Kategorie: / Biuro / Dom / Dla Dzieci

Wally.com.pl Opinie Klientów

4.96/5.00 - ilość ocen: 76
opinie o Wally.com.pl
5 / 5 2021-05-19

Bardzo starannie wykonane reprodukcje. Jestem zadowolona z zakupu i na pewno wrócę z kolejnym zamówieniem.

5 / 5 2019-03-23

Transakcja fachowa, kontakt sympatyczny, wszystko ok. Polecam

5 / 5 2019-03-19

Bardzo szybka i rzeczowa odpowiedź na pytania, które mieliśmy; łatwość dostosowania zlecenia - wystarczyło napisać komentarz przy zamówieniu. Szybka realizacja i przesyłka.

2019-03-07

Nawet w okresie świątecznym przesyłka i zawiadomienie o jej terminie było sprawnie i w najlepszej jakości.

2019-03-03

Godne polecenia.

5 / 5 2019-02-25

Wszystko ok.

2019-02-25

Wszystko w najlepszym porządku, towar otrzymałem w tym samym tygodniu, w którym go zamówiłem. Druk ładny, zamówiłem rozmiar inny niż standardowy, z tym też nie było żadnych problemów. Ogólnie pełna satysfakcja.

5 / 5 2019-02-09

dobra obsługa i szybka realizacj - super

5 / 5 2019-02-07

Bardzo profesjonalna obsługa klienta

2 / 5 2019-01-29

Obsługa klienta i szybkość działania na piątkę. Magnesy przyjechały jednak niezbyt starannie wykonane, krzywo wycięte (nożyczkami), ubrudzone czymś czarnym. Wydrukowane kolory odbiegają od tych, które były w plikach graficznych i występuje tam efekt ditheringu, jakby drukarka nie obsługiwała szerokiej palety kolorów. Nie polecam.

5 / 5 2019-01-26

opis zgodny z zamówieniem polecam tego sprzedawcę

5 / 5 2019-01-18

Bardzo szybka wysyłka i dostawa zamówienia. Produkt bardzo starannie zapakowany. Zdecydowanie polecam zakupy na wally.com.pl :)

5 / 5 2019-01-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-20

Profesjonalnie polecam w 100 % a nawet w 101 % :)

5 / 5 2018-12-20

Super

5 / 5 2018-12-09

Polecam, zakupy w Wally, towar wysokiej jakopści i bezpiecznie zapakowany. Polecam

5 / 5 2018-11-22

Polecam

5 / 5 2018-11-20

Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt szybka realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2018-11-16

Pełen profesjonalizm, zamówione produkty zapakowane bardzo porządnie, aż miło.

5 / 5 2018-11-13

Profesjonalne podejście do tematu

5 / 5 2018-10-30

Polecam sklep!

5 / 5 2018-10-19

Zamówiłam magnes suchościeralny z nadrukiem ( zamwienie personalizowane). Zlecenie zrealizowane profesjonalnie z dbałością o szczegóły. Świetna jakość. Bardzo miła obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2018-10-17

Same plusy. Polecam

5 / 5 2018-09-11

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-05

Polecam , sprawna obsługa

5 / 5 2018-08-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia, przesyłka dobrze zapakowana. Profesjonalna obsługa. Polecam sklep :)

5 / 5 2018-08-18

Wszystko OK

5 / 5 2018-08-15

Powiem krótko,wszystko super.

5 / 5 2018-08-14

Bardzo dobry kontakt mailowy. Dobre wykonanie. Polecam.

5 / 5 2018-08-03

Same plusy. Polecam

5 / 5 2018-07-30

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja i wysyłka. Super!

5 / 5 2018-07-29

Polecam jak najbardziej

2018-07-27

Towar najwyższej jakości. Przesyłka ekspresowa. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-07-22

Wszystko OK

5 / 5 2018-07-16

Super

5 / 5 2018-06-30

polecam

5 / 5 2018-06-26

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupionych kurtek, dobra relacja ceny i jakości oraz z obsługi przez Dział Sprzedaży- elastyczne podejście, szybka realizacja. Polecamy.

5 / 5 2018-06-08

Super kontakt zamówienie w

5 / 5 2018-06-08

polecam

5 / 5 2018-05-14

Wszystko super

5 / 5 2018-05-03

Profesjonalna obsługa szybka dostawa solidne opakowanie.

5 / 5 2018-04-27

Profesjonalna obsługa jak Naj bardziej polecam

5 / 5 2018-04-22

jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi sklepu jak i samego toworu

2018-04-21

Wszystko poszło bezproblemowo. Przesyłka doszła szybciej niż się spodziewałam :)

5 / 5 2018-04-17

Polecam

2018-04-13

Wszystko na 6+

5 / 5 2018-04-07

Witam Sklep Profesjonalnie obsługuje klientów. Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Polecam ten sklep. Wiper.

5 / 5 2018-04-05

Super

5 / 5 2018-04-02

Polecam

5 / 5 2018-03-31

Pełen profesjonalizm. Pomoc przy zamówieniu. Szybka wysyłka. Szczerze POLECAM!

5 / 5 2018-03-27

Wysoka jakość produktów i profesjonalna obsługa.

2018-03-24

Wszystko jak trzeba

5 / 5 2018-03-19

Polecam!

5 / 5 2018-03-15

Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-03-05

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-01-28

Szybka i sprawna obsługa, dostawa też bez zarzutów. Polecam!

2018-01-19

Dobry zakup. Jedyny minus to zbyt ciemna reprodukcja

5 / 5 2018-01-01

Transakcja szybka przyjemna rewelacyjna jakość produktów

5 / 5 2017-12-30

polecam

5 / 5 2017-12-29

Obsługa sklepu profesjonalna i miła. Niestety tabliczka suchościeralna formatu A3 w kombinacji ze ścierakiem Toma magnetic i dwustronnymi pisakami Toma nie za bardzo się sprawdza. Ogólnie ścierak ściera ciężko i rozmazuje pozostawiając tablicę trudną do doczyszczenia. Nie wiem co jest temu winne tabliczka, pisaki czy ścierak. Zastosowałem się do porad sklepu żeby ścierać napisy po tym jak wyschną. Sama rada jest dziwna bo tusz powinien wysychać bardzo szybko po naniesieniu. Ale i tak ścierak rozmazuje wyschnięte pismo pomimo że zacząłem używać dotąd nieużywanej czystej krawędzi.

5 / 5 2017-12-24

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka towaru, reszta też jak należy. Jestem zadowolony z zakupów w Wally.

2017-12-21

Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-12-18

Ogólnie, w teorii, bardzo profesjonalna obsługa i szybki czas realizacji. Niestety, mieliśmy nieprzyjemność otrzymania innego produktu niż zamawiany. Oczywiscie po skontaktowaniu się ze sklepem bardzo szybko zareagowali i wymiana poszła bezproblemowo, ale niesmak pozostał.

5 / 5 2017-12-16

Wszystko bardzo super

5 / 5 2017-12-06

Fachowa obsługa, szybka dostawa. Polecam.

2017-11-22

Mogło być troszkę szybciej, ale w sumie OK!.

5 / 5 2017-11-07

Polecam, sam produkt również jest super - tablica magnetyczna/kredowa samoprzylepna

5 / 5 2017-10-12

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-09-27

Polecam tego Sprzedawcę!

5 / 5 2017-09-27

bardzo dobra obsługa, terminowa i szybka

5 / 5 2017-09-07

Profescjonalna i miła obsluga.Polecam

2017-09-01

Wszystko zgodnie z zamowieniem.

5 / 5 2017-08-21

Bardzo dobry sklep. Szybka, sprawna obsługa. Dobry kontakt z klientem Przesyłka zapakowana maksymalnie bezpiecznie. Polecam!

5 / 5 2017-08-12

Zdecydowanie polecam. Bardzo szybki czas realizacji i bardzo dobry kontakt emailowy :-)

5 / 5 2017-07-07

Obsługa super

5 / 5 2017-07-02

Polecam

5 / 5 2017-06-30

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-06-22

Realizacja na indywidualne zamowienie. Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam

2017-06-01

Tablica w rzeczywistości wydaje się ciemniejsza niż na zdjęciach. Magnesy tablicowe słabo się trzymają.

2017-05-29

Mega

5 / 5 2017-05-08

Projekt wykonany zgodnie z prośbą. Sklep szybko odpowiada na wiadomosci. Zamówienie przesłane szybko i dobrze zapakowane.

5 / 5 2017-04-30

SUPER

5 / 5 2017-04-26

Profesjonalna obsługa. Tapeta wykonana zgodnie z zamówieniem. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-04-25

Super

5 / 5 2017-04-20

Super, od projektu do gotowego produktu. Bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-04-16

Jest ok.

5 / 5 2017-04-04

Polecam

5 / 5 2017-03-29

wszystko ok, ładnie zapakowane, towar w porządku, nie ma na co narzekać :)

5 / 5 2017-03-29

POLECAM - wszystko SUPER

Rzetelne opinie o Wally.com.pl

Wally.com.pl

Siedziba
Katowice

WWW
http://www.wally.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 720 94 75

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie