Kategorie: / Finanse i ubezpieczenia

Walutobox.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.97
opinie o Walutobox.pl
5 / 5 2019-03-20

ok

5 / 5 2019-03-18

super

2019-03-14

Jak zwykle ekspresowe wykonanie zlecenia.

5 / 5 2019-03-11

Bez zmian, wszystko szybko i bez problemowo.

5 / 5 2019-03-08

Bardzo sprawnie i szybko.

5 / 5 2019-03-06

szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-03-03

Wszystko działa ok, kupuję po ile chcę, prowizje też nie są takie straszne.

5 / 5 2019-02-27

Super jak zwykle - kolejna udana wymiana GBP > PLN

5 / 5 2019-02-09

Korzystam od lat i jestem zadowolony

2019-02-08

myśle ze to dobra firma

5 / 5 2019-02-06

Polecam

2019-02-01

sprawnie działający kantor, rzetelne wykonujący zadanie.

5 / 5 2019-02-01

Polecam!

5 / 5 2019-01-29

Sztbko Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-28

Wszystko ok

2 / 5 2019-01-21

Skorzystałem z szybszej, natychmiastowej opcji wypłaty. Gdy w kolejny dzień roboczy przeszła w stan realizacji, należało odczekać jeszcze 2 dni pomimo przelewu do banku, w którym Walutobox ma konto. Moim zdaniem było to zbyt wolne, kurs także nie powalał - po uwzględnieniu prowizji wyszło bardzo podobnie do kantoru fizycznego. Tranzakcję wykonałem, ale nie polecam.

5 / 5 2019-01-13

OK OK OK

2019-01-11

bede nadal korzystal

2019-01-10

Pierwsza klasa!!!

5 / 5 2019-01-10

Dobra, profesjonalna firma

5 / 5 2019-01-07

Szybko i uczciwie.

5 / 5 2018-12-28

Absolutnie profesjonalnie.

5 / 5 2018-12-26

pomyslnie i szybko

5 / 5 2018-12-23

Super.

5 / 5 2018-12-21

Wszystko super błyskawicznie pełen komfort i rewelacja!

5 / 5 2018-12-18

Szybko i płynnie - polecam!

2018-12-13

Ok :-)

2018-12-04

solidnie i sprawnie

2018-12-01

Bardzo sprawnie to działa

5 / 5 2018-11-23

Szybka, bezpieczna, bezproblemowa wymiana walut on-line. Polecam!

5 / 5 2018-11-19

Cały czas niezmiennie OK

2018-11-15

Opinia od dawna, jak najlepsza!

5 / 5 2018-11-13

Jak zwykle profesjonalnie. POLECAM

5 / 5 2018-11-10

Wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2018-11-09

jestem zadowolony z waszyh usług chociaz za duze biezecie prowizje na małych sumach niewychodzi sie zadobrze

2018-11-08

jestem poczatkujacym uzytkownikiem walutoboxu i ucze sie korzystac w razie potrzeby zawsze dostane pomoc za co bardzo dziekuje

5 / 5 2018-11-07

Super obsługa, godna polecenia!

5 / 5 2018-11-06

szybka i bezproblemowa wymiana walut

5 / 5 2018-11-03

Jestem zadowolona z wymiany.

5 / 5 2018-11-01

Rzetelna, profesjonalna obsługa. Polecam!

2018-10-13

wszystko.ok

5 / 5 2018-09-29

SUPER

2018-09-27

Idealnie!

2018-09-24

W porzadku

2018-09-21

okiej ;)

5 / 5 2018-09-13

Polecam usługi w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-03

Szybko dobry kurs polecam

5 / 5 2018-09-01

jak zwykle ok.

2018-08-29

Świetna firma, poza drobnymi wpadkami związanymi z nielicznymi wydłużonymi terminami realizacji zlecenia.

5 / 5 2018-08-14

Szybko, sprawnie bez jakichkolwiek problemów. Polecam

5 / 5 2018-08-14

Szybko i bez zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2018-08-12

Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-08-12

Polecam od kilku lat współpracuję z Walutobox i POLECAM

5 / 5 2018-08-08

Można poprawić szybkość przelewów, szczególnie jeśli konta są w tym samym banku.

5 / 5 2018-08-03

OK

5 / 5 2018-07-22

szybko, sprawnie, profesjonalnie.

2018-07-22

Nie wiem czy każdy internetowy kantor działa w podobny sposób, ale za każdym razem kiedy chce wymienić np. 1000 eu po danym kursie to po wymianie kilku % kwoty zlecenia kurs spada, dosłownie po kilku, kilkunastu sekundach. Przed zleceniem sprawdzam wielokrotnie i kurs możne utrzymywać się godzinami. Uważam, ze 'działa' tu odpowiedni algorytm obniżający kurs, moim zdaniem jest to celowe działanie ze strony Walutoboxa. Powoduje to 'utkniecie' wymiany na kilku %, gra na czas, może zleceniodawca anuluje reszte zlecenia i ustali kolejne po niższym kursie, aby dokończyć transakcje. Myślę o zmianie kantoru.

2018-07-12

Na pięć

2018-07-09

Od wielu lat współpracuję z tą firmą. Nigdy nie było problemów, zawsze rzetelna obsługa klienta.

5 / 5 2018-07-07

Szybko sprawnie i skutecznie

2018-07-06

Rzetelna firma, choc troche dlugo od momentu wymiany do banku.

2018-07-03

sprawna wymiana, bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-02

Od wielu miesięcy wymieniam złotówki, zawsze bez problemów, jestem bardzo zadowolony.

2018-06-25

żadnych problemów, jedynie mam uwagę co do nieco lepszego poradnika, jak i co działa, ile kont trzeba mieć

2018-06-16

Sprawnie i uczciwie.

5 / 5 2018-06-14

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-06-13

Wszystko ok. Tak jak powinno być

2018-06-10

solidnie

5 / 5 2018-06-09

Wiarygodna i rzetelna firma. Wymiana waluty błyskawiczna, korzystny kurs , bardzo dobry kontakt. Polecam!

5 / 5 2018-06-08

Całość funkcjonuje świetnie, superszybka obsługa.

2018-06-04

Firma godna polecenia.

5 / 5 2018-06-01

Super

5 / 5 2018-05-29

SUPER FIRMA

5 / 5 2018-05-26

Polecam!

5 / 5 2018-05-24

polecam

5 / 5 2018-05-21

Świetny portal. Pieniądze wymieniam tanio i szybko. Szkoda, że sam nie wpadłem na taki pomysł :)

5 / 5 2018-05-16

korzystam z usług Walutobox od dłuższego czasu. Podczas ostatniej transakcji spotkałem się z totalnym brakiem profesjonalizmu: w poniedziałek zostałem poinformowany o zrealizowaniu transakcji (wymianie walut). Po dwóch dniach ponownie zostałem poinformowany o zrealizowaniu zlecenia. Informacja o wypłacie zakupionej waluty otrzymałem dopiero po 5-ciu dniach (może dlatego że był weekend). Przez całe zamieszanie nie byłem w stanie zapewnić środków na koncie do spłaty raty. Jak zapytałem walutobox o co chodzi to nastąpiła nic nie wnosząca do sprawy wymiana e-maili, w której to walutobox na początku wykazywał delikatnie mówiąc brak grzeczności. Jedyne wyjaśnienia jakie otrzymałem to błąd systemu.

5 / 5 2018-05-15

Wszystko OK

5 / 5 2018-05-14

Witam, Jestem bardzo zadowolony z Waszych usług. Zbyt często pytacie się o opinię. Pozdrawiam

2018-05-07

Comme un Train à Grande Vitesse de Lyon à Paris. Merci.

2018-05-06

Korzystam juz 5 lat nigdy się nie zawiodlem

5 / 5 2018-05-05

jak zawsze wszystko szybko, bez problemów i z najlepszym kursem! polecam

5 / 5 2018-04-14

Transakcja wykonana szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-04-10

sprawnie i profesjonalnie

2018-04-07

Działał z walutoboxem od kilku lat wszystko jest bardzo sprawnie przeprowadzane transakcje ,kursy,wypłaty

2018-04-05

Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku (już od kilku -5- lat). Zdecydowanie POLECAM.

2018-04-04

Ok jak zawsze

5 / 5 2018-03-20

Tranzakcja szybka i bez problemowa.

5 / 5 2018-03-19

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-03-09

SUPER

2018-02-07

Firma pozwala sprawnie i w prosty sposób dokonać transakcji

2018-01-28

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-01-26

Profesjonalna i rzetelna obsługa klienta.

5 / 5 2018-01-21

Polecam

5 / 5 2018-01-11

Rzetelna,profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-01-05

Super

2017-12-30

Zasadniczo wszystko działa, ale: - interfejs mocno siermiężny (znajdź przycisk "zaloguj" na stronie) - ze względu na relatywnie małą ilość ofert kursy są mało atrakcyjne lub wymiana zajmuje dużo czasu - wypłata środków trwa nawet ~1 dzień roboczy - to stanowczo za dużo

5 / 5 2017-12-19

Wymieniam PLN/EUR na spłatę kedytu Jest zawsze na czas bez spamu i pseudodoradztwa. Polecam

5 / 5 2017-11-24

Absolutnie OK

5 / 5 2017-11-24

Polecam

5 / 5 2017-11-15

ok

2017-11-07

Tylko 9 gwiazdek bo by wam się w głowach poprzewracało.

5 / 5 2017-11-05

Czasowo słabo ale poza tym ok

5 / 5 2017-11-02

Polecam.

2017-10-31

Godne polecenia.

2017-10-23

Automaty. Komputery. Jeszcze nie SI, wiec co tu oceniać?

5 / 5 2017-10-21

Korzystam z usług Walutoboxu od kilkunastu miesięcy i jedtem zadowolony. Zaoszczędzonych kilkaset złotych. Warto.

5 / 5 2017-10-19

Szybko i korzystnie

5 / 5 2017-10-06

Polecam

5 / 5 2017-10-01

Profesjonalizm, rzetelność, jasne i proste zasady. Polecam każdemu.

2017-09-29

Niestety rzadko to się zdarza ale dzisiaj nie otrzymałam pieniędzy na konto bankowe od godziny 11:00 do tej pory,zniknęło ponad 2,500 zł

5 / 5 2017-09-26

wszystko ok

2017-09-18

Obsługa na najwyższym poziomie.

2017-09-14

myśle ze to dobra firma

5 / 5 2017-09-13

WSZYSTKO PROFESJONALNIE

2017-09-07

Wszystko okey .

2017-09-04

Firma działa sprawnie, godna polecenia

5 / 5 2017-09-03

Polecam;)

5 / 5 2017-08-28

zawsze szybko i bezproblemowo. zadowolenie gwarantowane. polecam

5 / 5 2017-08-28

Super

5 / 5 2017-08-28

jestem bardzo zadowolona z transakcji

5 / 5 2017-08-27

Profesjonlanie i szybko. Dzięuję. Polecam.

5 / 5 2017-08-26

polecam

2017-08-25

firma jest w porządku

2017-08-23

Wymieniam walutę już od 5 lat i nie mam żadnych problemów, wszystko na czas bez żadnych usterek i opóźnień. Zdecydowanie polecam ten portal do wymiany walut.

5 / 5 2017-08-21

Szybka,sprawna,po dobrym kursie wymiana waluty.Pieniądze na koncie w następnym dniu roboczym.Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-08-12

Polecam!

5 / 5 2017-08-11

Jak dotychczas ok

5 / 5 2017-08-07

Polecam wymianę waluty.

2017-08-01

Uważam że warto

5 / 5 2017-07-29

szybko sprawnie i solidnie POLECAM !!!!

5 / 5 2017-07-24

Polecam

2017-07-18

WARTO.

5 / 5 2017-07-13

Pełen profesjonalizm polecam

5 / 5 2017-07-11

Jak zawsze wszystko ok.Polecam tę firmę.

5 / 5 2017-07-09

Polecam.

5 / 5 2017-07-09

Jak zwykle szybko sprawnie i skutecznie

2017-07-01

Warto;)

5 / 5 2017-06-29

Wszystko załatwione. Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-06-27

Wymiana nastąpiła szybko i zgodnie z ustaleniami.

5 / 5 2017-06-20

Absolutnie OK

5 / 5 2017-06-15

Profesjonalnie i uczciwie.

2017-06-14

Bardzo wysoka prowizja.

5 / 5 2017-06-11

Cały czas niezmiennie OK

5 / 5 2017-06-11

Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Dzwonią natychmiast gdy klient potrzebuje pomocy. Bardzo szybka i sprawna wymiana walut. Przejrzysty i prosty w obsłudze interfejs strony internetowej. Zdecydowanie polecam!

2017-06-10

Jak dotychczas się nie zawiodłam, i tak przynajmniej od dwóch lat

2017-06-07

bez uwag

5 / 5 2017-06-04

polecam

5 / 5 2017-06-04

Super sprawnie

5 / 5 2017-06-03

ok - Szybko, sprawnie to działa - i tu 5 pkt. , ale niestety nic nie zarobiłem - w porównaniu z opcją KANTOR w ING online na 200 euro w tym samym momencie zarobiłem u WAS 1 grosz polski !!!!!!! HAHAHA tzw kicha - 0 pkt.

5 / 5 2017-06-01

Super, nigdy żadnych problemów

5 / 5 2017-05-23

Jak zawsze szybko, tanio i bezpiecznie. Gorąco polecam

5 / 5 2017-05-22

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Atrakcyjne kursy

5 / 5 2017-05-18

Profesjonalna obsługa, środki są wymieniane bezzwłocznie i przekazywane na wskazane konto.

5 / 5 2017-05-13

Polecam

5 / 5 2017-05-13

jest ok

5 / 5 2017-05-11

Wszystki OK tylko długie opóźnienie w transakcji

2017-05-05

Mój pierwszy zakup ale nie ostatni. Kupiłem walutę niecałe 2 grosze drożej niż cena skupu w kantorze stacjonarnym.

5 / 5 2017-04-26

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2017-04-15

profesjonalne usługi

5 / 5 2017-04-07

Wszystko szybko i bez problemu.

2017-04-06

Witam , 4 gwiazdki z jakość usługi bo moim zdaniem troszke za długo to trwa a dokladniej wyplaty ekonomiczne .

2017-04-02

Płynna I bezproblemowa operacja.

2017-03-29

jestemzadowolony z waszyh usług hociaz bierzecie zadużo prowizji

5 / 5 2017-03-26

Super i szybko!

Rzetelne opinie o Walutobox.pl

Walutobox.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.walutobox.pl

Email
[email protected]

Telefon
692 499 042

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie