Kategorie: / Dla Dzieci / Dom / Dom i ogród / Motoryzacja / Odzież i Obuwie / Ogród / Pozostałe / Sport / Zegarki i biżuteria

wermar24.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 12
opinie o wermar24.pl
2019-01-30

przesyłka była dobrze zapakowana w folię bąbelkową a opakowanie od suwmiarki było mimo to pęknięte. Suwmiarka taka jak jej cena średnia ale o dziwo nawet dobrze mierzy .

5 / 5 2018-12-14

Pokecam. Szybka i profesjonalna obsluga. Towar najwyzszej jakosci.

5 / 5 2018-09-25

Wszystko ok. Inne sklepy powinny się wzorować na wermarze. Szybko fajnie sprawnie

5 / 5 2018-06-25

Szybka i profesjonalna obsługa.Towar dobrej jakości.Polecam

5 / 5 2018-04-29

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała sieszybka i przyjemna

5 / 5 2018-03-14

Cały proces zamówniego i jego realizacji przebiegł sprawnie i bez żadnych zawirowań. Polecam.

5 / 5 2018-01-03

Zdecydowanie POLECAM!!! Sprzedawca profesjonalnie i rzetelnie podchodzi do klienta. Bardzo szybka wysyłka. Jestem zadowolona z zakupu. Towar bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2017-12-20

Towar zgodny z opisem, bardzo szybka realizacja, odbior w paczkomacie po niespelna 30 godz od zamówienia. Polecam wszystkim, siper kontakt z sprzedawcą.

5 / 5 2017-10-15

Polecam

2017-09-23

Wszystko jak najbardziej ok. Markowe rzeczy w super cenach. Obsługa i kontakt bardzo dobry. Zdecydowanie polecam.

Rzetelne opinie o wermar24.pl

wermar24.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://www.wermar24.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 68 307 02 30

Komórka
+48 515 192 192

Infolinia
-

Logowanie