Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Zdrowie I Uroda / Ogród / Biuro / Militaria / Dom / Dla Dzieci / Sport / Gry / Artykuły Medyczne / Film i Muzyka / Pozostałe

Wasserman.pl Opinie Klientów

4.77/5.00 - ilość ocen: 165
opinie o Wasserman.pl
5 / 5 2019-03-17

SUPER

5 / 5 2019-03-10

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2019-03-06

Polecam

5 / 5 2019-03-05

Wszystko bardzo sprawnie i szybko

4 / 5 2019-03-02

Transakcja przebiegła ok

1 / 5 2019-03-01

Po opłaceniu przesyłki. Dostałam informację że jest w realizacji. Po jakimś czasie okazało się że zamówionego towaru brak. Otrzymałam zwrot wpłaty.

5 / 5 2019-02-26

Super wszystko.

5 / 5 2019-02-23

Profesjonalna obsługa. Dziękuję

5 / 5 2019-02-23

Sprawnie i profesjonalnie

5 / 5 2019-02-20

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-02-18

TRANZAKCJA SZYBKA I PRZYJEMNA

5 / 5 2019-02-12

Ok szybką wysyłka

5 / 5 2019-02-08

Sprawnie i szybko.

5 / 5 2019-01-16

polecam

4 / 5 2019-01-12

Szczerze jestem mega zadowolona, przesyłka mimo przedswiatecznej goraczki byla po 2 dniach. Polecam

5 / 5 2019-01-11

Polecam

5 / 5 2019-01-09

Polecam

5 / 5 2019-01-09

Szybka realizacja zamówienia Towar zgodny z z zamówieniem

5 / 5 2018-12-31

Super

5 / 5 2018-12-25

Polecam.

5 / 5 2018-12-24

Polecam w 100%, szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-12-24

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja

5 / 5 2018-12-22

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem , polecam

5 / 5 2018-12-20

sklep godny polecenia.szybka dostawa.

5 / 5 2018-12-14

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-12-10

Polecam

5 / 5 2018-12-08

Polecam!

5 / 5 2018-12-06

Profesjonalne zakupy. Polecam

5 / 5 2018-12-03

Ok polecam

5 / 5 2018-12-02

Wszystko super

5 / 5 2018-11-30

Super

5 / 5 2018-11-30

szybka wysyłka ,

5 / 5 2018-11-28

Profesjonalna obsługa POLECAM

4 / 5 2018-11-24

Polecam

5 / 5 2018-11-15

Super

4 / 5 2018-11-13

Dobra obsługa, dostarczenie zamówienia w krótkim terminie.

5 / 5 2018-11-12

Transakcja pomyślna

5 / 5 2018-11-01

wszystko ok

4 / 5 2018-10-30

szybko i sprawnie jest ok

5 / 5 2018-10-13

Pełen profesjonalizm ze strony sprzedawcy.Bardzo dobry kontakt ,szybka dostawa, towar zgodny z opisem .Polecam

5 / 5 2018-10-03

Profesionalizm w 100%

4 / 5 2018-09-30

polecam

4 / 5 2018-09-27

Jozbor

5 / 5 2018-09-27

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-21

OK. polecam

5 / 5 2018-09-17

Ok wszystko

5 / 5 2018-09-15

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-09-01

Wszystko jest ok szybko dostarczone polecam

5 / 5 2018-08-28

SUPER

5 / 5 2018-08-27

jeden z najlepszych sklepów internetowych w polsce!

5 / 5 2018-08-17

Polecam

5 / 5 2018-08-16

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-08-15

SZYBKO, SPRAWNIE POLECAM TEN SKLEP !!!!

5 / 5 2018-08-10

Wszystko na 5+! Polecam ;)

5 / 5 2018-08-06

Polecam. Szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-30

Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem, szybko i bez problemów.

4 / 5 2018-07-29

Polecam

5 / 5 2018-07-23

Polecam

5 / 5 2018-07-21

Wszystko załatwiono od ręki dzieduje

5 / 5 2018-07-14

Super!

5 / 5 2018-07-11

Polecam

5 / 5 2018-07-10

Wszystko ok

4 / 5 2018-07-01

Wszystko przebiegło pomyślnie

5 / 5 2018-06-30

Jestem zadowolony zakupu.

5 / 5 2018-06-26

Pozytywnie. Polecam

5 / 5 2018-06-26

Polecam

5 / 5 2018-06-23

Polecam

5 / 5 2018-06-19

SUPER

5 / 5 2018-06-14

Wymuszanie opinii, poza tym ok.

5 / 5 2018-06-12

super

5 / 5 2018-06-05

Wszystko sprawnie i zgodne z opisem

5 / 5 2018-05-30

Ok polecam

5 / 5 2018-05-24

Szybko i solidnie ... ☺

4 / 5 2018-05-22

Sprawnie i bez problemów

5 / 5 2018-05-10

Profesjonalnie

5 / 5 2018-05-08

Polecam

5 / 5 2018-05-05

Super

5 / 5 2018-05-03

Polecam zakupy w tym sklepie.Wszystko ok

5 / 5 2018-05-02

Polecam

5 / 5 2018-04-30

okokok

5 / 5 2018-04-26

Bardzo dobry sklep i szybka realizacja przesyłki

5 / 5 2018-04-21

Wszystko poszło jak trzeba ;)

5 / 5 2018-04-19

Transakcja szybka i bezproblemowa! Polecam!

5 / 5 2018-04-13

Szybko i przyjemnie, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-04-09

Szybko i elegancko

5 / 5 2018-04-07

ok ok

5 / 5 2018-04-01

Spoko

4 / 5 2018-03-22

Polecam.

4 / 5 2018-03-19

Profesjonalna obsługa.Przesyłka dotarła szybko. Sklep warty polecenia.

