Kategorie: / Książki / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci

Uroczyprezent.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 40
opinie o Uroczyprezent.pl
5 / 5 2019-03-25

Sklep jest ok! Miły kontakt, szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam! Z pewnością jeszcze tu wrócę.

5 / 5 2019-03-20

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Miły kontakt i pełen profesjonalizm. Polecam ten sklep!

2019-03-05

Świetny prezent, bardzo dokładne wykonanie - dziękuje

5 / 5 2019-01-12

Sklep działa celująco! miło, szybko i sprawnie. Tylko polecać! Dziękuję:-)

5 / 5 2019-01-11

Sklep jest OK.

5 / 5 2019-01-04

Polecam każdemu, bukiecik jest przepiekny! Naprawdę robi super wrażenie, kontakt rewelacyjny, wysyłka błyskawiczna! Napewno skorzystam jeszcze raz i będę polecała wszystkim znajomym bez żadnej obawy o niezadowolenie!SUPER!

2019-01-02

Błyskawiczna dostawa. Miła obsługa. Serdecznie polecam sklep. Prezenty naprawdę urocze:-)

5 / 5 2018-12-05

Sklep działa bardzo szybko, pełen profesjonalizm i miła obsługa! Bukiet z ubranek śliczny!

2018-11-29

Serdecznie polecam róże ze skarpetek. Wykonanie bardzo estetyczne, skarpetki wysokiego gatunku. współpraca bardzo miła i udana. Polecam współprace

5 / 5 2018-11-06

Sklep ok, bukiet, który zamówiłam w realu prezentował się jeszcze piękniej niż na zdjęciach. Przesyłka błyskawiczna. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję:-)

2018-11-06

Wróciłam ponownie, zamówiłam, otrzymałam, dziękuję. Wszystko odbyło się wzorcowo!

5 / 5 2018-10-20

Expresowa dostawa,towar zgodny z opisem.Gorąco polecam!!

5 / 5 2018-10-14

Miła i kompetentna obsługa. szybka realizacja zamówienia. Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-09-07

Błyskawiczna dostawa i super prezenty. Z pewnością jeszcze tu wrócę. Można tylko polecać!

2018-08-20

Bukiet Zuzia był tak wiarygodny, że rodzina myślała że to prawdziwe kwiaty. Jak to powiedziała obdarowana nim osoba: "Rewelacyjny pomysł i aż żal rozpakowywać". Do tego dodam bardzo dobrą obsługę i miły kontakt ze sprzedającym. Przesyłkę oczywiście dotarła na czas i sprawiła wiele radości.

5 / 5 2018-08-09

Gorąco polecam! Przemiła obsługa, szybka realizacja zamówienia!!

5 / 5 2018-07-11

Gorąco polecam! Śliczny prezent na chrzest

5 / 5 2018-07-05

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Oryginalny produkt. Miły kontakt. Polecam innym!!!

5 / 5 2018-06-27

szybka dostawa, pełne zadowolenie, polecam!

5 / 5 2018-06-22

Profesjonalne podejście do klienta, proste i czytelne zasady zakupu. A takiej super róży ze stringów nie znalazłem nigdzie indziej. Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-06-04

Sklep jest ok. Dostawa błyskawiczna, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam wszystkim szukającym oryginalnego pomysłu i zarazem praktycznego prezentu!

5 / 5 2018-05-02

Zakupiłem oryginalną różę! Polecam gorąco! Szybka dostawa i sympatyczny kontakt. Bartek

5 / 5 2018-04-21

Bardzo miła obsługa i błyskawiczna realizacja zamówienia. Kupiony bukiet był śliczny! Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-04-19

Sklep w którym kupuje się z przyjemnością. Błyskawiczna przesyłka i miły kontakt. Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-03-31

Sklep serdecznie polecam. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko. Wszystko zgodnie z opisem. Dziękuję;-) oby więcej takich sklepów internetowych jak uroczyprezent.pl

5 / 5 2018-03-24

Bardzo dobry kontakt, szybka i miła obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-03-23

Mega szybka dostawa, wysoka jakość, łatwy kontakt, jasne i przejrzyste zasady, sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2018-03-22

Bardzo szybko dostawa, miły kontakt i fajny bukiet:)

5 / 5 2018-02-07

Rewelacyjny prezent dla nastolatek róża "stringowa"!!! polecem! córka zaskoczona i zachwycona różą-niespodzianką! Stringi bardzo dobrej jakości, rozmiar idealny, całość estetycznie wykonana :) obsługa sklepu profesjonalna! dziękuję za nietuzinkowy prezent dla córki :)))bezapelacyjnie nowość na polskim rynku!

2018-01-22

miła i kompetentna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia, świetne prezenty!

5 / 5 2018-01-20

Super pomysł na sklep internetowy. Gratulacje.

5 / 5 2018-01-01

Sprawnie, szybko, bezproblemowo. Polecam gorąco, wszystko na czas.

5 / 5 2018-01-01

Miły kontakt. Szybka realizacja zamówienia. Polecam gorąco!

5 / 5 2017-12-23

EXPRESOWA przesyłka! Normalnie SZOK!!!!! Polecam!

2017-12-11

Miły kontakt, błyskawiczna dostawa, bukiet rewelacja. Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-12-05

Profesjonalna realizacja zamówienia. Polecam !!!

5 / 5 2017-11-22

polecam

5 / 5 2017-10-13

szybko, miło, bezproblemowo!

2017-10-10

Ok.

5 / 5 2017-08-22

Rewelacja! Super kontakt. Przed zakupem nie było problemu żeby zobaczyć jak wygląda ten bajeczny prezent. Błyskawiczny odbiór (osobisty). Sam bukiecik wygląda przepięknie, jak żywy. Każdy kto go widział był zachwycony :-). Niesamowicie oryginalny prezent. Polecam!

5 / 5 2017-08-16

Sklep godny polecenia, przesympatyczna obsługa, bardzo szybka przesyłka. Polecam!

5 / 5 2017-07-29

Mega szybka dostawa, prezent piękny. Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-07-21

Profesjonalna obsługa. Bukiet wykonany estetyczne i solidnie. Świetny pomysł na prezent, który wywołał furorę.

5 / 5 2017-07-20

szybko, sprawnie, bez probelemu;

5 / 5 2017-07-18

Miły kontakt. Bardzo szybka dostawa. Śliczny bukiet z ubranek dostałam odpowiednio zapakowany. Serdecznie polecam ten sklep!

5 / 5 2017-07-11

Miła obsługa, szybkość realizacji zamówienia, dobra jakość produktów

5 / 5 2017-04-23

Wróciłam po bukiet i znów pełne zadowolenie! Polecam serdecznie! Zaskoczenie obdarowanej przyjaciółki gwarantowane!

5 / 5 2017-04-01

Widziałam jaką sensację wzbudził bukiet z ubranek na chrzcinach u mojej koleżanki, wiec czekałam, aż moja siostra urodzi, żeby móc zrobić jej taką niespodziankę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, bukiet śliczny a przesyłka błyskawiczna. Wielkie dzięki! Serdecznie polecam!!

2017-03-30

Sklep jest OK!

Rzetelne opinie o Uroczyprezent.pl

Uroczyprezent.pl

Siedziba
Suchy Las

WWW
http://www.uroczyprezent.pl

Email
[email protected]

Telefon
601864009

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie