Kategorie: / Dla Dzieci / Sport / Pozostałe

Vita.biz.pl Opinie Klientów

4.65/5.00 - ilość ocen: 55
opinie o Vita.biz.pl
5 / 5 2019-03-19

BARDZO RZETELNY

4 / 5 2019-02-15

Solidny sprzedawca.

5 / 5 2019-01-17

Jesteśmy zadowoleni z zakupionych produktów. Paczka była bardzo dobrze zabezpieczona a termin dostawy nie budzi żadnych zastrzeżeń. Również obsługa przed zakupem po prostu świetna. Podczas jednej rozmowy rozwiali wszystkie moje wątpliwości i pomogli dobrać sprzęt do moich potrzeb. Dziękuję bardzo :)

5 / 5 2019-01-03

Super sklep informacje na bieżąco szybka realizacja polecam

5 / 5 2019-01-03

Przemiła obsługa, dużo cierpliwości i wyrozumiałości dla laików ;-). Pozdrawiam i polecam

5 / 5 2019-01-02

Szybka transakcja, przemiła obsługa, towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona. Polecam!

4 / 5 2018-12-22

Wiarygodny sklep. Przed zakupem pytałem o kilka rzeczy np. gwarancje (na stronie internetowej powinno być więcej informacji), odpowiedź dostałem w kilka godzin. Transakcja bez zarzutu, zamówienie poszło w poniedziałek popołudniu, a towar miałem 48 godzin później, wszystko w porządku. Zabrakło mi tylko trochę informacji mailem (przydałoby się potwierdzenie).

5 / 5 2018-12-20

POLECAM

4 / 5 2018-12-04

transakcja odbył a się szybko i sprawnie

5 / 5 2018-12-01

ok

5 / 5 2018-11-30

Dobry kontakt z obsługą sklepu. Bardzo miła obsługa.

5 / 5 2018-11-28

Godny polecenia

5 / 5 2018-11-10

W 100% polecam ten sklep.

5 / 5 2018-10-09

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-20

Polecam korzystanie z usług sklepu VITA. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Bardzo szybka realizacja zamówienie, na czym mi szczególne zależało. Szczerze polecam :) Agata G.

4 / 5 2018-08-19

szybka i miła obsługa, bardzo przejrzysta strona

5 / 5 2018-08-12

Wybrałem przesyłkę pocztą polską, ale w komentarzu napisałem, że zależy mi na szybkiej realizacji zamówienia. Sklep na własną rękę i bez dodatkowych kosztów wysłał przesyłkę kurierem. To się nazywa dobra obsługa. POLECAM! :)

4 / 5 2018-08-10

wszystko jest ok

5 / 5 2018-08-06

Obsługa w pełni profesjonalna.

4 / 5 2018-07-13

Sklep sprawnie zrealizował zamówienie.

5 / 5 2018-06-19

Szybka wysyłka , miła obsługa .

5 / 5 2018-06-17

Super szybka realizacja zamówienia. W czwartek około 12:00 złożyłam zamówienie, a towar otrzymałam już w piątek (następnego dnia) około 10:00 :) SUPER!!! Polecam

5 / 5 2018-05-29

Sprawna obsługa, dobrej jakości towar.Polecam sklep

4 / 5 2018-05-14

polecam

5 / 5 2018-05-13

OK

5 / 5 2018-04-30

Świetny sklep. Polecam.

5 / 5 2018-04-26

Przesyłka szybko dotarła , z zakupu jestem zadowolona

5 / 5 2018-04-17

Miła obsługa, szybko odpowiadają na pytania oraz łatwo dojść do kompromisu.

4 / 5 2018-04-15

Super szybko i bez problemów. Polecam

5 / 5 2018-03-13

Rewelacyjna obsługa i szybkość działania.Tak wygląda profesjonalizm, Polecam wszystkim.

3 / 5 2018-03-04

zamowilem kij do bilardu, jestem z niego zadowolony, jedank zamowilem do niego futeral i w przedziale poszedl szef na 2 dzien

5 / 5 2018-02-26

szybkośc i termin realizacji na poziomie 5+

4 / 5 2018-01-18

Towar zgodny z opisem.Szybko dostarczony.Polecam.

5 / 5 2018-01-17

Sklep dobrze zaopatrzony, miła obsługa, dobry kontakt z klientem i szybka wysyłka.

5 / 5 2017-11-25

Zaskakująco szybka wysyłka. Towar dotarł zgodny z opisem. Koszty wysyłki do przeżycia.

5 / 5 2017-11-21

SZYBKO SOLIDNIE ZGODNIE Z USTALENIAMI POLECAM

5 / 5 2017-11-05

bardzo dobra

5 / 5 2017-10-11

Wszystko godne polecenia, zarówno cena, jak i szybkość zamówienia oraz towar. Pierwsza klasa. Polecam

5 / 5 2017-10-10

Sklep przyjazny klientowi.Bardzo szybka realizacja przeprowadzonej transakcji.Polecam sklep VITA.

4 / 5 2017-09-28

Profesjonalna obsług,bardzo dobry kontakt z firmą,telefonicznie uzyskałam wszystkie informacje.Nie mogę ocenić zakupu bo jest to prezent i jeszcze nie odpakowany.

5 / 5 2017-09-25

zakupiony towar spełnił moje oczekiwania

5 / 5 2017-09-03

Pierwsze zakupy i wszystko super.

5 / 5 2017-08-07

gorąco polecam

4 / 5 2017-07-24

Miły kontakt, otwartość na klienta. Brak tylko automatu emailowego z statusem zamówienia począwszy od chwili jego złożenia jako potwierdzenie.

3 / 5 2017-06-27

Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę. Kurier kontaktował się telefonicznie. Ale domek wewnątrz przesyłki miał 2 uszkodzenia : ułamana krawędź jednej z połaci dachu oraz ułamany kawałek ściany szczytowej domku na krawędzi styku z dachem. Pozdrawiam

5 / 5 2017-06-11

OK

4 / 5 2017-06-11

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-05-31

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo polecam !!!!

4 / 5 2017-05-29

Wszystko OK oprócz kosztów przesyłki, MASAKRYCZNIE WYSOKIE!!!

5 / 5 2017-05-15

Najlepszy sklep ze sprzętem bilardowym.Pełna profeska,j jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-05-04

Szybko, bezpiecznie, tanio! Warte polecenia!:)

4 / 5 2017-04-21

Dziękuję za dobór kija wg. prośby w mailu zamawiania. Koledze sprzedałem kij na turnieju choć był dobry lecz słoje w połowie zmieniały kierunek :-( PROSZĘ GORĄCO O ODŁOŻENIE DLA MNIE KIJA za 79.-o słojach równomiernych w postaci rosnących słoni na kształt: >>>>>> na całej długości kija Proszę o wyszukanie takiego kija i wiadomość zwrotną Wdzięczny firmie "Vita". Jarosław

5 / 5 2017-04-21

Profesjonalna obsługa i fachowe doradztwo. Bogaty wybór akcesoriów nie tylko do gry w bilard. Zamówione produkty dotarły w terminie bez zastrzeżeń . Polecam ten sklep wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2017-04-15

wszystko w jak najlepszym standardzie polecam

5 / 5 2017-04-08

Sprawnie szybko jak najbardziej polecam

Rzetelne opinie o Vita.biz.pl

Vita.biz.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.vita.biz.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 343-15-74

Komórka
507-041-581

Infolinia
-

Logowanie