5 / 5 2018-03-19

super

5 / 5 2018-03-18

Ok polecam

4 / 5 2018-03-17

Profesjonalna obsługa.Przesyłka dotarła szybko. Sklep warty polecenia.

4 / 5 2018-03-16

Polecam

5 / 5 2018-03-15

jest ok

5 / 5 2018-03-13

Profesjonalna obsługa,szybka realizacja i zgodnie z zamówieniem

1 / 5 2018-03-09

Szkoda czasu

5 / 5 2018-03-04

Dobra i szybka obsluga

5 / 5 2018-03-03

Ekspresowa wysyłka, towar w 100% zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-02-18

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy. Towar Ok ;)

5 / 5 2018-02-16

Obsługa błyskawiczna i profesjonalna pod każdy względem. Polecam innym contrahentom.

4 / 5 2018-02-14

brak problemów polecam

5 / 5 2018-02-10

Wszystko ok, błyskawiczna wysyłka

5 / 5 2018-02-01

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-29

Ok super

4 / 5 2018-01-25

polecam

5 / 5 2018-01-19

Pełny profesjonalizm. POLECAM!!

4 / 5 2018-01-17

Zgodnie z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2018-01-02

Antena dobra trochę działa z opóźnieniem i słychać więcej trzasków

4 / 5 2017-12-28

Działają świetnie, bez zarzutów

5 / 5 2017-12-28

Szybko sprawnie super polecam

5 / 5 2017-12-23

BARDZO DOBRA OBSLUGA

5 / 5 2017-11-25

Jest ok

5 / 5 2017-11-08

Polecam.

5 / 5 2017-11-08

Pełen profesjonalizm, dobry kontakt ze sklepem. Polecam.

5 / 5 2017-10-22

Jest ok.

4 / 5 2017-10-14

Bez zastrzeżeń Sprzęt zgodny z opisem na stronie Testy wypadły pozytywnie

5 / 5 2017-10-08

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-10-04

Transakcja bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2017-09-26

Polecam. Szybka wysyłka

5 / 5 2017-09-23

Profesjonalna obsługa. Wszystko na wysokim poziomie. polecam!

5 / 5 2017-09-19

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-09-12

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie. Poziom obsługi najwyższej jakości. Polecam.

5 / 5 2017-09-12

super

5 / 5 2017-09-11

O.K SUPER

4 / 5 2017-09-08

Profesjonalna obsługa. Wszystko dotarło szybko i dobrze zapakowane.

5 / 5 2017-08-28

wszystko ok. polecam

4 / 5 2017-08-14

Towar zgodny z opisem,wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-08-13

bardzo super

5 / 5 2017-08-11

super

1 / 5 2017-08-07

Brak kontaktu, nie odbierają telefonu, nie odpisują na miale. Po 2 tygodniach, zamówienie zostaje anulowane bez podawania przyczyny. Omijajcie szerokim łukiem...

5 / 5 2017-08-05

Polecam, duży wybór, korzystne ceny, przesyłka błyskawiczna.

5 / 5 2017-07-26

Ok sklep

5 / 5 2017-07-25

transakcja przebiegła bez zakłóceń

5 / 5 2017-07-24

Jestem bardzo zadowolony z zakupu, a zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i zgodnie z ofertą.

5 / 5 2017-07-23

Szybko milo I zgodnie z umowa

5 / 5 2017-07-22

Profesjonalnie, szybko, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-07-12

Transakcja szybka i bezproblemowa! Polecam!

5 / 5 2017-07-10

Słuchawki Super. Polecam

5 / 5 2017-07-09

Kolejny raz udane zakupy. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-07-05

Jak zawsze wsz\ystko OK, zgodnie z opisem, błyskawiczna wysyłka.

4 / 5 2017-07-05

Dobra

5 / 5 2017-06-21

wszystko na wysokim poziomie

5 / 5 2017-06-13

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-06-12

Super sklep i obsługa !!!!!

5 / 5 2017-06-10

Cała operacja przebiegła błyskawicznie.

5 / 5 2017-06-05

wszystko na plus

5 / 5 2017-06-01

Ok towar dostarczony zgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-05-30

Wszystko zgodne z opisem.Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-29

Profesjonalna obsługa,polecam ten sklep.Zakupy szybkie i przyjemne

5 / 5 2017-05-16

Świetny sprzedawca. Polecam

5 / 5 2017-05-09

Wszystko poszło dobrze, wysyłka szybka. Rozpatrzenie reklamacji pozytywne i szybkie. Polecam!

4 / 5 2017-05-02

36 godzin dostalem co chcialem

4 / 5 2017-04-30

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-28

Wszystko o.k.

5 / 5 2017-04-19

Polecam

4 / 5 2017-04-17

Jest ok

5 / 5 2017-04-15

Transakcja szybka, przesyłka dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2017-04-13

profesionalna obsluga dowiedziałem się wszystkiego o produkcie jestem bardzo zadowolony dzieki

5 / 5 2017-04-11

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-04-11

Wszystko na ocenę celujaca nic do zarzucenia POLECAM

5 / 5 2017-04-10

Wszystko ok

5 / 5 2017-03-30

wszystko w jak najlepszym porządku. Rzetelnie, fachowo i mega szybko.

5 / 5 2017-03-28

Zgodne z opisem.polecam

5 / 5 2017-03-27

jest ok

4 / 5 2017-03-27

Cena zakupionego produktu dosyć wysoka , następnym razem najpierw porównam ceny.

Rzetelne opinie o Wasserman.pl

Wasserman.pl

Siedziba
Trzebiatów

WWW
https://www.wasserman.eu/

Email
[email protected]

Telefon
913508592

Komórka
-

Infolinia
913508592

Logowanie