Kategorie: / Dla Dzieci

Waszezabawki.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 13
opinie o Waszezabawki.pl
5 / 5 2019-01-19

Świetny sklep, duży wybór produktów, łatwa nawigacja. Szybka i sprawna obsługa.

5 / 5 2018-10-06

Polecam bardzo gorąco! Jest to uczciwy sklep internetowy godny zaufania. Konkretny, poważny i solidny sprzedawca. Sama przesyłka była profesjonalna. Zamówiony towar najwyższej jakości. Polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2018-07-30

Szybko i sprawnie. Uprzejma pani z obsługi klienta.

5 / 5 2018-05-30

Bardzo szybka, sprawna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony. Jak najbardziej polecam zakupy w waszezabawki.pl

5 / 5 2018-05-27

Polecam zakupy w tym sklepie internetowym z ogromną przyjemnością. Przesyłka dotarła szybko. Kontakt jest dobry, obsługa bardzo miła. Duży wybór bardzo dobrych jakościowo produktów.

5 / 5 2017-12-27

jestem bardzo zadowolona z szybkiej obsługi, ceny i jakości zakupionej zabawki.

5 / 5 2017-10-24

Szybka realizacja, bardzo sprawna i szybka informacja o aktualnym statusie zamówienia. Bezproblemowe zakupy. Polecam

5 / 5 2017-08-04

Bez zastrzeżeń, polecam!

5 / 5 2017-07-18

Duży wybór zabawek o bardzo dobrej jakości, profesjonalna obsługa, błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2017-07-18

Szybka wysyłka, świetny kontakt, ceny niższe niż w innych sklepach. POLECAM z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-06-22

Bardzo przyjazny sklep. Szybkość realizacji i poziom obsługi doskonałe. Myslę, że nie był to mój ostatni zakup. Szczerze polecam sklep "waszezabawki.pl"

5 / 5 2017-05-23

Szybko,bez problemowo a zabawka śliczna, polecam!!

5 / 5 2017-04-17

profesjonalizm, dbałość o klienta, konkurencyjne ceny, szybki kontakt ze sprzedającym, uczciwość

Rzetelne opinie o Waszezabawki.pl

Waszezabawki.pl

Siedziba
Błędowa Tyczyńska

WWW
http://www.waszezabawki.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
502032532

Infolinia
-

Logowanie