Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Uzbira.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.96
opinie o Uzbira.pl
5 / 5 2019-03-07

Prosfesjonalna obsluga!! Na pewno tu wrócę!czego się nie robi dla faceta.

5 / 5 2019-03-06

Wszystko magicznie szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2019-03-05

Pełen profesjonalizm! Mega szybka dostawa!!

5 / 5 2019-03-04

Szybko, sprawnie i na temat

5 / 5 2019-02-19

Jak zawsze najwyższy poziom!!

5 / 5 2019-02-18

Pełna profesja.Polecam

5 / 5 2019-02-14

Polecam sklep i towar.

5 / 5 2019-02-14

Same +++

5 / 5 2019-01-30

Wszystko profesjonalnie na 100%

5 / 5 2019-01-23

Rewelacja!

5 / 5 2019-01-18

Rewelacja

5 / 5 2019-01-11

daje rade

5 / 5 2018-12-28

Polecam! Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z bardzo dużym wyborem kosmetyków dla brodaczy i nie tylko.

5 / 5 2018-12-26

Szybko i profesjonalnie. Nic dodać nic ująć. Polecam

4 / 5 2018-12-25

Polecam!

5 / 5 2018-12-24

Profesjonalna obsługa , szybka dostawa , polecam kosmetyki super . Pozdrawiam viola_b

5 / 5 2018-12-16

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem. Przesyłka dostarczona na czas. Polecam w 100%

5 / 5 2018-12-15

Super, polecam i ciągle wracam

5 / 5 2018-12-14

Szybko sprawnie uczciwie. Polecam

5 / 5 2018-12-10

Szybka profesjonalna obsługa dobry gatunek produktu fajne gratisy elegancko i pożądane zapakowany towar. Po prostu the Best

5 / 5 2018-12-08

Rewelacja!

5 / 5 2018-12-07

Profesjonalna osbluga polecam i pozdrawiam

5 / 5 2018-12-06

Polecam

5 / 5 2018-11-29

Super

5 / 5 2018-11-17

Wzór dla innych firm!

5 / 5 2018-11-14

Wszystko jest ok, sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-11-10

Perfekcja pod każdym względem. Jak produkty do brody to tylko uZbira.

5 / 5 2018-11-07

Profesjonalna obsługa i przede wszystkim szybka wysyłka. Polecam!!!

5 / 5 2018-11-03

Pełen profesjonalizm. Wysyłka w mgnieniu oka

5 / 5 2018-10-21

Wszystko przebiegło super sprawnie. Polecam ten sklep!!

5 / 5 2018-10-17

Wszystko elegancja. Przesyłka ładnie zapakowana, szybka realizacja zamówienia. Pełna profeska

4 / 5 2018-10-06

Rewelka

5 / 5 2018-10-03

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, 100% zadowolenia z każdego zakupu. Jak najbardziej polecam!!!

5 / 5 2018-10-01

Wszystko cacy :)

5 / 5 2018-09-29

Prawdziwy sklep dla brodacza :)

5 / 5 2018-09-23

na 5

5 / 5 2018-09-22

Szybko, sprawnie. Rewelacyjny towar

5 / 5 2018-09-22

Pełna profeska. A towar w paczkomacie był po ok 20 godzinach, choć zamówienie złożyłem po godzinie 12

5 / 5 2018-09-22

Zamówienie zrealizowane szybko, szybki kontakt, całość w 100% zgodna z moimi oczekiwaniami

5 / 5 2018-09-17

Wszystko super :)

5 / 5 2018-09-15

Dobrze doradzone, szybko doręczone, polecam !

5 / 5 2018-09-14

Jak zawsze 100% profeska UZbira to jeden z Tych sklepów gdzie można poznac opinie o produkcie , poprosić o radę i być mega zadowolonym z zakupów

5 / 5 2018-09-09

Szybko i sprawnie. Towar wysokiej jakości.

5 / 5 2018-08-31

Zamówienie zostało zrealizowane w tempie ekspresowym. Dotarło dobrze zapakowane, towar się zgadzał oraz były pewne bonusy. Zachęcam do obserwania fanpage sklepu na Facebooku, gdyż często są tam podawanie kody zniżkowe. Polecam sklep w 100%.

5 / 5 2018-08-31

Produkty są super a olejek który wybrałem zapach i jak się wchłania jest nie do opisania. Bardzo polecam. 100% zadowolenia oraz polecam produkty MASVERI

4 / 5 2018-08-29

Po dokonaniu zamówienia trzeba było delikatnie 'przypomnieć się' o informację dotyczącą jego realizacji.

5 / 5 2018-08-21

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-08-20

Super

5 / 5 2018-08-18

Wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-08-17

Bardzo wszystkim brodacz polecam.

5 / 5 2018-08-12

Sztos!

5 / 5 2018-07-31

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka. Polecam Serdecznie

5 / 5 2018-07-27

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-07-27

Szybka i sprawna realizacja zamówienia, polecam.

5 / 5 2018-07-13

100% satysfakcji

5 / 5 2018-07-09

Produkty wysokiej jakosci, sprawna i bardzo szybka realizacja. Polecam!!

4 / 5 2018-07-08

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-22

Szybko, sprawnie i bez problemu. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-06-10

Profesjonalizm , szybkość i podejście do klienta rewelacja .

5 / 5 2018-06-09

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-06-03

Swietna obsluga i bardzo dobry towar

5 / 5 2018-06-02

Polecam !!!

5 / 5 2018-05-30

Super polecam ! Krótko zwięźle i na temat

5 / 5 2018-05-27

Jak zawsze wszystko pięknie!

5 / 5 2018-05-12

Pełna profeska! Pozbro!

5 / 5 2018-05-12

Seba dobry towar dzięki zbir

4 / 5 2018-05-07

Dobry kontakt przez Facebook, rzeczowe rady i pomoc w doborze produktów. Paczka dobrze zapakowana i dodatkowo zawierała próbki innych produktów z oferty.

5 / 5 2018-05-06

Polecam

5 / 5 2018-04-29

Pełna profeska

5 / 5 2018-04-27

Świetny kontakt. Mile doradztwo na najwyższym poziomie. Aby tak dalej.

5 / 5 2018-04-23

Koszulki zgodne z zamówieniem. Są super!

5 / 5 2018-04-22

Szybko sprawnie i na temat. Obsługa na nie spotykanym wysokim poziomie. Produkty zgodnie z zamówieniem najwyższej jakości.

5 / 5 2018-04-22

Profeska

5 / 5 2018-04-18

Polecam, jest szybko, fachowo, kontakt ze sprzedawcą jest cały czas

5 / 5 2018-04-16

Polecam sklep i towar.

5 / 5 2018-04-14

Jestem zadowolony i ja pewno jeszcze będę korzystał.

4 / 5 2018-03-28

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-21

Bardzo polecam,szybka przesyłka, dobrze zapakowane. Ogólnie lepszego sklepu pod względem obsługi nie ma w sieci.

5 / 5 2018-03-19

Najlepszy sklep dla brodacza w całym internecie :D

5 / 5 2018-03-07

Kolejny zakup "U Zbira" i kolejna pełna satysfacja zarówno z realizacji zakupu jak i jakości zakupionych produktów Pozdrawiam serdecznie. Polecam.

5 / 5 2018-02-28

Polecam.

5 / 5 2018-02-23

Obsługa profeska zapakowane na wysokim poziomie polecam gorąco

5 / 5 2018-02-18

Super ekstra i w ogóle :) Powodzenia :)

5 / 5 2018-02-14

Produkty przychodzą dobrze zapakowane i przede wszystkim szybko ;) polecam !

5 / 5 2018-02-13

profesjonalna obsługa,szybka wysylka

5 / 5 2018-02-10

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-02-06

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-02-05

Najlepszy sklep dla ludzi z zarostem. Profesjonalne doradztwo, niesamowicie duży wybór produktów, szybkość realizacji zamówienia - wszystko na duży plus! Wracam i polecam!

5 / 5 2018-02-04

Najlepszy sklep :D

5 / 5 2018-02-01

Bardzo szybki czas realizacji zamowienia

5 / 5 2018-01-25

Zamowienie jak i realizacja na najwyższym poziomie. Towar pierwsza klasa

5 / 5 2018-01-18

Wszystko idealnie

5 / 5 2018-01-12

super

5 / 5 2018-01-12

Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-01-10

rewelka!

5 / 5 2018-01-09

CZAD :)

5 / 5 2018-01-06

Najlepszy sklep w jakim kupowałem. Właściciel doradzi, w paczce można trafić dużo gratisów. Polecam !!!

5 / 5 2018-01-04

Zdecydowanie najlepszy sklep z kosmetykami do pielęgnacji brody

5 / 5 2017-12-30

Super szybka wysyłka, towar zapakowany wzorowo i fajna niespodzianka w środku :)

5 / 5 2017-12-30

Wszystko przebiega rewelacyjnie! :D

5 / 5 2017-12-28

Sprawnie i szybko ! Super produkty ! Pozdrawiam !

4 / 5 2017-12-21

Miła obsługa,dobry kontakt.Czas dostawy trochę długi.

5 / 5 2017-12-20

Mój osobisty Zbir był bardzo zadowolony

5 / 5 2017-12-15

Chłopak szczęśliwy, ja również. W końcu mam piękna brodę w domu!

5 / 5 2017-12-10

Sprawnie i szybko

5 / 5 2017-12-06

Profesjonalna i szybka obsługa!

5 / 5 2017-12-03

Najlepsze podejście do klienta z jakim się spotkałem Polecam i na pewno jeszcze nie raz skorzystam

5 / 5 2017-12-01

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5 / 5 2017-11-21

Najlepszy sklep :D

5 / 5 2017-11-18

Stanowczo polecam!

5 / 5 2017-11-16

Najlepszy skle internetowy evvvver

5 / 5 2017-11-11

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-11-09

szybka realizacja zamówienia.polecam

5 / 5 2017-11-04

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-11-03

Super!!! Polecam

5 / 5 2017-10-28

Polecam sklep każdemu brodaczowi. Opisy zgodne, produkty dobrze spakowane, odpowiednio zabezpieczone, ceny konkurencyjne.

5 / 5 2017-10-24

Super sklep, Super towar, Super obsługa !!!!!

5 / 5 2017-10-19

Poraz kolejny niezawodna obsługa i szybka realizacja

5 / 5 2017-10-18

Wszystko pięknie. Zamówienie- towar na drugi dzień.

5 / 5 2017-10-15

Profesjonalna obsługa, ekspresowa wysyłka. Na pewno zrobie kolejne zakupy

5 / 5 2017-10-14

ekspresowo i rzetelnie wykonane zamówienie

5 / 5 2017-10-10

Najlepszy brodaty sklep

5 / 5 2017-10-01

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam!!!!

5 / 5 2017-09-24

Pełna profeska!!!

5 / 5 2017-09-22

Szeroki wybór. Świetna obsługa i kontakt.

5 / 5 2017-09-20

Najlepszy sklep internetowy w jakim kiedykolwiek robiłem zakupy.

5 / 5 2017-09-17

Jak zawsze 100% profeska UZbira to jeden z Tych sklepów gdzie można poznac opinie o produkcie , poprosić o radę i być mega zadowolonym z zakupów

5 / 5 2017-09-12

Polecam w 200%

5 / 5 2017-09-10

Profesjonalna obsługa klienta. Bardzo polecam sklep i często będę wracać by zrobić ponownie zakupy w tym sklepie . Super sprzedawca i sklep na 10 .

5 / 5 2017-09-06

Szybka realizacja zamówienia, bardzo miła obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-09-03

Profesjonalna usługa. Polecam

5 / 5 2017-08-30

Produkty prima sort , bardzo szybka obsługa , dbałość o bezpieczeństwo produktów w paczce - bravo byle tak dalej !

5 / 5 2017-08-30

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-08-23

Pełen profesjonalizm :) kupuje dalej :) bez zastanowienia :) mam już 3 kotwiczki :P

5 / 5 2017-08-22

Polecam sama jestem zainteresowana dalszymi zakupami.

5 / 5 2017-08-18

Pełen Profesjonalizm

5 / 5 2017-08-16

Super produkty, mój facet zadowolony 100%

5 / 5 2017-07-30

Super

5 / 5 2017-07-18

Szybko. Profesjonalnie 22 h od zamówienia do odebrania z paczkomatu polecam w 100%

5 / 5 2017-07-01

Mega zadowolony!

5 / 5 2017-07-01

Mega zadowolony :)

5 / 5 2017-06-17

Super szybka wysyłka, towar zapakowany wzorowo i fajna niespodzianka w środku :)

5 / 5 2017-06-11

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka.

5 / 5 2017-06-10

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-08

Expresowa wysyłka, produkt zgodny z opisem, zapakowany bardzo starannie, gratisy do każdego zamówienia. Polecam w 100%!

5 / 5 2017-06-06

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-04

Profesjonalna obsluga wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-05-29

Pełen profesionalizm

5 / 5 2017-05-17

Jak zawsze

5 / 5 2017-05-15

Pełen profesjonalizm! Jak zawsze ;)

5 / 5 2017-05-15

Wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-05-14

Tak szybkiej transakcji nie miałem nawet jak zamawiałem ze swojego miasta. Bardzo gorąco polecam

5 / 5 2017-05-13

Super, stały klient. Profesjonalna obsługa i doradztwo Sebastiana

5 / 5 2017-05-09

Profeska

5 / 5 2017-05-07

Nie ma co się rozpisywać. Pełny profesjonalizm. Jak najbardziej polecam #uzbira

5 / 5 2017-05-06

Kupowałem , kupuję i będę kupował. Z mojej strony mogę śmiało polecić.

5 / 5 2017-04-27

Super sklep! Bardzo duzy asortyment, przystępne ceny i mega szybka wysyłka....polecam!!!

5 / 5 2017-04-26

Wszystko super ;) kontakt z klientem sprawny, szybki i na luzie ;) wszystko tak jak powinno być.

5 / 5 2017-04-23

Pełna profeska.polecam

5 / 5 2017-04-21

Rewelacja

5 / 5 2017-04-20

Wszystko na bardzo wysokim poziomie, do ideału zabrakło tylko recytowania jakiegoś wiersza przez kuriera

5 / 5 2017-04-20

Pełna profeska. Od zamówienia do odebrania przesyłki tylko 22 godziny. W pełni polecam sklep.

5 / 5 2017-04-17

Nie ma lepszego sklepu !!!!

5 / 5 2017-03-28

Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-03-27

Jak zwykle asortyment i obsługa na najwyższym poziomie. Nic tylko zamawiać kolejne produkty ;)

Rzetelne opinie o Uzbira.pl

Uzbira.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://uzbira.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
513827488

Infolinia
-

Logowanie