Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci

Urwis.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Urwis.com.pl
2019-03-24

Sprawnie przeprowadzona transakcja!!!

5 / 5 2019-03-14

Zakupy w Urwisie robiłam już wielokrotnie od paru w sumie lat. Za każdym razem fachowo, miło i szybko. Pewnie jeszcze tu wrócę. Pozdrawiam cały personel Urwisa!

2019-03-13

Dopiero rozpoczęliśmy naszą przygodę ze sklepem "Urwis", ponieważ przygotowujemy się do roli rodziców. Możemy jednak szczerze polecić to miejsce, ponieważ każdy klient czuje się tam wyjątkowym gościem, bardzo kompetentnie obsługiwanym.

5 / 5 2019-03-13

Fachowa pomoc, szybka obsługa, jestem bardzo zadowolona! Polecam!

2019-02-24

Transakcja przebiegła ekspresowo:)produkt zgodny z opisem:)

2019-02-13

Ok bez zarzotow

5 / 5 2019-02-12

Towar zgodny z opisem i szybka dostawa.POLECAM

5 / 5 2019-02-03

Świetny sklep z art. dla dzieci. Wyjątkowo miła obsługa, szeroki asortyment, możliwość robienia zakupów przez Internet. Szybka przesyłka, towar w doskonałym stanie. Polecamy!

5 / 5 2019-01-23

Polecam kazdemu ten sklep

2019-01-19

bardzo serdecznie polecam ten sklep :)

5 / 5 2019-01-18

Gorąco polecam :)

5 / 5 2018-12-15

Rewelacyjnie i szybko dziękuję

2018-12-10

Wszystko w najlepszym porządku.W sklepie stacjonarnym miła i fachowa obsługa

5 / 5 2018-11-16

TOWAR ZGODNY Z OPISEM JEST NIM FPTELIK FIRMY ROAN WSPANIALA OBSLUGA I EKSPRESOWA DOSTAWA POLECAM W 100% I POZDRAWIAM CALA FIRME URWIS

5 / 5 2018-10-30

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-10-29

Serdecznie wszystkim polecam sklep URWIS.Towar zawsze najwyższej jakości.Przesympatyczna obsługa,fachowa porada.Wszystko na najwyższym poziomie.Oby więcej takich sklepów.Pozdrawiam.

5 / 5 2018-10-18

Super ,bardzo polecam ,o cokolwiek by się zapytać wszystko jest na +

5 / 5 2018-09-29

Bardzo miła,uprzejma obsługa,fachowa porada.Naprawdę miło robić zakupy w takim sklepie. :D Polecam !!!

5 / 5 2018-09-26

Wszystko ok , polecam serdecznie ten sklep każdemu :)

5 / 5 2018-09-22

Jak zwykle wszystko rewelacyjnie. Od momentu kliknięcia "zakupu" do wysłania paczki upłynęło ok. 4 minut... :) Naprawdę - nie nadążałem czytać maili.... :)

2018-09-21

Krótko: znakomity. Poszło gładko i niedrogo. Dobry dojazd i możliwość zaparkowania.

2018-09-20

Jesteśmy zadowoleni z obsługi i zamawiamy tu ponownie.

5 / 5 2018-09-13

Od pierwszego kontaktu ze sklepem zrobił pozytywne wrażenie. Ostatnio często dokonywałam zakupów przez internet i z przykrością stwierdzam ze tak dobra współpraca jak ze sklepem Urwis to rzadkość. Kompetentni i życzliwi sprzedawcy, udzielający fachowych porad mających pokrycie z rzeczywistością. Szybki czas realizacji zamówienia a co ważniejsze zgody z ustaleniami z chwili dokonywania zakupu. Bieżąca informacja na temat etapu realizacji zamówienia. Jeśli w przyszłości będę zamawiać coś z asortymentu sklepu z pewnością wybiorę to miejsce do kolejnych zakupów. Polecam.

2018-08-24

Wszystko ok!

5 / 5 2018-08-22

Przesympatyczna obsługa(dwie mlode,wspaniale ekspedientki) goraco polecam,robienie zakupów w urwisie to naprawde przyjemnosc a dyrekcji gratuluje wyboru personelu

5 / 5 2018-08-15

Super! świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia, inf. na każdym etapie dostawy. Dokładny opis produktu dzięki czemu wiadomo, że to co się kupuje będzie pasowało. Polecam!!!

5 / 5 2018-08-11

Polecam, transakcja przebiegła bezproblemowo. Wszystko dostałam takie jakie zamawiałam.

5 / 5 2018-08-03

Szybka i sprawna obsluga

5 / 5 2018-07-15

Potwierdzam pozytywne opinie o Urwisie! Długo szukałam dętek do wózka, który już nie jest w produkcji a tutaj mi się udało - co więcej rzeczywiście opis był na tyle szczegółowy iż nie miałam wątpliwości, że będą pasowały :) Informacja o każdym zmianie statusu przesyłana była do mnie mailem a już przed południem następnego dnia od złożenia zamówienia towar został do mnie dostarczony!!! Chyba nigdy nie dostałam przesyłki tak szybko! Gorąco polecam sklep i bardzo dziękuję Właścicielom za takie profesjonalne podejście do klienta i sprzedaży :)

5 / 5 2018-06-29

ok

5 / 5 2018-06-24

ok, nie ma tylu produktów co bym chciał ale ok.

5 / 5 2018-06-21

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona szybkością wysyłki zamówienia . Wielki pozytyw zamówiona zabawka o 17 następnego dnia rano u mnie , dawno mi sie tak nie zdarzyło . Goraco polecam na pewno bedę robić tu zakupy . Aż żaluje że pozostałych rzeczy tu nie zamówiłam , gdyż u konkurencji jak na razie 2-i dzien kompletuja zamówienie....

5 / 5 2018-06-17

Wysyłka błyskawiczna, super obsługa. Polecam!!

5 / 5 2018-06-11

Bardzo polecam sklep! Super dokładne i czytelne opisy produktów. Bardzo dobra komunikacja, szybka wysyłka. Z cxystym sumieniem mogę polecić. Sama na pewno tu wrócę.

5 / 5 2018-06-04

Szybko i sprawnie, serdecznie polecam sklep.

5 / 5 2018-06-01

Super towar i szybka przesyłka :-) polecam

5 / 5 2018-05-29

WITAM, PAŃSTWA SKLEP JEST SUPER

5 / 5 2018-05-23

Szczerze polecam ! Świetna jakosc i szybka obsługa :)

5 / 5 2018-05-20

szybko sprawnie zgodnie z opisem

5 / 5 2018-05-18

Profesjonalizm, życzliwość i skuteczne doradztwo.

5 / 5 2018-05-17

Świetny kontakt telefoniczny i mailowy. Ekspresowa wysyłka. Strona internetowa i łatwość finalizacji zakupów też na najwyższym poziomie. Na pewno jeszcze skorzystam i wszystkim polecam. :-)

5 / 5 2018-05-16

Udało mi się tutaj kupić część niedostępną w żadnym innym sklepie, a cena wcale nie była wygórowana. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-05-14

Bardzo szybka realizacja zamówienia poprzedzona mailami informującymi o statusie transakcji.

5 / 5 2018-05-13

Szybko, bez zastrzeżeń. Podejrzewam, że współpraca się powtórzy . Polecam ten sklep .

5 / 5 2018-04-30

Wszystko super. Przesyłka ekspresowa. POLECAM!

2018-04-28

Bez zastrzeżeń. Doskonała obsługa

5 / 5 2018-04-28

Polecam.Towar jak w opisie, ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-04-20

Szybka przesyłka. Obsługa w porządku.

5 / 5 2018-04-12

Bardzo polecam ten sklep.Bardzo dobry kontakt z właścicielem sklepu.Towar zgodny z opisem i super szybka wysyłka.POLECAM!!!!

5 / 5 2018-04-05

SUPER SKLEP,SZYBKA DOSTAWA TOWAR SUPER,SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM KUPUJACYM!!!!!

5 / 5 2018-03-14

przemiły kontakt.Szybkie odpowiedzi mailowe!Sedrecznie polecam! !

5 / 5 2018-03-12

Obsługa przesympatyczna, wszystkie życzenia kupującego stara się uwzględnić, nie narzucając arbitralnie swojego zdania. Kultura osobista i zawodowa na 5. Kontakt mailowy, telefoniczny, osobisty bez najmniejszych zastrzeżeń. Naprawdę polecam :)

5 / 5 2018-03-03

super wczoraj zmowłem i dzisiaj juz przyszlo.POLECAM

5 / 5 2018-03-03

Polecam

5 / 5 2018-03-01

polecam wszystkim ten sklep, naprawdę szybka wysyłka i dobry towar,

5 / 5 2018-02-27

Polecam

2018-02-21

Sklep na wysokim poziomie. Towar zgodny z zamówieniem, Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-02-19

Mila obsluga sklepu , szybka realizacja zamowienia ;)Jestem bardzo zadowolona z zakupow. Pozdrawiam mile;)

5 / 5 2018-02-11

Super, bez broblemów. Dzięki wielkie ;)

5 / 5 2018-02-11

SUPER KONTAKT, POMOC W WYBORZE, SUPER SZYBKA WYSYŁKA

5 / 5 2018-02-05

ok

2018-01-30

Doskonały sprzedawca godny polecenia. Warto przyjrzeć się ofercie. Szczególnie duży wybór akcesoriów do wózków itp.

5 / 5 2018-01-27

przemili ludzie!!!super sklep naprawde!!!jest baardzo zadowolona,oby tak dalej....

2018-01-22

Serdecznie polecam zakupy w sklepie Urwis we Wrocławiu. Miła, fachowa obsługa, sprzedawca zawsze chętnie doradzi.

5 / 5 2018-01-21

Bardzo szybka wysyłka, żadnych problemów.

2018-01-17

godny polecenia

5 / 5 2018-01-02

REWELACJA!!! Szybko, sprawnie, super kontakt. Wielki pozytyw.

5 / 5 2017-12-28

polecam bardzo serdecznie

5 / 5 2017-12-27

Sklep świetny, realizacja zamówienia błyskawiczna. Gorąco polecam

5 / 5 2017-12-26

sprzedawca godny Polecenia :-) szybka i sprawna wysyłka !! Towar zgodny z opisem. Jedyny taki sklep! Gdyby nie Państwo spacerówka córci nadawalaby się do wyrzucenia :-) jeszcze raz bardzo gorąco polecam!!!!

5 / 5 2017-12-25

Transakcja przebiegła ekspresowo, produkt zgodny z opisem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-09

Znakomita obsługa, udane zakupy. Polecam każdemu.

2017-11-07

Swietny sklep, fachowa i bardzo przyjemna obsługa, zakupy sa tutaj przyjemnością:)

5 / 5 2017-10-27

super

5 / 5 2017-10-23

Polecam wszystkim ten sklep. Naprawdę b.miła i fachowa obsługa. Towar dotarł b.szybko, kurier równie b.uczynny. Jestem b.zazdowolona.

5 / 5 2017-10-17

Szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2017-10-14

Super! Świetny kontakt ze sklepem, fachowa pomoc, bogaty asortyment, szybka wysyłka, wszystko bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2017-10-07

Szybka i sprawna realizacja, uprzejma obsługa, polecam :-)

2017-10-06

dobry kontakt

5 / 5 2017-10-05

Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie Urwis, bardzo dobry towar, swietna obsluga i expresowa dostawa.

5 / 5 2017-09-19

Rzetelny, szybki.Polecam.

5 / 5 2017-09-18

super kontakt, odpowiedzi na maile błyskawiczne. Produkty zgodne z opisem. Polecam.

2017-09-13

zadzwoniłam z pytaniami odnośnie produktów, które zamierzałam kupić, otrzymałam interesujące mnie informację a kółeczka były prawie natychmiast w paczkomacie.

5 / 5 2017-09-03

super sklep

5 / 5 2017-08-25

Polecam w 100 %

5 / 5 2017-08-20

Ekipa się spręża i wysyła dość szybko. Ceny też konkurencyjne. Mogę tylko polecić :)

5 / 5 2017-08-11

transakcja przebiegła pomyślnie, polecam

5 / 5 2017-08-07

polecam sklep szybka realizacja zamówienia miła i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-07-29

Szukałam wszędzie a znalazłam tylko tu:). Polecam.

5 / 5 2017-07-23

Polecam sklep z całego serca!!!!!! wczoraj ok godz 14 strzeliła mi i opona i dętka w x landerze dzwoniłam na serwis x landera powiedzieli ,że maja rzeczy których szukam ,ale wyślą dopiero we wtorek także przy dobrych wiatrach na środę po południu będą u mnie ........a ja potrzebowałam na już ,bo byłam uziemiona z dzieckiem w domu . Zadzwoniłam do sklepu Urwis przedstawiłam Panu sprawę co i jak i powiedział ,że nie ma sprawy oponę i dętkę wyśle jeszcze tego samego dnia i jutro będę mieć towar u siebie. I co .....dziś rano ok 9 dzwoni kurier,że ma dla mnie przesyłkę :-) dlatego tak jak napisałam na początku POLECAM SKLEP I ZAKUPY W NIM WSZYSTKIM I KAŻDEMU Z OSOBNA ;-)

5 / 5 2017-07-17

Zdecydowanie najlepszy sklep dziecięcy w jakim robiłam zakupy a było ich już całkiem sporo. Jak zawsze miło, szybko, profesjonalnie, z pełnym przepływem informacji na temat zamówienia,otrzymujesz dokładnie to co zamawiasz. A sprzedają tu naprawdę piękne rzeczy. Jeśli robisz zakupy dla małych ludzi to tylko w sklepie Urwis. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-07-06

bardzo pozytywna

2017-06-30

Kontakt ze sklepem w sumie dobry, tyle, że to ja musiałam się dopytywać skąd wynikają opóźnienia w realizacji zamówienia. Grunt, że w końcu udało się doprowadzić sprawę do końca.

5 / 5 2017-06-12

Polecam

5 / 5 2017-05-27

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-17

Najlepszy zasięg. Sprzedawca odpowiada na pytania szybko. Natychmiastowe dostawy. Kupuję tylko tutaj.

5 / 5 2017-05-16

Polecam sklep. Dobry kontakt i szybka wysyłka

2017-05-15

idealna transakcja!!!!

5 / 5 2017-05-13

Profesjonalnie i szybko. POLECAM !!!

5 / 5 2017-04-26

TOWAR ZGODNY Z OPISEM NAWET LEPIEJ WYGLĄDA W RZECZYWISTOŚCI NIŻ NA ZDJĘCIU JEST NIM WÓZEK ROAN Marita '07 WSPANIAŁA OBSLUGA I EKSPRESOWA DOSTAWA POLECAM W 100% I POZDRAWIAM CALA FIRME URWIS

5 / 5 2017-04-26

Mój ulubiony sklep! Nie sieciówkowy moloch, gdzie sprzedawcy może i mili, ale mili swym wystudiowanym uśmiechem. Właściciel to fachowiec w każdym calu, odpowiadający rzeczowo na każde pytanie. Przy tym bardzo sympatyczny. (Z pozostałymi pracownikami sklepu nie miałam możliwości bezpośredniego kontaktu, ale są to ludzie, którzy sprawiają wrażenie lubiących swoją pracę). Najważniejsze jest to, że produkty trafiające do sklepu są wyselekcjonowane i moim zdaniem dobrej - bardzo dobrej jakości. W sklepie miałam okazje kupować wózek 2 w jednym. Super. Relacja ceny do jakości - rewelacyjna! Mąż do teraz zwykł powtarzać: "super ten wózek, nie mam zastrzeżeń". Przy wyborze doradzał Właściciel sklepu. Ostatnio nabyliśmy (tego dotyczy ocena) łóżeczko turystyczne. Jeszcze nie testowany w praktyce, ale wygląda bardzo solidnie. Kupowaliśmy też buty ortopedyczne. Świetne. I drobne zakupy, typu autka, książeczki. A! książka, którą polecił Sprzedawca podoba się nie tylko dziecku, ale i Mamie ;-) Jedyny minus tego sklepu jaki widzę, to ten, że żeby do niego dotrzeć muszę przejechać połowę miasta. Polecam! Warto się przekonać jak powinno być w każdym sklepie!

5 / 5 2017-04-15

Bardzo szybka realizacja zamówienia, stała informacja o etapach jego realizacji, po prostu pełny profesjonalizm. Nigdzie nie mogłam znaleźć kółek do starego typu wózka, a tu proszę, są :-))) bardzo dokładny opis sprzedawanego produktu, dzięki temu miałam pewność, że kółka będą pasowały.

5 / 5 2017-04-12

Bardzo miła i profesjonalna obsługa oraz szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep w 100 %!!!

5 / 5 2017-04-11

Najpierw zadzwoniłam i zapytałam o dostępność. ..bardzo sympatycznie się rozmawiało. Zależało mi na czasie i Pan obiecał wysyłkę jeszcze tego samego dnia...tak też się stało. Następnego dnia miałam opony do wózka w domu. POLECAM!!!!

Rzetelne opinie o Urwis.com.pl

Urwis.com.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.urwis.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
713364724

Komórka
508314985

Infolinia
-

Logowanie