Kategorie: / Fotografia / Usługi

Video Pro Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 33
opinie o Video Pro
5 / 5 2019-03-22

Wspaniały film, super człowiek! :) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy Pana Damiana. W filmie wydobył najlepsze i najciekawsze momenty ślubu i wesela co sprawia, że można go oglądać w kółko ;) PEŁEN PROFESJONALIZM, baaardzo szybka realizacja i mnóstwo pozytywnej energii w tak stresującym dniu :) Dziękujemy!!!

5 / 5 2019-03-08

Miło i profesjonalnie. Całość super :) Polecam

5 / 5 2019-01-24

Z całego serca polecam Pana Kamerzyste Damiana. Jest profesjonalistą w tym co robi a zarazem jest bardzo sympatyczną osobą pełną pomysłów. Fajnie sie z Nim współpracuje. Spełnił wszystkie moje oczekiwania dotyczące filmowania ślubu i stworzył piękną pamiątkę na całe zycie. Jest to kamerzysta godny polecenia wszystkim tym którzy chcą uwiecznić ważne chwile w swoim życiu.

5 / 5 2019-01-18

Powiem szczerze, sam znalazlem Pana Damiana poprzez forum na ktorym był polecany, nie zawiodłem się, podejście do tematu, kontakt, sprzet i super atmosfera na weselu oraz plenerze powodują, że będe polecał na każdym kroku. Montaż filmu w ciągu kilku dni od wesela to dodatkowy bonus do tego jak świetną pracę wykonuje Damian :) śmiało można zaufać i zaangażować tego kamerzyste w najważniejszy dzień w życiu by mieć z tego pamiątke na zawsze :)

5 / 5 2018-12-24

Serdecznie polecamy usługi Pana Damiana - pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt, szybki montaż filmu. Mieliśmy przyjemność korzystać z jego usług w najważniejszym dniu naszego życia. Jak najbardziej polecamy i dziękujemy za fachowe podejście!!

5 / 5 2018-12-24

Bez wątpienia film z wesela jest wykonany profesjonalnie i SZYBKO! Pięknie uchwycone sceny, wszystkie ważne momenty, bardzo nowocześnie wykonany, obrobiony. Dokładnie tak jak chcieliśmy. Prosto, ale z klasą. Doświadczenie, pasje i zaangażowanie było widać. Będzie to zapewne pamiątka na długie lata. Polecamy!

5 / 5 2018-12-18

Potrafią uchwycić najlepsze sceny. Dzięki nim nasze wesele zyskało nowe oblicze. Współpraca z firmą przebiegała bardzo dobrze. Od przemiłego Pana bardzo szybko dostaliśmy płytkę ze zwiastunem. Dokładnie wiedzieliśmy też, czego możemy się spodziewać, bo nasi znajomi korzystali z tych samych usług. Oczekiwaliśmy profesjonalnego, dobrze zmontowanego, przemyślanego video na wysokim poziomie i takie też otrzymaliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni i dziękujemy!

5 / 5 2018-12-03

Polecam z czystym sumieniem Damiana jako kamerzyste. Przedewszystkim za poczucie chumoru, za wspolprace z zespolem o goscmi w trakcie krecenia naprawde robi to z powolania zamow a sie przekonasz. I przedewszystkim krotki okres oczekiwania na rewelacyjny zmatowany film lub zdjecia POLECAM SYMPATYCZNY GRZES

5 / 5 2018-10-08

Pełny profesjonalizm :) zrobienie filmu trwało moment :) film wyszedł cudownie, dziękuję :)

5 / 5 2018-09-07

Film świetny, bardzo szybki montaż, ciekawe pomysły i dobra współpraca :) Polecamy wszystkim!! :) :)

5 / 5 2018-08-18

Współpracowałam z Panem Damianem dwa razy. Za każdym razem pełen profesjonalizm przy bardzo miłej atmosferze! Na efekty pracy nigdy nie musiałm długo czekać. Przy kolejnym wydarzeniu jestem pewna, że znowu wybiorę Video Pro :)

5 / 5 2018-08-16

Szczerze możemy polecić pana Damiana! Współpraca przebiegała na najwyższym poziomie. Byliśmy bardzo zaskoczeni przede wszystkim szybkością wykonanej pracy- szybkim i dokładnym stworzeniem podziękowań dla rodziców, a także wykonaniem profesjonalnego filmu. Pan Damian okazał się ogromnym zaangażowaniem w swoją pracę. W dniu ślubu podczas rannych przygotowań okazał się również pomocny- przypominał o rzeczach, które należy zabrać itd. Na filmie zostały uchwycone wszystkie najważniejsze chwile z naszego pięknego dnia. Na wielki plus zasługuje również jakość obrazu i dźwięku. Pozytywną rzeczą jest również bez problemowy kontakt z panem Damianem, który zawsze odbierał telefony i szybko odpisał na wiadomości. Gorąco polecamy pana Damiana każdej niezdecydowanej parze! Na pewno się nie zawiedziecie.

5 / 5 2018-04-05

Film zrobiony przez firmę Video Pro jest znakomity. Po ujęciach i tym jak wszystko jest zrobione widać, że robił to profesjonalista a jakość sprzętu też ma niemałe znaczenie i wszystko dobrze widać i słychać. Polecam!

5 / 5 2018-03-28

Firmę Video-Pro można z całą pewnością polecić wszystkim,którzy szukają najlepszego kamerzysty/fotografa na najważniejszy dzień w życiu. Film jest znakomitej jakości, dzięki sprzętowi wysokiej jakości, więc wszystko dobrze słychać a to jak prowadzone są ujęcia z kamery dowodzi tylko tego, że robił to prawdziwy profesjonalista. No i do tego montaż filmu zrobiony szybko i solidnie.

5 / 5 2018-03-16

Razem z małżonkiem chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować p. Damianowi z Video Pro, za wspaniałą pamiątkę jaką jest film z naszego ślubu i wesela. Bardzo jesteśmy zadowoleni z efektu końcowego, jak i z pracy w dniu ślubu. Firma Video Pro wyróżnia się na tle konkurencji nie tylko jakością filmu ale szybkością montażu. My otrzymaliśmy gotowy film już po 5 dniach po weselu, nikt nam nie chciał w to uwierzyć. Krótko mówiąc jest to firma na 6+

5 / 5 2018-03-10

Bardzo rzetelna firma. Współpracuję z nią od wielu lat i bardzo podoba mi się jej podejście do klienta. Świetne produkcje i wysoka kultura pracy, to główne cechy Video-pro. Człon nazwy "PRO" nie jest tu ani trochę nadużywany. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-02-12

Współpraca z Panem Damianem to sama przyjemność. pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt. Kamerzysta na najwyższym poziomie! Polecam!

5 / 5 2018-01-28

Wspólnie z żoną jesteśmy wdzięczni Panu Damianowi za doskonałe uwiecznienie najważniejszej dla nas chwili, jaką jest ślub. Profesjonalny, bardzo szybko zmontowany film, teledysk już po dwóch dniach. Polecamy każdemu

5 / 5 2017-12-31

Brak zastrzeżeń!! Super szybciutko, widać że w prace wkladane jest serce. Wiele cennych rad i ciekawych pomysłów w worzeniu nowych wspomnień. Gorąco polecamy kazdemu!!!!

5 / 5 2017-12-19

Szybka realizacja usługi, profesjonalne podejście do pracy i oczekiwań klienta.

5 / 5 2017-11-18

Szybko dokładnie i pięknie. Serdeczmie polecam :-)

5 / 5 2017-11-17

Pragnę wraz z mężem serdecznie podziękować za cudny reportaż ślubny, jak dla nas jest to film na wysokim poziomie, pełny profesjonalizm w 100%! Jeśli chodzi o Pana Damiana to jest świetny w tym co robi. Potrafi doradzić nie narzucając nic, bardzo miły sympatyczny i jeszcze raz podkreślam profesjonalny! Jak dla nas to ogromne 5!!!

5 / 5 2017-11-03

Polecam usługi Damiana z całego serca! Film weselny wykonany bardzo profesjonalnie (idealna jakość obrazu i dźwięku) i przede wszystkim w krótkim czasie. Skróty z wesela były dostępne już na drugi dzień! Damian uchwycił wszystkie najważniejsze momenty ślubu i wesela. Wielkim plusem tego kamerzysty są ujęcia wykonane z drona, które są genialne. Według mnie jest najlepszy w swoim fachu, zawsze uśmiechnięty z mnóstwem szalonych pomysłów. POLECAMY WRAZ Z MĘŻEM! Gdybym brała ślub jeszcze raz, na pewno bym wybrała Damiana jako kamerzyste!

5 / 5 2017-10-18

Pełen profesjonalizm, zaangażowanie oraz bardzo innowacyjne podejście. Aranżacja wideo z dronu - jednym siłowem dzięki Panu Damianowi tak ważny dzień w Naszym życiu został uwieczniony w bardzo nowoczesny iście Hollywodzki sposób!!! Oprócz miłości młodych, nie ma nic lepszego niż taka wyjątkowa pamiątka. Film jak z bajki

5 / 5 2017-09-21

Film bardzo nam się podoba. Zmontowany super szybko (dokładnie 9 dni po weselu) obraz i dźwięk rewelacyjny. Z czystym sumieniem możemy polecić usługi p. Damiana. Wszystkim tym, dla których liczy się jakość, firma Video Pro to bardzo trafny wybór - polecamy

5 / 5 2017-08-30

Super współpraca. Zdjęcia w plenerze zrobione z pomysłem

2017-08-17

Serdecznie polecam Pana Damiana jako kamerzystę, krótki czas oczekiwania, teledyski już gotowe na następny dzień, co więcej kamerzysta "niezauważalny" podczas zabaw, wraz z Mężem jesteśmy bardzo zadowoleni

5 / 5 2017-06-12

Bardzo, bardzo fajny film z naszego ślubu i wesela wykonał pan Damian z Video Pro. Jesteśmy mega zadowoleni. Polecamy wszystkim przyszłym nowożeńcom. Ania i Krzysiek

5 / 5 2017-06-08

Potrafią wydobyć piękno ze zwyczajności. Uwypuklają ciekawe sytuacje. Nigdy bym sie nie spodziewała, że efekty będzie można zobaczyć już tak szybko. Wszystko było elegancko płytka z filmem, zwiastun, no coś wspaniałego.

5 / 5 2017-05-18

Bardzo profesjonalne podejście do tematu . Mega sympatyczny człowiek. Super jakość końcowa produktu !!

5 / 5 2017-05-12

Gorąco polecamy usługi Pana Damiana, jedyny kamerzysta, który skróty z wesela wrzuca już na drugi dzień i cały film do akceptacji przekazuje TYDZIEŃ PO WESELU! Wielkim plusem jest jakośc obrazu (warto wybrać opcję 4K) oraz co rzadko spotykane również super jakość dźwięku, który jest rejestrowany osobno! Wstawki z drona także sprawdzają się bardzo dobrze. Kamerzysta otwarty do współpracy, oraz wykazujący pogodę ducha. Polecamy!!!

5 / 5 2017-04-29

Z współpracy z Panem Damianem jesteśmy zadowoleni w 100%. Nagranie uwieczniło najpiękniejszy dzień naszego życia. Jesteśmy bardzo zadowoleni oraz polecamy wszystkim firmę Video Pro.

5 / 5 2017-04-20

Bardzo profesjonalne podchodzi do swojej pracy, rzetelny, słowny, punktualny. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Termin oddania zmontowanych filmów błyskawiczny. Dziękujemy Panu serdecznie. POLECAM !!!!!

5 / 5 2017-04-11

Polecamy z czystym sumieniem. Pan Damian ma serce do tego co robi i to widać :) praca sprawia mu przyjemność a nam oglądanie jej efektów ;) Zwiastun filmu po kilku godzinach od skończonego wesela mówi sam za siebie :)

Rzetelne opinie o Video Pro

Video Pro

Siedziba
Siemianowice Sl.

WWW
http://video-pro.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie