Kategorie: / Dla Dzieci / Gry

uwookiego.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 118
opinie o uwookiego.pl
2019-03-20

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2019-03-16

Profesjonalna obsługa . Jak najbardziej polecam . Dziękuję.

2019-03-10

Wszystko w normie. Tak jak być powinno. Nie musiałem komunikować się ze sprzedawcą.

5 / 5 2019-03-09

Super

5 / 5 2019-03-06

Polecam. Kupiłem już kilka gier w tym sklepie. Profesjonalne podejście i miła obsługa no i co najważniejsze rewelacyjne gry planszowe.

5 / 5 2019-02-24

Po raz kolejny jestem zadowolony

2019-02-24

Mój ulubiony sklep :)

5 / 5 2019-02-22

Wszystko dobrze, szybko i sprawnie

5 / 5 2019-02-16

Wszystko sprawnie i ok. Bez problemów. Karton w którym przyszły gry wyglądał na mało godny zaufania ale same gry byłī dobrze zabezpieczone i dotarły dobrze bez żadnych uszkodzeń.

2019-02-16

Jak zawsze u Wookiego wszystko sper :)

2019-02-14

Wszystko w porządku i absolutnie bez zarzutu!

5 / 5 2019-02-12

Profesjonalizm!

5 / 5 2019-02-09

Polecam

5 / 5 2019-02-06

Szybka i profesjonalna obsługa, polecam!

5 / 5 2019-02-01

Szybka wysyłka, pięknie solidnie zapakowana. Wszystko na plus polecam!

5 / 5 2019-01-28

Zakup przebiegał szybko, od złożenia zamówienia do odebrania przesyłki w paczkomacie minęło nie dłużej niż 3 dni robocze, polecam

5 / 5 2019-01-27

Polecam sklep uWookiego.pl, obsługa super, wysyłka ekspresowa i ceny konkurencyjne

2019-01-26

Transakcja sprawna jak dobrze naoliwiony rower na Tour de France. Gra "Mamy szpiega 2" zgodna z zapowiedziami, wideo promujące trafią w punkt, a znajomi już mnie nienawidzą za odpowiednie lawirowanie między szpiegami.

2019-01-22

Wszystko w najlepszym porządku.

2019-01-16

Tylko polecić zakupy w tym sklepie

2019-01-15

Wysoka jakość

5 / 5 2019-01-11

Szybka i profesjonalna obsługa, produkty na wysokim poziomie. Polecam

2019-01-09

Najlepszy sklep we Wszechświecie!!! :)

2019-01-05

świetnie

5 / 5 2019-01-04

Super sklep!!

5 / 5 2019-01-01

Super szybka dostawa, zero porblemow, polecam

5 / 5 2018-12-31

Przesyłka dotarła ekspresowo plus byłam informowana na bieżąco o stanie realizacji. U Wookiego to jedyny sklep z tak dokładnym opisem produktów i instrukcją obsługi :) Polecam :)

5 / 5 2018-12-29

Wszytko poszło sprawnie i w pełni profesjonalnie. Polecam sklep!

5 / 5 2018-12-25

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam!!!

5 / 5 2018-12-17

Wzorowy kontakt i atrakcyjne ceny gier, gorąco polecam!

2018-12-14

Grejt!

5 / 5 2018-12-08

Jest ok

5 / 5 2018-12-04

Szybka, zgrabnie, sympatyczny wiadomości mailowe. Polecam.

2018-12-03

Gratis do zamówienia w postaci kart, zatem muszę wykonać kolejny zakup by skompletować grę ;)

5 / 5 2018-12-01

Jestem bardzo zadowolona, czas przesyłki szybki, gry idealnie zapakowane, obiecany gratis był, przesyłka tylko 5zł, polecam!

2018-11-27

Wszystko bardzo sprawnie działa. Obsługa, wysyłka i planszówka najwyższa pólka.

5 / 5 2018-11-17

Bardzo pozytywnie oceniam ten sklep. Zamówiłem Kawernę i Obecność. Obie gry mocno polecam. Bardzo szybka wysyłka, a co najważniejsze zawsze tylko dobre gry. Proste? Bardzo proste jak mawia Wookie;-)

5 / 5 2018-11-17

Super obsługa, ekspresowa wysyłka

2018-11-16

Bardzo przyjazny sklep i fajne gry :-)

5 / 5 2018-11-10

Rewelacyjna obsługa, rewelacyjna gra, super szybka dostawa POLECAM !!!

2018-11-04

Ponoć sklep się zamyka, może warto zrezygnować z tego formularza :)

5 / 5 2018-10-31

Transakcja okazała sie szybka i przyjemna. Polecam.

2018-10-30

Rewelacja!

5 / 5 2018-10-26

Jak zawsze ok

5 / 5 2018-10-25

Przesyłka miała być zrealizowana w ciągu 24h, wyszło trochę dłużej ale i tak porównywalnie z innymi sklepami więc ogólna ocena i tak jest bardzo dobra :) A instrukcje do gier w formie filmików są super!

5 / 5 2018-10-22

Wszystko jest super! Przesyłka dotarła szybko. Była dobrze zapakowana :) Polecam gorąco!!!

5 / 5 2018-10-13

Super

5 / 5 2018-10-13

Bardzo przyjemne zakupy, polecam!

5 / 5 2018-09-30

Polecam sklep z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-09-25

Szybko i przyjemnie

5 / 5 2018-09-20

Doskonały kontakt ze sklepem :) paczka błyskawicznie wysłana, jestem zadowolona.

5 / 5 2018-09-15

Oceny mowia wszystko nic dodac nic ujac :) polecam bardzo goraco!!!

2018-09-07

Najlepszy sklep planszówkowy :)

5 / 5 2018-09-06

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Dobry kontakt ze sprzedającym - oddzwaniają :) Polecam!

5 / 5 2018-08-29

Wszystko super - polecam :)

5 / 5 2018-08-27

Świetna obsługa, prześmieszna łączność mailowa i szybkość realizacji zamówienia. Sklep godny polecenia.

2018-08-25

Rewelacyjny sklep!

2018-08-24

Transakcja na 5

5 / 5 2018-08-23

Polecam

5 / 5 2018-08-19

Wszystko OK, polecam :)

5 / 5 2018-08-15

Obsługa sklepu tak samo dobra, jak recenzje Wookiego. Polecam!

5 / 5 2018-08-14

Polecam:)

2018-08-13

Wszystko bez problemu ;)

2018-08-09

Godny polecenia

2018-08-07

Dobrze

5 / 5 2018-08-06

Szybko, sprawnie i na temat.

5 / 5 2018-08-01

Jak najbardziej polecam kupowanie planszówek u Wookiego, ma nawet atrakcyjne ceny i szybko realizuje zamówienie.

5 / 5 2018-07-31

Polecam

5 / 5 2018-07-26

Szybka realizacja, przystępna cena. Polecam!

5 / 5 2018-07-25

Bardzo polecam! sprawnie, szybko i bez żadnych problemów :)

5 / 5 2018-07-22

Polecam

2018-07-22

Bezblednie

5 / 5 2018-07-22

Super sklep

5 / 5 2018-07-17

Mimo uszkodzenia przesyłki przez kuriera , Ekipa szybko zareagowała i zaproponowała że wyśle mi nowe pudełko. Bardzo wam dziękuje za tak profesjonalną obsługę i szybką reakcję.

5 / 5 2018-07-17

Wszystko ok

2018-07-11

git gut

5 / 5 2018-07-06

super sklep

5 / 5 2018-06-30

Super ;)

5 / 5 2018-06-14

Wszystko poszło świetnie. Obsługa była rewelacyjna - kiedy na stronie PayU, coś poszło nie tak i nie udało mi się opłacić zlecenia przy pierwszym podejściu, obsługa sklepu super szybko pomogła (byli naprawdę bardzo responsywni, odpowiedz w kilka minut), wysyłka tego samego dnia - wszystko poszło jak należy. Polecam uWookiego na 100%

5 / 5 2018-06-12

Polecam! :D

5 / 5 2018-06-08

Wszystko OK, szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2018-06-08

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-08

Najlepszy sklep z grami planszowymi! Polecam!

2018-06-02

Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i solidnie.

5 / 5 2018-05-30

polecam

2018-05-26

Bardzo serdecznie polecam!

5 / 5 2018-05-21

Szybko, sprawnie i bezproblemowo :)

5 / 5 2018-05-14

Dziękuję za miłą i szybką obsługę :D

5 / 5 2018-05-07

Fachowo i bardzo szybko. Zabawne e-maile odnośnie zamówienia.

2018-05-03

Rewelacyjny sklep i sprzedawca

5 / 5 2018-04-30

Wszystko w jak najlepszym porządku polecam wszystkim!

5 / 5 2018-04-16

Super, na czas wszystko, maile informujące co się dzieje z przesyłką, dobra obsługa. Polecam !

5 / 5 2018-04-02

Profesjonalna i szybką obsługa. Polecam w 100%

5 / 5 2018-03-26

Pełen profesjonalizm. Dobry kontakt, szybka dostawa i wsparcie w postaci video instrukcji ;-)

5 / 5 2018-03-12

Super

5 / 5 2018-03-01

Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-02-17

Dobry kontakt, szybka dostawa. Polecam

2018-02-14

Sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2018-02-08

Polecam

5 / 5 2018-02-03

Bardzo szybkie wysłanie paczki, ta nie była pognieciona, w środku dodatek w postaci małej cywilizacji :) polecam

5 / 5 2018-02-01

Profesjonalnie, szybko i sprawnie! Polecam

5 / 5 2018-01-27

Polecam.

5 / 5 2018-01-27

Profesjonalne podejście. Solidnie zapakowana przesyłka, expresowa wysyłka. POLECAM!!!

5 / 5 2018-01-08

Jak zwykle wzorowa obsługa i błyskawiczna dostawa! Polecam!

5 / 5 2018-01-06

Błyskawiczna przesyłka, niskie ceny, miła obsługa, polecam!

5 / 5 2018-01-02

Bardzo szybko, bardzo sprawnie

5 / 5 2018-01-01

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2017-12-26

Polecam

5 / 5 2017-12-24

Super sklep. Polecam!

5 / 5 2017-12-21

Polecam. Bardzo pozytywnie. Z humorem i tanio z geatisem i szybko

5 / 5 2017-12-13

Profesjonalny sklep z odrobiną humoru. Polecam!

5 / 5 2017-12-09

Bardzo dobrze, Polecam

5 / 5 2017-12-07

Wszystko w najlepszym porządku, serdecznie dziękuję i polecam innnym

5 / 5 2017-11-21

Zero zastrzeżeń, polecam!

5 / 5 2017-11-19

Polecam!

5 / 5 2017-11-18

Zdecydowanie mój ulubiony sklep z grami planszowymi. Profesjonalna obsługa, szybki kontakt, mili ludzie. Polecam w 100%.

5 / 5 2017-11-18

Bardzo sprawna, szybka obsługa

5 / 5 2017-11-11

Szybko, miło, bezproblemowo :)

2017-10-29

Bardzo przyjazny sklep

5 / 5 2017-10-24

Szybko sprawnie bez problemów co tu dużo mówić, pierwszy ale napewno nie ostatni zakup w tym sklepie

5 / 5 2017-10-19

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-13

Jak zawsze przesyłka doszła w mgnieniu oka! ;-) Polecam wszystkim, którzy szukają ciekawych gier, a także tym, którym zależy na czasie ;-)

5 / 5 2017-10-13

Szybka, sprawna, w pełni profesjonalna obsługa.

2017-10-05

Wszystko w porządku :)

5 / 5 2017-10-02

Profesjonalna obsługa klienta

5 / 5 2017-09-25

Super sprawnie. Wookie zrealizował zamówienie od ręki, tego samego dnia roboczego. Po kolejnych 2 zamówienie było gotowe do odbioru w kiosku RUCHu. Dobrze zapakowane. Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie, lecz myślę że nie ostatni, z powodu przystępnych cen, które oferuje sprzedawca. Dodatkowo oferuje fajny bonus w postaci zaprojektowanej przez siebie gry. PS. Rozbawiły mnie maile informujące o statusie zamówienia, napisane z przymrużeniem oka. Z czystym sumieniem polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-09-25

Jak zwykle pełny profesjonalizm

2017-09-19

Wszystko ekstra

5 / 5 2017-09-05

Polecam

5 / 5 2017-09-04

POLECAM:) szkoda że sklep się zamyka:(

2017-09-02

Good and fast

5 / 5 2017-08-31

Polecam zakup w sklepie. Realizacja zamówienia i przesyłka - ekspressowa. Przesyłka zapakowana w sposób bardzo trwały, doszła bez najmniejszego śladu przejść w samochodzie kuriera :P

5 / 5 2017-08-29

Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Polecam z czystym sumieniem ten sklep. Korzystajcie jak najczęściej, ja na pewno będę.

5 / 5 2017-08-20

Jak najbardziej polecam

2017-08-02

wszystko w jak najlepszym porządku !!!!!!!!!!!!

2017-07-28

Super sklep! Serdecznie polecam, wysyłka od razu, zapakowane świetnie. Same plusy.

2017-07-26

3 gwiazdki tylko dla tego ze meczycie i zasmiecacie poczte proszac o opinie. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-07-25

Bardzo ok

5 / 5 2017-07-17

Super!

5 / 5 2017-07-16

polecam firmę

5 / 5 2017-07-13

Profesjonalna obsługa. Szybko, bez problemów i zbędnej zwłoki. Sklep z najlepszymi grami. Polecam.

5 / 5 2017-07-08

Szybko i na temat, warto polecić

2017-07-06

Mój ulubiony sklep z planszówkami.

2017-07-03

Wszystko na najwyższym poziomie :) napewno wrócimy tu na zakupy nie raz :)

2017-06-22

Najlepiej zapakowana paczka jaka widziałem

2017-06-02

Zamówiłem u Wookiego grę "Słowny Ninja". Gra jest świetna, dostarcza zabawę oraz uczy. Instrukcja jest jasna w zrozumieniu. Sama gra wydana bardzo ładnie i z dbałością o szczegóły. Sprawna realizacja zamówienia i błyskawiczna dostawa. Serdecznie polecam gry u Wookiego :)

5 / 5 2017-05-27

Gry dotarły do nas szybko bez uszkodzeń.Dają radość małym graczom.Możliwość kupna towaru za pobraniem była dla nas priorytetem dlatego też na pewno skorzystamy z oferty Państwa sklepu i gorąco polecamy innym.

5 / 5 2017-05-24

Polecam zakupy w tym sklepie, szybka dostawa i miły kontakt !

2017-05-22

REWELACJA!

2017-05-17

Jak zawsze TIP TOP ! Szkoda, że to już wyprzedaż.

2017-05-14

Pełna profeska !

2017-05-11

BŁYSKAWICA. wzór

2017-05-07

Dobra robota. Zakupy u Wookiego to czysta przyjemność.

5 / 5 2017-05-06

Wszystko w jak najlepszym porządku. Chłopaki są fantastyczni :) polecam ten sklep.

5 / 5 2017-05-04

Polecam

5 / 5 2017-05-03

Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, profesjonalny kontakt z klientem. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2017-04-27

Sprawnie, szybko, uczciwie

5 / 5 2017-04-20

Polecam

2017-04-20

Niesamowicie krótko czekałem na dobrze zapakowaną paczke. Nie było żadnych problemów, tak iż w paczce było wszystko co zamówiłem

5 / 5 2017-04-09

Pierwsze zakupy u Wookiego, bez żadnych zastrzeżeń sprawnie szybko, szczegółowa informacja na temat realizacji. SUPER GORĄCO POLECAM.

2017-04-07

Kupujcie tylko u Wookiego, konkurencja wymięka.

5 / 5 2017-04-04

Bardzo łatwo, bez żadnych problemów można zamówić gry. Rewelacyjnie szybka dostawa

5 / 5 2017-04-02

Wszystko pk, profesjonalne podejście do klienta, zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-03-30

Super Sklep Polecam

5 / 5 2017-03-28

Polecam!

Rzetelne opinie o uwookiego.pl

uwookiego.pl

Siedziba
-

WWW
http://uwookiego.pl

Email
[email protected]

Telefon
730 350 214

Komórka
730 350 214

Infolinia
730 350 214

Logowanie