Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Wapteka.pl Opinie Klientów

4.62/5.00 - ilość ocen: 199
opinie o Wapteka.pl
5 / 5 2019-03-25

Polecam Tanio szybko i konkretnie

2019-03-19

Zamówienie było realizowane od środy do poniedziałku,paczka była uszkodzona- dziura w kartoniku,towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2019-03-17

Polecam zakupy w tym sklepie. Duży wybór produktów. Bardzo atrakcyjne ceny.

5 / 5 2019-03-16

Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam każdemu zakupy w tej aptece

5 / 5 2019-03-14

Super i tanio

5 / 5 2019-02-22

Super obsługa, i dostawa. POLECAM

5 / 5 2019-02-19

Bardzo udana transakcja, wszystko zgodnie z zamówieniem, szybka wysyłka. Polecam :)

5 / 5 2019-02-19

wszystko w najlepszym porzadku

1 / 5 2019-02-14

Nie polecam

5 / 5 2019-02-09

wszystko ok

3 / 5 2019-02-09

Polecam zakupy w tej aptece.Trochę długi czas realizacji ale pozatym wszystko w porządku.

5 / 5 2019-02-03

Polecam. Pełen profesjonalizm.

4 / 5 2019-01-29

ok, polecam, dobre ceny. Czekałem na przesyłkę kilka dni ( nie jest to dużo ale widziałem szybsze sklepy), karton był wygnieciony a kartoniki wewnątrz też wygniecione albo rozdarte ale sam towar nieuszkodzony wiec ogólna ocena ok.

5 / 5 2019-01-28

Wszystko super i na czas

5 / 5 2019-01-27

Bardzo szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2019-01-21

Ok...

4 / 5 2019-01-15

Wszystko w porządku, przesyłka dotarła ale jak dla mnie długi czas oczekiwania

3 / 5 2019-01-15

polecam

5 / 5 2019-01-15

Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2019-01-01

Super ceny,szybka realizacja, świetnie zapakowana przesyłka. Polecam każdemu!

5 / 5 2018-12-31

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-12-30

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-26

Godne polecenia.

5 / 5 2018-12-25

Jak najbardziej polecam

4 / 5 2018-12-24

polecam

4 / 5 2018-12-20

Profesjonalna obsługa, atrakcyjne ceny, polecam.

5 / 5 2018-12-19

Rewelacyjna apteka z bardzo dobrymi cenami. Polecamy!!

5 / 5 2018-12-17

Polecam

5 / 5 2018-12-14

Polecam

5 / 5 2018-12-13

Polecam. Szybka i profesjonalna dostawa.

5 / 5 2018-12-13

Polecam. Wszystko dobrze szybko i sprawnie

5 / 5 2018-12-08

Szybko i tanio. polecam.

4 / 5 2018-12-07

Polecam.

4 / 5 2018-12-03

Polecam

5 / 5 2018-11-22

Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy zamówionego towaru. dziękuję

3 / 5 2018-11-20

5 dni dostawa kurierem 3 art.

5 / 5 2018-11-15

Bardzo szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!

4 / 5 2018-11-13

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-11-03

Polecam

5 / 5 2018-11-01

Wszystko ok.

5 / 5 2018-10-22

Bez zastrzeżeń

4 / 5 2018-10-22

Polecam

5 / 5 2018-10-17

Wszystko ok

4 / 5 2018-10-10

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-10

Błyskawiczna realizacja, możliwość odbioru osobistego, duży asortyment, przemiła obsługa. Będę wracać do tej apteki.

5 / 5 2018-10-08

Wszystko sprawnie,l towar zgodny z oczekiwaniem, polecam

5 / 5 2018-10-07

Szybko, sprawnie i w bardzo dobrej cenie

5 / 5 2018-10-07

Jestem bardzo zadowolona.

4 / 5 2018-10-06

Jestem zadowaolna

5 / 5 2018-10-01

super ;)

4 / 5 2018-09-30

Polecam. Drugi raz zamawialam i wszystko ok.

5 / 5 2018-09-28

Polecam!

5 / 5 2018-09-27

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-18

Polecam

4 / 5 2018-09-16

Ok ale trochę za długo jak na przesyłkę kurierem. Zamówione w pon wieczorem z szybka płatnością przez payU a dostarczone kurierem dopiero w pt popołudniu. Swoja droga obsługa kuriera dramat - zadzwonił zeby przyjść po paczkę (jakieś 300-400m) bo on nie wiedzie na osiedle ani nie wejdzie do bloku bo tam nie ma gdzie zaparkować.... :/ no ale to nie wina apteki.

5 / 5 2018-09-13

Polecam zakupy w tym sklepie. Duży wybór produktów. Bardzo atrakcyjne ceny.

5 / 5 2018-09-11

Super

5 / 5 2018-09-04

Profesjonalna obsluga jak i porada. Godne polecenia.

5 / 5 2018-08-22

Wszystko ok.

5 / 5 2018-08-20

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-08-15

Polecam

4 / 5 2018-08-14

12345

5 / 5 2018-08-11

wszystko ok

5 / 5 2018-07-29

Super sprzedawca

5 / 5 2018-07-26

Profesjonalna obsługa - polecam

5 / 5 2018-07-23

super i szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-20

Świetne, konkurencyjne ceny! Szybka realizacja zamówienia! Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-07-14

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-07-10

Polecam

4 / 5 2018-07-09

Wszystko ok, tylko apteka w Łodzi na ul. Piotrkowskiej 191 nazywa się słoneczna.

4 / 5 2018-07-07

Są produkty nie dostępne e innych hurtowniach.

4 / 5 2018-07-05

Polecam

5 / 5 2018-07-05

Duży wybór produktów, bardzo fajna apteka, polecam

5 / 5 2018-07-03

Wszystko OK, szybko, bez problemów

5 / 5 2018-06-30

Polecam

5 / 5 2018-06-24

Zdecydowanie POLECAM

5 / 5 2018-06-20

pierwszy raz kupowalam w tym sklepie - wszystko przebiegło bez problamu i bardzo sprawnie!!

4 / 5 2018-06-20

Dostawa mogłaby być szybsza, poza tym bez zarzutu.

5 / 5 2018-06-19

Polecam ,transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-06-15

Profesjonalna obsługa. Polecam.

4 / 5 2018-06-10

Korzystam od kilku lat i będę korzystał

5 / 5 2018-06-05

Szybka realizacja. Towar dobrze zapakowany, transakcja przebiegła bez problemu. Polecam :)

5 / 5 2018-06-02

Wszystko w porządku,szybka przesyłka,towar zgodny z zamówieniem.Polecam !!!

5 / 5 2018-05-27

Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2018-05-26

Wszystko ok, tylko apteka w Łodzi na ul. Piotrkowskiej 191 nazywa się słoneczna.

3 / 5 2018-05-26

Towar zgodny z zamówieniem. Odbiór w Aptece mógłby nastąpić w krótszym czasie, brak informacji o poszczególnych etapach realizacji zamówienia - w zasadzie tylko przyjęte do realizacji i następny e-mail, po trzech dniach - gotowe do odbioru w aptece...

5 / 5 2018-05-25

Wszystko jak należy, przebiegło sprawie

4 / 5 2018-05-23

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-05-21

Wszystko OK, szybko, bez problemów

5 / 5 2018-05-16

Polecam

4 / 5 2018-05-14

Wszystko w porządku. Polecam.

5 / 5 2018-05-11

Polecam. Jak najbardziej

5 / 5 2018-05-11

Wszystko OK, szybko, bez problemów

5 / 5 2018-05-09

polecam, szybko , sprawnie, bez kłopotów

5 / 5 2018-05-05

Ok...

5 / 5 2018-05-05

zamawiam w tym sklepie ponas rok i nie mam nic do zarzucenia. szybko i sprawnie , polecam

4 / 5 2018-04-29

ok, polecam, dobre ceny. Czekałem na przesyłkę kilka dni ( nie jest to dużo ale widziałem szybsze sklepy), karton był wygnieciony a kartoniki wewnątrz też wygniecione albo rozdarte ale sam towar nieuszkodzony wiec ogólna ocena ok.

4 / 5 2018-04-28

Ok ale trochę za długo jak na przesyłkę kurierem. Zamówione w pon wieczorem z szybka płatnością przez payU a dostarczone kurierem dopiero w pt popołudniu. Swoja droga obsługa kuriera dramat - zadzwonił zeby przyjść po paczkę (jakieś 300-400m) bo on nie wiedzie na osiedle ani nie wejdzie do bloku bo tam nie ma gdzie zaparkować.... :/ no ale to nie wina apteki.

4 / 5 2018-04-17

Wszystko w porządku. Polecam.

5 / 5 2018-04-13

Super szybka realizacja.

5 / 5 2018-04-10

Profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2018-04-07

pierwszy raz kupowalam w tym sklepie - wszystko przebiegło bez problamu i bardzo sprawnie!!

5 / 5 2018-04-04

Wszystko super

4 / 5 2018-04-03

Jestem zadowolona z profesjonalnymu pań w aptece

5 / 5 2018-04-01

Polecam.

5 / 5 2018-03-18

wszystko w porządku:-)

5 / 5 2018-03-18

Super obsługa, i dostawa. POLECAM

5 / 5 2018-03-13

Polecam

5 / 5 2018-03-09

Mizliwość monitorowania przesyłki, informacja na kazdym etapie realizacji, polecam

5 / 5 2018-03-05

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-02-28

Polecam

5 / 5 2018-02-17

Super ceny,szybka realizacja, świetnie zapakowana przesyłka. Polecam każdemu!

5 / 5 2018-02-14

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-02-13

Bardzo dobre ceny. Przesyłka mogła by być tańsza. Tak to wszystko ok. Szybką wysyłka. Pozdrawiam

4 / 5 2018-02-07

Firma godna zaufania

5 / 5 2018-02-06

Super obsługa

5 / 5 2018-02-04

Transakcja szybka i bezproblemowa. Polecam!

5 / 5 2018-01-31

Super

5 / 5 2018-01-29

Polecam. Jak najbardziej

5 / 5 2018-01-29

Zamówienie zrealizowane w 100% zgodnie z tym co zostało zamówione, wszystko zapakowane w zgrabne pudełko dodatkowo w środku zabezpieczone babelkowa folią, maile z informacjami o statusie zamówienia pomagają zorientować się kiedy będzie u nas. Czas realizacji i wysyłka na plus- zgodnie z obietnicą sklepu, choć trzeba mieć na uwadze, że przyjęcie i realizacja zamówienia może potrwac 1-2dni.

3 / 5 2018-01-24

Towar zgodny z zamówieniem. Odbiór w Aptece mógłby nastąpić w krótszym czasie, brak informacji o poszczególnych etapach realizacji zamówienia - w zasadzie tylko przyjęte do realizacji i następny e-mail, po trzech dniach - gotowe do odbioru w aptece...

2018-01-21

Zamówienie było realizowane od środy do poniedziałku,paczka była uszkodzona- dziura w kartoniku,towar zgodny z zamówieniem

4 / 5 2018-01-20

Polecam

5 / 5 2018-01-16

Realizacja zamówienia blyskawiczna. Polecam.

5 / 5 2018-01-13

Polecam. Szybka i profesjonalna dostawa.

5 / 5 2018-01-10

Bardzo kompetentna obsługa

5 / 5 2018-01-08

Super i tanio

5 / 5 2017-12-30

Wszystko w porządku. Szybko zrealizowane. Polecam sprzedawcę jak najbardziej.

4 / 5 2017-12-25

Polecam

4 / 5 2017-12-25

polecam

5 / 5 2017-12-25

wszystko ok

5 / 5 2017-12-20

Wszystko jak należy, przebiegło sprawie

3 / 5 2017-12-17

5 dni dostawa kurierem 3 art.

4 / 5 2017-12-15

Super

4 / 5 2017-12-11

Dobry sklep.

5 / 5 2017-12-07

Transakcja szybka i bezproblemowa

5 / 5 2017-12-02

Tansakacja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-11-27

Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-24

Jest ok

5 / 5 2017-11-18

Super apteka.

5 / 5 2017-11-15

Polecam

1 / 5 2017-11-13

Nie polecam

5 / 5 2017-11-11

Polecam!

5 / 5 2017-11-08

Szybko,tanio ,solidnie

5 / 5 2017-11-03

Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-01

Duży wybór produktów w konkurencyjnych cenach, przyjazny, prosty interfejs strony, szybka wysyłka, polecam zakupy w sklepie.

4 / 5 2017-10-31

Są produkty nie dostępne e innych hurtowniach.

4 / 5 2017-10-29

Polecam

5 / 5 2017-10-21

Świetne, konkurencyjne ceny! Szybka realizacja zamówienia! Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-10-13

Jestem bardzo zadowolona SUPER APTEKA

4 / 5 2017-10-01

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-09-25

Jestem zadowolony z zakupu i polecam

4 / 5 2017-09-25

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-09-21

dobre ceny szybka wysyłka

4 / 5 2017-09-20

Polecam.

4 / 5 2017-09-17

Wszystko w jak najlepszym porządku.

4 / 5 2017-09-15

Profesjonalna obsługa szybko łatwo i przyjemnie

5 / 5 2017-09-13

Wszystko super i na czas

5 / 5 2017-09-07

Polecam. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-09-03

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-02

Polecam!

4 / 5 2017-08-28

Polecam. Drugi raz zamawialam i wszystko ok.

3 / 5 2017-08-19

polecam

5 / 5 2017-08-15

Dostawa bardzo szybka. Produkt przyjmuje dopiero od dwoch dni tak ze nie wiem czy już dziala. Kurier sympatyczny

5 / 5 2017-08-08

Polecam ,transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-08-01

Szybka realizacja. Towar dobrze zapakowany, transakcja przebiegła bez problemu. Polecam :)

5 / 5 2017-08-01

Bdb ok

5 / 5 2017-07-31

Jestem zadowolona z zakupów w Państwa aptece.

5 / 5 2017-07-30

Wszystko OK

4 / 5 2017-07-17

Super

5 / 5 2017-07-11

Wszystko Ok

5 / 5 2017-07-10

Jestem zadowolona z zakupów w Państwa aptece.

4 / 5 2017-07-08

Profesjonalna obsługa, atrakcyjne ceny, polecam.

5 / 5 2017-06-28

Wszystko OK

5 / 5 2017-06-28

Polecam. Szybko i dobrze zapakowane.

5 / 5 2017-06-26

Zamówienie zrealizowane w 100% zgodnie z tym co zostało zamówione, wszystko zapakowane w zgrabne pudełko dodatkowo w środku zabezpieczone babelkowa folią, maile z informacjami o statusie zamówienia pomagają zorientować się kiedy będzie u nas. Czas realizacji i wysyłka na plus- zgodnie z obietnicą sklepu, choć trzeba mieć na uwadze, że przyjęcie i realizacja zamówienia może potrwac 1-2dni.

5 / 5 2017-06-23

Polecam!

1 / 5 2017-06-17

Zbyt dlugi czas oczekiwania na dostawę, brak profesjonalizmu pracowników obslugi klienta. Towar dostarczony prawie tydzien po zamówieniu.

4 / 5 2017-06-02

polecam

5 / 5 2017-05-24

Polecam

5 / 5 2017-05-19

Transakcja szybka i bezproblemowa

5 / 5 2017-05-19

Ok wszystko gra

5 / 5 2017-05-18

Profesjonalna obsługa. Polecam.

4 / 5 2017-05-15

Polecam.

5 / 5 2017-05-15

Transakcja szybka i bezproblemowa. Polecam!

4 / 5 2017-05-14

Bez zarzutu. E Wszystko w porzadku. Polecam!

4 / 5 2017-04-30

Polecam.

4 / 5 2017-04-25

polecam

5 / 5 2017-04-23

Super

5 / 5 2017-04-22

Ok wsztstko

5 / 5 2017-04-22

Zgodnie z warunkami na stronie internetowej, dobry kontakt telefoniczny. Konkurencyjne ceny.

5 / 5 2017-04-20

Szybką wysyłka, dobry kontakt. Towar dobrze zabezpieczony. Polecam

4 / 5 2017-04-16

Transakcja szybka i profesjonalna. Cena przystępna. Polecam

4 / 5 2017-04-14

Jestem zadowaolna

5 / 5 2017-04-14

Polecam Tanio szybko i konkretnie

5 / 5 2017-04-14

Wszystko

5 / 5 2017-04-10

Godne polecenia.

5 / 5 2017-04-10

Polecam

4 / 5 2017-04-01

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-03-30

Profesjonalna obsługa - polecam

Rzetelne opinie o Wapteka.pl

Wapteka.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.wapteka.pl

Email
[email protected]

Telefon
506157720

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie