę. Polecam !

5 / 5 2019-02-28

Zakupy w tym sklepie to przyjemność. POLECAM

5 / 5 2019-02-19

produkty zgodne z opisem, ekspresowa wysyłka, przejrzysty panel sklepowy, w razie problemów miła i szybka pomoc online

5 / 5 2019-02-14

Polecam zakupy w Urbancity.pl :D

2019-02-10

Serdecznie polecam sklep i pracujące tam osoby zasługujące na szacunek i pochwałę w każdym względzie. Błyskawiczny kontakt,bardzo miła obsługa i chęć niesienia pomocy. Bardzo serdecznie dziękuję i życzę wiele cierpliwości oraz życzliwości ze strony klientów.

5 / 5 2019-01-29

bardzo polecam

2019-01-23

Sklep jest całkiem fajny.Zamawiam tam ciuchy.Fajne sa przeceny i fajne stylizacje.PoZdrawiam zespół Urbancity.com

5 / 5 2019-01-22

od lat kupowalem ciuszki w innym sklepie..dzis przyszla pierwsza paczka od Urban i..napewno nie ostatnia:) wysoka jakosc, wszystko ladnie i oryginalnie popakowane..plus naklejeczki co zdarza sie juz coraz rzadziej a w stacjonarnych skateshopach kiedys bylo normą..duzy plus..polecam

5 / 5 2019-01-08

Bardzo polecam

5 / 5 2019-01-05

Towar zgodny z opisem oferty. Błyskawiczna wysyłka. Super obsługa. Fajny gratisik dorzucony do paczki. Polecam wszystkim!

Rzetelne opinie o Urbancity.pl

Urbancity.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.urbancity.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48602301502

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie