Kategorie: / AGD / Zdrowie I Uroda / Biuro / Artykuły Medyczne

Vanitysklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.90
opinie o Vanitysklep.pl
5 / 5 2019-03-18

Jestem zadowolony

5 / 5 2019-03-17

Bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2019-03-16

Super!

5 / 5 2019-03-14

ok, nic dodac

5 / 5 2019-03-11

Bardzo szybka dostawa. Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2019-03-05

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2019-03-05

Ogólnie wszystko na tak

5 / 5 2019-03-02

Super

5 / 5 2019-02-17

Polecam! Wszystko zgodne z opisem. Bezproblemowo. Szybka przesylka

5 / 5 2019-02-16

Transakcja szybka i przyjemna. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2019-02-12

Wysyłka ekspresowa, sklep bardzo profesjonalny.

4 / 5 2019-02-08

Wszystko git, ALE jeden i drugi krem miał instrukcje by zdjąć plombe przed użyciem, a tylko jeden ową folie miał.

5 / 5 2019-01-27

obsługa profesjonalna

4 / 5 2019-01-24

Wszystko było w jak najlepszym porządku, paczka bezpiecznie zapakowana :)

5 / 5 2019-01-22

Szybko sprawnie jest

5 / 5 2019-01-22

Bardzo polecam i pozdrawiam

5 / 5 2019-01-14

Rzetelność

5 / 5 2019-01-13

Super!

5 / 5 2019-01-12

Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2019-01-10

Świetna jakość towaru

5 / 5 2019-01-09

Super

5 / 5 2018-12-31

Super produkt. Polecam

5 / 5 2018-12-23

Wszystko nawysokim piziomie

5 / 5 2018-12-22

Wszystko super

5 / 5 2018-12-21

Wszystko super!! Polecam!

5 / 5 2018-12-15

Prosesjonalna transakcja. Towar zgodny z opisem.. Polecam

5 / 5 2018-12-14

Wszystko przebiegało bez zarzutów

5 / 5 2018-12-07

wszystko przebiegło super. polecam szczerze!

5 / 5 2018-12-06

Polecam zakupy. Transakcja szybka I bezproblemowa.

5 / 5 2018-12-06

Szybko, sprawnie, polecam w 100%

5 / 5 2018-12-05

Wszystko super

4 / 5 2018-12-04

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-11-30

Polecam ;)

5 / 5 2018-11-22

Profeska

5 / 5 2018-11-20

Jest ok

5 / 5 2018-11-10

polecam

5 / 5 2018-11-10

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-06

Super sklep

5 / 5 2018-10-31

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-18

Sprawna obsługa klienta

5 / 5 2018-10-18

Super

5 / 5 2018-10-12

Pozytywna

4 / 5 2018-10-07

Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny. Prośba aby opakowywac kosmetyki w butelkach z dozownikiem np z tonik w płynie dodatkowo wokół ich korka folią stetch. Po otworzeniu kartonika w środku było trochę rozlanego płynu.

5 / 5 2018-09-20

Polecam

4 / 5 2018-09-20

Dobra

5 / 5 2018-09-11

Szybka i profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-09-06

Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny. Prośba aby opakowywac kosmetyki w butelkach z dozownikiem np z tonik w płynie dodatkowo wokół ich korka folią stetch. Po otworzeniu kartonika w środku było trochę rozlanego płynu.

5 / 5 2018-09-04

Dziękuję za miła obsługa

5 / 5 2018-09-04

polecam

5 / 5 2018-08-29

Zadowolona

5 / 5 2018-08-25

Jestem zadowolona z zakupów, fartuszki są bardzo ładnie uszyte

5 / 5 2018-08-22

szybka transakcja

5 / 5 2018-08-21

Szybka wysyłka towar dobrze zabezpieczony

4 / 5 2018-08-19

Polecam

5 / 5 2018-08-11

Sklep super. Jestem pod wielkim wrażeniem jakości obsługi klienta. Miałam problem z firmą kurierską, która 3 dni nie była w stanie dostarczyć mi przesyłki. Poprosiłam sklep o interwencję. Załatwili sprawę w jeden dzień. Dziękuję.

5 / 5 2018-08-06

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-08-01

super

4 / 5 2018-07-30

Polecam. Obsługa profesjonalna

4 / 5 2018-07-27

Polecam

5 / 5 2018-07-26

Polecam

5 / 5 2018-07-20

Profesjonalna obsługa, jak bardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-07-19

Usługi na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-07-15

Polecam zakupy w tym sklepie za profesjonalizm i szybkość

5 / 5 2018-07-15

super

5 / 5 2018-07-14

Duży wybór, błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-12

Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-07-10

Wszystko w porządku. Szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-07-06

Wszsytko profesjonalnie

5 / 5 2018-07-01

Bardzo polecam i pozdrawiam

5 / 5 2018-06-25

Szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2018-06-07

Dobrze

5 / 5 2018-06-06

Wszystko super

5 / 5 2018-05-22

Szybko miło i co najważniejsze oryginalne nieuczulajace hybrydy konkretnie cnd shellac. Polecam

5 / 5 2018-05-17

Bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2018-05-15

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-05-11

Polecamy

5 / 5 2018-05-10

Polecam ten sklep, szybka obsługa, dobry towar!

5 / 5 2018-05-10

Expresowa wysyłka, towar super!!!!!

5 / 5 2018-05-02

Ok Super

5 / 5 2018-04-23

Produkt spełnia moje oczekiwania

5 / 5 2018-04-22

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-04-19

Profesjonalna osbluga. Polecam

5 / 5 2018-04-19

Zakupy nie pierwsze i na pewno nie ostatnie. Szybka przesyłka i towar najwyższej jakości.

5 / 5 2018-04-16

Wszystko ok

5 / 5 2018-04-16

Polecam. Transakcja przebiegła bez problemu. Obsługa bardzo miła i pomocna.

5 / 5 2018-04-09

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt mailowy.Polecam!

5 / 5 2018-04-04

polecam bardzo ! mila i sprawna obsluga :)

5 / 5 2018-04-03

Profesjonalna szybka obsługa polecam

5 / 5 2018-03-28

błyskawicznie i profesjonalnie.

4 / 5 2018-03-27

Szybka dostawa, niestety karton był uszkodzony, towar nie uszkodzony.

4 / 5 2018-03-19

Wszystko było bardzo sprawnie

5 / 5 2018-03-17

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2018-03-16

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Super kontakt ze sklepem. Polecam!

5 / 5 2018-03-07

Szybka realizacja

5 / 5 2018-03-06

Wszystko super, ekspresowa realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-03-05

Szybka i sprawna obsługa. Tylko vinyle do manicure francuskiego trochę słabo się kleją.

5 / 5 2018-02-27

Wszystko na duży plus !

4 / 5 2018-02-23

Produkt bardzo dobrej jakości. Długo szła przesyłka, ale to raczej wina firmy kurierskiej.

5 / 5 2018-02-19

Kosmetyki zgodne z opisem, szybka przesyłka, dobrzez zapakowana, Polecam

5 / 5 2018-02-19

Wszystko zgodnie z opisem. Szybka realizacja i wysyłka

5 / 5 2018-02-14

Profesjonalna obsługa klienta

5 / 5 2018-02-05

Szybko i sprawnie :) Polecam

5 / 5 2018-02-03

Polecam serdecznie, wszystko zostało zrealizowane bardzo szybko.

5 / 5 2018-01-30

Super. Szybko. Informacja na każdym etapie

5 / 5 2018-01-17

Bardzo szybka przesyłka,polecam!

5 / 5 2018-01-15

Szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-01-14

Wszystko zgodnie z zamówieniem, bardzo szybka przesyłka i dobrze zapakowana. Zdecydowanie polecam :)

5 / 5 2018-01-10

Polecam

5 / 5 2018-01-10

Sprawnie i szybko polecam !

5 / 5 2018-01-05

Szybko, prfesjonalnie, gorąco polecam

5 / 5 2018-01-02

Polecam

5 / 5 2018-01-01

Bardzo szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-12-28

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-12-24

Transakcja przebiegła pomyślnie

4 / 5 2017-12-17

Zamówienie przebiegło szybko i sprawnie aczkolwiek liczyłam na chociaż jeden gratis bądź próbkę przy tak wysokiej sumie zamówienia (prawie 1000 zł)

5 / 5 2017-12-03

Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-12-02

Wszystko OK

5 / 5 2017-11-28

Polecam. Nie mam zastrzeżeń. Na pewno to nie byl moj ostatni zakup w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-27

Profesjonalna obsługa.Polecam

5 / 5 2017-11-26

Polecam zakupy w tym sklepie za profesjonalizm i szybkość

5 / 5 2017-11-24

Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2017-11-20

Rewelacyjna obsługa, polecam!

5 / 5 2017-11-20

Duży wybór produktów i profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-11-19

Szybka dostawa, wszystko co zamówiłam przyszło w idealnym stanie.

5 / 5 2017-11-18

Same plusy. Fartuszek idealnie dopasowany, piekny. Wykonanie super. Wysylka ekspresowa, paczka zamowiona do paczkomatu w idealnym stanie! Baaardzo polecam!

5 / 5 2017-10-31

Duży wybór asortymentu, cała transakcja przebiegła szybkoi sprawnie.

5 / 5 2017-10-21

Szyko wszystko ok

5 / 5 2017-10-10

Wszystko na najwyższym poziomie! Paczka z kosmetykami przyleciała do Mnie EKSPRESOWO! Na pewno polecę ten sklep znajomym jak również nie raz zrobię w nim zakupy. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-10-04

Polecam

5 / 5 2017-10-01

Profesjonalna obsługa. Polecam. Szybko , sprawnie.

5 / 5 2017-09-30

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-09-29

Super

5 / 5 2017-09-23

Bardzo szybka przesyłka :)

5 / 5 2017-09-23

Sprawna obsługa klienta

5 / 5 2017-09-20

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-16

Profesjonalna obsluga, szybko , na czas i to co chcialam. Poleam.

5 / 5 2017-09-10

jest ok

5 / 5 2017-08-30

Bardzo dobra i szybka realizacja

5 / 5 2017-08-20

Szybko, sprawnie, bez problemowo. Zakupy są przyjemnością

5 / 5 2017-08-19

Super!

5 / 5 2017-08-19

Szybka i bezproblemowa dostawa za granicę , produkty zgodne z opisem , polecam :)

5 / 5 2017-08-10

Super profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka towaru. Gorąco polecam

5 / 5 2017-08-06

Polecam

5 / 5 2017-08-02

Wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2017-08-01

bardzo pozytywnie oceniam

5 / 5 2017-07-22

Polecam zakupy. Transakcja szybka I bezproblemowa.

4 / 5 2017-07-20

sklep zapomniał zamówić kuriera i paczka zamiast wyjść we wtorek wyszła dopiero w środę

5 / 5 2017-07-16

Great and fast service!

5 / 5 2017-07-03

Super

5 / 5 2017-06-27

Pozytywna

5 / 5 2017-06-25

Wszystko super

5 / 5 2017-06-25

Wszystko super, paczka szybko dotarła do mnie, kosmetyki bardzo dobrze zabezpieczone. Kurier też super. Jestem bardzo zadowolona i oczywiście polecam. :-)

5 / 5 2017-06-22

Wszystko ok

5 / 5 2017-06-14

POLECAM. NA PEWNO ZROBIĘ PONOWNIE TAM ZAKUPY.

5 / 5 2017-05-27

....

5 / 5 2017-05-24

Przesyłka była starannie zapakowana i otrzymałam ja już na drugi dzień. Polecam!

5 / 5 2017-05-13

Kosmetyki bardzo dobrej jakości. Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-05-08

Polecam bardzo. Transakcja błyskawiczna. Zamówienie dotarło w 1 dzień. Produkt rewelacja ☺️

5 / 5 2017-05-03

Ogólnie wszystko na tak

5 / 5 2017-04-26

Wszystko super, sprawnie. Polecam sklep i produkty

5 / 5 2017-04-26

Profesjonalne polecam

5 / 5 2017-04-21

Wszystko super

5 / 5 2017-04-13

Polecam wszystko na czas

5 / 5 2017-04-05

błyskawicznie i profesjonalnie.

5 / 5 2017-04-03

Szybko, sprawnie

Rzetelne opinie o Vanitysklep.pl

Vanitysklep.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.vanitysklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
(0)71 307 00 57

Komórka
+48 500 050 254

Infolinia
(0) 71 307 00 57

Logowanie